مشاهده نسخه کامل
: asus maximus formula بالا نمیاد (در خواست اورژانسی)
D o l f i n
13-07-2008, 22:19
سلام دوستان عزیز
من امروز این مدل رو گرفتم حالا آوردم همه چی رو رو هم سوار کردم بالا نمیاد یعنی روشن میشه بعد 1 دقیقه(کمتر) خاموش میشه رو lcd poster خطا coms err (درست نوشته باشم خوبه) رو میده فکر کنم ماله بایوس باشه یا شایدم چیز دیگریست
ممنون میشم راهنمایی کنید
D o l f i n
14-07-2008, 05:10
خب باطری بایوس رو ورداشتم بایوس درست شد دیگه خطا نمیده ولی بازم سیستم پایدار نیست بعد 40 ثانیه یا کمتر خاموش میشه همچین که می خواد وارد ویندوز بشه خاموش میشه
D o l f i n
14-07-2008, 05:12
2 تا رم یه گیگ
پاور 380 وات گرین
intel pentium d 3.4
2 تا رم یه گیگ
پاور 380 وات گرین
intel pentium d 3.4
نکنه یه چیزی داره بدجور داغ میکنه ؟؟:13: بعد از اینکه سیستم خاموش شد سریع روشنش کن و برو تو بایوس و ببین دمای سی پی یو چجوریه !!
در ضمن زمان تاخیر رمها رو هم چک بکن !! پاورت هم خیلی ضعیفه !! حداقل یه 450 وات میخریدی !!
به احتمال زیاد پاور شما کم میاره !! (( خیلی ضایع هست که آدم 270 تومن پول مادربرد به این توپی بده و برای خرید پاور خسیس بازی دربیاره !!:31:))
در ضمن گرافیکت چیه ؟؟
نکنه اونهم یه چیزی مثل 8800GT یا بالاتر هست ؟؟ اگه اینطوریه سریع باید بری یه پاور قویتر بخری !! وگرنه بدجوری از سوخت قطعاتت ناراحت میشی !!!!
سلام:
آخه مرد مومن کسی موتور بنز رو شاسی پیکان میبنده
وقتی این مین(قول) رو خریدی و بعد رفتی یه قطعات زاقارت مثل پاورگرین بستی.باید هم اینجوری بشه.. میدونی مین شما چقدر برق میخواد ؟؟چون سری گیم ایسوس است و قابلیت اورکلاک ویژه داره؟؟حداقل 500وات اونم اکتیو باید باشه .بعد رم خوب بنداز مثلcorsair ,ocz,crusial,mushkin,or bufalo ..بعد هم پاورت cooler master or acbel or ocz or t.tحتما هم بالای 500 وات و اکتیو پی اف سی باشه .من احساس میکنم باید این کارها رو انجام بدی.
1.برو تو بایوس همه چیز رو defualt konyسپس دما قطعات رو چک کن.
2.کلیه قطعات جانبی رو سیستم رو در بیار به خصوص مودت اگر زوتریکس باشه(چون ایجاد اتصالی میکنه).و رام ها یا حتی هارد
3 اگر درست نشد مین رو بیرون کیس چک کن احتمال اتصالی زیاده
ببخشید که اینجوری صحبت کردم.
D o l f i n
15-07-2008, 23:01
حق با روبرت بود سیستم رو روشن کردم سریع رفتم تو ستاپ دیدم دمای cpu داره میره بالا رو 95 بود سریع خاموش کردم یه خمیر سیلیکون زدم حالا درست شده
در ضمن دوستان من مین قبلیم ابیت بود سوخت رفتم اینو خریدم سیستم تازه نخریدم ولی چشم حتما پاور رو عوض میکنم
چون قصد دارم cpu و بعد رم و گرافیک رو هم عوض کنم
ممنون از دوستانی که کمک کردن
Maximus با Pentium D (مزخرف) نوبره بابا , این دیگه چه کاریه آخه بجایه اینکه مینبورد خفن بخری یکم پولش رو میزاشتی یه CPU بهتر میگرفتی با یه مینبورد خیلی ارزونتر هم کارت راه میفتاد .
D o l f i n
18-07-2008, 10:27
تو همین یه ماه یه تحول بزرگ ایجاد میشه هم cpu و رم و گرافیک حتما عوض میشن
alborz_k
03-09-2008, 20:16
سلام:
آخه مرد مومن کسی موتور بنز رو شاسی پیکان میبنده
وقتی این مین(قول) رو خریدی و بعد رفتی یه قطعات زاقارت مثل پاورگرین بستی.باید هم اینجوری بشه.. میدونی مین شما چقدر برق میخواد ؟؟چون سری گیم ایسوس است و قابلیت اورکلاک ویژه داره؟؟حداقل 500وات اونم اکتیو باید باشه .بعد رم خوب بنداز مثلcorsair ,ocz,crusial,mushkin,or bufalo ..بعد هم پاورت cooler master or acbel or ocz or t.tحتما هم بالای 500 وات و اکتیو پی اف سی باشه .من احساس میکنم باید این کارها رو انجام بدی.
1.برو تو بایوس همه چیز رو defualt konyسپس دما قطعات رو چک کن.
2.کلیه قطعات جانبی رو سیستم رو در بیار به خصوص مودت اگر زوتریکس باشه(چون ایجاد اتصالی میکنه).و رام ها یا حتی هارد
3 اگر درست نشد مین رو بیرون کیس چک کن احتمال اتصالی زیاده
ببخشید که اینجوری صحبت کردم.
سلام دوست من.
شما در زدن مثال دچار اشتباه شدی ، جناب dolfin موتور پیکان رو روی شاسی فراری گذاشته:31:
پاور این سیستم ضعیف هست ، ولی هیچ جای دنیا به خاطر نوع رم و مادربرد در مورد قدرت پاور اظهار نظر نمی کنند که شما این کار رو کردی.:13:کلأ مصرف پردازنده و کارت گرافیک های امروزی این قدر هست که به مدل مادربرد و رم در خرید پاور توجه نکنیم(چون مصرف مدل های مختلفشون چندان تفاوت نداره). البته برای پاور مورد نیاز این سیستم ، حتمأ باید مدل کارت گرافیک رو بدونیم.
hardware2000
03-09-2008, 21:07
باترس سماستو عوض کن سیماس ارور مال باتریه.
اگرم cpu داق میکنه مین بردتو اپدیت کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.