مشاهده نسخه کامل
: درخواست كامپوننت جهت اتصال دوربين
romixery
14-07-2008, 10:38
با سلام خدمت دوستان
راستش من مي خوام يه دوربين رو مستقيماً به كامپيوتر وصل كنم و تصوير ارساليش رو در دلفي داشته باشم. اگه كسي كامپوننتي براي انجام اين كار داره، بهم معرفي كنه خيلي ممنون مي شم. البته اگه با سورس باشه بهتره.
موفق باشيد
NoneForce
14-07-2008, 11:18
سلام
اين درخواست با درخواست قبلي چه فرقي داشت؟!
romixery
14-07-2008, 16:10
سلام
اين درخواست با درخواست قبلي چه فرقي داشت؟!
دقيقاً هيچ فرقي نداشت. فقط در پست قبلي صريحاً گفتم چه كامپوننتي ميخوام. ولي الان مي گم كه هركي،هر كامپوننتي كه در اين رابطه داره بهم معرفي كنه ممنون ميشم. فكر كردم طبق قوانين انجمن بايد توي پستي متفاوت و جديد اين موضوع رو به صورت كلي مطرح كنم.
- لطفاً در هنگام نوشتن تاپیک ٬ موضاعات مختلف تان را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که مطالب گوناگونی دارید ، آنها را در چندین تاپیک مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی آنها در یک تاپیک جدا خودداری فرمایید .
حالا اينا به كنار، والا التماس دعا دارم.
NoneForce
14-07-2008, 16:18
سلام
كسي كه بايد تاپيك شما را ببينه و جواب بده كه داره ميبينه، حالا چه داخل يك تاپيك ديگه چه بصورت يك تاپيك مجزا.
نسخه اي كه روي سايت است چه محدوديتي دارد؟
براي شما تفاوت مي كنه كه نسخه ActiveX باشه يا VCL؟
romixery
14-07-2008, 16:26
نه خيلي تفاوتي نمي كنه، ActiveX باشه يا VCL. كار كنه برام كافيه.
راستش برام مهمه كه تصويري كه برميداره رو فشرده سازي نكنه. چون بايد به صورت DIB پردازشش كنم. قدم اول Corner Detection هستش كه بايد فيلم به صورت غير فشرده باشه.
در ضمن اگه پست رو بيجا در يك تاپيك جداگانه مطرح كردم، ببخشيد. از مديران ميخوام كه اصلاحش كنن.
بازم ممنون
NoneForce
14-07-2008, 16:28
سلام
تا اونو ميگيرم، يه نگاهي به اين بيندازيد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه فعلي 6.2 است ، من نسخه 5.3 را دارم.
romixery
14-07-2008, 16:33
عاليه نانفورس جان. فكر نكنم خيلي با 6.2 تفاوتي كنه. اگه كرك شده است. بفرستين ممنون ميشم. دست گلتون درد نكنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.