ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اجرا کردن فایل های تصویری با نرم افزارهای معروف و محبوب و مخصوص این کار

Ship Storm
12-07-2008, 22:10
سلام دوستان
بنده با کارت --- فیلم ها و کلیپ های تصویری رو از ماهواره میگیرم و ضبط میکنم جدیدا نمیدونم چه مشکلی پیش اومده که وقتی میخوام اون کلیپ که قبلا ضبط کردم رو با نرم افزار
K-Lite Codec Pack اجرا کنم با یک پیغام Error و مشکلاتی برخورد میکنم که قبلا وجود نداشت فرمت ذخیره MPG هستش البته MPG2 با نرم افزارهای دیگر هم تست کردم که قابلیت پخش این فرمت ها رو نداره
با jetAudio هم تست کردم اصلا اجراش نمیکنه و سریعا بسته میشه و Windows Media Player 11 هم اجرا میکنم دقیقا همین Error رو میده نمیدونم مشکل از کجاست چون قبلا بدون هیچ دردسری من این فایل ها رو اجرا میکردم و جدیدا با این مشکل برخورد کردم
این هم عکسی از نحوه نمایش فایل ها و Error مربوطه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس واضح تر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم در این زمینه بنده رو راهنمایی کنید
با تشکر از شما عزیزان

djsystem
12-07-2008, 23:50
ببینم شما سعی کردی uinstall کنی و بعد install کنی ببینی چی میشه

Ship Storm
13-07-2008, 10:07
ببینم شما سعی کردی uinstall کنی و بعد install کنی ببینی چی میشه

بله Unistall کردمش و دوباره Install کردمش باز هم این مشکل هست و برطرف نشده

mahdi7610
13-07-2008, 11:33
سلام دوست عزیز

این مشکل برای من هم پیش اومده بود اما من متاسفانه راه چاره ای جز نصب مجدد ویندوز براش پیدا نکردم .

البته nero مشکلی نداشت و پخش می کرد .

بهتر بود سوال خودتون را توی تاپیک مربوط به خود مطرح می کردید .

مباحث و مشکلات مربوط به انواع player ها ( media player ، JetAudio و ... ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید .

Ship Storm
13-07-2008, 20:28
سلام دوست عزیز

این مشکل برای من هم پیش اومده بود اما من متاسفانه راه چاره ای جز نصب مجدد ویندوز براش پیدا نکردم .

البته nero مشکلی نداشت و پخش می کرد .

بهتر بود سوال خودتون را توی تاپیک مربوط به خود مطرح می کردید .

مباحث و مشکلات مربوط به انواع player ها ( media player ، JetAudio و ... ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید .

ممنون مهدی جان اونجا هم همین موضوع رو الآن مطرح میکنم
با تشکر

Ship Storm
15-07-2008, 16:57
دوستان و اساتید یعنی راه حلی برای رفع این مشکل تا حالا پیدا نشده و تنها راه حل اون اینه که ویندوز رو عوض کنیم؟