مشاهده نسخه کامل
: هدفون تا 20 تومان
Highbury
12-07-2008, 17:53
سلام دوستان
بالاخره یه mp3 گرفتم یو3 سامسونگ ازش خیلی راضی ام هدفونش هم خوبه اما به نظرم یه نمه باسش کمه و بیشتر من دوست دارم از این لوله ای ها باشه.
تا 20 تومان چه هدفونی خوبه؟ایا صداش از اینی که هست بهتر میشه؟
حالا نه اینکه صداش بهتر بشه ، ولی شما یکی دو هفته دیگه هم باهاش کار کن ، ببین همچنان راضی ات نمی کنه یا نه ... اگه اینطوری بود می تونی به فکر تعویض باشی ... منظورت از لوله ای چیه ؟ (in ear رو میگی ، مثلا؟) ...
بهرحال زیر 20 تومن کارای creative خوبن (سری EP) ... و کمی بالاتر سونی هم یکی دو مدل داره (سری EX) ...
b_e_h_dad2
13-07-2008, 17:28
سلام دوستان
بالاخره یه mp3 گرفتم یو3 سامسونگ ازش خیلی راضی ام هدفونش هم خوبه اما به نظرم یه نمه باسش کمه و بیشتر من دوست دارم از این لوله ای ها باشه.
تا 20 تومان چه هدفونی خوبه؟ایا صداش از اینی که هست بهتر میشه؟
سلام
من قبلا یه N95 داشتم که از هدفونش راضی نبودم . هر چی از این هدفونای توگوشی امتحان کردم هیچکدوم باس خوبی نداشتن . تا اینکه مارک Giriffin رو خریدم که واقعا عالی بود . حتی وقتی که گوشیم رو فروختم اون هدفونو دوستم ازم خرید !
من حدود 1 سال پیش هدفون رو خریدم 19 تومن . اسمش TuneBuds بود و از پایتخت ، فروشگاه دیجیتال خریدم
انم عکس و مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alil1369
13-07-2008, 22:06
بهتره هدفون EP-630 از کریتیو ( Creative ) رو امتحان کنی هرکی داشته واقعا راضی بوده
قیمتش هم 16 ، 17 هزار تومن هست !
اینم عکسش :
قابلیت نویز ایزولیشن داره (حذف صدای مزاحم محیط) !
کیفیت بالایی داره به خصوص در پخش Bass
sajed DJ
14-07-2008, 01:29
بهتره هدفون EP-630 از کریتیو ( Creative ) رو امتحان کنی هرکی داشته واقعا راضی بوده
قیمتش هم 16 ، 17 هزار تومن هست !
اینم عکسش :
قابلیت نویز ایزولیشن داره (حذف صدای مزاحم محیط) !
کیفیت بالایی داره به خصوص در پخش Bass
منم EP-630 رو واقعا قبول دارم , نسبت به قیمتی که داره صداش واقعا معرکست .
خیلی هدفون عوض کردم ولی 630 منو راضی کرده
البته اینم بگم که تفکیک صداش یه کم ضعیفه ( معمولا برای کاربرای عادی محسوس نیست) ولی
قیمت و Bass خروجیش به این مطلب کاملا میچربه
alil1369
14-07-2008, 10:31
منم EP-630 رو واقعا قبول دارم , نسبت به قیمتی که داره صداش واقعا معرکست .
خیلی هدفون عوض کردم ولی 630 منو راضی کرده
البته اینم بگم که تفکیک صداش یه کم ضعیفه ( معمولا برای کاربرای عادی محسوس نیست) ولی
قیمت و Bass خروجیش به این مطلب کاملا میچربه
تفکیک صداش از خیلی از هدفون های دیگه بهتره ولی اگه یه هدفون با تفکیک بالا میخوای باید بری سراغ سونی سری EX
سلام
من قبلا یه N95 داشتم که از هدفونش راضی نبودم . هر چی از این هدفونای توگوشی امتحان کردم هیچکدوم باس خوبی نداشتن . تا اینکه مارک Giriffin رو خریدم که واقعا عالی بود . حتی وقتی که گوشیم رو فروختم اون هدفونو دوستم ازم خرید !
من حدود 1 سال پیش هدفون رو خریدم 19 تومن . اسمش TuneBuds بود و از پایتخت ، فروشگاه دیجیتال خریدم
انم عکس و مشخصات :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از گریفین راضی بودی ؟ ... کاراش باید خوب باشن ، چون متحد ipod هم هست و ...
alil1369
14-07-2008, 13:14
ولی من همین مدل رو داشتم اصلا راضی نبودم
صدا رو که زیاد میکردم خش خش میکرد
کیفیتش واقعا بد بود
جنس بدنه هم که خیلی جالب نبود
فقط کیفش جالب بود
حدود 5 ماه بیشتر کار نکرد
من از نمایندگی فروشش گرفتم 19 (طبقه اول پایتخت)
caca_caca888
15-07-2008, 15:03
در کل هدفون معمولی بهتره یا in ear??
Highbury
15-07-2008, 18:24
البته نه که هدفون خودش بد باشه اما گوش رو یه کم اذیت میکنه البته فقط یه کم اذیت میکنه نسب به بقیه خیلی خیلی خیلی خوبه.یه خوبی که این هدفونها داره میتونی صدای بیرون رو بشنوی که توی خیابون یا خونه خیلی به دردت میخوره.
کیفیتش واقعا بد بود
فقط کیفش جالب بود
مرسی علی جان.. خب این هم نظری بود ... من در کل می خواستم بدونم نظر دوستان در این مورد چیه که فعلا دوتا نظر (متفاوت) شنیدم ... بازم ممنون ...
در کل سلیقه اس و کاربرد ... یعنی بسته به اینکه سلیقه ات چیه و اینکه کاربردت چیه ، هر کدوم می تونن مناسب باشن ... مثلا من هم سلیقه ام و هم کاربردم طوریه که هدفون معمولی واسه ام بهتره ... حالا یکی دیگه ممکنه برعکس باشه ...
caca_caca888
15-07-2008, 22:31
در کل سلیقه اس و کاربرد ... یعنی بسته به اینکه سلیقه ات چیه و اینکه کاربردت چیه ، هر کدوم می تونن مناسب باشن ... مثلا من هم سلیقه ام و هم کاربردم طوریه که هدفون معمولی واسه ام بهتره ... حالا یکی دیگه ممکنه برعکس باشه ...
من صدای خیلی زیاد میخوام همراه با استریو.صداشم کمتر بیرون بیاد...
حالا کدومش؟؟؟
b_e_h_dad2
24-07-2008, 20:37
کیفیتش واقعا بد بود
فقط کیفش جالب بود
برای خش خش کردن ، اشکال از کیفیت پایین آهنگت بوده یا هدفون رو با دستگاهی استفاده کردی که کیفیت خروجی صداش خوب نبوده . در مورد بدنه فکر نکردم ! راستش ماها چه دلایلی برای یه هدفون میاریم !:31:
b_e_h_dad2
24-07-2008, 20:39
خیلی خوب بود . حتی بعد از اینکه من آی فون گرفتم و کمتر نیازی به هدفون گریفین داشتم ، دوستم ازم گرفت و تا حالا که دارتش
mahyarSAMSUNG
25-07-2008, 01:16
شما ام پی تری پلیر سامسونگ گرفتی بعد میخوای هدفون کریتیو ..... تو گوشت بزاری ؟ خوب میرفتی ام پی تری پلیر کریتیو رو میخریدی . هدفون سامسونگ بخر بزار مردم ببینم که ام پی تری پلیرت سامسونگ نه چیز دیگه ..... سام سرویس خودش هدفونی رو از طرف شرکت سامسونگ وارد کرده که از این لوله ای هاست قیمتش هم بین 18 تا 20 تومن . بهترین هدفون بازار فعلا . تو تمام نمایندگی های سامسونگ توی جمهوری هم هست
alil1369
25-07-2008, 02:24
برای خش خش کردن ، اشکال از کیفیت پایین آهنگت بوده یا هدفون رو با دستگاهی استفاده کردی که کیفیت خروجی صداش خوب نبوده . در مورد بدنه فکر نکردم ! راستش ماها چه دلایلی برای یه هدفون میاریم !:31:
نه اهنگ هام همه ریپ از سی دی هستن !!
هدفون رو که عوض میکردم هم کیفیت بیشتر میشد هم باس
من رو ایپاد ویدیو و سامسونگ Y7 استفاده میکردم که از نظر کیفیت خروجی مشکلی ندارن
نمیدونم ولی از همون مارک محصولات دیگه غیر از هدفون دارم که خیلی عالی هستن !
شاید شانس من بوده !!
caca_caca888
25-07-2008, 09:06
من یه هدفون in ear میخام که بتونم به جای هندزفری هم استفاده کنم.(برای گوشیم میخام)
یه مارک خوب میخام که حدود 20 تومن قیمت داشته باشه.
حالا چی بگیرم؟؟؟؟
البته احتمالا اینو باید تو وسایل جانبی موبایل مطرح میکردم. ولی خوب شاید بدون هندزفری خاستم(اگر کیفیتش بهتر بود)
Sajad2006
25-07-2008, 09:10
سلام دوست عزیز.
من به شما سری Ep کریتیو رو پیشنهاد میکنم.
خودم سه ساله دارم استفاده میکنم هیچیش نشده.
Sajad2006
25-07-2008, 09:12
من یه هدفون in ear میخام که بتونم به جای هندزفری هم استفاده کنم.(برای گوشیم میخام)
یه مارک خوب میخام که حدود 20 تومن قیمت داشته باشه.
حالا چی بگیرم؟؟؟؟
البته احتمالا اینو باید تو وسایل جانبی موبایل مطرح میکردم. ولی خوب شاید بدون هندزفری خاستم(اگر کیفیتش بهتر بود)
سلام شما یه هدفون دو تکه برای گوشیت بگیر و برای تکه هدفونش یه دونه از هدفونای سری Ep کریتیو بگیر.
سام سرویس خودش هدفونی رو از طرف شرکت سامسونگ وارد کرده که از این لوله ای هاست قیمتش هم بین 18 تا 20 تومن . بهترین هدفون بازار فعلا
شک دارم اینطوری باشه ... شاید در دامنه قیمت زیر 20 تومن جزو خوبها باشه ، اما مطمئنا بهترین هدفون بازار نیست ... آیا منبع معتبر یا review ای هست که این حرف رو تایید کنه ؟ ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.