مشاهده نسخه کامل
: این همه خشونت لازم نیست!
pouria007
14-07-2008, 08:15
سلام خوفین؟
میگما اینجا فرومه یا قرون وسطی؟
دو تا پست میدی فرداش میای میبینی همه رو aQoa (که درستش aQua هست) خورده
چهار تا تاپیک میزنی فردا همشون یا قفل شدن یا رفتن دیار trash
این دیگه چه وضعشه مگه چه خبره؟
نکنه واقعاً خبریه؟ موضوع این تاپیک ها رو اگه تو کلاس درس هم مطرح کنیم انقدر عکس العملشون خشن نخواهد بود
بابا بیخیال. یه ذه دست مارو بازتر بزارید توانایی بستن و خذف کردن پست و تاپیک ضروریه و باید باشه اما نه به این شکل :18:
ملاحضه بفرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
REGISTERED USER
14-07-2008, 10:16
اگر خشونت نبود که الان P30world برترین سایت IT توی ایران به زبان فارسی نبود ... میشد محلی برای فعالیت بی خود اسپم بازها ... نه یک جای امن تخصصی برای پرسیدن و جواب گرفتن سوالات دوست عزیز
خب حتما دلیلی داشته که حذف شده.
بی دلیل که نبوده
شما فک میکنید 14 تا رکرد عزیزجان کاشکی منم یه عکس کیگرفتم الان نشونتون میدادم که چجوری 32 تا از پست های من خورده شد
V A H I D
14-07-2008, 10:39
برای من یه بار 21 اومده بود !! :دی
راست می گه اقای رجیسترد !
S a f a 6 4
14-07-2008, 10:42
اسمش خشونت نیست
بهش نظم بگی بهتره
REGISTERED USER
14-07-2008, 10:56
14 تا ؟ یک تاپیک اصلی از من ویرایش و پست های اضافی بعضی کاربران پاک شد ( با همکاری مدیریت) حدود 70 - 80 تا aqoa اومد برام ... باور ندارید ؟ بفرمائید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبیعی است و خشونت یا نظم دهی یا خونه تکونی لازم هست و به نظرم باید شدیدتر و جدی تر بشه ... فوقش آکوا هم اومد پاکش کنید غیر از اینه ؟؟؟
پست باباک جان رو هم بخونید تا متوجه بشید:
پس به نظر شما اصلا" بیان همه ی پستامونو پاک کنن خونه تکونیه خوبی میشه بازم از اول پست بزاریم
برا من خیلی اتفاق افتاده پست پاک بشه ولی خب خشونت جالب نیست
لطفا به قوانین مراجعه کنید
بی دلیل هیچ پستی پاک نمیشه چون به نفع هیچ کس نیست
همونطور که بعضی وقتا پستای من بی دلیل پاک نمیشدش
pouria007
14-07-2008, 11:42
لطفا به قوانین مراجعه کنید
بی دلیل هیچ پستی پاک نمیشه چون به نفع هیچ کس نیست
بی دلیل نیست یه دلایلی هم ذکر میشه
من مشکلم رو اینه که چرا انقدر سختگیری میکنین؟
مشکل اینه که چرا به این دلایل پاک میکنید؟
Mohsen khan
14-07-2008, 11:49
بی دلیل نیست یه دلایلی هم ذکر میشه
من مشکلم رو اینه که چرا انقدر سختگیری میکنین؟
مشکل اینه که چرا به این دلایل پاک میکنید؟
شما می شه دقیقا بفرمایید پستتون و تاپیکتون چی بوده ؟
pouria007
14-07-2008, 11:51
شما می شه دقیقا بفرمایید پستتون و تاپیکتون چی بوده ؟
همین یه دونه نیست کلی گفتم!
Mohsen khan
14-07-2008, 11:55
همین یه دونه نیست کلی گفتم!
در هر صورت هیچ پست و تاپیکی بی دلیل پاک نمی شه
و براساس قانون انجمن عمل می شه
اينجا بعد از اين كه پرشين تولز بسته شده تبديل شد!به گوانتانامو!
mamad6280
14-07-2008, 12:15
منم شاکیم
یه چیزی میگم مدیرا ناراحت نشن
مخصوصا بابک
اصلا ولش کن
اگه بگم بن شدم
همینکه آدم نمیتونه حرفشو بزنه بدونید که دارید خفقان درس میکنید
نه نظم
Ultimator
14-07-2008, 12:43
هر حرفی رو میشه زد به شرطی که از رو منطق باشه هیچکس هم ناراحت نمیشه اینطوری دادو بیداد هم نیازی نیست
اصلا محتوای پست های پاک شده چی میتونه باشه ؟ همش رو بنویسین با دلیلش تا بقیه قضاوت کنن ..
اگر خشونت نبود که الان P30world برترین سایت IT توی ایران به زبان فارسی نبود ... میشد محلی برای فعالیت بی خود اسپم بازها ... نه یک جای امن تخصصی برای پرسیدن و جواب گرفتن سوالات دوست عزیز
بهترین جواب ... شما هم بهتره برید پست های پاک شده رو ببینید و فکر کنید ک چرا پاک شده تا دیگه تکرار نشه .. چرا برای بقیه اتفاق نمیفته ؟
Talabkar
14-07-2008, 12:54
این سایت منبع در آمد Adminه ای پی سی ولرد هستش و اگه فیل تر شه منبع در آمدشونو از دست میدن.
پس مجبورید که با این شرایط کنار بیاین
mamad6280
14-07-2008, 13:06
[quote=Talabkar;2652876]این سایت منبع در آمد Adminه ای پی سی ولرد هستش و اگه فیل تر شه منبع در آمدشونو از دست میدن.
پس مجبورید که با این شرایط کنار بیاین[/quote
بدو بدو تا کسی ندیده پستتو ویرایش کن :19::19::19:
الان مدیرا میریزن اینجا هممونو بن میکنن :41::41::41:
فقط سریع
Mojtaba N87
14-07-2008, 13:20
این سایت منبع در آمد Adminه ای پی سی ولرد هستش و اگه فیل تر شه منبع در آمدشونو از دست میدن.
این دیگه واقعا از اون حرف ها بود...
فرضا ادمین ها از اینجا درآمد دارن ، پس چرا مدیران و همکاران و کاربران فعال دارن کمک می کنن.
به نظر شما هدف همه ، از ادمین ها گرفته تا عضو های جدید ، غیر از کمک کردن و کسب اطلاعاته؟
من تو مدتی که اینجا عضو بودم از صفر بودم و خیلی چیزها تو خیلی زمینه ها یاد گرفتم...
MaFia_King
14-07-2008, 13:28
با سلام....
دوستان شما اولين كسي نيستيد كه داريد به وضع كنوني اعتراض مي كنيد و آخرين كس هم نخواهيد بود.
بازم مثل هميشه آخر اين تاپيك هم قفل شدن هستش.
پس بهتره بي خيالش بشيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
||سپاس**
/*يا حق*/
این دیگه از اون جملات گهر باری بود که هر 100 سال یکبار گفته میشه ها !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت قانون داره ... شما میتونید برید توی استخر شنا ، فوتبال بازی کنید ؟
اینجا فرومه برای خودش تعریف و قوانین خاص خودش رو داره
قانون برای این نوشته شده که کاربران با این تعاریف و هدف اصلی آشنا بشن ..
مدیران و همکاران و حتی همه یوزر های فهیم و خوب این انجمن هم سعیشون اینه که محیط سالم و علمی بمونه و با هر پست و تاپیکی منحرف نشه
95% مواقع فقط پست های مشکل دار ( مغایر با قوانین ) پاک میشن ...
5 درصد باقی مونده هم مربوط میشه به اسپم - تاپیک ها تکراری و غیر ضروری و ...
در ضمن کسی مجبور نیست با این شرایط کنار بیاد ... ما همین شرایط رو ابتدای عضویت به اطلاع کلیه کاربران میرسونیم و کاربران فقط با اعلام موافقت میتونن عضو بشن ... عضویت یک یوزر هم به منزله قبول کردن همه اون شرایط و قوانین هست
ممنون از توجهتون
:20:
S a f a 6 4
14-07-2008, 13:33
این اشتباهه که فکر کنید بچه های اینجا برای نفع مالی تلاش میکنن
من خودم و مثال میزنم تا به کسی بر نخوره
من 24 سالمه , دارم کار میکنم وضع مالیمم خدا رو شکر خوبه ,دستم به دهنم میرسه و به هیچ کسی احتیاج ندارم
این سایت هم هیچ نفع مادی برای من نداره ,فقط از روی علاقه دارم کار میکنم
فکر کنم اکثرا عین من باشن , حالا نه شاغل بلکه دانش آموز ,دانشجو و ........
death knight
14-07-2008, 13:42
به نظر من هم فروم خشكي هست پيسي و به شدت ديكتاتوري اما در كل بار علمي فروم خوبه
Bill Gates
14-07-2008, 13:50
هر حرفی رو میشه زد به شرطی که از رو منطق باشه هیچکس هم ناراحت نمیشه اینطوری دادو بیداد هم نیازی نیست
اصلا محتوای پست های پاک شده چی میتونه باشه ؟ همش رو بنویسین با دلیلش تا بقیه قضاوت کنن ..
کاملا با حرف نیما موافق هستم
cityslicker
14-07-2008, 13:50
این دیگه از اون جملات گهر باری بود که هر 100 سال یکبار گفته میشه ها !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا فرومه برای خودش تعریف و قوانین خاص خودش رو داره
قانون برای این نوشته شده که کاربران با این تعاریف و هدف اصلی آشنا بشن ..
مدیران و همکاران و حتی همه یوزر های فهیم و خوب این انجمن هم سعیشون اینه که محیط سالم و علمی بمونه و با هر پست و تاپیکی منحرف نشه
95% مواقع فقط پست های مشکل دار ( مغایر با قوانین ) پاک میشن ...
5 درصد باقی مونده هم مربوط میشه به اسپم - تاپیک ها تکراری و غیر ضروری و ...
در ضمن کسی مجبور نیست با این شرایط کنار بیاد ... ما همین شرایط رو ابتدای عضویت به اطلاع کلیه کاربران میرسونیم و کاربران فقط با اعلام موافقت میتونن عضو بشن ... عضویت یک یوزر هم به منزله قبول کردن همه اون شرایط و قوانین هست
ممنون از توجهتون
:20:
خسته نباشید
اون 95 درصد بشه 90 درصد و اون 5 درصد باقی مانده بشه پستی که مدیر انجمن زیاد خوشش نمیاد نه اینکه پست مغایرت داشته بلکه پست مثلا فقط مثال میزنم:
پستی داریم که زننده یه صحبت با کاربر قبلی کرده و بعد پستی مفید زده اون پست نباید پاک بشه حالا میگیم نه تو انجمن های شما حتی اون پست باید پاک بشه چون و زیرا باز هم میگیم باشه اما اگر بری سر اون تاپیک و بیبینی پستت پاک شده ولی پست اون کاربر که با من حرف زده پاک نشده و من درست مثل اون کاربر عمل کردم; هم صحبت کردم و هم پستی به قول معروف مفید زدم ; اینجاش رو ببین مال من پاک شده مال اون پاک نشده اونجاست که زبونم میگه لالاری لایلای لای لای لالاری:دی نه اهل انتقادم نه اهل دعوا فقط یه گوشی بود
REGISTERED USER
14-07-2008, 13:52
برید یه سر به فروم های لوس بزنید تا ببینید وجدانا چقدر مطالب مفید میشه توش پیدا کرد ؟!!
همش موزیک ، فیلم و بحث در باره مثلا همسر فلان شخصیت هالیوود ... این چه نفعی به تو و من و مملکتمون می رسونه ؟ خوب ناراضی هستید چرا نرفتید عضو یک کلوپ سرگرمی بشید نه عضو انجمن های تخصصی کامپیوتر Pc ؟
مشکل اینه که انجمن متفرقه و غیره رو بیخود بها دادند و بزرگ کردند ... که جدیدا افرادی اونجا فعالیت میکنند که ارزش چندانی نداره ولی مدعی می شوند !!!
درسته تمام فروم ها لازمه و انجمن رو بزرگتر میکنه اما کار اصلی اینجا راهنمایی درست کاربران هست و نه اسپم و نظر شخصی و ....
و واقعا تاسف باره که بعضی افراد فکر می کنند P30world به خاطر فروش محصولاتش داره فعالیت میکنه ... تاسف ... تاسف
خسته نباشید
اون 95 درصد بشه 90 درصد و اون 5 درصد باقی مانده بشه پستی که مدیر انجمن زیاد خوشش نمیاد نه اینکه پست مغایرت داشته بلکه پست مثلا فقط مثال میزنم:
پستی داریم که زننده یه صحبت با کاربر قبلی کرده و بعد پستی مفید زده اون پست نباید پاک بشه حالا میگیم نه تو انجمن های شما حتی اون پست باید پاک بشه چون و زیرا باز هم میگیم باشه اما اگر بری سر اون تاپیک و بیبینی پستت پاک شده ولی پست اون کاربر که با من حرف زده پاک نشده و من درست مثل اون کاربر عمل کردم; هم صحبت کردم و هم پستی به قول معروف مفید زدم ; اینجاش رو ببین مال من پاک شده مال اون پاک نشده اونجاست که زبونم میگه لالاری لایلای لای لای لالاری:دی نه اهل انتقادم نه اهل دعوا فقط یه گوشی بود
با عرض پوزش شما یه بار چیزی رو که نوشتید بخونید ببینید چیزی دستگیرتون میشه ؟
چیزی که دستگیرم شد اینه که چرا پست بعضی ها پاک میشه چرا برای دیگران پاک نمیشه ؟
این مربوط میشه به تشخیص مدیر مربوطه ... اگه قرار بود همه کاربران حکم صادر میکردن و پست پاک میکردن چیزی باقی نمیموند از انجمن ...
نمیخوام بگم اشتباهی رخ نمیده اما خیلی ناچیزه در برابر همه فعالیت های مفید و بدون اشتباه تیم مدیران
حاج سينا فكر نمي كني بسته شدن پرشين تولز يكم قوانين اينجا رو تغيير داد!!!
Bill Gates
14-07-2008, 14:09
شاید باورت نشه ولی من یک بار بازی کردم :31:
cityslicker
14-07-2008, 14:09
با عرض پوزش شما یه بار چیزی رو که نوشتید بخونید ببینید چیزی دستگیرتون میشه ؟
این الان توهین بود؟
نمیخوام بگم اشتباهی رخ نمیده اما خیلی ناچیزه در برابر همه فعالیت های مفید و بدون اشتباه تیم مدیران
بله ناچیز بود اما منم کاربری نیستم که بی خود بخواهند پستم و برای خنده پاک کنند
ما که تعریف شما رو کم نشنیدیم اما باید امتحان میکردیم:46:
اینها چه ربطی به هم دارن ؟ مثلا چه تغییری در قوانین داده شد که من خبر ندارم ؟
این الان توهین بود؟
بله ناچیز بود اما منم کاربری نیستم که بی خود بخواهند پستم و برای خنده پاک کنند
ما که تعریف شما رو کم نشنیدیم اما باید امتحان میکردیم:46:
نه بنده جسارت نکردم ... چرا توهین ؟ فقط متن اینقدر شلوغ بود که سر در نیاوردم :31:
REGISTERED USER
14-07-2008, 14:12
حرف sina تایید میشود ... در بخش ها در کنار پاک شدن پست ها یا قفل شدن تاپیک ها توضیح داده میشه و اگر هم ابهامی هست خود خود شما از مدیران سوال کنید
اگر شخص بدونه پستش مفید بوده مطمئنا پی اون رو از مدیر بخش میگیره نه اینکه بیاد اینجا اعتراض کنه ... پس مشخصه خودش هم نمیدونه چه پستی داده که یا نظر شخصی بوده یا اسپم
REGISTERED USER
14-07-2008, 14:14
پرشین تولز چه ربطی به اینجا داره آخه ؟ شما طرفدار اونها هستی ؟ من خودم کاربر فعال بخش کامپیوتر اونجا بودم اما متاسفم از اینکه کاربری سایت پرشین تولز عوض شد و نتیجه اش هم شده این !!!
راه كوير
14-07-2008, 14:30
دوستان يه صلواتي ختم كنيد ، جو معنوي بشه :دي
اينقدر غرنزنين بسه ديگه عين اين دخمل پسرهاي كوچولو
maryam_S
14-07-2008, 14:51
خوب دیگه دلاور مردان
خلاصه کلام دوستان :
وقتی مخواین عضو بشین یک سری قوانین هست که بعد از خوندن اونها اگه موافق هستین عضو میشین و اگه که نه میرین خونتون :دی
پس هر کی خربزه میخوره پای لرزش هم می ایسته
هر کسی هم که قوانین را قبول کرده پس تا آخرش باید تابع قوانین باشه
چقدر قشنگ صحبت کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها اين تاپيك بسي زيباسن از يكي ديگه سوال مي پرسي يكي ديگه جوابتو مي ده!يكي ميگه يكي تائيد ميكنه!!!:دي!
اینها چه ربطی به هم دارن ؟ مثلا چه تغییری در قوانین داده شد که من خبر ندارم ؟
هيچي نشده يه سري كد به اسم لينك پخ شد!
بن كردن شدت گرفت!
سوپر مدريت ها خدا زيادش كناد!!(4 تا 4 تا ميان!)
.
.
.
هيچي دارم صلوات مي فرستم!
ها اين تاپيك بسي زيباسن از يكي ديگه سوال مي پرسي يكي ديگه جوابتو مي ده!يكي ميگه يكي تائيد ميكنه!!!:دي!
هيچي نشده يه سري كد به اسم لينك پخ شد!
بن كردن شدت گرفت!
سوپر مدريت ها خدا زيادش كناد!!(4 تا 4 تا ميان!)
.
.
.
هيچي دارم صلوات مي فرستم!
این قضایا تصمیمات ما هست نسبت به شرایط
هیچ ربطی به دیگر سایت ها نداره ! لطفا یه حرف منطقی بزنید ! :13:
سوپر مدیر ها زیاد شدن ؟ خوب شده باشن شما چه مشکلی دارید با این موضوع ؟
این تایپیک نمی دونم مثلا" می خواد چیو ثابت کنه
ما توسط آکوا اطلاع رسانی میکنیم تا کاربران نسبت به اقدامات مدیریتی آگاهی داشته باشن
حتی به این شیوه با تاپیک هایی که برخورد میشه آشنا بشن
اگر قرار باشه برای هر پست و تاپیکی که حذف میشه تاپیک زده بشه ممکنه تصمیم بگیریم آکوا غیر فعال بشه
اگه اکوا برداشته بشه که بدتر میشه
DaRiOuShJh
14-07-2008, 17:21
حالا واقعا موضوع سره آکوا هست و به این مهمی؟
بالاخره هر جایی یه سلسله قوانین و سخت گیری های مربوط به خودش رو داره که بنا به صلاحدید صاحبان و دست اندرکارانش برای بهتر و منظم کردنش وضع و اجرا میشه
اینجا هم همینطور
ولی خودمونیم ها!
امروز سر زدم به اینجا! دیدم به چه کشتارگاهیه واسه خودش!
Talabkar
14-07-2008, 22:47
این اشتباهه که فکر کنید بچه های اینجا برای نفع مالی تلاش میکنن
من خودم و مثال میزنم تا به کسی بر نخوره
من 24 سالمه , دارم کار میکنم وضع مالیمم خدا رو شکر خوبه ,دستم به دهنم میرسه و به هیچ کسی احتیاج ندارم
این سایت هم هیچ نفع مادی برای من نداره ,فقط از روی علاقه دارم کار میکنم
فکر کنم اکثرا عین من باشن , حالا نه شاغل بلکه دانش آموز ,دانشجو و ........
منظور من با شما نبود. اگه یه بار دیگه بخونی گفتم ادمین ها تو که ادمین نیستی :20:
سینا جان من که حرفی نزدم. منظورم این بود که این سخت گیری ها بیشتر برای فرا از فیل ترینگه که اگه پی سی ورلد خدای نکرده فیل تر شه! منبع در آمد ادمین ها از بین میره و به همین خاطر مجبورن سخت گیری کنن :8::5:
pedramch
14-07-2008, 23:56
خیلی دوست دارم بدونم این آکوا کیه.....
خیلی دوست دارم بدونم این آکوا کیه.....
در واقع کسی با یوزری به نام اکوآ فعالیت نمیکنه. یک رباطه در اصل
Friendship
15-07-2008, 00:26
اون اوابل که آکوا اومده بود من دیدم زیر ترش نوشته همکار ترش آکوا
بعد از میثم پرسیدم گفت همکار ترشه دیگه
اون موقع هیچ کس با آکوآ آشنا نبود!
در ضمن آکوآ رباطه یعنی وقتی تاپیکی پاک میشه به زننده ی اطلاع میدهد.
نمیدونم تا حالا چند تا از پست هام پاک شده(فکر کنم 100 تایی:دی).ولی فقط میتونم این رو بگم که 50% حق بوده و بقیش ...
90% مواقع هم AQoa فقط پ.خ میده و مدیران دلیلش رو نمیگن و من این وسط میمونم که چرا پستم پاک شده و دلیلش رو باید از کی بپرسم:دی
Mohammad Hosseyn
15-07-2008, 05:29
ابراز نشدن دلیل توسط مدیران بخاطر این نیست که همینطوری دلخواه حذف می کنن ... اگه شما دلیل می خواید باید با پیغام خصوصی با همکار بخش در میون بزارید ... مدیران هم چون مجبورن روزانه تعداد زیادی پست خذف کنن و نوشتن دلیل برای تک تکشون یکم سخت و گاهی غیر ممکنه ... برای همین اینکار معمول نیست ...
و اگه P30wolrld الان بهترین فروم فارسی هست بخاطر این نظم زیادشه نه چیز دیگه ... وگرنه همین کاربرا نصفشون هم تو بقیه فروم ها هستن ... من به شخصه نظم گیری و تفاوت فروم نسبت به اوایلش رو احساس می کنم و به نظر من کار مدیریت و تیم همکاران عالی بوده ...
با سلام يك نايپيك داخل فروم اينترنت ساختم اسمش بود وجود اسكريپت سرقت اطلاعات كارت اعتباري در سايت مجلات ايران magiran يكي زده پاكش كرده دليلي هم نگفته چيزي از اكوا هم نرسيده واسم اين چه وضعشه واقعا خودسرانه داريد هر كار ميكيند آدم را بيزار ميكنيدمتاسفم براتون
Mohammad Hosseyn
15-07-2008, 05:51
با سلام يك نايپيك داخل فروم اينترنت ساختم اسمش بود وجود اسكريپت سرقت اطلاعات كارت اعتباري در سايت مجلات ايران magiran يكي زده پاكش كرده دليلي هم نگفته چيزي از اكوا هم نرسيده واسم اين چه وضعشه واقعا خودسرانه داريد هر كار ميكيند آدم را بيزار ميكنيدمتاسفم براتون
پست منو نخوندید ؟
اگه دلیل ابراز نشد و شما هم دلیل می خواهید خیلی راحت با پیغام خصوصی (یا پیغام عمومی ) با همکار بخش در میون بزارید ... اگه اونوقت جواب نادرست بهتون دادن بعد اعتراض کنید ...
جوون پيغام خصوصيم كجا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! يه حرفي ميزيني ها:20::11::8:
MaFia_King
15-07-2008, 06:04
جوون پيغام خصوصيم كجا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! يه حرفي ميزيني ها:20::11::8:
با سلام...
عزيزم مي توني از طريق ProFile ش يه اطلاع رساني كني.
||سپاس**:11:
/*يا حق*/
من كاري به اين حرفا ندرارم كه چه خبر و چه چيزي اگه لينك ها رو باز كنيد كه خيلي خوب ميشه و گرنه جونتون سلامت!
بعدشم بريد يقه كسي كه تاپزك رو زده بگيرد كه همه رو انداخته جون هم!
بعدشم
آقا دمتون گرم سايتتون عاليه!
pouria007
15-07-2008, 08:27
من كاري به اين حرفا ندرارم كه چه خبر و چه چيزي اگه لينك ها رو باز كنيد كه خيلي خوب ميشه و گرنه جونتون سلامت!
بعدشم بريد يقه كسي كه تاپزك رو زده بگيرد كه همه رو انداخته جون هم!
بعدشم
آقا دمتون گرم سايتتون عاليه!
شما شریک دزدین یا رفیق قافله؟
تناقض گویی هاتو چجوری توجیح میکنی؟
کی کیو انداخته جون هم من؟
من اصلاً با شما کار ندارم روی سخنم با ادمین ها سوپر مدیرها و مدیرها بود
دوستان عزیز , همه نظر دادن من هم نظر خودم رو میگم : به نظر من در یک جمع چند هزار نفری که همه جور آدمی هم توشون پیدا میشه باید به یک طریقی راهی برای حفظ نظم پیدا کرد این راه وضع یک سری قوانین هست .که این قوانین زمانی ارزشمند هستند که بهشون عمل بشه , و بالطبع با متخلفین این قوانین هم باید برخورد بشه تا قوانین جایگاه خودشون رو تثبیت کنن . یک مثال میزنم : یک بار از معلم بینش اسلامی پرسیدم چرا توی اسلام بعضی از آداب رو خیلی ریز و جزیی و با این سخت گیری قرار دادن مثلا چرا اگه خواستیم نماز بخونیم اگه به جای ز گفتیم ض نماز باطله ؟ مگه برای خدا فرقی میکنه ؟
گفت نه برای اون نه ولی برای ما چرا ... اگه این قوانین این قدر سخت گیرانه نبودن در طول زمان ذره ذره زیر پا گذاشته میشدن و الان بعد از 1400 سال دیگه اصلا نمازی وجود نداشت . مثل مسیحیت که بعد از این مدت تقریبا به کلی تحریف شده ...
این جا هم همین طوره این قوانین برای بقای p30 لازمه و باید سخت گیری وجود داشته باشه .پستس بی دلیل پاک نمیشه مگر این که برای p30 به هر صورت مساله ساز باشه ... حالا کی میتونه یه پست رو مثال بزنه که بدون این که خطری برای جمع p30 داشته باشه حذف شده باشه ؟
من تا حالا حدود 24-25 تا از تاپیک هام تراش شده ... همین دیروز هم حدود 100 تا از پست هام کم شد ... ولی بی دلیل نیست ...هیچ اعتراضی هم نیست ...p30 هدف اصلیش ایجاد یک محیط علمی و آموزشی هست , نباید به خاطر یک سری سلایق شخصی کل این هدف نادیده گرفته بشه ...
Friendship
15-07-2008, 08:59
دوستان عزیز , همه نظر دادن من هم نظر خودم رو میگم : به نظر من در یک جمع چند هزار نفری که همه جور آدمی هم توشون پیدا میشه باید به یک طریقی راهی برای حفظ نظم پیدا کرد این راه وضع یک سری قوانین هست .که این قوانین زمانی ارزشمند هستند که بهشون عمل بشه , و بالطبع با متخلفین این قوانین هم باید برخورد بشه تا قوانین جایگاه خودشون رو تثبیت کنن . یک مثال میزنم : یک بار از معلم بینش اسلامی پرسیدم چرا توی اسلام بعضی از آداب رو خیلی ریز و جزیی و با این سخت گیری قرار دادن مثلا چرا اگه خواستیم نماز بخونیم اگه به جای ز گفتیم ض نماز باطله ؟ مگه برای خدا فرقی میکنه ؟
گفت نه برای اون نه ولی برای ما چرا ... اگه این قوانین این قدر سخت گیرانه نبودن در طول زمان ذره ذره زیر پا گذاشته میشدن و الان بعد از 1400 سال دیگه اصلا نمازی وجود نداشت .
این جا هم همین طوره این قوانین برای بقای p30 لازمه و باید سخت گیری وجود داشته باشه .پستس بی دلیل پاک نمیشه مگر این که برای p30 به هر صورت مساله ساز باشه ... حالا کی میتونه یه پست رو مثال بزنه که بدون این که خطری برای جمع p30 داشته باشه حذف شده باشه ؟
من تا حالا حدود 24-25 تا از تاپیک هام تراش شده ... همین دیروز هم حدود 100 تا از پست هام کم شد ... ولی بی دلیل نیست ...هیچ اعتراضی هم نیست ...p30 هدف اصلیش ایجاد یک محیط علمی و آموزشی هست , نباید به خاطر یک سری سلایق شخصی کل این هدف نادیده گرفته بشه ...
تازه بنده خدا ارو اخطار هم دادن!!! :دی!
اخطار ها: 0/1 (1)
معمولا هر بخشي در بالاي اون قوانين مربوط به اون در يه تاپيكي نوشته شده.
اگه قبل از ارسال هر گونه تاپيكي يا پستي فقط براي يك بار قوانين اون بخش خونده بشه
و بر اساس اون مطلبي ارسال بشه
اگه همكار يا مدير اون بخش پست يا تاپيك رو پاك كرد ( ميشه فهميد aQoa كيه )
اونوقت ميشه اعتراض كرد و تا گرفتن جوابي قانع كننده ادامه داد .
يا همكار يا مديري اشتباه كرده كه مطمئنا بايد عذرخواهي كنه
يا كاربر برخلاف قوانين مطلبي رو ارسال كرده كه برميگرده به گفته اول و اون بايد عذرخواهي كنه
يا اتفاقي افتاده كه در هيچيك از اين دو مطلب قرار نداره
يعني نه مسئول اشتباه كرده و نه كاربر
اينجاست كه يا بايد قانون اصلاح بشه
يا براي حكميت موضوع فرستاده بشه به
مجمع تشخيص مصلحت نظام
منظور من با شما نبود. اگه یه بار دیگه بخونی گفتم ادمین ها تو که ادمین نیستی :20:
سینا جان من که حرفی نزدم. منظورم این بود که این سخت گیری ها بیشتر برای فرا از فیل ترینگه که اگه پی سی ورلد خدای نکرده فیل تر شه! منبع در آمد ادمین ها از بین میره و به همین خاطر مجبورن سخت گیری کنن :8::5:
دوست عزیز چرا دوست دارید یه بحث رو منحرف کنید ؟
منبع درامد یا بهتر بگیم مرکز هزینه ؟
وقتی از موضوعات اطلاع ندارید طلبکارانه اظهار نظر نکنید ... هر چند شما از ابتدا با همین هدف ظاهرا عضو شدین از اسمتون پیداست :46:
اگه نمیتونید قوانین رو درک کنید و بهش احترام بگذارید ، قبل از اینکه بن بشید دکمه خروج رو کلیک کنید اینقدر حرص نخورید ...
ما سایت رو به یه هدف دیگه ای راه اندازی کردیم ... طول این مدت هم همیشه هزینه بود روی دستمون
حالا 4 نفر پیدا شده به این سایت تبلیغ هم داده یا 10 نفر میاد سی دی میخره ! شما واقعا فکر کردی سایت به همین اهداف راه اندازی شده ؟ بعد ناراحت میشیم که چرا بهمون میگن جهان سومی !
خوب اگه با این اهداف راه اندازی شده میشه بفرمایید شما اینجا چیکار میکنی ؟ برای چی اومدی ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.