مشاهده نسخه کامل
: كمك در تبديل Asp به Php
polisoftco
10-07-2008, 15:27
با سلام خدمت دوستان عزيز...
من چند صفحه اي اس پي طراحي كردم پس آپلود بر سرور متوجه شدم كه سرور من اي اس پي رو ساپورت نميكنه(سرورم لينوكسه) حالا مي خواستم بدونم آيا راهي هستش تا اين صفحات رو به پي اچ پي تبديل كنم، آيا نرم افزار خاصي وجود داره يا نه ، اگه جواب مثبته لطفا معرفي كنيد.(ديتا بيسم اكسس هسته)
polisoftco
11-07-2008, 11:30
سلامي دوباره...
كسي نيست اين مشكل ما رو بدونه :41: ، لطفا كمك كنين...
:2::11:
neopersia
11-07-2008, 12:46
من فکر میکنم این کار نشدنیه.
تنها راهش اینه که بدی یه نفر که هر دوتا زبون رو بلده برات تبدیلش کنه. که اصلاً به صرفه نیست. نه از نظر وقتی که تلف میشه و نه از نظر مالی. چون از اول طراحی بشه راحت تره!
ولی تو این دنیای کامپیوتر سخت میشه گفت نه! شاید یکی پیدا بشه نظر منو رد کنه
peyman1987
11-07-2008, 14:56
دوست عزیز مگه فیلمه تبدیل بشه؟
شما نشستی فکر کردی کد نوشتی بعد توقع داری کامپیوتر راهی که شما رفتی رو درک کنه؟؟؟ و تبدیل به یه زبان دیگه بکنه؟
همون کاری که neopersia گفت تنها راهشه یکی که هر دو زبون رو بلده کارتو راه میندازه.
hosseintdk775
11-07-2008, 16:30
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یک کاری هم می شود کرد:
یا سرورتان را عوض کنید و یا از جایی هاست که ویندوز باشد تهیه کنید و ساب دومین خود را به آن سرور ای که ویندوز است متصل کنید و کار خود را هم انجام دهید.
من برنامه اش رو داشتم ولی 2 تا مشکل هست:
1- نمی دونم asp به php بود یا php به asp
2- الان ندارمش. اسمش رو هم یادم نیست!
ولی بگردی پیدا میشه
polisoftco
11-07-2008, 23:54
سلام...
در هر حال ممنون ، 4 نفر اول نا اميدم كردن و نفر آخر اميدوار ، پيمان جان اين همه نرم افزار براي تبديلات هسته يكي براي فيلم يكي براي آهنگ يكي براي عكس يكي هم براي كد برنامه من چند تا از اين آخريا دارم براي وي بي و سي ++ و دلفي هستش ، گفتم شايد براي اي اس پي هم باشه...
اگه پيدا كردين بي نصيبمون نزارين...
polisoftco
11-07-2008, 23:55
سلام...
در هر حال ممنون ، 4 نفر اول نا اميدم كردن و نفر آخر(DogTag) اميدوار ، پيمان جان اين همه نرم افزار براي تبديلات هسته يكي براي فيلم يكي براي آهنگ يكي براي عكس يكي هم براي كد برنامه من چند تا از اين آخريا دارم براي وي بي و سي ++ و دلفي هستش ، گفتم شايد براي اي اس پي هم باشه...
اگه پيدا كردين بي نصيبمون نزارين...
سلام. آره يه نرم افزار هست كه اينكارو انجام ميده. يعني Asp رو به php تبديل مي كنه. به زودي اسمشو برات ميذارم و اگه حجمش زياد نباشه كه بتونم آپلودش كنم اينكارو برات مي كنم. چون فعلا به سيستم خودم دسترسي ندارم.
MATRIX reloaded
20-07-2008, 17:20
اگر هم تبديل كنه مطمئنا پر از ايراد خواهد بود
neopersia
20-07-2008, 20:18
اگر هم تبديل كنه مطمئنا پر از ايراد خواهد بود
دقیقاً همینطوره
به همون دلیلی که پیمان گفت
چون برنامه هنر کنه میاد توابع رو معادل سازی میکنه ولی نمیتونه منطق کار رو بفهمه
polisoftco
25-07-2008, 16:26
با سلام ...
به نظر شما بهترین راه برای خروج از این بدبختی چیه...؟!
یعنی نمیشه این کدها رو تبدیل کرد؟
من خیلی به این برنامه(!)احتیاج دارم.
با تشکر
شما اون مبدل رو پیدا کن.
هر جا که بد تبدیل کرده بود، من در خدمتتم
polisoftco
26-07-2008, 09:24
با سلام ...
Samaram جان پس چی شد ، برنامه ای که می خواستین بزارین ، لطفا اون برنامه رو معرفی کنین یا لینکش رو قرار بدین، ممممممنون میشم...
من که تو گوگل سرچ کردم ولی پیدا نکردم :41:
با سلام ...
Samaram جان پس چی شد ، برنامه ای که می خواستین بزارین ، لطفا اون برنامه رو معرفی کنین یا لینکش رو قرار بدین، ممممممنون میشم...
من که تو گوگل سرچ کردم ولی پیدا نکردم :41:
سلام. من شرمنده ام. دیر کردم.
اینم خدمت شما. براتون آپلود کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم به دردتون بخوره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.