مشاهده نسخه کامل
: به نظر شما کدام زبان برنامه نویسی بهتر و قوی تره؟
Mehrdad-bx
07-07-2008, 21:28
سلام
برای این نظر سنجی از پیمان هم اجازه دارم. :10:
نظرتونو(به همراه دلیل) بگین، من هم میگم چرا. من سعی میکنم شما رو متقاعد کنم و دوست دارم اگه اشتباه میکنم شما بهم ثابت کنید(کاملا بحث منطقیه). چون من هم دوست دارم بهترین زبان رو کار کنم :46:
درضمن برای نظر سنجی نباید حتما یکی را انتخاب کنید، هرچند تا انتخاب میتونید بکنید
موفق باشید
Mehrdad-bx
08-07-2008, 17:13
خیلی ممنون که دلایل رو گفتید!
من c رو انتخاب نکردم چون شی گرا نیست، زیاد قوی نیست و... . خوشحال میشم بدونم چرا انتخابش کردید.(همه تا حالا غیر من بهش رای دادن!)
mic_makarti
09-07-2008, 08:29
سلام
شی گرا نبودن یک زبان دلیل ضعف اون نیست !
یک شرکت توی آلمان هست که نرم افزارهای حساس و قوی می نویسه (اسمشا یادم نیست) و تمام برنامه را به صورت استرکچرال مینویسه و بسیار موفق هم هست !
به قول آقای ریچی اگه برنامه نویس بسیار قوی و توانا باشه می تونه برنامه ساخت یافته ای بنویسه که بیشتر از شی گرا بازدهی داشته باشه !!!
مبحث قدرت را با ساده کردن برنامه نویسی قاطی نکنیم (اسمبلی اوج قدرته اما کاربرد نداره خیلی وقت گیره و ....)
Mehrdad-bx
09-07-2008, 10:48
ساده بودن هم یکی از دلایل مهم بهتر بودن عزیز.
ولی ممنون(راستی دنیس زیچی چی کاره بود؟!! من آلزایمر گرفتم! ولی نصفه چون اسم کوچیکش با این که نگفتی یادمه!)
نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدین که C زبان قوی نیست در حالی که یکی از قدرتمند ترین زبان ها بوده و هست
و مهمترین خصلتشم اینه که فرقی نمی کنه تو چه پلتفرمی کار میکنید میخواد ویندوز باشه یا لینوکس یا ...
به نظر من در زبانهای برنامه نویسی واژه "بهترین" چندان معنایی نداره، هر کدوم از زبانهارو اگه بشه خوب یاد گرفت هر کاری میشه باهاشون کرد، میخواد C یا Delphi یا Net. و ... باشه
ببینید چه زبانی براتون راحتتره همون رو یاد بگیرید،
شاد باشید
Mehrdad-bx
09-07-2008, 12:30
خوب بخاطر همین بهترین انخاب کردن که نمیشه میشه چند تا رای داد.
منم نمیگم C ضعیفه، میگم ++c راحت تره. درباره پلتفرم ها هم خیلی زبان ها مثل جاوا و پایتون اینجوری اند.
درکل خیلی ممنون که نظریاتتونو گفتین و ما رو آگاه تر کردید
paranoid_android
09-07-2008, 21:12
همیشه برام جای سوال بوده که جاوا که محبوب ترین و پرکاربردترین زبان برنامه نویسی در دنیا هست چرا اینقدر در کشورمون مهجور مونده! به هر حال به جاوا رای دادم.
Mehrdad-bx
09-07-2008, 21:31
خیلی چیزا تو دنیا بسیار محبوب و پرکاربرده ولی تو ایران ...
از قابلیت های جاوا میگی دوست عزیز؟
mic_makarti
15-07-2008, 15:30
همیشه برام جای سوال بوده که جاوا که محبوب ترین و پرکاربردترین زبان برنامه نویسی در دنیا هست چرا اینقدر در کشورمون مهجور مونده! به هر حال به جاوا رای دادم.
محبوب ترین زبان دنیا c++ است ! توی تمام دانشگاه های جهان این زبان تدریس میشه ! و بزرگ ترین پروژه های نرم افزاری جهان با این زبان نوشته شدند ! (دیگه لازم نیست از سیستم عامل های معروف نام ببرم)
اما در کل فرمایش دوستمون درسته با هر زبانی میشه برنامه های کاربردی نوشت و با هر کدوم راحتی یا علی ... میشه گفت بهتره بعضی مواقع تمرکز روی الگوریتم باشه تا زبان پیاده سازی !
smilesoft
17-07-2008, 05:00
C++ به این دلیل که :
1. پرتابل هست و روی تمامی سیستم عامل ها اجرا میشه ...
2.تو ارتباط برقرار کردن با سخت افزار ها حرف اول رو میزنه ...
3. 99 درصد سیستم عامل های کاربردی دینیا با اون نوشته شدن ...
4.تو همه چیز و همه کار دستت رو باز میزاره ...
5.باهاش میشه علاوه بر برنامه نویسی پلتفرم ها برای IC ها هم برنامه نوشت ...
6.و در آخر هم به این اشاره میکنم که هرکسی C++ بلد نیست یعنی هر کی 4 خط کد C++ نوشت دلیل نمیشه C++ بلد باشه
به قول ماکروسافت C++ is not for childrens
hassan24
17-07-2008, 14:14
من هم اسمبلی و سی پلاس پلاس را انتخاب کردم چون اسمبلی دارای قدرت زیادی است(سطح پایین) و وقت گیره اما سی++ قدرت کمتری داره و لی برنامه نویسی تو اون لذت بخش است و از اسمبلی تو خود سی پلاس پلاس هم میشه استفاده کرد و برنامه ای سریع و قدرتمند تولید کرد
mj.bahonar
18-07-2008, 22:20
c# بهترین زبان برنامه نویسی چون تنها برنامه ای است که نسخه بعدی نداره و کامل کامل
mic_makarti
19-07-2008, 08:22
c# بهترین زبان برنامه نویسی چون تنها برنامه ای است که نسخه بعدی نداره و کامل کامل
سلام
آبا برای این حرفتون منبعی دارین ؟!
من که تا حالا همچبن چیزی نشنیدم !!!!
درباره قدرت زبان های برنامه نویسی تا حالا منبع بزرگی مقایسه ای انجام نداده ! (تا اونجایی که من میدونم !)
اما با توجه به گذشته میشه یه مقایسه هایی انجام داد ....
مثلا تا حالا سیستم عاملی با سی شارپ نوشته شده ؟!!! یا بازی بزرگی نوشته شده ؟! یا نرم افزار گرافیکی یا محاسباتی ؟!
اما زبان های دیگه چی !
مثلا :
java : maya
c: unix
و ... مثال های دیگه ......
البته در برنامه های تجاری و کاربردی (نه خیلی بزرگ) میشه گفت زبانهایی مثل سی شارپ می تونند خیلی مفید تر از زبان های دیگه باشند چون سرعت نوشتن برنامه را زیاد میکنند !!!
Mehrdad-bx
19-07-2008, 16:34
مثال بخوایم بزنیم که سی و سی پلاس پلاس میخورن بقیه رو!( D: )
پایتون و جاوا و...(تفسیری ها) هم تو مثال خوبن.
از اونجائی که با همشون کار نکردم نمیدونم
paranoid_android
20-07-2008, 22:08
پس C# 2.0 و 3.0 چی ان؟!
حرفت به هیچ وجه منطقی نیست
از چه نظر کامل؟
خود کامپایلر #C رو با ++C ساختن، #C محدود به framework اش هست و خارج اون هیچ امکاناتی نداره
در حالی که در ++C هیچ محدودیتی وجود نداره و ...
به نظر من هر کسی بسته به کار و موقعیت باید بهترین زبان رو انتخاب کنه، جایی که زمان مطرحه خوب #C خوبه ولی
جایی که کارایی و کیفیت مطرحه ++C انتخاب اوله
دوستان الان در ایران بهترین و کاربردی ترین چی هست من دیگه دارم مهندسیمو میگیرم ولی رو هیچ کدوم از زبان ها تخصص ندارم میخوام یکی از زبان هام رو قوی کنم
کدومش رو قوی کنم بهتره؟
pro_translator
30-04-2012, 23:25
برای مهندسی MATLAB و AutoCAD و Pascal و... کافیه نیست مگه؟ فوقش ++C و Delphi...
خودتون ببینین نرمافزارهای معروف دنیا رو با چی نوشتهان...
این نرمافزارهایی که الان یادم بود... نرمافزار دیگهای یادتون بود بگید بگم با چی نوشتهانش...
۱. نرمافزار Autodesk Maya رو با C++، MEL، Python نوشتهان...
۲. نرمافزار Adobe Photoshop رو با C++ نوشتهان...
۳. Adobe After Effect رو با C++ نوشتهان...
۴. برای نوشتن نرمافزار ESET Smart Security از زبان Assembly کمک گرفتهان... برای همین سختافزار کمتری لازم داره و حجم کمتری از CPU رو اشغال میکنه...
۵. نرمافزار Kaspersky Internet Security رو با Delphi توسعه میدن...
۶. نرمافزار K-Multimedia Player رو با Delphi، C++Builder، Netwide Assembler و Visual C++ نوشتهان...
۷. سیستم عامل Microsoft Windows رو با C، C++ و Assembly نوشتهان...
۸. UNIX و Linux رو به چندین زبان نوشتهان که ۷۱٪ش با C بوده و مابقیش با C++، Lisp، Assembly، Perl، Python، Fortran...
۹. ویروس Stuxnet رو که بیش از نیم مگ (جایی دیدم ۲ مگ) حجم داره رو با C و C++ و چند زبان دیگه نوشتهان...
۱۰. نرمافزار VLC Media Player از اون نرمافزارهای پرطرفداره که طرفدارهاش به چندین زبان کدش رو نوشتهان... اصلش به C، C++، Objective-C (با استفاده از جعبهابزار Qt) بوده... به C#، Objective-C Framework (برای Mac OS X)، Java Script (API)، D-Bus Controls، Go binding، رابط کاربریش رو با C#، کنترلهاش رو با Python، Java API، Delphi/Pascal... نوشتهان...
۱۱. نرمافزار Media Player Classic رو با C++ نوشتهان...
۱۲. مرورگر Firefox رو با C، C++، JavaScript، CSS، XUL، XBL نوشتهان...
۱۳. مرورگر Safari رو با C++، Objective-C نوشتهان...
۱۴. مرورگر Google Chrome رو با C++, Assembly, Python, JavaScript نوشتهان...
ممنون از اطلاعات خوبتون pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
خودم نظرم C++ هست از چند نفری هم پرسیدم سی پلاس پلاس و یا سی شارپ رو پیشنهاد دادن شما هم گویا نظرتون نزدیک هست به نظر من
باز هم ممنونم از راهنماییتون :11:
rshafiiy
01-05-2012, 12:16
به نظر اون چیزی که مهمه قدرت خود برنامه نویسه . اگه بتونی از ظرفیتشون استفاده کنی همشون خوبن . شخصل دلفی رو ترجیح میدم
والا به نظر من، سی پلاس ویژوال واقعا قدرتمنده....
مخصوصا الان که با زمال قاطی شده و گرافیک برنامه های تحت ویندوزش رو کسی نمیشه بهش برسه!!!!
یادمه تو سایت برنامه نویس یه کسی میگفت میخواد با سی شارپ سیستم عامل بنویسه!!! یا استاد دانشگاه ایلام که میگفت شاتل های ناسا با سی شارپ میکنن!!!! نمیدونم اینجور ادما به روح اعتقاد دارن یا نه،ولی سی شارپ دات نت که بیرون ویندوز فوقش با مونو کار بده که دردسر داره، سی شارپ خالی هم که در مقابل سی پلاس حرفی نداره!!!
در کل، برنامه هایی که قراره کارهای محاسباتی و اینا انجام بدن،با جاوا کار میشن...مثلا سیستم بورس امریکا بیشتر نرم افزارهاشون جاواست...(وبلاگ جادی!)...
ولی اکثر سیستم عامل ها و نرم افزار های شاخی که میبینیم،با سی پلاس نوشته شدن....
بدی سی پلاس از نظر من،فقط سخت بودنش هست و بس!!!یعنی این چیزی که تو دانشگاه به عنوان سی پلاس درس میدن،این سی پلاس حرفی نداره...ولی سی پلاسی که همه جای دنیا باهاش کار میکنن،فک میکنم فقط برا ساعت مچی عقربه ای نمیشه باهاش برنامه نوشت!!!!
(اون برنامه نویسی برا ای سی رو نشنیده بودم...میشه یکی بیشتر توضیح بده؟!)
ghahremanimehdi
01-05-2012, 14:59
جاوا خوبیش اینه که کراس پلتفرم هست . ولی C# به نظرم از همشون قویتره(برای برنامه های تحت ویندوز)
:41:
من بیچاره داشتم vb.net میخوندم
کلا افسرده شدم
حتی یه نفر هم نگفت این زبون خوبه
آخه چرا؟
من هیچ زبون دیگه ای بلد نیستم که در موردش نظر بدم ( در واقع زبون نفهمم!!!! ) ولی بنظرم vb.net راحته و اگر همشون رو بشه بهمین راحتی یاد گرفت بنظرم میشه 2 ساله همه زبونها رو یاد گرفت. پس لازم نیست اینقد فکر کنیم که کدوم بهتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.