ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کرک SpyWare Doctor

ilam_1383
06-12-2005, 11:10
لطفا كرك يا سريال نامبر اين نرم افزار ار بنويسيد در تايپيك ها گشتم نبود

behnam_01
06-12-2005, 13:59
Name: Jerryl Trammell

C96B-FCBE-F044-1AE0-7363-83A9-DF38-EA1E-F7B5-9D5g

B96B-FCBE-F044-1AE0-7363-83A9-DF38-EA1E-F7B5-9D9C

ehtemalan kar mikone

Meisam
06-12-2005, 14:10
سلام
این ها رو هم امتحان کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون ;)

mahtabesfahan
04-05-2006, 20:03
سلام
اينها فقط رجيستر ميكنه ولي وقتي براي آپديت فايده نداره . اگه كسي سريالي كه آپديت ميشه داره معرفي كنه ./ممنون
Name: Jimmy Cokebottle
Company: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Code: 7FBE-5A89-9DE1-D8A5-6DB5-79C8-049A-35A0-81B5-FE2E
--------------------------------------------------------------------
Name: Jerryl Trammell
serial: B96B-FCBE-F044-1AE0-7363-83A9-DF38-EA1E-F7B5-9D9C
----------------------------------------------------------------------------------
Name: arsenic2020
S/N: 7FBE-5A89-9DE1-D8A5-6DB5-79C8-049A-35A0-81B5-FE2E
try not to copy-paste the serial ...try2 key it word to word
Added: 2006-03-22
--------------------------------------------------------------------------------------
Name: Trizvi
S/N: Licensed to: THAN GIANG NAM
License code: 248C-0198-B029-A687-825E-DFF0-A69F-9D1C-7DE7-421E
Added: 2005-11-16
-------------------------------------------------------------------------------------------
S/N: License Name: THAN GIANG NAM
S/N: 248C-0198-B029-A687-825E-DFF0-A69F-9D1C-7DE7-421E
Spyware Doctor 3.2.2.453 serial number:
Added: 2006-01-17
------------------------------------------------------------------------------------------------
Name: teow wak lee
S/N: AF17-D6AF-125F-D10C-989A-2751-F13A-F976-34E4-FF02
-------------------------------------------------------------------------------------
Name: Radjani Camard
S/N: 6039-ef3a-ebcd-ebca-8cd9-c07f-e02a-37a2-3e74-ab10

Cracki
05-05-2006, 03:56
به نظر من از این نسخه استفاده کنی بهتره . این نسخه هم آخرین نسخۀ این برنامه هست و هم اینکه خیلی راحت
آپدیت میشه. خود من هم از همین لینک دانلود کردم و الان دارم استفاده میکنم. مشکلی از لحاظ آپدیت شدنش ندارم.

Size: 7.96 MB

mahtabesfahan
05-05-2006, 12:22
كركي جان ممنون از راهنماييت
حتما دانلود ميكنم . اميدوارم آپديت بشه چون نسخه قبلس آپديت نميشد.

milad babazadeh
12-05-2006, 23:20
سلام آقای مهتاب اصفهان من نرم افزار spyware doctor 3.8 را دانلود کردم دنبال سریال و کرک میگشتم کرک ها کار نمیکردند ولی یک نفر تاپیک رو معرفی کرد و من با سریال آخری رجیستر کردم ار شما یک دنیا ممنونم مشکلی در هر زمینه داشتید بفرمایید در بست خدمت شما هستم راستی اگه امکان داره سریال های جدیدتره 3.8 رو رو این تاپیک قرار دهید چون وقتی آپدیت بشه باز هم سریال میخواد ممنون

Cracki
13-05-2006, 05:06
میلاد جان شما جهت رجیستر کردن این برنامه باید از کرک استفاده کنید. سریالها در هنگام آپدیت شدن کار
نمیکنند و برنامه از رجیستر بودن در میاد.

این فایل رو دانلود کنید و محتوای اون رو در پوشه ای که برنامه رو نصب کردید کپی کنید.

Size: 924 KB

توسط این کرک تا سال 2009 رجیستر خواهد شد و راحت هم آپدیت میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

milad babazadeh
14-05-2006, 13:19
سلام کرکی عزیز لینکی که ارائه دادید دانلود نمیشه اگه امکان داره یک لینک بدید که آپلودی نباشه و نحوه کرک کردن رو قم به قدم از زمان دانلود کرک تا اجرا توضیح دهید آیا نرم افزار باید به کلی بسته باشد یا نه لطف کنید کامل توضیح دهید ممنون میلاد

Cracki
15-05-2006, 01:06
سلام کرکی عزیز لینکی که ارائه دادید دانلود نمیشه اگه امکان داره یک لینک بدید که آپلودی نباشه و نحوه کرک کردن رو قم به قدم از زمان دانلود کرک تا اجرا توضیح دهید آیا نرم افزار باید به کلی بسته باشد یا نه لطف کنید کامل توضیح دهید ممنون میلاد

milad جان لینکش به هیچ عنوان مشکلی نداره. دوباره لینکش رو میدم البته به صورت کد نشده...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ml

البته قبل از هر چیزی ورژن Spyware Doctor رو که دارید چک کنید ببینید که همین ورژن هست یا نه؟ یعنی این نسخه...

Spyware Docotr 3.8.0.1557

برای اینکه متوجه بشید کدوم نسخه رو شما دارید به این قسمت نگاه کنید.

بعد اگر درست بود کرک بالا رو براش دانلود میکنید.

بعد اگر برنامۀ Spyware Docotr در قسمت System Try یعنی کنار ساعت ویندوز باز هست اون رو کاملا Exit میکنید و
حدود 20 ثانیه صبر کنید تا پروسه هاش غیر فعال بشن.

بعد محتوای فایل بالا رو که گفتم دانلود کنید رو در داخل این مسیر کپی میکنید.

X
درایوی است که برنامه رو اونجا نصب کردید. زمانی که این فایل رو کپی میکنید اونجا یک پنجره براتون باز میشه
که YES و NO داره در این لحظه شما YES رو میزنید .

تمام. برنامۀ شما رجیستر شده . حالا برید و آپدیتش کنید.

اگر نسخه برنامه شما همینی باشه که گفتم و کارهای بالا رو هم دقیق انجام بدید مشکلی پیش نمیاد. برای اینکه
نه تنها من بلکه خیلی ها از همین کرک همین الان دارن استفاده میکنند. پس بازم اگر مشکلی بود خودتون باید
بگردید و مشکلتون رو پیدا کنید ببینید کجاست.

چونکه از کرک مطمئن هستم و میتونم بگم 100 درصد کار میکنه. حتی یک درصد هم برای کار نکردنش وجود نداره.

موفق باشید.

milad babazadeh
15-05-2006, 12:21
سلام كركي جان به خدا خيلي دوست دارم معرفتت رو ديدم به خدا نميدونم چي بگم نرم افزار و كرك رو نصب كردم و تا سال 2009 آپديت ميشه دستت درد نكنه انشا الله هر چي از خدا بخواي بهت بده اميدوارم در زندگي شخصي خودت موفق باشي
همچنين تشكر از داش اشكي كه منو كمك كرد و زندگي و ماني و ... كه در اين تاژيك منو ياري كردند ممنون شما ميلاد

milad babazadeh
15-05-2006, 12:27
سلا کرکی عزیز و بچه های دیگر ممنونمهمچنین کرکی جا مممنونم که کمکم کردی ممنون ممنون ممنون امیدوارم همیشه موفق باشی
دوستدارت میلاد

royaye_talkh55
15-05-2006, 19:29
چرا دوبار ميلاد جون تشكر مي كني
همون يه بار كار خودشو مي كنه چند جا اين طوري شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كركي جون يه سوال داشتم اينكه اگه از كاسپر اينتر نت سكيوريتي استفاده كنم آيا نيازي به نصب اين برنامه هست يا نه اگه آره كه با هم ميسازن يا نه؟
ممنون اميدوارم جوابم مثل اون پيام خصوصي نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون

milad babazadeh
15-05-2006, 22:10
سلام رویا جان من فکر کردم پیغام اولی ارسال نشده بخاطر همینم دوباره پیغام فرستادم حالا شما هم دیگه منو ضایع نکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Cracki
16-05-2006, 04:42
میلاد جان خواهش میکنم. کاری نکردم .

خوشحالم که مشکل شما هم حل شد و تونستید از این برنامه استفاده کنید. بهر حال در این انجمن هر کسی هر کاری از دستش
بر بیاد و هر کمکی که بتونه بکنه انجام میده. و در کل قانون همه انجمن ها همینه البته با در نظر گرفتن اختیاری بودن آن.

یعنی کسی که بخواد اطلاعاتش رو در اختیار بقیه قرار میده و کسی هم نخواد این کارو نمیکنه . اما فکر نکنم کار خوبی باشه که
فقط استفاده کننده باشیم . حتی کوچکترین کارها و کوچکترین نظرات میتونه در جای خودش مفید باشه و به درد کسی بخوره.

من هم در اینجا هم به وظیفه م عمل کردم و هم اینکه ... :happy:

موفق باشید.

royaye_talkh55
16-05-2006, 08:10
یعنی کسی که بخواد اطلاعاتش رو در اختیار بقیه قرار میده و کسی هم نخواد این کارو نمیکنه . اما فکر نکنم کار خوبی باشه که
فقط استفاده کننده باشیم . حتی کوچکترین کارها و کوچکترین نظرات میتونه در جای خودش مفید باشه و به درد کسی بخوره.

من هم در اینجا هم به وظیفه م عمل کردم و هم اینکه ...
كركي جون سلام

کسی هم نخواد این کارو نمیکنه
درهر حال همانطوري كه گفتيد اختياري هست كار توي اين انجمن و من هم جوابم رو گرفتم....
اصلا بيخيال
تشكر از حسن توجه شما:sad:

Cracki
16-05-2006, 18:31
رویای تلخ عزیز مگه شما سوال پریده بودید که جواب داده نشده؟

اگر آره دوباره بگید چون من چیزی ندیدم و یا اینکه متوجه نشدم.

royaye_talkh55
16-05-2006, 23:56
كركي جون يه سوال داشتم اينكه اگه از كاسپر اينتر نت سكيوريتي استفاده كنم آيا نيازي به نصب اين برنامه هست يا نه اگه آره كه با هم ميسازن يا نه؟
ممنون اميدوارم جوابم مثل اون پيام خصوصي نشه
ممنون
سلام كركي جون
من اينو پرسيدم ولي.... يه پيام خصوصي هم قبلا دادخ بودم كه اونم.... به اين نتيجه رسيدم كه....

Cracki
17-05-2006, 21:18
رویای تلخ عزیز قبل از هر چیزی بگم که شما نه تنها من بلکه هیچ کس دیگه ای رو نمیتونید محکوم به جواب ندادن پست یا
پیغام خصوصی بکنید. چون ممکنه دلایلی برای جواب ندادن به سوالات داشته باشه. و تنها دلیلش رو در اینکه طرف نمیخواد
جواب بده نبینید.

بوطر مثال شاید طرف اصلا پست یا پیغام شما رو ندیده. و شاید هم دیده و خواسته جواب بده اما یادش رفته . شاید در اون لحضه
کاری داشته و یا کلا به مدت یک هفته نتونسته وارد انجمن بشه و بعد از اومدن دوباره پیغاهایی رو که باید جواب میداده رو فراموش
کرده.

اما در مورد کسپرسکای اینترنت سکوریتی.

دوست عزیز این نسخه از کسپرسکای اصلا Anti Spyware نداره . این نسخه دارای Anti Spy و Anti Spam میباشد.

Anti Spy فقط میتونه جلوی پیشینگ ها رو بگیره یعنی اگر سایتی قسط داشت اسم و پسورد و یا شمارۀ حساب بانکی شما رو
از طریق سایتی کخ وارد شدید برداره بهتون پیغام میده و تا شما اجازه ندید این اطلاعات به جایی فرستاده نمیشه.

Anti Spam هم جلوی ایمیل های مزاحم و یا ایمیل هایی که فقط بخاطر تبلیغات و با کارهای دیگه فرستاده میشن رو میگیره. البته
این قابلیت فقط در برنامه های Outlook Express و Thebat کار میکنه. یعنی زمانی که شما از این برنامه ها برای دریافت و ارسال
ایمیل استفاده کنید این قسمت از کسپرسکای میتونه به شما کمک کنه. در غیر این صورت بودن یا نبودن آن هیچ فرقی نمیکنه.

Kaspersky Internet Security هم با هیچ یک از برنامه های زیر مشکلی نداره.

Spyware Doctor
Spybot
Spy Sweeper
Ad-Aware
Spy Emergency
SpyCatcher
Ewido Anti-Malware
The Cleaner Professional
Pest Patrol
Ashampo Anti Spyware
Spyware Nuker XT
a-squared
Scan Spyware
Spyware Eliminator
BPS Spyware Adware Remover

بقیه برنامه ها رو باهاشون کار نکردم و اطلاعی هم از این موضوع ندارم. اما یک چیزی رو کلی بگم هیچ یک از برنامه های اینترنت
سکوریتی و یا آنتی ویروس با برنامه های Anti Spyware مشکلی پیدا نمیکنند. بغیر از بیت دفندر که با یکی دو مورد مشکل داره.

زمانی سیستم مشکل پیدا میکنه که بخواهید فایروال یا آنتی ویروس دوم رو رو نصب کنید.

موفق باشید.

royaye_talkh55
18-05-2006, 20:12
رویای تلخ عزیز قبل از هر چیزی بگم که شما نه تنها من بلکه هیچ کس دیگه ای رو نمیتونید محکوم به جواب ندادن پست یا
پیغام خصوصی بکنید. چون ممکنه دلایلی برای جواب ندادن به سوالات داشته باشه. و تنها دلیلش رو در اینکه طرف نمیخواد
جواب بده نبینید.

بوطر مثال شاید طرف اصلا پست یا پیغام شما رو ندیده. و شاید هم دیده و خواسته جواب بده اما یادش رفته . شاید در اون لحضه
کاری داشته و یا کلا به مدت یک هفته نتونسته وارد انجمن بشه و بعد از اومدن دوباره پیغاهایی رو که باید جواب میداده رو فراموش
کرده.
سلام كركي عزيز
من از بابت اين سوتفاهمي كه پيش اومد معذرت مي خوام و قصد توهين به هيچكسي رو ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خب من هم كه نمي دونم شما فرصت نداشتين يا ممكنه بهتون نرسيده باشه
در هر صورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يادم اومد كه يه جايي از مشغله كاريتون گفتيد و...... پس حق رو به شما مي دهم
در مورد كاسپر اسكي هم مثل اينكه بايد يك spyware doctor رو نصب كنم
در هر حال ممنون

amirgooran
19-05-2006, 19:36
سلام كركي عزيز...مي گم كار مارو خراب كردي...اون كركي كه داده بودي علاوه بر اينكه رجيستر نكرد...بلكه برنامه خطا مي گيره و ديگه اجرا نمي شه...كرك هم با نسخه مطابقت مي كنه...اما نمي دونم چرا اينجوري شده...حالا چه كار كنم؟ديگه نمي تونم برنامه را اجرا كنم

Cracki
20-05-2006, 14:27
امیر جان وقتی شما و یا هر کس دیگه ای هنوز طریقه کرک و یا استفاده کردن از کرک را یاد نگرفتید تقصیر من چیه؟

من تا جایی که لازم بود راهنمایی کردم . این مشکل شما رو من الان میتونم حل کنم اما برای بوجود نیومدن مشکلاتی مثل همین برید
و در انجمن مقالات ... مقالاتی در مورد کرک و نحوه در آمدن برنامۀ کرک شده بخونید.

بطور مثال وقتی شما برنامه ای رو با پچ رجیستر کردید کدوم آدم عاقلی میاد و نسخۀ جدید اون رو دوباره دانلود میکنه و با همون پچ
قبلی رجیستر میکنه. البته نا گفته نمونه بعضی وقتها میشه از همون پچ قدیمی نیز استفاده کرد اما این کار آنتی سپای ور ها رو
شامل نمیشه .

شما وقتی که برنامه خودتون رو دارید آپدیت میکنید نباید نسخۀ جدید Spyware Doctor رو که در خورد آپدیت بهتون میده آپدیت کنید و
اگر این کار رو بکنید هم برنامه از کرک در میاد و شاید دیگه بهتون اجازه کرک شدن رو هم نده و هم اینکه میگید
کرکی این چه کاری بود کردید.؟

واقعا که اینم جواب اینهمه وقت گذاشتن برای شما...

amirgooran
29-05-2006, 17:48
بابا...چرا ناراحت شدي...من كه منظوري نداشتم...فقط يه راهنمايي طلب كرده بودم...حالا ببخشيد...اما مشكل من اينه كه اصلا برنامه رو من آپديت نكردم...من كركو دانلود كردم...بعد برنامه رو بستم و كركو كپي كردم...بعد وقتي برنامه رو باز مي كنم...با اين پيغام مواجه مي شم و برنامه بسته ميشه :sad: نسخه برنامه هم درسته نگاه كنيد:

zendegi
29-05-2006, 18:39
دوست عزيز برنامه رو به طور كامل پاك كن بعد با يه برنامه تميز كننده رجيستري ويندوزتو تميز كن و بعد دوباره برنامه رو نصب كن و همون موقع آپديت كن و بعد برنامه رو به طور كامل حتي از اون پايين منظورم سيني كنار ساعته اگزيت كن و بعد كرك رو در محل نصب برنامه كپي كن اگه موقع كپي ايراد گرفت يه بار سيستمتو ريست كن و بعد دوباره كپي كن حالا برنامه ديگه كرك شد از اين به بعد فقط موقع آپديت اون تيكي كه كركي جون گفت رو رعايت كن درست ميشه ........يه كم حوصله ميخواد چون ممكن كه اذيت بكنه به هر حال اين كارا رو بكن و اميدوارم كه مشكلت حل بشه.....اگه مشكلي بود من در خدمتم ......

zendegi
29-05-2006, 18:44
از مديران هم تقاضا دارم كه عنوان تاپيك رو تغيير بدهند فقط به spyware doctor كه مربوط به نسخه خاصي نباشه و ديگر كاربران هم به اشتباه نيفتند و هم باعث بشه كه كاربران تاپيك تكراري و زيادتري ايجاد نكنند و هر مشكلي داشتند در اينجا مطرح كنند........مرسي از حسن توجه شما مديران ....

kite
29-05-2006, 19:45
تو رو خدا یکی ما رو بسازه
پدرم در اومد هنوز نتونستم این برنامه رو رجیستر کنم
یه جوونمرد مثه آقای زندگی بیاد سیر تا پیاز اینو برا ما بگه .ثواب داره!
در ضمن در حال حاضر ورژن 3.8.0.2575 رو دارم.راستی بهترین ورژنش کدومه؟
قبل از کمکتون تشکر میکنم

zendegi
29-05-2006, 20:13
شما چرا از اين ورژني كه كركش موجوده استفاده نميكني .....ورژن 3.8.0.1557
از اينجا ميتوني بگيري:

zendegi
29-05-2006, 20:17
راستي يادم رفت حتما مطالب صفحات اين قسمت رو هم مطالعه كن تا به مشكل برنخوري......مرسي....

Mani_Borna
29-05-2006, 21:26
دوست عزیز zendegi طبق خواسته شما موضوع ویرایش کردم.بزودی در مورد سایر برنامه ها هم همینکار را خواهم کرد و تاپیک خاصی را براش در نظر میگیرم.از توجه شما ممنونم.

zendegi
29-05-2006, 22:03
Mani_Borna جون از اينكه به بنده منت گذاشتيد و براي عرض اين حقير رو حسن توجه قائل شديد متشكرم .........اميدوارم كه هميشه موفق باشيد......مرسي.... :biggrin: :rolleye: :) :happy: :cool: :laughing: :tongue: ;) :tongue: ;)

kite
29-05-2006, 22:34
شما چرا از اين ورژني كه كركش موجوده استفاده نميكني .....ورژن 3.8.0.1557
از اينجا ميتوني بگيري:
اقا ممنون كه بازم لطفت شامل حال شد
اما ميشه همچين يواش بگي يعني قدم به قدم كرك كردنو بگي؟!
ممنون

zendegi
29-05-2006, 23:33
فايل كرك رو بايد در محل نصب پوشه كپي كني ولي اول اين مطالب رو بخون حتما:

kite
30-05-2006, 05:47
يه سوال
يه جا فكر كنم گفتي: اول اپديت كنيم بعد كرك
اما من فكر كنم وقتي هنوز كرك نكرده انلاين ميشم برنامه رو بروز ميكنه و كرك ديگه كار نميكنه
اتفاقآ از همين ورژن و كركي كه گفتيد استفاده كردم
اما يه بار ديگه هم تست ميكنم
ممنون

kite
30-05-2006, 06:52
اقاي زندگي اين ورژن 3.8.0.1575 كه شما فرموديد از اون لينك بگيرم ورژن3.8.0.2575 رو دانلود ميكنه! حالا چيكار كنم؟

zendegi
30-05-2006, 11:06
kite عزيز اولا اون ورژني كه من گفتم 3.8.0.1557 بود نه 3.8.0.1575 و ثانيا بعد از نصب بايد برنامه رو آپديت كني و بعد اون جوري كه گفتم كرك كني.....فكر كنم اون لينكي كه دادم لينك خود پي سي تولز و چون قبلا 3.8.0.1557 ورژن جديد بود و حالا پي سي تولز دوباره ورژن جديد تري رو ارائه داده اونو دانلود ميكنه .....
حالا يه كرك براي همين ورژن جديدي كه داري يعني Spyware Doctor v3.8.0.2575 ميذارم :

kite
31-05-2006, 01:14
ممنون.برم بينم رديف ميشه

kite
31-05-2006, 02:40
ممنون.برم بينم رديف ميشه
:laughing: :laughing: :laughing:
;) ;) ;)
اقا ايول
اقا با مرامي
اقا با حالي
اقا دوستت داريم
اقا نجاتمون دادي
اقا ....
.
.
بالاخره كرك شد
حالا بايد ديد چقدر دووم داره
راستي كرك اين ورژن رو از كجا اوردي كلك :laughing:

zendegi
31-05-2006, 10:58
ببين دوست عزيز فقط يادت باشه كه موقع آپديت قسمت Spyware Doctor رو تيكشو برداري كه آپديت نشه چون اگه اين كار رو نكني برنامه از حالت رجيستر در مياد و باز روز از نو روزي از نو........پس مواظب باش.........

kite
02-06-2006, 01:18
ببين دوست عزيز فقط يادت باشه كه موقع آپديت قسمت Spyware Doctor رو تيكشو برداري كه آپديت نشه چون اگه اين كار رو نكني برنامه از حالت رجيستر در مياد و باز روز از نو روزي از نو........پس مواظب باش.........
چشم دستت درست
راستي نگفتي اينا رو از كجا مياري؟

zendegi
19-06-2006, 18:29
كرك spyware doctor 3.8.0.2582 رو لطف كنيد .........مرسي......
ميشه اين تاپيك رو پيوست كنيد كه همه مسائل و مشكلات و همچنين كركهايي كه در مورد spyware doctor معرفي ميشوند در يكجا جمع آوري بشه پيشاپيش از مديران تشكر ميكنم......ممنون.............

Mani_Borna
20-06-2006, 03:31
دوست عزيز zendegi اتفاقا همين تاپيك به عنوان تنها تاپيك اين نرم افزار خواهد بود و ساير موارد بسته خواهد شد.
كرك 3.8.0.2582
يا
يا

نسخه فول 3.8.0.2582

zendegi
20-06-2006, 13:29
Mani_Borna جون مرسي از لطفت هم بابت كرك و برنامه و هم بابت اين تاپيك واقعا من به شما افتخار ميكنم و مديون هستم ........ممنون

zendegi
20-06-2006, 13:38
Mani_Borna جان ميشه اين تاپيك رو پيوست كنيد چون اين برنامه طرفدار داره و زود به زود ورژن جديدش مياد و شايد يه سري از دوستان از وجود اين تاپيك اطلاع نداشته باشند و باعث ميشه كه تاپيكهاي جديدي بزنند و شما هم به زحمت ميافيد و بايد هر دفعه اين تاپيك رو به اونها معرفي كنيد و تاپيك جديد رو هم قفل كنيد اگه اين يه لطف رو هم بكنيد ممنون ميشم.................بازم پيشاپيش از زحمتي كه ميكشيد متشكرم و اگه يه كم فضولي ميكنم عذرخواهي مرا پذيرا باشيد.............مرسي.........

zendegi
21-06-2006, 19:33
Mani_Borna جان اينا كار ميكنند و برنامه رو هم رجيستر ميكنند ولي قابليت آپديت رو از نرم افزار سلب ميكنند و همون طور كه مستحضر هستيد اينگونه نرم افزارها بدون آپديت كردن هيچ خاصيت مفيدي ندارند اگه كرك ديگه اي كه بشه باش آپديت هم كرد داريد ممنون ميشم ..........راستي در مورد پيوست اين تاپيك تصميمي اتخاذ نشد..........بازم مرسي البته پيشاپيش.....

zendegi
21-06-2006, 21:10
نه متاسفانه اين سريال هم بعد از اتصال به اينترنت باطل ميشه ...............دوستان يه كرك براي اين برنامه بديد .........مرسي....

Mani_Borna
22-06-2006, 03:06
متاسفانه دوست عزيز اين مشكل براي ورژنهاي قبليش هم بوده كه بعد از كرك ديگه قابل آپديت نيست كه بعد از مدتها اون نسخه فول كه معرفي شده بود قابل آپديت هم بود.فعلا تا چيزي جديد بياد ميشه از همون نسخه قابل آپديت قبلي استفاده كرد.در مورد استيكي شدن تاپيك موقتا ميزارم اگر خيلي مخاطب نداشت بصورت عادي برميگردونم.ok؟

zendegi
22-06-2006, 07:56
دستت درد نكنه..........مرسي.........

Ehsani
01-07-2006, 15:50
يك چيز جالب ...من كركي كه براي نسخه 3.8.0.1557 اينجا معرفي شده بود رو روي نسخه 3.8.0.1555 كپي كردم و كار كرد!!! و تمام امكانات update فعال شد... :biggrin:

مي خواستم بدونم كه اين موارد آخري براي update چيه؟؟؟ منظورم گزينه هاي بعد spyware doctor كه تو ليست update هست چيرو update ميكنه؟؟؟

سوال آخرم اينه كه اين update ها كجا ريخته ميشه تا بعدا كه برنامه رو پاك كرديم و خواستيم دوباره نصب كنيم مجبور به دوباره كاري نشيم واسه update؟؟؟؟

Cracki
01-07-2006, 16:06
Ehsani جان هیچ کدوم از کرک های نسخه های قبل بر روی نسخه های دیگه کار نخواهند کرد. شم کافیه یک بار همین آپدیت هایی
رو که عکسش رو خودتون هم گذاشتنید بگیرید تا برنامه تون از رجیستر خارج بشه .

اما روشی وجود داره برنامه از حالت رجیستر خارج نشه و اون هم اینه که Spyware Doctor رو که در لیست بالا وجود داره از تیک در
بیارید . یعنی همه آپدیت ها رو بگیرید و فقط Spyware Doctor رو نگیرید . چون این Spyware Doctor نسخۀ جدید این برنامه هست
و اگر آپدیت بشه برنامه از حالت رجیستر در میاد و اگر هم آپدیت نشه هیچ مشکلی در کار کرد برنامه و یا دیتابیس اون بوجود نمیاد.

موفق باشید.

Ehsani
01-07-2006, 21:52
cracki جان ...من اين حرفي كه زدم رو امتحان كردم..نسخه برنامه spyware doctor من 3.8.0.1555 هست و با كركي كه براش داشتم update كار نميكرد... ولي..ولي وقتي كركي كه در همينجا براي نسخه 3.8.0.1557 گذاشته شده بود رو دانلود كردم و كپي كردم بجاي كرك قبلي update برنامه درست شد و همونطور كه شما هم اشاره كرديد تمام موارد رو update كردم به جز spyware doctor و الان برنامه كامل بروز كار مي كنه و تا 2009/31/12 هم رجيستره... :rolleye:

K A R I M I
12-07-2006, 02:11
آقا کسی کرک ورژن Spyware Doctor 4.0.0.2593 رو نداره؟

K A R I M I
12-07-2006, 02:23
آقا کسی کرک ورژن Spyware Doctor 4.0.0.2593 رو نداره؟

Mani_Borna
12-07-2006, 05:15
نسخه فول Spyware Doctor 4.0.0.2593

K A R I M I
13-07-2006, 04:08
مانی جان من این نرم افزارو از سایت اصلیش گرفته ام ممکنه فقط کرک اونو واسه من آپلود کنید ؟
یا اینکه کرکش فقط رو همونی که لینکش رو گذاشتی کار می کنه ؟
چون من با دیال آپ وصلم و خودت بهتر میدونی ...

royaye_talkh55
13-07-2006, 15:55
دوست عزيز
اگه همون ورژن بالا هست من دانلود كردم و الان كركش رو برات آپ كردم
لينك ماني جان فول هست 8 مگ هم هست من ديشب دانلود كردم خوب هم كار مي كنه

K A R I M I
13-07-2006, 18:32
ممنون royaye_talkh55 جان وسپاس از محبت شما

Ehsani
14-07-2006, 08:07
دوست عزيز
اگه همون ورژن بالا هست من دانلود كردم و الان كركش رو برات آپ كردم
لينك ماني جان فول هست 8 مگ هم هست من ديشب دانلود كردم خوب هم كار مي كنه

royaye_talkh55 جان اين نسخه فول update هم ميشه؟؟؟ subscript بعد از update از كار نمي افته؟؟؟

royaye_talkh55
14-07-2006, 10:30
royaye_talkh55 جان اين نسخه فول update هم ميشه؟؟؟ subscript بعد از update از كار نمي افته؟؟؟
سلام دوست عزيز
من دفعه اول با سريال رجيستر كردم ولي وقتي آپديت شد فهميد و از كار افتاد بعد با پچ كه توي همين لينك بود امتحان كردم ولي موفق نشدم نميدونم اشكال از كجا بود و به سراغ توصيه هاي كركي عزيز رفتم تا اينكه بالاخره موفق شدم :rolleye: :rolleye: :rolleye: :biggrin:

لينك كركي عزيز رو مي گذارم اينجا تا بقيه هم امتحان كنند
كرك كركي روي اين ورژن جواب ميده ولي بايد حتما هنگام آپديت تيك گزينه spywaredoctor را بداريد ;)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ml البته قبل از هر چیزی ورژن Spyware Doctor رو که دارید چک کنید ببینید که همین ورژن هست یا نه؟ یعنی این نسخه... Spyware Docotr 3.8.0.1557 برای اینکه متوجه بشید کدوم نسخه رو شما دارید به این قسمت نگاه کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد اگر درست بود کرک بالا رو براش دانلود میکنید. بعد اگر برنامۀ Spyware Docotr در قسمت System Try یعنی کنار ساعت ویندوز باز هست اون رو کاملا Exit میکنید و حدود 20 ثانیه صبر کنید تا پروسه هاش غیر فعال بشن. بعد محتوای فایل بالا رو که گفتم دانلود کنید رو در داخل این مسیر کپی میکنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید X درایوی است که برنامه رو اونجا نصب کردید. زمانی که این فایل رو کپی میکنید اونجا یک پنجره براتون باز میشه که YES و NO داره در این لحظه شما YES رو میزنید . تمام. برنامۀ شما رجیستر شده . حالا برید و آپدیتش کنید. اگر نسخه برنامه شما همینی باشه که گفتم و کارهای بالا رو هم دقیق انجام بدید مشکلی پیش نمیاد. برای اینکه نه تنها من بلکه خیلی ها از همین کرک همین الان دارن استفاده میکنند. پس بازم اگر مشکلی بود خودتون باید بگردید و مشکلتون رو پیدا کنید ببینید کجاست. چونکه از کرک مطمئن هستم و میتونم بگم 100 درصد کار میکنه. حتی یک درصد هم برای کار نکردنش وجود نداره. موفق باشید .

royaye_talkh55
14-07-2006, 21:29
امیر جان وقتی شما و یا هر کس دیگه ای هنوز طریقه کرک و یا استفاده کردن از کرک را یاد نگرفتید تقصیر من چیه؟

من تا جایی که لازم بود راهنمایی کردم . این مشکل شما رو من الان میتونم حل کنم اما برای بوجود نیومدن مشکلاتی مثل همین برید
و در انجمن مقالات ... مقالاتی در مورد کرک و نحوه در آمدن برنامۀ کرک شده بخونید.

بطور مثال وقتی شما برنامه ای رو با پچ رجیستر کردید کدوم آدم عاقلی میاد و نسخۀ جدید اون رو دوباره دانلود میکنه و با همون پچ
قبلی رجیستر میکنه. البته نا گفته نمونه بعضی وقتها میشه از همون پچ قدیمی نیز استفاده کرد اما این کار آنتی سپای ور ها رو
شامل نمیشه .

شما وقتی که برنامه خودتون رو دارید آپدیت میکنید نباید نسخۀ جدید Spyware Doctor رو که در خورد آپدیت بهتون میده آپدیت کنید و
اگر این کار رو بکنید هم برنامه از کرک در میاد و شاید دیگه بهتون اجازه کرک شدن رو هم نده و هم اینکه میگید
کرکی این چه کاری بود کردید.؟

واقعا که اینم جواب اینهمه وقت گذاشتن برای شما...

دوستان اينو كركي جان نوشته بود كه ديدم گفتم شما هم ببينيد

K A R I M I
16-07-2006, 02:10
آقا این نرم افزار آپدیتاشو کجا میریزه ؟

zendegi
16-07-2006, 09:52
آپديتهاي اين نرم افزار در همان محل نصب برنامه پوشه اي به نام log ذخيره ميشوند............

ali comba
16-07-2006, 10:27
من دانلود كردم و نصبش كرد جواب داد. مرسي كركي جان. ممنونم از همه دوستان
من كرك يا سريال net support school 8.5 رو ميخوام . اگه دوستان كمك كنند ممنون ميشم

royaye_talkh55
17-07-2006, 18:00
من كرك يا سريال net support school 8.5 رو ميخوام . اگه دوستان كمك كنند ممنون ميشم
دوست عزيز
فكر نمي كنم اين موضوع ربطي به اينجا داشته باشه
پس در تاپيك خودش!

amirgooran
26-07-2006, 21:18
سلام...من از نسخه كرك شده برنامه 3.8.1557 استفاده مي كنم كه توي اين تاپيك گذاشتيد،يك ماهي هست كه خيلي راحت برنامه رو آپديت مي كنم...اما چند روزيه كه نمي تونم اين كارو بكنم...مشكل از چيه؟،يعني شركت اين كرك را تشخيص داده؟

royaye_talkh55
26-07-2006, 21:37
نه دوست عزيز
احتمالا شما هنگام آپديت گزينه spyware doctor رو هم تيك زدي و اون اومده و خود برنامه رو آپديت كرده ديده تقلبي هست
من الان دارم استفاده مي كنم آپديت كردم
پستهاي عكسدار منو بخوان و ببين مشكلت همونه يا نه

amirgooran
26-07-2006, 21:43
نه دوست عزيز
احتمالا شما هنگام آپديت گزينه spyware doctor رو هم تيك زدي و اون اومده و خود برنامه رو آپديت كرده ديده تقلبي هست
من الان دارم استفاده مي كنم آپديت كردم
پستهاي عكسدار منو بخوان و ببين مشكلت همونه يا نه
نه،من هيچوقت گزينه SpyWare Doctor رو انتخاب نكردم،فقط ديتابيس رو آپديت مي كردم...اما نمي دونم چرا اينجوري شد؟...الان هم در برنامه نوشته شده:Product Version:3.8.0.1557 :sad:

royaye_talkh55
27-07-2006, 00:34
نمي دونم چون من اين مشكل رو ندارم نمي تونم كمك كنم
براي اطمينان از آپديت خودم دوباره اونو آپديت كردم
الان باز هم آپديت شد برا اطمينان د.وباره برنامه رو پاك ونصب كن و بعد طبق دستورات صفحه قبل عمل كن ببين چي ميشه

mojtabaimanitabar
28-07-2006, 20:38
لطفا كرك يا سريال نامبر اين نرم افزار ار بنويسيد در تايپيك ها گشتم نبود
اگه امکان هست برایم کرک یا سریال نامبر آن را بنویسید نوکرتم مجتبی :blush:

royaye_talkh55
29-07-2006, 04:46
دوست عزيز
در صفحه قبلي همه چيز رو توضيح دادم
اينجا اين پست رو ببين

omid.com
31-08-2006, 06:05
با سلام و خسته نباشید

کد رجیستر برای ورژن 4.0.0.2603رو اگر کسی از دوستان داره زحمتشو بکشه

کرکشو نمیخوام کد رجیستر رو فقط لطفا"

ممنون

ICEBOYS
08-09-2006, 19:23
ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم

من از ورژن 3.1.0.312 استفاده میکنم و مدتی هست آپدیت نمیشه

میخواستم بدونم اگر ورژن جدید تر این برنامه اومده یک راهنمایی بکنه چطور دانلود کنم

و نحوه رجیستر هم توضیح دهید

ممنون

payman252000
08-09-2006, 21:57
برنامه خيلي قديميه از تو صفحه هاي قبل پست روياي تلخ رو مطالعه كن تا راحت هم بتوني رجيستر كني هم اپديت

*عیسی*
12-09-2006, 09:45
با عرض سلام.
من اين نرم افزار رو از لينكي كه شما داده بودين دانلود كردم - كرك هم شد - چندين بار هم آپديتش كردم و هميشه هم تيك مربوط به آپديت خود spyware doctor رو بر مي داشتم اما بعد از يك مدت وقتي ميخام آپديتش كنم ديگه اون ليست نمياد مثلا Database نمياد وفقط spyware doctor وجود داره كه هميشه تيكش رو بر ميداشتم! (برنامه همچنان رجيستر شده مونده ها ولي ديتا بيس توي قسمت آپديت نمياد تا تيكشو بزنم و دانلودش كنم)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بگذريم.
من از اون ورژن نا اميد شدم و رفتم ورژن 4 رو دانلود كردم واز سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریال مربوط به ورژن 4 كه يكم با ورژن من فرق داشت رو گرفتم اما قبول كرد!!!!! وبرنامه رجيستر شد (نميدونم چرا!) خب به هر حال رجيستر شد اما آپديت نميشه و اين پيغامو ميده:

Ehsani
13-09-2006, 16:20
با عرض سلام.
من اين نرم افزار رو از لينكي كه شما داده بودين دانلود كردم - كرك هم شد - چندين بار هم آپديتش كردم و هميشه هم تيك مربوط به آپديت خود spyware doctor رو بر مي داشتم اما بعد از يك مدت وقتي ميخام آپديتش كنم ديگه اون ليست نمياد مثلا Database نمياد وفقط spyware doctor وجود داره كه هميشه تيكش رو بر ميداشتم! (برنامه همچنان رجيستر شده مونده ها ولي ديتا بيس توي قسمت آپديت نمياد تا تيكشو بزنم و دانلودش كنم)

منم دقيقا همين مشكل رو دارم ..فكركنم بايد بيخيال اين ورژن بشيم..دوستان نسخه جديد با كركي كه بشه باهاش برنامه رو به روز كرد اگه دارن لطفا دريغ نفرمايند.. ممنون

payman252000
13-09-2006, 21:51
دوستان ت چند صفحه قبل روياي تلخ چند تاپست داده بود كه تا سال 2009 رجيستر كرده بود و عملي هم بود پستها با عكس بود و حتما اگه بخونيد ضرر نمي كنيد

Ehsani
14-09-2006, 02:13
دوستان ت چند صفحه قبل روياي تلخ چند تاپست داده بود كه تا سال 2009 رجيستر كرده بود و عملي هم بود پستها با عكس بود و حتما اگه بخونيد ضرر نمي كنيد

همونطور كه عیسی جان گفت و منم در ادامه حرفش تائید می کنم که از نظر subscription مشكلي نيست و برنامه تا سال 2009 فعال است..مشكل اينه كه ديگه به روز رساني ديتا بيس نمياد....

payman252000
14-09-2006, 14:39
.مشكل اينه كه ديگه به روز رساني ديتا بيس نمياد....
من تا چند روز پيش داشتم و مشكلي هم نبود و وقتي برنامه رو داشتم فقط موقع آپديت تيك رو كه برمي داشتم ديگه آپديت با مشكل روبرو نميشد دليل هم اينه كه اون تيك spyware doctorمياد و خود برنامه رو آپديت مي كنه كه كرك رو غير فعال كنه وبه هيچ چيزي ربط نداره هعمينكه بقيه موارد آپديت بشه به جز spywaredoctorديگه اين برنامه هيچ فرقي نمي كنه با مورد اصلي اون ديتابيس هم آپديت ميشه فقط ورژن رو همون قبلي مي نويسه

*عیسی*
14-09-2006, 15:35
نه عزيز من هميشه ديتا بيس رو دانلود مي كردم اما الآن ديگه ديتابيس نمياد توي اون ليست و فقط يكي مياد كه نبايد بزنم يعنيspywaredoctor !!

saeed_super
14-09-2006, 17:53
سلام من كرك يا سريال يا هر چيز ديگه مربوط 2 بر نامه ي Spyware Nuker 4.8.68.1815 و بر نامه ي Trust Cleaner 4.2.6 vرو لازم دارم.براي من بگزاريد. لطفا خيلي فوري (:

Ehsani
14-09-2006, 18:01
من تا چند روز پيش داشتم و مشكلي هم نبود و وقتي برنامه رو داشتم فقط موقع آپديت تيك رو كه برمي داشتم ديگه آپديت با مشكل روبرو نميشد دليل هم اينه كه اون تيك spyware doctorمياد و خود برنامه رو آپديت مي كنه كه كرك رو غير فعال كنه وبه هيچ چيزي ربط نداره هعمينكه بقيه موارد آپديت بشه به جز spywaredoctorديگه اين برنامه هيچ فرقي نمي كنه با مورد اصلي اون ديتابيس هم آپديت ميشه فقط ورژن رو همون قبلي مي نويسه

يعني شما ميگي فقط و فقط بايد ديتا بيس رو به روز كنيم و علاوه بر spyware doctor گزينه هاي ديگه رو هم نبايد به روز كرد؟؟؟؟ يعني حتي اگر بقيه گزينه ها رو هم به روز كني ولي spyware doctor رو به روز نكني باز update از كار مي افته؟؟؟

Ehsani
14-09-2006, 18:02
سلام من كرك يا سريال يا هر چيز ديگه مربوط 2 بر نامه ي Spyware Nuker 4.8.68.1815 و بر نامه ي Trust Cleaner 4.2.6 vرو لازم دارم.براي من بگزاريد. لطفا خيلي فوري (:
دوست عزيز شما بايد درخواست خود رو در انجمن كرك بصورت مستقل در يك تاپيك بپرسيد...لطفا قوانين رو رعايت كنيد...

royaye_talkh55
19-09-2006, 10:36
يعني شما ميگي فقط و فقط بايد ديتا بيس رو به روز كنيم و علاوه بر spyware doctor گزينه هاي ديگه رو هم نبايد به روز كرد؟؟؟؟ يعني حتي اگر بقيه گزينه ها رو هم به روز كني ولي spyware doctor رو به روز نكني باز update از كار مي افته؟؟؟

سلام دوستان عزيز
من اون روش رو امتحان كردم وامروز نشد يه كار ديگه كردم كه شد شما بايد لينك ماني همكار كرك و سريال رو دانلود كنيد البته من 6ماه پيش اينو دانلود كردم ولي الان برام فيلتره فقط بگم وقتي دانلود شد بايد اينتر نت قطع باشه و سپس با سريالي كه توش هست رجيستر كنيد و بعدش اونو از قسمت پايين صفحه خارج كنيد همون سيستم تراي (كنار ساعت) بعد پچ رو كپي كنيد تو دايركتوري نصب و اجرا كنيد بعد هم يه ريسيت و الان من دارم كار مي كنم
بار اطمينان بازم تيك كنار spy ware doctor رو برداريد

نسخه فول Spyware Doctor 4.0.0.2593

اين ببينيد دانلود ميشه يا نه اگه نه كه يه نسخه 4.0.0.2593 پيدا كنيد و بعد با اين سريال و پچ راش بندازيد برا من الا ن كار ميكنهئشقل

tabasom_20200
28-09-2006, 11:23
حالا سريال مي خواهد royayetalkh55

royaye_talkh55
29-09-2006, 04:53
حالا سريال مي خواهد royayetalkh55
سلام دوست عزیز
بعد از اینکه برنامه رو نصب کردی و با این سریال رجیستر کردی بهد اونو از قسمت سیستم ترای (کنار ساعت) خارج کن و پچ رو در دایرکتوری نصب اجرا کن بعد هم ریسیت
License Name: Magnolia CAbrera
7918-1652-DDAE-875C-90D4-3BFA-A6A0-232F-0CB4-3DB8

sallar
05-10-2006, 13:35
سلام خسته نباشيد
آقاي كركي لطفاٌ يه لينك بدبن كه بشه Spyware Docotr 3.8.0.1557 را دانلودش كرد نتونستم دانلودش كنم
لينك كركش هم ئانلود نميشه و ارور ميده لطفا يه لينك سالمش رو بذارين
خيلي ممنون ميشم احتياج محرضي به اين آنتي ويروس دارم

royaye_talkh55
05-10-2006, 21:18
سلام خسته نباشيد
آقاي كركي لطفاٌ يه لينك بدبن كه بشه Spyware Docotr 3.8.0.1557 را دانلودش كرد نتونستم دانلودش كنم
لينك كركش هم ئانلود نميشه و ارور ميده لطفا يه لينك سالمش رو بذارين
خيلي ممنون ميشم احتياج محرضي به اين آنتي ويروس دارم
سلام دوست عزی

من یه راه دیگه به شما پیشنهاد می دهم که تا وقتی که من از این برنامه استفاده می کردم جواب میداد اگه پستهای بالایی رو بخونید می فهمید که من چی میگم دقیقا دوتا پست بالای من :)

royaye_talkh55
11-10-2006, 17:15
دوستان بعد از نصب ورزن 4.0.0.2593

سفید
12-10-2006, 18:24
كرك 4.0.0.2618 رو کسی داره ؟
من یه User Name /Password پيدا كردم برنامه رو فعال كرد ولي موقع آپديت به مشكل خورد.

royaye_talkh55
12-10-2006, 19:30
من یه User Name /Password پيدا كردم برنامه رو فعال كرد ولي موقع آپديت به مشكل خورد.
دوست عزیز
شما نباید هنگام آپدیت گزینه spywaredoctor رو تیک بزنی چون میاد خود برنامه رو آپدیت می کنه و به مشکل برمیخوره
اگه این لینکی که بالا هست رو دانلود کنی سریال و کرک هم داره و الان 100 در صد تست شده هست و من دارم استفاده می کنم

yade
20-10-2006, 10:57
من اين كرك وسريال Spyware Doctor 4.0.0.2593 مي خواستم وان لينك بالا هم از كار افتاده

royaye_talkh55
20-10-2006, 11:20
من اين كرك وسريال Spyware Doctor 4.0.0.2593 مي خواستم وان لينك بالا هم از كار افتاده
سلام دوست عزيز
بعد از نصب برنامه با اين سريال در حالت آفلاين رجيستر كن و بعد با اين پچ اونو كرك كن
البته بايد برنامه رو از سيستم تراي خارج كني (كنارساعت)و بعد پچ رو در محل نصب اجرا كني
بعد از كرك هم هنگام آپديت تمام گزينه ها رو به غير از گزينه spywaredoctor تيك بزن چون با زدن اين تيك خود برنامه آپديت ميشه و ميفهمه تقلبي هست

سريال:
License Name: Magnolia CAbrera

7918-1652-DDAE-875C-90D4-3BFA-A6A0-232F-0CB4-3DB8

پچ:

اگر لينك دانلود باز نشد
براي دانلود پچ روي لينك راست كليك و savetarget as رو بزنيد

yade
20-10-2006, 11:24
دمت گرم دوست عزيز اقايي

فقط اين اپديتهاش كجاست كه دفعه بعد دوباره دانلود نكنم

royaye_talkh55
20-10-2006, 15:28
فقط اين اپديتهاش كجاست كه دفعه بعد دوباره دانلود نكنم
خواهش مي كنم
آپديتاش رو اينجوري كه دوستان گفتند تو
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data
توي پوشه spywaredoctor فکر می کنم که باشه مطمئن نیستم
ولی نباید آپدیتای زیای داشته باشه

sama_65
27-10-2006, 09:38
بچه ها سلام
نسخه ي اين برنامه ي من 4.0.0.2618 هست، آپ ديت هم ميشه بدون رجيستر كردن.
اما License Name و License Code رو ندارم.
كسي هست كه داشته باشه؟!

sama_65
27-10-2006, 09:47
بچه ها
از پستي كه روياي تلخ گذاشته بود استفاده كردم
مشكلم حل شد....!

royaye_talkh55
27-10-2006, 22:07
[/QUOTE]بچه ها
از پستي كه روياي تلخ گذاشته بود استفاده كردم
مشكلم حل شد....![QUOTE]
خواهش میکنم دوست عزیز
اینم هست

rezaninja
28-10-2006, 00:10
با سلام

من ورژن3.8.02575 این نرم افزار را نصب کردم وکرک هم کردم وگزینه ریجیستر حذف شده اما در قسمت پایین صفحه دو خطای قرمز رنگ دارد یکی
No Update Run
Invalid Licance
لطفا منو کمک کنید تا چه جوری اینو آپدیت کنم ضمنا دوسه بار از سایت مختلف کرک شگرفتم ولی این خطا ها برطرف نشد
وود گزینه دوم خطا کد که وارد میکنم برنامه خطا میده وبسته میشه
لطفا یه سریال خوب بگید

sama_65
28-10-2006, 19:53
مرسي روياي تلخ
زحمت كشيدي

royaye_talkh55
29-10-2006, 20:19
با سلام

من ورژن3.8.02575 این نرم افزار را نصب کردم وکرک هم کردم وگزینه ریجیستر حذف شده اما در قسمت پایین صفحه دو خطای قرمز رنگ دارد یکی
No Update Run
Invalid Licance
لطفا منو کمک کنید تا چه جوری اینو آپدیت کنم ضمنا دوسه بار از سایت مختلف کرک شگرفتم ولی این خطا ها برطرف نشد
وود گزینه دوم خطا کد که وارد میکنم برنامه خطا میده وبسته میشه
لطفا یه سریال خوب بگید
دوست عزیز
شما این نسخه 4.0.0.2593 رو از همین دو صفحه آخری بگیر و تا سال 2009 برات رجیستر میشه و آپدیت هم میشه و می بینی که دوستان امتحان کردند و راضی هستند:)

مرسي روياي تلخ
زحمت كشيدي
خواهش می کنم کاری نکردم اینا رو از مانی برنا دوست و همکار انجمن کرک و سریال یاد گرفتم که معرف حضور تموم برو بچ پی سی هست ولی ..............

دوستان تکرار می کنم موقع آپدیت نباید گزینه spyware doctor رو تیک بزنید چون اگه اینکارو بکنید میاد و خود برنامه رو آپدیت می کنه و کاری جز از بین بردن کرک و سریال نمی کنه:)

sama_65
02-11-2006, 06:14
روياي تلخ
لينكي كه گذاشته بودي كار نمي كرد
ميشه كمكم كني؟!

royaye_talkh55
03-11-2006, 08:57
روياي تلخ
لينكي كه گذاشته بودي كار نمي كرد
ميشه كمكم كني؟!

سلام عزیز من دانلودش کردم فقط سریال توش بود خدمت شما

Name: craig martindale

S/N: A962-19A8-4171-D2BE-0BAF-5010-7810-23C0-7577-6FFE

راستی گفتی که کار کرده با اون سریال قبلی
میگم اگه نسخه 4.0.0.2593 رو بگیری با سریال و پچ راحت رجیستر میشه ها:)

sama_65
03-11-2006, 12:29
سلام به روي ماهت
من نسخه ي 4.0.0.2618 رو دارم و با سريالي كه گذاشته بودي هم كار ميكنه الان
ميخواد دوباره دانلود كنم يا نه؟
ممنون ميشم راهنماييم كني عزيز

royaye_talkh55
04-11-2006, 09:03
سلام به روي ماهت
من نسخه ي 4.0.0.2618 رو دارم و با سريالي كه گذاشته بودي هم كار ميكنه الان
ميخواد دوباره دانلود كنم يا نه؟
ممنون ميشم راهنماييم كني عزيز
سلام عزیز
میگم اگه الان داره کار میکنه و مشکلی هم نداره یعنی آپدیت میشه و پایینش ننوشته invalid liceneceخب فرقی نمی کنه چه نسخه ای باشه ولی هر وقت از کار افتاد یه فکری باید براش بکنی:)

sama_65
04-11-2006, 10:53
ممنون عزيزم از راهنماييت
آپ ديت مي شه و اون پيغام رو هم نداره
حالا تا اون موقع خدا بزرگه .... !

sama_65
17-11-2006, 07:30
بچه ها یه مشکل :
مشخصات برنامه من اینه :
Product Version : 4.0.0.2618
Database Version : 3.0.5850
از سریالهایی هم که در پستها گذاشتین استفاده کردم. یه مدت کار کرد، اما الان یه هفته ای میشه که پیغام ریجیستر میده.
کمک کنین لطفن.

royaye_talkh55
17-11-2006, 20:13
بهترین راه اینه که نسخه 4.0.2593 رو که تو پستهای من هست رو دانلو.د کنی که تا 2009 رجیستر هست

shaparake_shomal
17-11-2006, 22:55
سلام
مال من ويروس و اس پاي رو ميشناسه ولي حذف نمي كنه مشكلش چيه؟؟؟؟

sama_65
18-11-2006, 06:42
روياي تلخ
هر چي گشتم پيدا نکردم لينکو
ميشه لطفن برام بذاريش

sama_65
19-11-2006, 09:08
یکی لینک نسخه 4.0.2593 رو برای من بذاره
توي پستها اين لينكو پيدا نكردم
يه كم فوري لطفن

zhoorkhooneh
15-12-2006, 18:51
doostane khoobam age mitoonid doctor spyware 4 ro seria ya crakesho bidid mamnoon

royaye_talkh55
17-12-2006, 08:41
متاسفانه من نمي تونم آپ كنم اينو چون سرعتم خرابه!
و اون آدرس قبلي هم فكر كنم پاك شده كه پيدا نكرديد

كونكورد
24-12-2006, 00:37
thanks for you

royaye_talkh55
30-12-2006, 11:14
دوست عزيز
تو پستهاي من كرك برا 4 و سريال هست

دوستان من به دليل سرعت كم نمي تونم برنامه رو ورژن 4 آپ كنم

ariobarzan2
27-01-2007, 23:09
لطفا کرک spy sweeper version 5.2.3.213

ariobarzan2
27-01-2007, 23:10
5.2.3.2138

royaye_talkh55
28-01-2007, 08:52
لطفا کرک spy sweeper version 5.2.3.213

دوست عزيز به تاپيكگ خودش مراجعه كن

Jadda
07-02-2007, 19:50
Spyware Doctor 5 را نصب و با شماره سریالی رجیستر کردم و بعد اونو آپدیت کردم و از رجیستر خارج شد و دیگه شماره سریال قبلی رو هم قبول نمیکنه ، حتی اونو Uninstall کردم و مجددا نصب کردم جالب اینکه باز هم شماره سریاله قبلی رو قبول نمی کنه . کسی می دونه باید چی کار کنم؟

ashkan_shin
08-02-2007, 21:17
24 تا سریال برای spyware doctor(all versions)

1)
Licensed to: THAN GIANG NAM

2)
Licensed to: Nick Scotto
License code: E43A-41D0-406D-F1FC-A957-F03E-422A-DBC4-34BD-DE8A

3)
Licensed to: David Marler
Licence code: 6931-F91F-8FBB-DA68-0DDD-C5BD-E7E7-FCB7-FE07-4BFF

4)
Licensed to: Jerryl Trammell
Licence code: B96B-FCBE-F044-1AE0-7363-83A9-DF38-EA1E-F7B5-9D9C

5)
Licensed to: MARC STOECKLIN
License Code: FA38-5381-1AC1-B938-6E28-92D3-E984-659D-C0A5-E575

6)
Licensed to: caja de ahorros de murcia
License code: EF44-4C33-2F20-9B7A-F76F-B89C-CBE9-DD85-46B6-D95A

7)
Licensed to: Nicholas Christiano
License code: 23A7-C279-5A0A-18BC-D87B-2C9A-A5E4-1E9C-982A-B297

8)
Licensed to: Reuven Sharon
License code: B155-1F0C-B11A-B262-B653-66E3-F536-0B30-6102-3D15

9)
Licensed to: Bonnie R Hansen
License code: 6F22-E4BC-04B0-7D46-BACB-47E2-24F1-9D19

10)
Licensed to: Randall Brown
License code: C3F3-B838-6121-9102-CDAA-016C-8EE2-1F09-EE58-1E9F

11)
Licensed to: Magnolia CAbrera
License Code: 7918-1652-DDAE-875C-90D4-3BFA-A6A0-232F-0CB4-3DB8
Expiry Date: 22 April 2007

12)
Licensed to: Thomas Grassmann
License code: BFA2-D53B-A6C7-A08B-B95E-C2DD-30F4-8E64-49CF-7E10

13)
Licensed to: teow wak lee
License code: AF17-D6AF-125F-D10C-989A-2751-F13A-F976-34E4-FF02

14)
Licensed to: Radjani Camard
License code: 6039-EF3A-EBCD-EBCA-8CD9-C07F-E02A-37A2-3E74-AB10

15)
Licensed to: Rick Moody
License Code: 6BDB-8CAB-244D-236E-11CB-1E1B-CD8C-AC18-7B91-3116
Serial (Expires 10-18-2006)

16)
Licensed to: Jimmy Cokebottle
License Code: 7FBE-5A89-9DE1-D8A5-6DB5-79C8-049A-35A0-81B5-FE2E

17)
Licensed to: Jacqueline Schmidt
License code: 12FF-68EE-60EF-A79A-7568-D76B-EF7D-401D-19A6-1DF5

18)
Licensed to: suzanne prentice
License code: 5928-BE9B-CC84-025D-443E-955E-5459-C635-74B5-C2A2

19)
Licensed to: Bob Ray
License code: 4D9C-DB60-0E2B-F93C-0BA4-2BB3-1620-9A5B-C9E6-F82D

20)
Licensed to: craig martindale
License code: A962-19A8-4171-D2BE-0BAF-5010-7810-23C0-7577-6FFE

21)
Licensed to: michael schilling
License code: 6B35-9C75-DB18-AF2A-EBAF-D426-D977-27F7-3F6A-00AD

22)
Licensed to: steve cooper
License code: 3743-AF14-D143-8057-C18B-6F4B-944B-4632-BFF0-3B55

23)
Name: Computer Shopper
License key: 1898-68BF-CEC3-B4B5-EC97-0648-D2A1-D878-BE25-31CB

24)
Licensed to: 24

royaye_talkh55
09-02-2007, 00:15
Spyware Doctor 5 را نصب و با شماره سریالی رجیستر کردم و بعد اونو آپدیت کردم و از رجیستر خارج شد و دیگه شماره سریال قبلی رو هم قبول نمیکنه ، حتی اونو Uninstall کردم و مجددا نصب کردم جالب اینکه باز هم شماره سریاله قبلی رو قبول نمی کنه . کسی می دونه باید چی کار کنم؟
دوست عزیز:
همانطو.ر که تو ÷ستهای قبلی گفتم شما می بایست در هنگام آپدیت تیک کنار spyware doctor رو بردارید چون با این تیک خود برنامه آپدیت میشه و اصلا ربطی هم به دیتا بیس و اینا نداره و فقط کارش همینه که بیاد و سریال رو چک کنه

beauty
09-02-2007, 01:01
اگر سریال تقلبی هم بدی اجازه آپدیت نمیده

فقط و فقط باید فایل کرک جایگزین بشه

royaye_talkh55
09-02-2007, 10:17

من یه نسخه فول دارم که کرک هم توش هست و کرکش رو تو صفحه های قبل آپ کردم با سریالی که کار می کرد الان نمی دونم که کار می کنه یا نه

royaye_talkh55
26-03-2007, 23:12
خدمت آقا ناصر2007
آخرين کرکي که ديدم براي 5.0.0.169 هست اينجا ميذارم شايد براي 172 کار کنه

beauty
02-04-2007, 03:18
دوستان من ورژن 4.0.0.2621 رو real time دارم

ولی powerdvd رو خیلی کند میکنه

به قدری روی powerdvd تاثیر بدی میزاره که هر وقت بخوام شو نگاه کنم spyware doctor رو exit میکنم

مشکل از چی میتونه باشه ؟!!

آیا شما هم این مشکل رو دارید ؟

Jadda
02-04-2007, 05:47

با سلام

طریقه آپدیت کردن Spyware Doctor: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

korosh bozorg
06-04-2007, 19:50

korosh bozorg
06-04-2007, 20:37
........................

royaye_talkh55
07-04-2007, 10:49
دوست عزیز
این کجاش ورژنش رو نوشته؟؟؟

P30 Man
17-04-2007, 22:52
به نام خداوند بخشنده و مهربان

سلام دوستان

این نسخه ای که الان شما ها دارین منسوخ شده و دارای نواقص شدیدی هست حتی رجیستر شده یا کرک شده و اصلا نسخه اصلی و Retail یعنی خریداری شده هم باشد باز هم باگ دارد .
اما اگه دوست داشتید که جدیدترین نسخه یعنی Spyware Doctor v5.0.0.179 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بهمراه کرک داشته
باشید به اینجا سر بزنید خوب ؟
عزیز جان این تبلیغ نیست و لینک برنامه است وبلاگ که مال من نیست :41:

royaye_talkh55
17-04-2007, 23:19
دوست عزیز
تبلیغات ممنوع
شما به راحتی می تونستی لینک برنامه رو بذاری اینجا ولی لینک وبلاگتو گذاشتی!
خلاف قوانینه!

beauty
17-05-2007, 14:56
Spyware Doctor 5.0.0.184

Size: 20.4 MB

Download Full ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

gordon
17-05-2007, 23:11
beauty جان
من این نسخه رو دارم اگه کرکی که بشه باهاش آپدبت کرد دارین بذارین

beauty
18-05-2007, 00:48
beauty جان

من این نسخه رو دارم اگه کرکی که بشه باهاش آپدبت کرد دارین بذارین

من همین نسخه رو دارم و به سختی تونستم کرکش کنم

ظاهرا باید ابتدا ورژن 4 رو که به راحتی کرک میشه رو نصب کنی و بعد این ورژن رو روی اون نصب کنی

بعدش هم فایل هایی که برات آپلود کردم

در مسیر نصب برنامه کپی ریپلیس کنی

به این شکل میتونی آپدیتش کنی

ولی پیشنهاد میکنم این ورژن 5 رو بی خیال بشی خیلی گیر داره و گیر میده

من الان 4.0.0.2621 رو دارم عالیه

borzou_one
19-05-2007, 22:00
سلام
کرک اسپای وار دکتر ورژن Spyware Doctor 5.0.0.185 رااز لینک زیر دانلود کنید:

شاد باشید

gordon
25-05-2007, 01:27
beauty ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])جان این فایلا که می گی اصلا داانلود نمی شن
اگه می شه یه بار دیگه یه جای دیگه آپ کن

beauty
05-06-2007, 12:55
Spyware Doctor 5.0.1.200

Spyware Doctor 5.0 designed for Windows Vista™, XP and 2000

Size: 20.8 MB

Download Full ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

-----------------

mirror

mohamad.hejazi
25-06-2007, 13:18
سلام دوستان.
کرک این نرم افزار نسخه ی 5.1 رو میخواستم.که برای ویندوز ویستا هم هست.
ممنون.

beauty
25-06-2007, 21:36
سلام دوستان.
کرک این نرم افزار نسخه ی 5.1 رو میخواستم.که برای ویندوز ویستا هم هست.
ممنون.

یکم بد کرک میشه ولی شدنیه (اگر نتونستی کرکش کنی یه بار ورژن 4 رو نصب و کرکش کن بعدش این 5 رو روی اون نصب کن اون جوری کرک میشه)

mohamad.hejazi
25-06-2007, 22:35
دستت درد نکنه رفیق اما هر کاری که کردم کرکش کپی نشد.ورژن چهارشم ندارم.
کامپیوترم 13 تا spyware داره اما این برنامه میگه باید رجیستر بشی تا بکشمشون.:41:

beauty
27-06-2007, 00:41
آخرین ورژن سری 4 رو برات میزارم

از من میشنوی مثل خودم از همین ورژن 4.1 استفاده کن (خیلی راحت هم کرک میشه اگه نتونستی pm بده کمکت کنم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر کرکشو خواستی بگو برات آپلود کنم

سری 5 این برنامه خیلی مشکل داره

ویندوزت رو به هنگ میندازه (من تجربه دارم چون یکی 2 سالی میشه که دارم ازش استفاده میکنم)

اگر یه موقع دلت خواست ویندوزت رو عوض کنی سری 5 رو نصب کن (چشمک)

راستی حتما از Lavasoft Ad-Aware 2007 Professional Edition تنگ دل spyware doctor استفاده کن پشیمون نمیشی

Download Ad-Aware 2007 Pro 7.0.1.3 Full

از هر لینکی که خواستی دانلود کن فرقی نمیکنه

mohamad.hejazi
27-06-2007, 13:02
ببینم رفیق این ورژن رو ویستا کامل نصب میشه دیگه؟(ویستا رو ساپورت میکنه)اگه نصب میشه بگو تا دان لود کنم.و این نرم افزار add ware همون کار spyware شناسی رو انجام میده؟(مثل spy ware doctor)من کامپیوترم 13 تا spy were داره.برنامش رایگانه یا کرک میخواهد؟
ممنون.

beauty
28-06-2007, 21:55
ببینم رفیق این ورژن رو ویستا کامل نصب میشه دیگه؟(ویستا رو ساپورت میکنه)اگه نصب میشه بگو تا دان لود کنم.و این نرم افزار add ware همون کار spyware شناسی رو انجام میده؟(مثل spy ware doctor)من کامپیوترم 13 تا spy were داره.برنامش رایگانه یا کرک میخواهد؟
ممنون.

من خودم توی ویستا نصبش نکردم و نمیدونم کار میکنه یا نه ولی توی فروم های خارجی تحقیق کردم

ظاهرا روی ویستا هم جواب میده (امتحانش ضرر نداره)

این برنامه 2 تا ورژن free و pro داره

تفاوتشون فقط در اینه که pro به صورت real time روی ویندوزت نصب میشه ولی free به این صورت نیست

این لینکی که برات گذاشتم ورژن pro هستش که باید قسمت ad-watch رو فعال کنی تا real time بشه

اگه بری به سایت download.com میبینی که بیشترین دانلود رو توی کل سایت داره و بیشترین طرفدار رو داره

mohamad.hejazi
29-06-2007, 11:56
خوب پس من دانلودش میکنم.امید وارم مشکلی پیش نیاد.اگر هم پیش اومد میگم.
ممنون.

mohamad.hejazi
29-06-2007, 12:01
خوب دارم دانلودش میکنم.
اقا یه سوالی میپرسم فقط نخندیا!!!
اخر این برنامش مجانیه یا کرک میخواهد؟

beauty
02-07-2007, 21:11
خوب دارم دانلودش میکنم.
اقا یه سوالی میپرسم فقط نخندیا!!!
اخر این برنامش مجانیه یا کرک میخواهد؟

نه عزیز برای چی بخندم

همونطور که گفتم اگه ورژن free رو بخواهی نیازی به کرک نداره و فقط برای اسکن دستی و پاک کردن به کار میره

ولی اگر از ورژن pro بخواهی استفاده باید کرکش کنی تا به صورت real time کار کنه

بازم سوالی بود در خدمتم

موفق باشی

mohamad.hejazi
04-07-2007, 12:10
دوست خوبم دستت درد نکنه مشکلم حل شد.

رايانه
06-08-2007, 12:47
سلام.من از ورژن 3.0.0.288 اين نرم افزار استفاده ميكنم و وقتي ميخوام ؛ آپديتش كنم ؛ پيغام زير را ميده.لطفا راهنمايي كنيد.ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رايانه
06-08-2007, 22:36
كسي نظري نداره؟

Alastoor
06-08-2007, 22:43
كسي نظري نداره؟

سلام

من نمي دونم مشكل چيه ولي اگه كرك اين نسخه چاره سازه ايناهاش:

رايانه
06-08-2007, 23:43
سلام

من نمي دونم مشكل چيه ولي اگه كرك اين نسخه چاره سازه ايناهاش:

سلام.مشكل در كرك نيست.وقتي آپديت ميكنم ؛پيغامي ميده كه در پست بالا تصويرش را قرار دادم.ممنون

beauty
10-08-2007, 19:59
Spyware Doctor 5.0.5.258

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Size: 31.1 MB

Download Full

ALI16437
11-08-2007, 09:59
دوستان من از نسخه 4 اون استفاده میکردم کامل و بدون مشکل هم ابدیت میشود .
ولی متاسفانه نسخش از رو هارد دم پرید حالا تمام لینکها رو نگاه کردم تمام لینکاش خرابه
نسخه 5 مذخرف است سیستم رو خفه میکنه
بی ضحمت یکی یک نسخه 4 رو که کامل و قابل ابیدیت باشه واسه ما بذاره.

beauty
11-08-2007, 11:41
دوستان من از نسخه 4 اون استفاده میکردم کامل و بدون مشکل هم ابدیت میشود .
ولی متاسفانه نسخش از رو هارد دم پرید حالا تمام لینکها رو نگاه کردم تمام لینکاش خرابه
نسخه 5 مذخرف است سیستم رو خفه میکنه
بی ضحمت یکی یک نسخه 4 رو که کامل و قابل ابیدیت باشه واسه ما بذاره.

بله سری 4 خیلی بهتره

من یادمه توی سایت یکی 2 تا لینک از سری 4 گذاشتم

به صورت pm خصوصی یه لینک برات میزارم

javad khafan
13-08-2007, 14:13
آقا کسی سریال spyware doctor 5.0 رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

beauty
14-08-2007, 00:26
آقا کسی سریال spyware doctor 5.0 رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما اولا باید ورژن رو کامل بگی

دوما 3 تا پست بالاتر لینک دانلود فولش رو گذاشتم

منتها این جا هم برات کرکش رو تنها آپلود میکنم

روش کرک کردن هم به این صورته

1. Unpack
2. Run/Install sdsetup.exe
3. Move This Patcher to C:\Program Files\Spyware Doctor
or your installdir
4. Push Patch Button
5. Overwrite if ask¦t
6. Enter This reg.
Name: teamdec0de
serial: HR4PV6-WK2YHT-6HV227-DYD2JP-89FNN5-5CJX2G
7. Reboot
8. Update

bahal20
19-08-2007, 23:39
دوست عزیز اگر کرک یا سریال نسخه 5.0.5.259 اسپای وار دکتر رو داری بزار اینجا که من شدید بهش احتیاج دارم.متاسفانه کامپیوترم بد جوری اسپای وار گرفت.
با تشکر

beauty
20-08-2007, 20:50
فعلا که خبری از 259 نیستش یکمی باید صبر کنی

بازم میگردم اگر پست ندادم بدون پیدا نکردم

bahal20
21-08-2007, 11:12
ممنون
من هم خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم و چون کامپیوترم جاسوس گرفته بود مجبور شدم پاکش کنم و یک ضد جاسوس دیگه پیدا کنم ولی اگر سریالش رو پیدا کردید بزارید تا دوباره نصبش کنم
با تشکر

beauty
22-08-2007, 00:56
دوست عزیز یافتم

Spyware Doctor 5.0.5.259

Size: 14.2 MB

Download Full

این هم کرک تنها

bahal20
22-08-2007, 15:50
ممنون بیوتی جان
می رم بتستمش

beauty
24-09-2007, 20:49
Spyware Doctor v5.1.0.268 Including Patch DEC0DE

Download + Working Fix

beauty
06-10-2007, 20:24
Spyware Doctor 5.1.0.272

Size: 14.9 MB

Download

Download Spyware Doctor 5.1.0.272 Full

arman_linkin
21-01-2008, 19:37
سلام
3 ماهه که کسی دیگه کرکی نزاشته!
من کرک ورژن 5.5.0.178 رو می خواستم.
مرسی

farhadsafiri
21-01-2008, 22:44
سلام

اینم یک سریال و پچ برای شما :

پچ :

سریال :

Jerry Johnson
H4VQUP-9E8EJE-CJ719V-5VB4V0-HENB68-ZYCDGB

arman_linkin
22-01-2008, 18:47
مرسی
ولی این سایت توی isp من ف!ی!ل!ت!ر شده.
می شه یک جا upload کنید؟

beauty
22-01-2008, 19:32
Spyware Doctor 5.5.0.178 - Final

Size: 16.4 MB

OR

1)Run setup.exe...
2)Uncheck automatic updates....
3)Shutdown Spyware Doctor in system tray...
4)Copy the patch to install dir and apply it...

beauty
21-03-2008, 14:01
بلاخره ما نفهمیدیم توی کدوم تاپیک جدیدترین ورژن را معرفی کنیم

از مدیران مربوطه خواهش میکنم یکی از تاپیک های این برنامه را حذف کنند

Spyware Doctor 5.5.0.212

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSize: 16.4 MB

Download Final

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCrack only

Size: 592 KB

دوستان این هم جدیدترین کرک ورژن 5.0.0.212

کد:

یا

کد:

sina47
21-03-2008, 22:09
سلام

اینم یک سریال و پچ برای شما :

پچ :

سریال :

دوست عزیز دست شما درد نکنه
این آدرس فکر میکنم کاملتر باشد و مشکل را تا حدود زیادی برطرف میکند .
ممنون

حمید جان
26-03-2008, 06:03
سلام
کرک یا کد فعال سازی نسخه 5.1.0.273
رو می خواستم
با تشکر