مشاهده نسخه کامل
: اسکریپت سرچ
sogoli321
14-07-2008, 09:53
سلام
من دنبال اسکریپتی هستم که بعضی از این isp ها از اون استفاده می کنند که شمابا دادن شماره تلفن تون ، مشخص می شود که در منطقه شما adsl هست یا خیر.در واقع یک اسکریپت سرچ هست که بصورت ajax که در دیتابیس شماره تلفن رو سرچ می کنه که درصورت وجود پیغام میده که هست.
ممنون
_____________
peyman1987
14-07-2008, 18:53
عزیز من isp ها دیتابیسشون رو دارن و از روی دیتابیسشون میتونن بفهمن که کجا رو خودشون ساپورت میکنن و کجا رو نه.
شما هم اگه کد مشابه میخوای باید بنویسی. یعنی اصلا کد خاصی نداره یه کوئری ساده س که از دیتابیس گرفته میشه.
تا Isp نباشی نمی تونی آدرس دقیق رو پیدا کنی ولی شهر و کشور (و در موارد نادر، منطقه) رو میشه از روی Ip پیدا کرد
اگر خواستی بگو تا بگم چجوری
Bill Gates
15-07-2008, 00:51
بگو بگو چطوری ؟ :31:
sogoli321
15-07-2008, 07:34
البته برای من مهم دیتابیسش نیست که چی توش باشه، مهم این هست که یه اسکریپت با اون قابلیتهایی که گفتم اینکارو بکنه.
باز این شالی پیداش شد :دی
مگه این رو تو اون تاپیک 1000000000 صفحه ای ات نگفتم؟
IP2Location
peyman1987
15-07-2008, 18:15
تا Isp نباشی نمی تونی آدرس دقیق رو پیدا کنی ولی شهر و کشور (و در موارد نادر، منطقه) رو میشه از روی Ip پیدا کرد
اگر خواستی بگو تا بگم چجوری
dogtag جان فکر نمیکنم نیازی به IP2Location باشه. موضوع اینجاس که یه جدول توی دیتابیس که یه فیلد هم بیشتر نداره و اون هم شماره تلفنهای ساپورت شونده رو نگهداری میکنه ، نیاز نداره.
البته برای من مهم دیتابیسش نیست که چی توش باشه، مهم این هست که یه اسکریپت با اون قابلیتهایی که گفتم اینکارو بکنه.
شما یه جدول درست کن داخلش شماره هایی که ساپورت میشن رو وارد کن. بعد کوئری بگیر ببین شماره وارد شده توی اون جدول هست یا نه اگه بود که ساپورت میشه و اگه نبود ساپورت نمیشه. نکته خاصی من توی این مبحث نمیبینم.
منظورتون این شرکت هایی اند که ادسل (:دی) می دند و می گند 4 شماره اش رو وارد کنید؟
اگه اینه که جواب پیمان کاملاً درسته.
Bill Gates
16-07-2008, 16:34
راستی اداگی من چطور میتونم بفهمم که فلان آی پی واسه فلان کشور هستش یا مثلا ایران؟ از چه کدی؟ از چه راهی؟ چطور؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.