مشاهده نسخه کامل
: مشكلات v3iو L7
shervinjoon
12-07-2008, 11:06
لطفا در اينجا فقط كليه مشكلات v3i و L7
را بيان كنيد
L7
نداشتن پورت مادون قرمز،
طراحي عجيب صفحه کليد
• منوهاي گيج کننده
• عکس العمل کند
• کيفيت پايين دوربين
سرعت پایین بلوتوث
V3i
نوآوري هاي محدود در مقايسه با مدل RAZR
• احتمال ماندن اثر انگشت بر روي صفحه نمايش خارجي
• طراحي نه چندان کارآمد آيتم هاي منو
• عدم امکان تهيه عکس هايي در اندازه کامل بدون استفاده از يک کارت حافظه اضافي
• پخش کننده MP3 ضعيف
سرعت پایین بلوتوث
shervinjoon
14-07-2008, 11:14
مرسي كه جواب دادي و يك سوال اين چيز هايي كه نوشتي از تو سايت دي جي كالا كپي نكردي؟؟؟؟
در هر صورت مرسي كه ما رو هم حساب كردي و جواب دادي
خواهش می کنم دوست عزیز قابلی نداشت.
از یکی دو تا سایت کپی کردم که دی جی کالا هم جزء اونا بود .البته تو هر سایتی بری همینارو نوشته
و اگر هم مطالب بیشتری می خوای
بررسی کامل v3i
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بررسی کامل L7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shervinjoon
14-07-2008, 17:55
من اينجوري دنبال اطلاعات خام نيستم -- بيشتر ميخوام كساني كه خودشون داشته اند يا دوست و آشنا شون داشته اند و شنيده ها و ديده ها شون رو بگن---- شما هم خيلي لطف داري كه توجه ميكني
ايكاش بقيه دوستان هم ياد بگيرند يه كم توجه كنند راهنمايي كنن
دوست عزیز منم قبلا k310 داشتم به همون دلایل که شما گفتید منم گوشیمو عوض کردم و L7 گرفتم
از همون روز اول اومدم با گوشی صحبت کنم دیدم صدا رد و بدل نمی شه متاسفانه هیچ خدماتیم نتوست اونو درست کنه همشون می گن دو روز دیگه بیا بعد می ری می بینی گوشیو باز کرده بسته همین درستشم نکرده تازه اگر جاییم بتونه درست کنه می زنه یه چیز دیگرو خراب می کنه
متاسفانه از لحاظ تعمیرات سخت افزاری صفره
کیفیت دوربین پایین
گوشیه کندیه
سرعت بلوتوث پایین
ولی از لحاظ انتن دهی و ردوبدل شدن صدا تو خیابون های شلوغ خیالت راحت باشه کم نمی یاره
گوشیم سنگاپوری بود این جوری از آب دراومد،حالا اگه بتونی آمریکاییش رو گیر بیاری دیگه این مشکلات رو نداری
ولی خدایی گوشییای موتو شیک و باکلاس و خوش دستن
shervinjoon
16-07-2008, 15:50
دوست عزیز منم قبلا k310 داشتم به همون دلایل که شما گفتید منم گوشیمو عوض کردم و L7 گرفتم
از همون روز اول اومدم با گوشی صحبت کنم دیدم صدا رد و بدل نمی شه متاسفانه هیچ خدماتیم نتوست اونو درست کنه همشون می گن دو روز دیگه بیا بعد می ری می بینی گوشیو باز کرده بسته همین درستشم نکرده تازه اگر جاییم بتونه درست کنه می زنه یه چیز دیگرو خراب می کنه
متاسفانه از لحاظ تعمیرات سخت افزاری صفره
کیفیت دوربین پایین
گوشیه کندیه
سرعت بلوتوث پایین
ولی از لحاظ انتن دهی و ردوبدل شدن صدا تو خیابون های شلوغ خیالت راحت باشه کم نمی یاره
گوشیم سنگاپوری بود این جوری از آب دراومد،حالا اگه بتونی آمریکاییش رو گیر بیاری دیگه این مشکلات رو نداری
ولی خدایی گوشییای موتو شیک و باکلاس و خوش دستن
پس نظرت اينكه كه موتو بگيرم اما اينجوري كه ميگي فكر كنم ال سون نگيرم بهتره --- هان؟؟؟ -- نظرت چيه؟؟؟
وي تري آي بگيرم كه هم موتو باشه هم ال سون نباشه
ال سون مثه اينكه 88 تومنه و وي تري آي 155 درسته ؟؟؟؟
shervinjoon
16-07-2008, 15:51
وي تري آي و ال سون آيا فارسي دارن؟؟؟
farshidshd
16-07-2008, 16:03
وي تري آي و ال سون آيا فارسي دارن؟؟؟
بله
اگه هم نداشته باشن کار یه پک فارسیه که بریزی توش
shervinjoon
17-07-2008, 12:58
بله
اگه هم نداشته باشن کار یه پک فارسیه که بریزی توش
يه تعمير كار مي گفت كه فارسي روي موتو خصوصا اين مدل ها باعث هنگش ميشه و برنامه تقويت صدا باعث سوختن سي پي يو گوشي ميشه چون به سي پي يو ش فشار مياد البته يه مقدار به بعضي قسمت هاي حرفش شك كردم و گفت من اينكار رو برات ميكنم اما اگه بعد يه مدت گوشيت سوخت ناراحت نشي
نمي دونم بد جوري بين چند راهي و دوراهي مانده ام
قیمت L7 بین 120-130 تومن
قیمت v3i بین 140-160 تومن
گوشیه من وقتی فارسی داشت میرفتم تو اس ام اس هاش هنگ می کرد بعد که گوشیو فلش کردم و فارسی روش نریختم هنگ نکرد .حالا دیگه نمی دونم این هنگ به خاطر فارسی بودنش بود یا گوشیم ایراد داشته
shervinjoon
20-07-2008, 10:42
آيا ميشه كه گوشي براي منو هاش فارسي نداشته باشه و فقط براي خوندن و نوشتن اس ام اس فارسي داشته باشه چون من خودم هم با منو هاي فارسي چندان ميانه خوبي ندارم
و با سپاس فراوان از توجه شما و راهنمايي ها ي شما ...
بله میشه
خواهش میکنم دوست عزیز
shervinjoon
20-07-2008, 22:38
منظورم روي موتو و خصوصا ال سون و وي تري آي بود ها......براي اينكه هنگ نكنه و بشه باهاش اس ام اس فارسي گرفت و فرستاد گفتم شايد همچين چيزي راه چاره باشه
لطفا اگر كسي لينك برنامش رو سراغ داره بزاره تا اول برنامش رو بگيرم و بعدتش برم گوشي ش رو بگيرم كه خيالم از بابت همه چيز راحت باشه --- شايد پيش خودتون بگين شده حكايت يارو كه ميره ميگه براي اين لاستيك يه ماشين بدين
Corvette
21-07-2008, 02:12
منظورم روي موتو و خصوصا ال سون و وي تري آي بود ها......براي اينكه هنگ نكنه و بشه باهاش اس ام اس فارسي گرفت و فرستاد گفتم شايد همچين چيزي راه چاره باشه
لطفا اگر كسي لينك برنامش رو سراغ داره بزاره تا اول برنامش رو بگيرم و بعدتش برم گوشي ش رو بگيرم كه خيالم از بابت همه چيز راحت باشه --- شايد پيش خودتون بگين شده حكايت يارو كه ميره ميگه براي اين لاستيك يه ماشين بدين
دوسته عزیز زیادی وس واس به خرج نده... این مواردی که اشاره کردی همش قابله اجراست.. پس دلیلی برایه
نگرانی نیست.. :12:
shervinjoon
21-07-2008, 15:27
يك دنيا ممنون بعد از خريد هم اگه مشكلي بود ميام مزاحمتون ميشم
بازم مرسي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.