مشاهده نسخه کامل
: مشکل من با n90
mohsentanha
14-07-2008, 11:26
سلام اقا من قدیما یه n90داشتم بعد روش یه نرم افزار نصب کردم گوشی هنگ کرد ریست کردم درست نشد
بردم تعمیر گاه گفت فلتش ایراد داره باید عوض بشه بعد به طور امتحانی این کار رو کرد و گفت درست نشد
تعمیر گاه بعدی بردم گفت فلش میشه ولی تا 90 درصد یا 60 درصد میره ولی خاموش میکنه یا ارور میده
به نظر شما من باید چی کار کنم گوشیم الان 2سالی هست که رو به موت هست
در ضمن یه سری می گن ای سی فلشش سوخته وسری بعد میگن اگه درست بشه 100 تومن برات اب می خوره
حالا می خواستم بدونم کسی همچین مشکلی داشته یا اگه می تونه من رو راهنمایی کنه
سلام اقا من قدیما یه n90داشتم بعد روش یه نرم افزار نصب کردم گوشی هنگ کرد ریست کردم درست نشد
بردم تعمیر گاه گفت فلتش ایراد داره باید عوض بشه بعد به طور امتحانی این کار رو کرد و گفت درست نشد
تعمیر گاه بعدی بردم گفت فلش میشه ولی تا 90 درصد یا 60 درصد میره ولی خاموش میکنه یا ارور میده
به نظر شما من باید چی کار کنم گوشیم الان 2سالی هست که رو به موت هست
در ضمن یه سری می گن ای سی فلشش سوخته وسری بعد میگن اگه درست بشه 100 تومن برات اب می خوره
حالا می خواستم بدونم کسی همچین مشکلی داشته یا اگه می تونه من رو راهنمایی کنه
البته می بخشید من رو جواب نیست، صرفا یک نظر
دو سال پیش یکی از دوستانم یک 6600 داشت، موردی مانند شما بود، می گفتند یک چیزیش سوخته و نصف قیمت گوشی اون موقع هزینه داره! :13:
بردیمش نمایندگی خود نوکیا، یک آقایی بود گفت این گوشی رو بگذار توی کمدت و فقط با خاطراتش زندگی کن:13:
نهایتا ما در یک منطقه ی چینی یک تعمیرگاهی پیدا کردیم و با قیمت مناسب تعمیرش شد! ولی به باور من اگر به نصیحت اون آقا گوش کرده بود خیلی بهتر بود! گوشیش به اندازه ی تمام گوشی های دنیا مشکل داشت! از هنگ و ریستارت هر نیم ساعت یکبار تا جواب خودکار تماس ها و ...
نهایتا گوشی وقتی یک قطعه ی اصلیش بسوزه! یعنی یک مشکل در کل سیستم! شاید با عوض کردن قطعه ی سوخته گوشی درست شه! ولی عاملی که اون قطعه رو سوزونده به احتمال قوی شما رو باز هم درگیر می کنه!
به هر جهت موفق باشید :11:
ali racer
14-07-2008, 12:47
من این میشکل رو با 7610 داشتم (مشکل سوختن ای سی فلش)
با تعمیر و تعویض 1 ماه کار کرد (هر چند که ما رو دق مرگ کرد) وبالاخره بازم همون مشکل
دامن گیر من شد و مجبور شدم بی خیالش بشم
اگه مطمئنی که ای سی فلش گوشیت سوخته یا مشکل داره
من پیشنهاد میکنم
کمتر خودتو اذیت کنی و فکر گوشی جایگزین باشی
اون گوشی رو هم اوراق میکنن پولی دستتو می گیره (کاری که با 7610 کردم !)
mohsentanha
14-07-2008, 13:12
من این میشکل رو با 7610 داشتم (مشکل سوختن ای سی فلش)
با تعمیر و تعویض 1 ماه کار کرد (هر چند که ما رو دق مرگ کرد) وبالاخره بازم همون مشکل
دامن گیر من شد و مجبور شدم بی خیالش بشم
اگه مطمئنی که ای سی فلش گوشیت سوخته یا مشکل داره
من پیشنهاد میکنم
کمتر خودتو اذیت کنی و فکر گوشی جایگزین باشی
اون گوشی رو هم اوراق میکنن پولی دستتو می گیره (کاری که با 7610 کردم !)
lمن که گفتم الان 2 ساله از اون موقع تا حالا 3 تا گوشی عوض کردم ولی n90خیلی باحال بود
mahgol_1000
16-07-2008, 23:59
من ان90 دارم اما هر اهنگیو برای زنگ انتخاب میکنم وقتی زنگ میخوره اهنگ فابریک نوکیاس لطفا کمکم کنید
mahgol_1000
17-07-2008, 00:29
راستی سی دی ان90 چطور نصب میشه؟
دو تا مشكل دارم.
اول اينكه دكمه هاي 2و3و7و8 روي كيبوردش كار نميكنن.
دوم هم عكس نميگيره ! :13:
به نظرتون چش شده يا بايد چيكارش بكنم؟
ممنون.
ar.behnam
24-07-2008, 16:56
این که دیگه سوال نداره عزیز من
ببرش واست تعمیرش کنند
اینجا فکر نکنم بشه تعمیرش کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
24-07-2008, 17:03
دوست من اگه میتونی با دقت کیبورد گوشیت رو باز کن و خوب تمیزش کن ....
به احتمال 99% کثیف شده و خوب عمل نمیکنه ..... چند وقته دستته ...؟
در مورد عکس هم اول یه ریستش کن اگه درست نشد به احتمال زیاد فلش باید باشه .....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.