PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک فوری-فارسی نویسی در flash cs3

mina_aghaee
10-07-2008, 14:22
سلام دوستان
من دارم روی یه فایل flash کار می کنم. اما نمی تونم توش فارسی بنویسم. از هر فونتی که استفاده می کنم یا حروف فارسی رو برعکس از چپ به راست و جداجدا می نویسه و یا اصلا به جای حروف فارسی مستطیل های خالی می زاره. نمی دونم باید چه کار کنم!
لطفا فوری و فوتی کمک برسونید.
با تشکر

azorbet
10-07-2008, 19:56
از نرم افزارهای فارسی نویس مثل "مریم" استفاده کن.

mina_aghaee
10-07-2008, 21:54
از نرم افزارهای فارسی نویس مثل "مریم" استفاده کن.

اتفاقا طبق پیشنهاد یه بنده خدا "مریم" رو نصب کردم اما باز هم نشد!
از فونت های "مریم" هم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت. نمی دونم چکار باید بکنم

azorbet
10-07-2008, 21:57
باید متن رو داخل برنامه مریم تایپ کنی.بعد متن رو کپی و توی فلش پست کنی و فونتش هم باید از یکی از فونتهای مریم باشه.مثلاً .F_Zar اگه بازم مشکل پیش اومد ،بگو تا از یه راه دیگه بریم.

hassan24
31-07-2008, 10:46
برای فارسی نویسی در فلش سی اس تری به این آدرس مراجعه کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

flashman
07-08-2008, 22:08
سلام دوسته من

باز هم بحث همیشگی ...

من در تمامی نسخه های فلش از فارسی نویس پروین استفاده می کنم و تا حالا حتی 1 بار هم با مشکل روبه رو نشدم

موفق باشی

b-z
08-08-2008, 09:29
سلام دوسته من

باز هم بحث همیشگی ...

من در تمامی نسخه های فلش از فارسی نویس پروین استفاده می کنم و تا حالا حتی 1 بار هم با مشکل روبه رو نشدم

موفق باشی

flashman ، عزیز شما روی ویستا با پروین توی cs3 با فارسی مشکلی نداری ؟ اگه برات زحمت نیست یک لینک درست از پروینی که استفاده میکنی بده . مریم روس xp درست کار میکنه ولی در ویستا نه . :13: ضمناً این کامپوننت پارسی فلش هم چیز جالبی هست ولی دست و پا گیره به نظر من .

flashman
10-08-2008, 10:04
سلام دوسته من

دوسته عزیزم من در ویستا هم کار کردم مشکلی نداشته . در همین انجمن لینکش هست میتونید استفاده کنید .

موفق باشی

DARRE
15-08-2008, 20:45
برای فارسی نوشتن در فلش احتباجی به یک برنامه خاص نیست.
کافی است text فارسی خود را در notepad که به صورت unicode ذخیره کردید تایپ کنید بعدش اونو در یک فیلد دینامیک paste کنید. لازمه که یک فونت فارسی انتخاب کنید و use device fonts انخاب بشه.
بدیهی است که این فونت باید در کامپیوتر کاربر باشه.

ali_nioton
18-08-2008, 14:39
1 . فارسي نويسي تو فلش با پروين ؟ حجم كار زياد نميشه
2 . يه برنامه هست تو پي سي دانلود ديدم خوبه
3 . تو خود فلش با پنل استرينگ راحت ميشه نوشت هيچ مشكلي هم نداره