مشاهده نسخه کامل
: درخواست سیستم رایگان و اپن سورس فروشگاه
siavosh1
08-07-2008, 19:42
یه cms واسه فروشگاه میخوام که بشه سورسشو راحت تغییر داد و رایگان هم باشه چون میخوام روش کار کنم .. مثلا بشه به پرداخت یا ایران مارکت وصلش کرد . فارسی رو بتونه ساپورت کنه و به هر علتی بشه سورسشو تغییر داد .:31:
اگه چیزی سراغ دارید بگید
سلام.
جای خوبی رو انتخاب نکردی عزیز!
سیستم مدیریت محتوا واسه همین کارهاست دیگه...
Mohsen khan
08-07-2008, 19:51
منتقل شد ....
hosseintdk775
09-07-2008, 11:14
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به لینک زیر مراجعه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DaRiOuShJh
09-07-2008, 12:15
مرسی حسین جان
------------------------------------
سیاوش اگه با این کار کردی حتما حتما اینجا با تو اونیکی تاپیکه سایتت خبرش رو بدی ها!
راستی کاره سایت به کجا رسید
مقادیری کمک خواستی بگو :12:
hosseintdk775
09-07-2008, 13:56
مرسی حسین جان
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خواهش می کنم.
siavosh1
09-07-2008, 16:59
سیاوش اگه با این کار کردی حتما حتما اینجا با تو اونیکی تاپیکه سایتت خبرش رو بدی ها!
راستی کاره سایت به کجا رسید
مقادیری کمک خواستی بگو
حتما داریوش جان .. کمک به مقدار زیادی لازم دارم:31: خوب تصمیمات زیادی واسه وب سایت دارم که دارم روش کار میکنم . اگه وقتشو داشته باشی که واقعاً کمک لازمم .:10:
در مورد نصب این cms هم که تا هنوز اقدام نکردم . در نظر داشتم به کل خودم واسه فروشگاه یه چیزایی بنویسم ولی وقتی حجم کار رو دیدم و وقت کم خودم رو تصمیم گرفتم به جاش روی cms های موجود و توسعه اونها کار کنم مه فکر کنم عاقلانه تر باشه :5:
siavosh1
09-07-2008, 17:01
--------------------------------------------------------------------------------
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:
به نظر که جالب میاد . ولی فکر کنم هسته اصلی این cms از oScommerc گرفته شده باشه . درسته؟؟
چون این نسخه جزو نسخه های اول cms به حساب میاد ، از بچه ها اگه کسی ازش استفاده کرده مشکلاتش رو بگه تا رفعش کنیم .
DaRiOuShJh
09-07-2008, 17:35
حتما داریوش جان .. کمک به مقدار زیادی لازم دارم:31: خوب تصمیمات زیادی واسه وب سایت دارم که دارم روش کار میکنم . اگه وقتشو داشته باشی که واقعاً کمک لازمم .:10:
در مورد نصب این cms هم که تا هنوز اقدام نکردم . در نظر داشتم به کل خودم واسه فروشگاه یه چیزایی بنویسم ولی وقتی حجم کار رو دیدم و وقت کم خودم رو تصمیم گرفتم به جاش روی cms های موجود و توسعه اونها کار کنم مه فکر کنم عاقلانه تر باشه :5:
سیاوش جان اگه بخوام بگم که وقت دارم و میتونم وقت بزارم که دروغی بیش!!! نگفتم:31:
ولی تا جایی که برسم و وقت کنم کمکی از دستم بر میاد میکنم
از یه طرفم هنوز وبلاگه خودم مونده رو زمین نمیرسم به وان یه حالی بدم
ولی اگه چیزی بود بگو
من و دوستان هستیم
در کل cms رئ نوشتن گزاشتن که کاره شما راحت تر باهش دیگه
همون از اونا استفاده کنی هم ساده تره هم اسانداردتر و هم برایه بعد ها بهتره
hosseintdk775
09-07-2008, 17:51
به نظر که جالب میاد . ولی فکر کنم هسته اصلی این cms از oScommerc گرفته شده باشه . درسته؟؟
چون این نسخه جزو نسخه های اول cms به حساب میاد ، از بچه ها اگه کسی ازش استفاده کرده مشکلاتش رو بگه تا رفعش کنیم .
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله هسته اصلی از oScommerc است / مشکلات که بله دارد یکی از مشکلاتی که همه دچارش هستند ( البته با ترفندهایی حل می شود ) این است که باید رجیستر گلوبات سرور فعال باشد تا این cms نصب شود و بیشتر مدیران سرور ها هم این امکان را غیر فعال می کنند.
siavosh1
09-07-2008, 19:09
شاید به خاطر اینه که احتمالاً قسمتهایی از سورس با php3 نوشته شده .. چون از نسخه 4 به صورت پیش فرض register_global = off هست که این به خاطر مشکلات امنیتی بود که در حالت on بودن ایجاد میشد . پس باید مواظب بود که مشکل امنیتی ایجاد نکنه واین به نظر من یه ضعفه :13:
Tornado2800
09-07-2008, 21:51
خوب ! نمیشه مگه وقتی نصب کردی خاموشش کنی ؟
hosseintdk775
09-07-2008, 21:58
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خیر نمی شود بعد از نصب خاموش باشد / این موضوع به شیوه کد نویسی برنامه بستگی دارد / البته می شود این موضوع را حل کرد ولی زمان بر است.
siavosh1
10-07-2008, 18:31
تا حالا کسی اینو نصب کرده ؟؟
من دارم نصبش میکنم و موقعی که میخواد configure کنه وقتی دکمه تایید رو میزنم به مرحله بعد نمیره :13:
تنظیمات خاصی داره ؟؟ ( غیر از فعال کردن register_global)
hosseintdk775
10-07-2008, 18:36
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من نصب کرده ام.
برای حل مشکل هم به لینک زیر مراجعه کنید:
siavosh1
11-07-2008, 13:07
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من نصب کرده ام.
کد:
من مشکلم register_global نیست . چون on هستش . مشکل اینجاس که وقتی نصب به مرحله زیر میرسه و وقتی من لینک ادامه رو میزنم ، هیچ اتفاق خاصی نمیفته و نصب ادامه پیدا نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hector2000
11-07-2008, 13:24
شاید اینم بدردت بخوره
دیدنش ضرر نداره
naeemtop
11-07-2008, 14:13
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من نصب کرده ام.
خیلی جالبه
دوست دارم بدونم چرا همیشه اول پستات مینویسی بسم ال...
hosseintdk775
11-07-2008, 14:17
من مشکلم register_global نیست . چون on هستش . مشکل اینجاس که وقتی نصب به مرحله زیر میرسه و وقتی من لینک ادامه رو میزنم ، هیچ اتفاق خاصی نمیفته و نصب ادامه پیدا نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دقیق نمی دانم مشکل از چیست / چون برای من همچین مشکلی پیش نیامده است.
بهتر است از مرورگر دیگری امتحان کنید شاید مشکل از مرورگر باشد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.