ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه برخورد موتورهای جستجو با صفحات قابدار

naeemtop
09-07-2008, 13:58
بچه ها من میخوام بدونم اگه تو یه صفحه html یه قاب وجود داشته باشه گوگل تو خوندن کل صفحه مشکل داره یا فقط برا خوندن مطالب داخل قاب مشکل داره؟
من سایتم استاتیکس هست میخوام یه قاب تو همه صفحات بزارم که توش چند تا نوشته و عکس و برای عوض کردن مطالب داخل قاب فقط مطالب صفحه قاب رو دوباره آپلود کنم و خود به هود تو تمامی صفحاتی که قاب هست مطالب جدید بشه پس بهش لازم دارم

siavosh1
09-07-2008, 20:29
اتفاقآ من هم زمانی زیاد از قاب استفاده میکردم که به دلایلی این کار رو کنار کذاشتم .
کلاً موتور های جستجو با قاب ها مشکل دارند .
موقعی که صفحات محتوی قاب توسط روبوت های گوگل اصطلاحاً ایندکس میشن ، صفحات درون قاب و بیرون قاب به صورت جداگانه و به صورت دو صفحه مجزا ایندکس میشن . این یعنی صفحات شما به همون شکلی که ساخته شدن تو نتایج سرچ گوگل دیده نمیشن و این میتونه توی رنکینک وتوی استقبال یوزرها از وب سایتتون تاپیر بذاره

naeemtop
10-07-2008, 09:19
پس من برای اینکه کار بالا رو بکنم چیکار باید بکنم؟

siavosh1
10-07-2008, 12:51
اگر از php استفاده میکردی همه این کارا رو میتونستی انجام بدی بدونه اینکه با گوگل مشکل داشته باشی و بدون استفاده از قاب!!
ولی حالا که صفحه استاتیک هست و تو هم حتماً میخوای این کار رو انجام بدی:21:
اگر این قابی که میگی یه قاب تبلیغاتی کوچیک هست و به صورت iframe هم هست زیاد مشکل ساز نمیشه .. البته همون اتفاقاتی که توی پست قبلی گفته بودم واسش میوفته ولی چون قاب کوچک هست در کل مطالب صفحت تاثیر کم تری میذاره . ولی اگر قرار باشه این قاب نصف صفحه باشه بهت پیشنهاد میکنم این کارو نکنی .