PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست کد اتومات این صفحه را صفحه ی خانگی خود کنید

j a n
08-07-2008, 12:42
در خواست کد اتومات این صفحه را صفحه ی خانگی خود کنید
یعنی طرف به محض اینکه وارد صفحه ی سایت شد سایت صفحهی خانگی اون شه

eAmin
08-07-2008, 17:38
سلام.

دوست عزیز اینکار به غیر از اینکه به هیچ وجه پیشنهاد نمی شه، غیر ممکن هم هست!! اگر هم بشه فقط در ie و با ااستفاده از vb که اون هم اگر به کار ببرید، آنتی ویروس یا اینجور نرم افزارها، جلوی اینکار شما رو می گیرند و سایت شما رو به عنوان یک سایت غیر معتبر معرفی می کنن!!!!!

j a n
08-07-2008, 18:49
سلام.

دوست عزیز اینکار به غیر از اینکه به هیچ وجه پیشنهاد نمی شه، غیر ممکن هم هست!! اگر هم بشه فقط در ie و با ااستفاده از vb که اون هم اگر به کار ببرید، آنتی ویروس یا اینجور نرم افزارها، جلوی اینکار شما رو می گیرند و سایت شما رو به عنوان یک سایت غیر معتبر معرفی می کنن!!!!!

پس الان چطوری سایت

33ir.com
این کار رو می کنه

eAmin
08-07-2008, 19:02
سلام.

ببخشید ها ولی فکر کنم، شما یه خرده دارید اشتباه می کنید!! واسه من که اینطور نیست!!!!!

DaRiOuShJh
08-07-2008, 20:16
سلام.

تایید میشه به شدت!

علاوه بر موارد فوق اینقد مشکلاته دیگه هم داره که فقط از این جور کدها سایت های هک و کرک استفاده میکنن

j a n
09-07-2008, 10:38
سلام.

ببخشید ها ولی فکر کنم، شما یه خرده دارید اشتباه می کنید!! واسه من که اینطور نیست!!!!!

چه اشتباهی؟
چطوری نیست؟

eAmin
09-07-2008, 11:28
سلام.

یعنی من رفتم توی همین سایتی که شما گفتی ولی واسه من اینکار رو نکرد، یعنی به طور خودکار نتونست آدرس سایت خودش رو صفحه ی خانگی من بکنه....

j a n
09-07-2008, 12:26
اینها خودش نوشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک وقت فکر نکنید دارم واسه این تبلیغ می کنم ها

eAmin
12-07-2008, 14:37
سلام.

ببخشید اینقدر دیر جواب می دم...

کجا نوشته من که چیزی نمی بینم.اگه عکسی هست، یه جا دیگه آپلود کن چون واسه من نشون داده نمی شه!

neopersia
13-07-2008, 00:17
برای منم صفحه خانگی تغییر نکرد
دلیلش روشنه. تنظیمات امنیتی مرورگر.
درسته اینترنت اکسپلورر شعور درست و حسابی نداره ولی اگر تنظیمات Privacy اگه پایین نباشه هیچ سایتی نمیتونه صفحه خانگی رو عوض کنه

DaRiOuShJh
13-07-2008, 03:03
منم مشکلی ندیدم
تو این عکسه هم نوشته که این کد رو مسنکه میده!
در هر صورت جمله بندیه درست حسابی نداره نمیشه فهمید منظورش چی بوده

ولی فک کنم همینطوری یه چی برای خودش پرونده!

alex_pk
13-07-2008, 03:12
جمله بندیش خیلی باحاله
ولی برای من هم تغییر نکرد....