مشاهده نسخه کامل
: visual stadio just in time debugger چیه ؟
kiuhnmgtrdcv
13-07-2008, 14:09
اقا این visual stadio just in time debugger چیه ؟ خیلی اذیت میکنه مثلا هر وقت میخوام یه فایل avi رو باز کنم این error رو میده ... تو تصویر ملاحظه کنید ؟ قبل از اینکه visual stadio رو نصب کنم هر وقت میخواستم یه فایل avi رو باز کنم همین error رو میداد منتها پنجره error reporting windows باز میشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو این آدرس رجیستری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقدار Debugger رو پاک کن
kiuhnmgtrdcv
13-07-2008, 19:30
رفیق خیلی ممنونم دمت گرم حالا برای چی این debugger درست کردن ؟ چه فایده ای داره :10:
debugger برای پیدا کردن ایرادات یک برنامست، اینم برای همون کاره،
خصوصا در مواقعی که شما سورس یه برنامه رو نداشته این جور ابزارها بدرد میخوره
kiuhnmgtrdcv
15-07-2008, 09:16
خیلی ممنونم فکر کنم تو سایت msdn2.microsoft.com بشه فیلم های اموزشیشو پیدا شه مرسی
fghdavoodi
04-08-2009, 15:59
من مقدار debugger رو پاك كردم و الان موقعي كه IE رو باز مي كنم اون error رو نمي ده ولي IE بعد از چند ثانيه بسته مي شه.البته من از ----- شكن استفاده مي كنم.نمي دونم ربطي به اين مساله داره يا نه. البته واسه يه سري ديگه از برنامه ها هم اين error مي ياد.لطفا كمك كنيد
gonbad city
06-08-2009, 06:28
دوست عزیز این پنجره برای این است که مشکل برنامه های ویندوزتان را خودتان که برنامه نویس هستید حل کنید.یعنی وقتی یک برنامه دچار استثنا یا در واقع همون خطا می شه شما اون رو ویرایش کنید و این پنجره هنگامی میاد که شما زبان دات نت نصب کرده باشید .و به جای پنجره dont send میاد.
مشکل اینترنت اکسپلورر شما احتمالا به خاطر همون ----شکنی است که استفاده می کنید زیرا ----شکن مرورگرهای اینترنت را خراب می کند(خبر موثق).
شما می توانید برای حل مشکل خود تیک choose manually debugger engineر را بزنید و یک ویرایشگر دیگر را انتخاب کنید.
با تشکر
وبلاگ من
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fghdavoodi
10-08-2009, 09:57
من مقدار debugger رو از رجيستري پاك كردم ولي الان كه IE رو باز مي كنم بدون اينكه پيغامي بده بعد از چند ثانيه بسته مي شه صفحه.من تو msdn هم search كردم و هر كاري كه دوستان پيشنهاد داده بودن رو امتحان كردم ولي درست نشد.اينكه دوباره windows نصب كنم درست مي شه اين؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.