PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات ایجاد شده در اجرا وکار با برنامه های کاربردی



Elfin-D
11-07-2008, 12:45
سلام

دوستان عزیزم

کلیه ی مشکلات خودتون رو در این تاپیک مطرح بفرمایید

مخلصیم

آنتی
12-07-2008, 00:12
به نام خدا
سلام
ما توی آسمون دنبال این تایپیک می گشتیم توی P30world پیداش کردیم
ما یک گوشی N73 داریم که با برنامه Best Cryptoروی فایلهای آن پسورد گذاشتیم ولی متاسفانه آن را فراموش کردیم
حالا ما مانده ایم و چند تا فیلم و عکس مهم
اگه بفرمایین که آیا می شه پسورد رو پاک کرد یا نه ممنون می شم
آرزو میکنم تایپیک موفق و مفیدی بشه

آنتی
16-07-2008, 17:39
به نام خدا
سلام
بابا اگه راه حلی نداره بفرمایید تا خاک دیگه ای بر سرمان کنیم
مردم از بس تو این تایپیک اومدم و جوابی ندیدم
بازم ممنون

s_paliz
17-07-2008, 06:26
مقع نصب بعضی فایلهای sis تو n73 این چیه:expired certificate
راهی داره بشه نصبش کرد؟

alcapon48
18-07-2008, 11:29
سلام
من گوشي 6300 خريدم ظرفيت اس ام اس اون كم است حدود 45 تا ولي در گوشيهاي ديگه حدود 5000 تا ظرفيت ديدم . چكار كنم

Sajad2006
18-07-2008, 11:34
مقع نصب بعضی فایلهای sis تو n73 این چیه:expired certificate
راهی داره بشه نصبش کرد؟

سلام.
شما باید برنامه رو ساین کنید.
به این تاپیک مراجعه کن:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینجا آموزشش هست و همونجا هم درخواست بده.

Sajad2006
18-07-2008, 11:36
سلام
من گوشي 6300 خريدم ظرفيت اس ام اس اون كم است حدود 45 تا ولي در گوشيهاي ديگه حدود 5000 تا ظرفيت ديدم . چكار كنم

اینجا تاپیک مشکلات ایجاد شده در اجرای برنامه های کاربردی مشکل خودتون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید.

lover2008
26-07-2008, 17:18
کدفعال سازی nicealarm ان73 رامیخوام
متشکرم

mehrantriple
28-07-2008, 14:32
سلام
من گوشي 6300 خريدم ظرفيت اس ام اس اون كم است حدود 45 تا ولي در گوشيهاي ديگه حدود 5000 تا ظرفيت ديدم . چكار كنم
احتمالا inbox گوشیت رو memory phone هست باید اونو رو memory card بزاری.مراحله کار:
messaging
option
settings
other
بعد گزینه memory in use رو انتخاب کرده و از memory phone به memory card تغییر دهید.

mehrantriple
28-07-2008, 14:38
مقع نصب بعضی فایلهای sis تو n73 این چیه:expired certificate
راهی داره بشه نصبش کرد؟
تاریخه گوشیتو برگردونی عقب درست میشه.

Mohsen.yp
28-07-2008, 19:23
سلام
چنتا فایل JAR دارم که رو گوشی d600 سامسونگ اجرا نمیشه؟
راهی هست؟
لطفاٌ راهنمایی کنید.

orlan2magic_66
30-07-2008, 11:49
فایلی دانلود کردم اما به جای فرمت جار زیپه...نمیشه Extract کردش
چیکار کنم؟

H M R 0 0 7
31-07-2008, 11:09
فایلی دانلود کردم اما به جای فرمت جار زیپه...نمیشه Extract کردش
چیکار کنم؟

پسوند فایل رو به jar تغییر بدید و نصب کنید.

Öracle
10-08-2008, 00:57
ببخشید من قبلا با برنامه Mobiola Web Camera USB for S60 3rd Edition موبایل رو به وبکم تبدیل میکردم و مشکلی نداشت .
ولی جدیدا وقتی وصل میکنم و از توی گوشی Connect میکنم توی گوشی میزنه Connecting .... ولی وصل نمیشه .
میشه بگید مشکل از کجاست ؟
ممنون میشم ...

MohandesMCD
19-08-2008, 19:33
مشكل با Web camera USB من اين برنامه رو ساين هم كردم.و رو pc هم نصب كردم .تو pc ميرم برنامه رو اجرا ميكنم و com 6 رو انتخاب ميكنم و از تو گوشي هم ميام كه كانكت كنم.تا مياد كه كانكت بشه ارور ميده بهم com رو اشتباه انتخاب كردم.در حاليكه تو my computer هم زده com6.چيكار كنم حالا؟ در ضمن كد رجيستريش رو هم ندارم اگه كسي كيجنش رو داره خبر بده بهم

arashNA
27-08-2008, 21:34
سلام دوستان خسته نباشید شب شما بخیر
دیروز برای گوشیم که مدلش w810 i با نصب Celllock v. 1.61 این برنامه مشکلی ÷یش اومد که براتون شرح میدم
در صورت امکان منو راهنماییم کنید:

من اين برنامه رو از سایت دانلود كردم و بعد نصب كردم روي گوشيم
ولي از كارش سر در نياوردم و چند بار نميدونم رمز ميدادم يا نه اعداي رو وارد ميكردم حالا اين اعداد عمل ميكرد يا نه نميدونم...
ميخواستم مشكلي كه ديروز بعد از دريافت فايل تصويري برام پيش اومد رو براتون بگم
اگه امكان داره منو راهنمايي كنيد
بعدار دريات فايل از دوستم خواستم اين فايل رو به دوست ديگرم بدم ديدم بعضي از فايلام كه قبلا داشتم كددار شده
دستگاه رو خاموش كردمو و مموري رو درآوردم بعد كه روشن كردمو مموري رو نصب كردم بعضي از فايلاي تصويري يعني عكسو فيلمم حذف شد
بعدش اين برنامه رو كه نصب كرده بودم رو حذف كردم ديدم همه فايلام حذف شدن
ازتون راهنمايي ميخوام
ميخوام بدونم گوشيم هك شده يا اينكه اشكال از اين برنامه بودم
منو از دلنگراني بيرون بياريد چون عكساي خانوادگيم بودند كه مفقد شدند

matinp30
07-09-2008, 18:11
سلام دوستان من تازه این تاپیک رو پیدا کردم.
من وقتی برای 6300 برنامه دانلودمی کنم و از حالت زیپ در میارم فایل های زیادی مثل :language-meta,...توش پیدامیکنم و خود برنامه رو نشون نمیده.بخاطر همین هم نمیتونم برنامه رو تو گوشیم اجرا کنم .میخواستم اگه راهشو بلدین راهنماییم کنین.:42:

saeed258s
08-09-2008, 13:10
دروود
آقا من برای my Phone Explorer 1.7 پسورد گذاشتم الان یادم رفته!آیا راهی هست که بشه پسورد رو بازیابی کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ninjavb
30-09-2008, 18:22
سلام دوستان من تازه این تاپیک رو پیدا کردم.
من وقتی برای 6300 برنامه دانلودمی کنم و از حالت زیپ در میارم فایل های زیادی مثل :language-meta,...توش پیدامیکنم و خود برنامه رو نشون نمیده.بخاطر همین هم نمیتونم برنامه رو تو گوشیم اجرا کنم .میخواستم اگه راهشو بلدین راهنماییم کنین.:42:
با سلام منم این مشکل رو دارم البته مدل گوشیه من 5200 لطفا دوستان اگه میدونیید راهنمایی کنید.
با تشکر

ninjavb
01-10-2008, 22:58
کسی این جا نیست جواب ما رو بده؟؟؟ :41:

Hadi King
03-11-2008, 03:30
سلام دوستان من تازه این تاپیک رو پیدا کردم.
من وقتی برای 6300 برنامه دانلودمی کنم و از حالت زیپ در میارم فایل های زیادی مثل :language-meta,...توش پیدامیکنم و خود برنامه رو نشون نمیده.بخاطر همین هم نمیتونم برنامه رو تو گوشیم اجرا کنم .میخواستم اگه راهشو بلدین راهنماییم کنین.:42:

با سلام منم این مشکل رو دارم البته مدل گوشیه من 5200 لطفا دوستان اگه میدونیید راهنمایی کنید.
با تشکر

کسی این جا نیست جواب ما رو بده؟؟؟ :41:

از حالت فشرده خارج نكنيد پسوند فایل Zip رو به jar تغییر بدید و روي گوشي بريزيد.:11:

ahmad.es.es.2atisheh
04-12-2008, 10:44
از حالت فشرده خارج نكنيد پسوند فایل zip رو به jar تغییر بدید و روي گوشي بريزيد.:11:


سلام دوست عزیز:برای این که فایل زیپ رو به جار تغییر بدیم ،آیا باید غیر از نرم افزار زیپ ؛نرم افزار دیگه ای هم در سیستمم نصب باشه ؟
باباسپاس& احترام

runner
22-12-2008, 09:39
سلام
منئ برنا مه ی Smart Movie نصب کردم بعد از چند وقت که ازش استفاده کردم زد که برنامه Damage شده
می خواستم ببینم ایراد از کجاست و باید چی کار کنم؟
ممنون

negaran
03-01-2009, 12:35
سلام پسورد خود گوشی n78 گم کردم لطفا منو راهنمایی کنید

mpeyvand
05-01-2009, 18:29
با سلام
شايد اين سوالم نابجا و خنده دار باشه ولي سواله ديگه ..چيكارش كنم :31:در ضمن تايپيك مخصوص همچين سوالهايي را هم پيدا نكردم اومدم اينجا....
ميخاستم بدونم 6500s جزو كدوم سري از نوكيا هست و ورژن چنده؟چه نوع برنامه هايي روش نصب ميشه ؟ و ايا برنامه GPS يا همون مكان ياب جغرافيايي روش نصب ميشه؟ ؟؟ و توضيحات بيشتر ...
با تشكر

mpeyvand
05-01-2009, 18:33
.........................

mpeyvand
14-01-2009, 01:48
با سلام
شايد اين سوالم نابجا و خنده دار باشه ولي سواله ديگه ..چيكارش كنم :31:در ضمن تايپيك مخصوص همچين سوالهايي را هم پيدا نكردم اومدم اينجا....
ميخاستم بدونم 6500s جزو كدوم سري از نوكيا هست و ورژن چنده؟چه نوع برنامه هايي روش نصب ميشه ؟ و ايا برنامه gps يا همون مكان ياب جغرافيايي روش نصب ميشه؟ ؟؟ و توضيحات بيشتر ...
با تشكر


داداش كسي نيست جواب مارو بده ؟؟!؟:41:... يه راهنمايي كوچيكم قبوله:31:

Dr.Digit
01-02-2009, 10:35
:10:لطفاً اگر کسی میدونه چطور میشه sms های فارسی را درموبایل htc s310 بطور صحیح مشاهده کرد، جواب بده!

sash
15-02-2009, 03:14
سلام
من برنامه smartcom gps uiq3 رو ساين كردم رو g900 نصب كردم حدود يك ماهي هم كار ميكردم ولي حالا ازم كد ميخواد و ميگه برنامه اكسپاير شده ؟!!!
پاك كردم حتي گوشيه رو ريست كردم مموري رو فرمت كردم دوباره نصب ميكنم ازم كد ميخواد نميدونم چه بايد كرد ؟
ممنون ميشم دوستان و اساتيد كمك كنن
ممنون

sash
15-02-2009, 03:30
سلام
من برنامه smartcom gps uiq3 رو ساين كردم رو g900 نصب كردم حدود يك ماهي هم كار ميكردم ولي حالا ازم كد ميخواد و ميگه برنامه اكسپاير شده ؟!!!
پاك كردم حتي گوشيه رو ريست كردم مموري رو فرمت كردم دوباره نصب ميكنم ازم كد ميخواد نميدونم چه بايد كرد ؟
ممنون ميشم دوستان و اساتيد كمك كنن
ممنون

Hadi King
15-02-2009, 03:39
با سلام
شايد اين سوالم نابجا و خنده دار باشه ولي سواله ديگه ..چيكارش كنم :31:در ضمن تايپيك مخصوص همچين سوالهايي را هم پيدا نكردم اومدم اينجا....
ميخاستم بدونم 6500s جزو كدوم سري از نوكيا هست و ورژن چنده؟چه نوع برنامه هايي روش نصب ميشه ؟ و ايا برنامه GPS يا همون مكان ياب جغرافيايي روش نصب ميشه؟ ؟؟ و توضيحات بيشتر ...
با تشكر


داداش كسي نيست جواب مارو بده ؟؟!؟:41:... يه راهنمايي كوچيكم قبوله:31:
جزو سری ویرایش پنجم سری 40 هستش
برنامه جاوا همون jar روش نصب میشــــه
بررسی تخصصی این گوشی هم تو این تایپک :11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

darya_2006
01-03-2009, 09:45
--------------------------------------------------------------------------------

سلام
بیزحمت نحوه استفاده از اسکرین سیور برای گوشی ان73 رو به من بگین.یه فایل اس دبلیو اف دارم میخوام به عنوان اسکرین سیور استفاده کنم.
مرسی

mahdi213
17-03-2009, 00:47
سلام بر همه
گوشی من p990 است از وقتی اپدیتش کردم هیچ برنامه ای زوش نصب نمی شه.
این پیغامش است.
componet failed security check cannot install.

مهدی موسی نژاد
17-03-2009, 20:44
سلام من یک گوشی n73دارم که اکثر برنامه هایی مثل تبدیل فلاش گوشی به چراغ قوه یا تمام صفحه بودن عکسهای پس زمینه رو قبول نمی کنه لطفا منو راهنمایی کنید.

MaryaaaaaM
30-03-2009, 23:49
سلام
من گوشی p1 دارم و خیلی هم به برنامه MCleaner احتیاج دارم, ولی بعد از نصب میگه Overflow و برنامه رو باز نمیکنه
چیـــــــــکار کنم !؟؟؟

shahshahani
08-04-2009, 13:19
سلام بر همه
گوشی من p990 است از وقتی اپدیتش کردم هیچ برنامه ای زوش نصب نمی شه.
این پیغامش است.
componet failed security check cannot install.

تاريخ گوشيتون درست نيست.
هنگامي كه اين ارور رو ميده اگه رو دكمه Detail كليك كني ميبيني دو تا تاريخ نوشته....
تاريخ گوشيتون بايد بين اون دو تا تاريخ باشه.
موفق باشي.

mahshidjon
21-05-2009, 00:25
salam man taze ozv shodam mikhastam begam chera hich narmafzaro barnamei vase goshiaye samsung niiiiiist hichvagh????[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ON\grile best\~THFGVQV

shahshahani
22-05-2009, 15:24
دوست عزیز ورودتون رو تبریک میگم.
اولا فارسی بنویسید
دوما برای گوشی های سامسونگ برنامه های جاوا با استفاده از فایل کمکی jad قابل استفاده هستند.
موفق باشید.

rozhan33
21-06-2009, 08:47
سلام،من گوشي 5800 دارم جديدآ فيلمها و عكسهام از رو مموريم پاك ميشن.لطف كنيد بفرمائيد چطوري اين مشكلو حل كنم.ممنون

mehdidjonline
26-06-2009, 00:56
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
آقا من گوشیم یه مشکلی پیدا کرده که فقط شما میتونید درستش کنید
ازتون خواهش میکنم کمکم کنید
آقا من گوشیم خود بخ خود فونتش عوض شده چون من هم فونت روش نصب نکردم خود به خود اینجوری شد
حالا هم که میخوام ریستش کنم درست بشه
کد ریست رو که میزنم گوشی خاموش میشه روشن هیچ تغییری نمیکنه نمیدونم چه شه تو رو خدا کمکم کنید گوشیم رو درست کنم
ریست میکنم مثلا قسمت note خالی بشه همون جوری میمونه نمیدونم چرا اینجوری شده کمکم کنید خواهش میکنم

haghshenasmahdi
09-07-2009, 22:57
سلام
آیا میشه آپدیت های آنتی ویروس موبایل هم منتقل کرد اگر امکان داره راهنمایی بکنید
مرسی
:46:

kavoshm
05-08-2009, 08:41
سلام دوستان
من با ورژن Mobiledit Forensic 3.2.0.738 از گوشی Backup گرفتم و گوشی رو فلش کردم
ولی حالا وقتی ميخوام اونو برگردونم نميشه
تو ورژن Forensic ميگه شما تو حالت Read Only هستی
و تو ورژن Lite ميگه You Are In Read Only Environment
در ضمن کنار اسم گوشی هم زده (Read Only)
چی کار کنم؟
در ضمن باید حتما کرک بشه تا کار کنه؟
والا 1000 تاکرک رو امتحان کردم ولی نمیشه

masih_300
08-08-2009, 13:15
با سلام به دوستان عزيز
من يه n79 دارم:8: كه مي خوام برنامه پيتون و مخلفاتشو نصب كنم ( برنامه نصب مي شه ولي كار نمي كنه:18: .).
گوشي رو هك كردم و دوباره برنامه رو نصب كردم فايده نداشت . هر كاري كه اساتيد گفتن انجام دادم ولي جواب نداد . حالا از شما دوستان در خواست دارم كه منو راهنمايي كنيد:11: .

با تشكر

doygo
28-09-2009, 15:15
گوشی من n90 است من هنکام نصب دیکشنری با تلفظ کد رجیستری می خواهد و فایل صوتی روی موبایلم نصب نمی شود لطفا" فایل دیکشنری با تلفظ و کد ریجیستری مربوطه را برایم ارسال نمایید
ممنونم

alim6
28-10-2009, 00:23
سلام واسه من ttpod v3.5 نصب میشه اما اجرا نمیشه(پیغام system error میده)
اگه ممکنه کمکم کنید.حدس میزنم به یه برنامه کمکی نیازدارم واسه اجراش.درضمن ورژن 3.4 ttpod رو نصب میکنم هیچ مشکلی نداره .
کنکور دارم نمیتونم هرروز بیام اینجا!!!!!! اگه کسی میدونه کمکم کنه.

sirusn
09-11-2009, 11:10
سلام دوستان گوشی من nokia 3110classic است. وقتی می خواهم فایلهای جاوا رو نصب کنم میگه برنامه نامعتبر است.یعنی منبع اصلی جاوا رو نمی شناسه ولی فایلهایی که منبع اصلی (نصبی) نیستند رو اجرا می کنه. آیا راهی برای نصب برنامه ها هست؟

amir_toos
10-12-2009, 20:56
ببخشيد كسي از دوستان نرم افزار x-plor براي گوشي N93 يا p1i داره ؟

yekta33
17-12-2009, 21:05
كمك فوري
گوشيم نوكيا ان73است اونا خاموش كردم درخواست puk داده puk1 وارد كردم ميگه new pincod پين كد گوشي دوبار بهش ميدم ولي ارور ميده( code error) لذا گوشيم بالا نمياد بايد چكار كنم؟؟؟

Ghazal.
12-01-2010, 22:24
سلام
برنامه های کاربردی گوشیم خودکار زیادمیشه الان ازهر برنامه 4 تا کپی شده .باآنتی ویروس هم درست نشده
مشکلش چیه؟راهی هست که درست بشه ؟

shahshahani
06-02-2010, 09:48
ببخشيد كسي از دوستان نرم افزار x-plor براي گوشي N93 يا p1i داره ؟


از این سایت دانلود کن برای هر گوشی که میخوای:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی

atre_hayer60
27-02-2010, 22:46
سلام بچه ها

روش کار با برنامه Mobiola Web Camera for S60 که تبدیل موبایل به وبکم هست چطوریه؟ این که به یاهو وصل نمی شه؟

djdado200200
07-03-2010, 22:46
سلام . من ویوتی دارم . ke990 . برنامه جاوا بزرگ رو اجرا نمی کنه .

آیا راهی هست ؟؟
میشه فایل رو به چند قسمت تقسیم کرد و در گوشی اجرا کرد؟/

ar71
11-05-2010, 17:15
این پیغام واسه چیه ؟!

unable to install a protection application from an unstrusted supplier !

گوشی من 5800 هست

jamshidjap
24-08-2010, 05:09
سلام
من برنامه اپرا روي گوشيم نصب کردم و به خوبي کار ميکنه ولي وقتي ميخوام از سايتي مثل فورشير دانلود کنم اونجايي که ثانيه ميندازه تا دانلود شروع بشه ثانيه ثابت ميمونه.

anathema-m
09-09-2010, 12:38
من برنامه کنترل تلویزیون با موبایل رو دارم.:27:
با اینفرارد کار می کنه.ولی وقتی اینفرارد رو روشن می کنم وارد برنامه نمیشه.:41:
می خواستم بدونم مشکل از کجاست.:19:

goli_8862
09-10-2010, 00:09
این پیغام واسه چیه ؟!

unable to install a protection application from an unstrusted supplier !

گوشی من 5800 هست


سلام باید برنامه هاتو ساین کنی

hassanminai
08-11-2010, 23:22
سلام دوستان
من برنامه ي pc suite نوكيا رو نصب كرده و حتي اپديت هم كرده ام ولي وقتي از طريق اون ميخوام اس ام اس
فارسي ارسال كنم مطابق شكل ضميمه در كامپوتر ديده ميشه اما وقتي ارسال ميشه بصورت درست به دست گيرنده ميرسه
و حتي توي صندوق sent گوشي هم فارسي كامل ديده ميشه.
مشكل كار چيه ؟ و ايا راه حلي داره؟
ممنون ميشم كمكم كنين


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mbh5251
05-02-2011, 02:10
سلام من برنامه فون گاردین روی n96نصب کردم بعد از مدتی قفل شده ریجستر و کد میخاد چطوری کدهاروپیدا کنم

matlab76
10-02-2011, 08:54
با عرض سلام گوشیم E52هستش، آپدیتش کردم ورژن ovimap عوض شد، خواستم عوضش کنم مجبور شدم فرمتش کنم، با فرمت کردن اطلاعات مموری کارت از دست رفت. بکآپ داشتم برگدوندم اما مشکلی که پیش اومده نرم افزار quickoffice هستش ،که دیگه نمیتونم اسناد آفیس را مشاهده یا ویرایش کنم. .ممنون میشم اگر در این مورد راهنمایی بفرمایید.ب تشکرفراوان

mahya78
24-04-2011, 23:07
تماشای تلویزیون و ماهواره در موبایل بدون اتصال به اینترنت، نرم افزار سیمبیان[/URL]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار SPB Software TV v1.05 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک نرم افزار بی نظیر و محبوب است که به شما این امکان را میدهد تا در گوشی های سری ۶۰ ورژن ۳ و ۵ خود ماهواره و تلویزیون را به صورت تصویر در تصویر مشاهده نمائید.
برای دانلود به ادامه مطلب بروید

حجم : ۱٫۸ مگابایت
رمز :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینو رو سایتی دیدم نظر شما چیه ؟ چه جور کار میکنه ؟

Reza.PILOT
05-06-2012, 22:15
سلام ببخشید من تازه عضو شدم یه مشکلی داشتم.
یه گوشی سامسونگ GT5233A داشتم از وقتی فارسی روش نصب کردند وقتی دوربین رو میخوای باز کنی می نویسه عدم موفقیت دوربین
حالا باید چکار کنم؟

behzadmas2000
22-06-2012, 01:37
سلام.با تشکر از سایت خیلی خوبتون.راستش برنامه spb mobail shell 3.5 رو دانلود کردم ولی خیلی وقته دنبال رجیسترش هستم.میشه کمکم کنید.

behzadmas2000
22-06-2012, 01:42
سلام .کسی رجستر spb mobail shell 3.5 رو داره.خیلی وقته دنبالشم

افروخته
23-12-2012, 19:10
سلام.با تشکر از سایت خیلی خوبتون.راستش برنامه spb mobail shell 3.5 رو دانلود کردم ولی خیلی وقته دنبال رجیسترش هستم.میشه کمکم کنید.
سلام
مدل گوشيتون چيه؟
اگه گوشي رو هك كنيد نيازي به رجيستر براي هيچ برنامه اي نيست:n05:

vampirerotic
12-04-2013, 16:25
سلام امروز برنامه مپ گوشیمو اپدیت کردم از بازار:n21: حالا دیگه مپ هام نمیاد فقط میزنه لودینگ اپدیت هم دوباره برداشتمش برگردوندم به قبلی بازم همونه فقط میزنه لودینگ اخرش هم بعد 3 ساعت میگه ورکینگ کانکشن میخواد من با وای فای و جی پی ار اس ایرانسل امتحان کردم قضیه چیه؟؟؟؟

ماهدیس1
18-04-2013, 10:28
سلام وقتتون به خیر
من یه سوال دارم اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم.
من در حین مکالمه صدا رو ضبط کردم 24 دقیقه ولی وقتی می خوام گوش کنم 3 دقیقشو اجرا می کنه
توی لپ تاپ هم ه فایل رو چک کردم دیدم 24 دقیقه می زنه با حجم 2.2M ولی 3 دقیقشو می خونه
کسی می دونه چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahamyes
28-08-2013, 19:46
سلام و ارادت ،گوشیم N8 نوکیاست تازه عضوشدم. نوار مرورگر خیلی کند عمل میکنه!‏ حتی برای تنظیمات کاربری تو همین سایت پیغام
چک کردن میده ‏!‏ ممکنه راهنمایی و راهکارشو بگید بهم ؟ ممنون .mahamyes

mahamyes
28-08-2013, 20:06
سلام و ارادت ،گوشیم N8 نوکیاست تازه عضوشدم. نوار مرورگر خیلی کند عمل میکنه!‏ حتی برای تنظیمات کاربری تو همین سایت پیغام
چک کردن میده ‏!‏ ممکنه راهنمایی و راهکارشو بگید بهم ؟ ممنون .mahamyes

mahamyes
08-09-2013, 04:43
سلام .گوشیم N8 نوکیا Belle fondation limited صندوق ایمیل یاهو و جیمیلم پاک شده تنظیمات نسب صندوق ایمیل انجام نمیشه ،مرورگر کند عمل میکنه >nokia browser 8.3.1 4 هست : ممنون میشم راهنمایم کنید .

نیما66
13-11-2013, 10:34
سلام دوستان
یک سوال تخصصی دارم

نیما66
13-11-2013, 10:36
میخام گوشیمو خودم فلش کنم.باید چیکار کنم؟مدل سونی اریکسون مینی اکسپریا

نیما66
13-11-2013, 10:36
ممنون میشم یکی بهم آموزش بده اول باید چیکار کنم

B.B.K.
05-12-2013, 14:57
با سلام
دوستان من از نرم افزار AnkiDroid 2.01 رو به کار می برم. یه مشکل دارم تو کاربردش و اونم اینه که کارتها رو تنها می تونم به ترتیب حروف الفبا مطالعه کنم و این برام مشکل درست می کنه. مثلا من می خوام کتاب 1100 واژه رو بر اساس درس هاش بخونم نه بر اساس حروف الفبا. دکی هم که به کار می برم، کارتهاش داری تگ مربوط به هر درس هستند اما نمی دونم و نمی تونم کارتها رو بنا بر تگ هاشون مرتب کنم که مثلا نخستین کارتی که مطالعه می کنم دقیقاً نخستین واژه ی درس نخست رو بهم نشون بده و همینطور به ترتیب. کسی هست بدونه چطور میشه ترتیب نمایش کارتها رو بنا بر تگ هاشون مرتب کرد؟

خیلی سپاسگزار میشم اگه کسی لطف کنه و منو راهنمایی کنه

ali.351
10-09-2014, 17:37
برنامه ضبط مکالمه روی گوشی سامسونگ گلکسی استار کار نمیکنه
سلام راستش چندتا برنامه گرفتم و روش نصب کردم اماکار نکرد اینو برا برادرم میخوام برای کارش چون ادرسهارو میگیره از مشتری با ثبت شماره میخواد لطفا اسروقت راهنمایی کنید گوشیش به گلکسی استار معروفه با اندروید4.2

roger670
12-10-2014, 12:40
سلام دوستان؛
در مورد به اشتراک گذاری اینترنت کامپیوتر و لپ تاپ از طریق connectify hotspot سوال داشتم؛
این نرم افزار رو نصب کردم و کرک و بقیه کاراشو هم به درستی انجام دادم؛
اما وقتی که با گوشی اندرویدی میخوای بهش وصل بشی،
توی همون مرحله authenticating باقی میمونه و بعدش میپره بیرون.


خب اشکال کاراز کجاست؟ از نرم افزار و تنظیمات سیستم هست یا اینکه از گوشی؟


ممنون میشم راهنمایی کنین.