ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خط سبز بر روی مانیتور Lcd را چیکار کنم؟

nima_vb
09-07-2008, 12:29
سلام دوستان.
من چند ماهی هست که یک مانیتور lcd سامسونگ از نوع + 1931BF گرفتم. مانیتور خوبیه فقط مشکلی که دارم اینه که سه خط عمودی نقطه نقطه سبز در صفحه وجود دارد.این خطوط نقطه نقطه هستند و بهم خیلی نزدیکند. و بصورت عمودی از بالا تا پایین صفحه هستند. مکان این خطوط تقریبا یک سوم ابتدایی از سمت راست صفحه هستند.
دوستان حالا چی کار کنم اعصابم یه جورایی بهم ریخته از دست این خطها.
آیا اینا پیکسلهای سوخته هستند؟ آخه شنیدم پیکسل سوخته سفید یا سیاه ولی اینا سبزند.
اگر بدم گارانتی عوضش میکنند؟
ممنون.

lindows
09-07-2008, 17:57
ببرش براي گارانتي
تاريخ خريدت كي بوده چون 6 ماه اول گارانتي تعويض داره
ولي قبول كردنش را نميدونم قبول كنند يا نه اگه تشخيص بدند ضربه خورده شايد نه

AliROCK
09-07-2008, 21:21
گارانتی تو ایران یعنی کشک!
برا استفاده از lcd باید حتما screen saver فعال باشه وگرنه pixel ها از کار میوفته

[ali]
09-07-2008, 22:48
توی همون دفترچه نیگا کن ببین موردت شامل می شه یا نه

nima_vb
10-07-2008, 10:59
دوستان ازتون ممنونم.
از زمان خرید هنوز 6ماه نشده. فقط یه سوالی دارم اونم اینه که من از اصفهان هستم و مانیتور را یکی از آشنایان برام از تهران گرفت. حالا برا گارانتی باید به همونجایی که خریده شده مراجعه کرد یا اینکه به هرکدوم از نمایندگی های سامسونگ میتونم مراجعه کنم؟اگر دوستان در اصفهان نمایندگی خوبی از سامسونگ (برای lcd) میشناسند لطفا معرفی کنند.
ممنون

Stream
10-07-2008, 12:15
دوستان ازتون ممنونم.
از زمان خرید هنوز 6ماه نشده. فقط یه سوالی دارم اونم اینه که من از اصفهان هستم و مانیتور را یکی از آشنایان برام از تهران گرفت. حالا برا گارانتی باید به همونجایی که خریده شده مراجعه کرد یا اینکه به هرکدوم از نمایندگی های سامسونگ میتونم مراجعه کنم؟اگر دوستان در اصفهان نمایندگی خوبی از سامسونگ (برای lcd) میشناسند لطفا معرفی کنند.
ممنون
اگه مانیتور شما گارانتی سام سرویس است باید به مراکز نمایندگی سام سرویس مراجعه کنید. کلا خدمات گارانتی ارتباطی با فروشنده نداره (مگه اینکه خود فروشنده جنس رو گارانتی کرده باشه)