مشاهده نسخه کامل
: چطور crossfire كنم ؟؟
murizaki_2000
07-07-2008, 09:54
سلام
راستش من قبلا" تجربه sli كردن رو داشتم و اين كار رو بدون مشكل انجام دادم ولي در مورد crossfire گير كردم . چند روز پيش خواستم يه كارت 3870 رو با يه 3650 پيوند بدم !!! ولي هيچ عكس العملي از طرفين مشاهده نكردم ..... دوستاني كه در اين زمينه تجربه اي دارند كمك كنند لطفا" ........... من دوتا كارت رو روي اسلاتها قرار دادم و بريج مخصوص رو ( البته يه دونه ) وصل كردم . وارد ويندوز كه ميشم هر دوتا كارت شناسايي ميشن ولي تك تك !!! تو gpu-z هم crossfire disabed ميزنه !!! چجوري و از كجا بايد اون رو فعال كنم ؟؟؟
درسته...
توی Catalyst باید تنظیم کنید دقیقا مثل SLI.
فکر می کنم قسمت Graphic Settins و بعد از اون Crossfire باید تیک Crossfire رو بزنید و سیستم رو Restart کنید. (اگه تا الان تغییر نکرده باشه اینطوریه!)
murizaki_2000
07-07-2008, 11:37
من خيلي گشتم ولي چيزي پيدا نكردم ؟؟!!!
این آموزش توی خود سایت ATI است البته برای سری Radeon X1900 نوشته شده ولی اگه توی این سری تفاوت داشت تا حالا حتما آپدیت شده بود!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید همچین شکلی باشه وگرنه یک جای کار ایراد داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
murizaki_2000
07-07-2008, 13:24
پس احتمالا" يه جاي كار مي لنگه !!! چون تو ورژن 8.3 كه من نصب كردم اصلا" گزينه crossfire وجود نداره !!!
گزينه خاصي تو تنظيمات بايوس نيست كه بخواد فعال بشه ؟؟؟ يا اينكه بعد از نصب دو تا كارت بايد دوباره درايور رو نصب كنم ؟؟
Mahdi_Moosavi
07-07-2008, 13:37
مادربورد چیه ؟
murizaki_2000
07-07-2008, 13:48
همانطور كه در عكس پيداست !!!! dfi lp lt x38-t2r...........................
پس احتمالا" يه جاي كار مي لنگه !!! چون تو ورژن 8.3 كه من نصب كردم اصلا" گزينه crossfire وجود نداره !!!
گزينه خاصي تو تنظيمات بايوس نيست كه بخواد فعال بشه ؟؟؟ يا اينكه بعد از نصب دو تا كارت بايد دوباره درايور رو نصب كنم ؟؟
وقتی دو تا کارت درست نصب شده باشند گزینه Crossfire نمایش داده میشه. توی بایوس هم نیاز به تغییر خاصی نباید باشه (البته چک کردنش ضرر نداره!)
نیازی به نصب دوباره درایور نیست ولی شاید نصبش کمک کنه. البته نسخه 8.6 نه 8.3 !
murizaki_2000
08-07-2008, 07:25
نشد !!! اول كه مجددا" كارت رو وصل كردم و سيستم بالا اومد يه پيغام ري استارت داد و بعد از بوت دوباره گزينه crossfire ديده شد . من گزينه رو تيك زدم و سيستم ري استارت شد ولي بعد از بالا اومدن دوباره باز هم گزينه غيرفعال بود !!!! هشت بار امتحان كردم و همش همين اتفاق مي افتاد ....... بعد درايور كارت رو از ورژن 8.3 به 8.7 ارتقا دادم ...... ديگه اصلا" crossfire ديده نشد !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممكنه اين دوتا كارت با هم سازگار نباشند ؟؟؟؟ البته تو جدول بالا نشون داده كه سري 3000 هم با سري 2000 هماهنگ نيستند ولي در عمل غير از اين بوده !!! كمك !!!!!
خب مشکل از اول یک چیز دیگه بوده. من فکر کردم قصد Crossfire دو کارت 3870 و 3850 رو دارید.
فکر نکنم بشه 3870 رو با 3650 Croosfire کرد! مثل سری قبل که نمی شد HD 2900XT رو با HD 2600 یا مدلهای دیگه Crossfire کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.