مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید هندزفری
mohsen_rkh
16-09-2011, 12:30
سلام کمکم کنید برای سامسونگ گالکسی 2 هنذفری بلوتوثی جبرا bt3030 می شه باهاش آهنگ پخش کرد و یا نه آخه یکی از دوستانم می گفت ویو 2 دارم برایش خوب نیست
تو را به خدا کمکم کنید
سلام دوست گرامی. من این هندزفری رو دارم ولی با گوشی مورد نظر شما امتحان نکردم. اما با توجه به اینکه این هندزفری از پروفایل A2DP برای اتصال به گوشی استفاده می کنه و گوشی مورد نظر شما این پروفایل رو ساپورت می کنه دلیلی برای کار نکردن این هندزفری برای گوشی شما نمیمونه.
سلام ببخشید من NOKIA N97 mini دارم ... چن وقت پیش هندزفری فابریکم خراب شد . الان میخوام یکی دیگه براش بگیرم ، دقیقا هندزفری فابریکش رو .. کسی نمیدونه میشه پیدا کرد یا نه؟اصل باشه ها،و اینکه قیمتش در چه حدودی هست..اگه میشه تو یه سایتی چیزی هم نشونم بدین ممنون میشم
اینم بگم خودم هندزفری EP-630 هم دارم ولی ریموت نداره ... من به اون ریموتش خیلی محتاجم . ضمنا پلازا هندزفری نوکیا رو قیمت زده 12000 تومن که با کیفیتی که این هندزفری نوکیا داره یه خورده مشکوک بود برام.باس بیشتر ازینا باشه قیمتش ...![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی دلیلی هم وجود نداره که فقط و فقط از این هندزفری استفاده کنید اما اگر علاقه ی شدیدی به هندزفری خودتون دارید، میتونید از پاساژ علاء الدین تهیه کنید ولی مطمئناً خیلی بیشتر از قیمت واقعی بهتون عرضه میشه.
سلام
گوشی من N8 هست و میخواستم یه هندزفری بیسم استریو بخرم بین دوتا مدل jabra bt3030 و sony ericsonmw600 گیر کردم به نظر شما کدوم بهتره از نظر شارژ و کبقیت صدا و دیسکانکتی و این حرفا ایا خود نوکیا مدلی شبیه این دوتا داره که در حد اینا باشه
الان بین صفحه نمایش هم موندم چون سونی اریکسون داره ولی جبرا نداره
من خودم Jabra BT3030 دارم و MW600 رو هم امتحان کردم. از نظر کیفیت صدا هر دو تقریباً در یه سطح هستن Treble مدل MW600 یه کم بیشتر هست اما Bass مدل BT3030 بیشتر؛ از نظر بلندی صدا BT3030 یه کم بهتر عمل می کنه و صدای گوشخراشی رو تولید می کنه. از نظر باتری هم فکر می کنم Jabra BT3030 کمی بهتر عمل می کنه و من خودم حدود 6.5 تا 7 ساعت از این هندزفری استفاده می کنم. اما به طور کلی من Sony Ericsson MW600 رو پیشنهاد می کنم، چرا که دارای رادیو FM هست که اصلاً قابل نادیده گرفتن نیست، همچنین دارای صفحه نمایش هست که خیلی مهمه. از نظر من بهترین گزینه هست.
سلام
یه هندزفری بیسم استریو می خوام تو رنج 50 - 70 تومن شیک و با کیفیت باشه چی پیشنهاد میدید ؟
راستی نظرتون درباره هندزفری بلوتوث جبرا clipper چیه؟
Jabra BT3030
Sony Ericsson MW600
Jabra Clipper
در مورد مدل Clipper هم که باید بگم مثل بقیه ی مدل های Jabra عالی هست. اما از نظر من MW600 و BT3030 بهتر هستن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sony Ericsson MW600
Jabra BT3030
Jabra Clipper
behrooz_chz
17-09-2011, 21:35
سلام
من mw600 رو خریدم همه چیزش خوبه فقط وقتی کسی تماس میگیره شماره رو فقط نشون میده و اسم رو نشون نمیده تنضیماتی داره ؟ چون من شنیده بودم اگه اسم به انگلیسی سیو باشه نشون میده گوشی هم n8 هست یه سوال دیگه 8n رادیو نداره نه ؟:20:
mohsen_rkh
18-09-2011, 23:01
سلام
من mw600 رو خریدم همه چیزش خوبه فقط وقتی کسی تماس میگیره شماره رو فقط نشون میده و اسم رو نشون نمیده تنضیماتی داره ؟ چون من شنیده بودم اگه اسم به انگلیسی سیو باشه نشون میده گوشی هم n8 هست یه سوال دیگه 8n رادیو نداره نه ؟:20:
خیر تنظیم خاصی نداره، قاعدتاً باید با نوشتن اسم مخاطب در دفترچه تلفن گوشی، اسمش بر روی صفحه هندزفری دیده بشه.
ضمناً Nokia N8 نه تنها رادیو FM داره بلکه FM Transmitter (فرستنده FM) هم داره.
موفق باشید...
behrooz_chz
19-09-2011, 07:41
خیر تنظیم خاصی نداره، قاعدتاً باید با نوشتن اسم مخاطب در دفترچه تلفن گوشی، اسمش بر روی صفحه هندزفری دیده بشه.
ضمناً Nokia N8 نه تنها رادیو FM داره بلکه FM Transmitter (فرستنده FM) هم داره.
موفق باشید...
مرسی
اره رادیو رو پیدا کردم جالبه اسم اهنگ ها رو مینویسه موقع پخش کردن ولی اسم تماس گیرنده رو نمی نویسه
سلام به همه
محض اطلاع همه کسایی که میخوان ایرفون crative EP630 بخرن,
نخرن
یا اینی که من خریدم خیلی آشغاله , یا همشون آشغال هستن.
صدا بین دو گوشیش بالانس نیست.
کلان پشیمونم از خریدنش.
milad_takjoo
22-09-2011, 23:41
سلام به همه
نخرن
کلان پشیمونم از خریدنش.
واسه شما اینجوریه....در کل نسیت به قیمتش بد نیست..کسایی که باس بالا میخوان ازش لذت میبرن...
ولی ep830 خیلی بهتره...
mohsen_rkh
23-09-2011, 00:09
سلام به همه
نخرن
کلان پشیمونم از خریدنش.
من حدود 8 ماه هست که این Earphone رو دارم؛ کیفیت صداش عالی هست و هر کسی هم ازم گرفته امتحانش کنه، از کیفیتش شگفت زده شده. نسبت به قیمتش عالی هست. احتمالاً نمونه ای که شما گرفتید یا تقلبی هست یا خراب.
واسه شما اینجوریه....در کل نسیت به قیمتش بد نیست..کسایی که باس بالا میخوان ازش لذت میبرن...
ولی ep830 خیلی بهتره...
به هر حال این تجربه من بود در ارتباط به این کالا.
ترجیح میدادم پول بیشتری بدم, باس کم داشته باشه, ولی سالم باشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صرفا جهت تشخیص Creative EP 630 اصل از تقلبی.
(خوب بود قبل از خرید این سایت رو دیده بودم):31:
mohsen_rkh
23-09-2011, 13:13
ولی ep830 خیلی بهتره...
البته برای ایشون ظاهراً تقلبی بوده.
ولی EP-830 در حدود 2.5 برابر EP-630 قیمت داره! :18: (43000 تومان)
مسخره هست. در بلاد اسلام باید چند برابر بلاد کفر پول بدیم پای یه جنس مشابه بعد 4 تا چشم هم همرات باشه هنگام خرید اخرسر جنس تقلبی رو با چند برابر قیمت جاهای دیگه دنیا میندازن به ادم.
بدا به حال ما
یه فروشنده تو بازار موبایل ep 630 رو 35 هزار میداد!!!!!!:18:
mohsen_rkh
25-09-2011, 11:35
4 تا چشم هم همرات باشه هنگام خرید اخرسر جنس تقلبی رو با چند برابر قیمت جاهای دیگه دنیا میندازن به ادم.
بدا به حال ما
یه فروشنده تو بازار موبایل ep 630 رو 35 هزار میداد!!!!!!:18:
به هیچ وجه با این قیمت نخرید؛ قیمت این مدل در حدود 19-16 تومان هست.
من یه هندز فری فله خریدم 3 تومن . عجب کیفیتی داره!!
احتمالا اگه براش جعبه می زدن می دادنش 30 تومن !
marcopolo2
30-10-2011, 23:50
سلام دوستان
من گوشیم htcمدل دایموند 2 هستش .دوستان مطلع لطف کنید یه هندفری بلوتوث استاندارد وبا کیفیت خوب بهم معرفی کنند .قیمتش هم مهم نیست چون بحث سلامتی گوش هست .واینکه نظرتون درباره stone2 چی هست از شرکت jabra?
پیشاپیش ممنونم از دوستان.
سلام
سلام دوست عزیز از کجا وچقدر گرفتی؟؟؟؟؟
کسی نیست قیمت این mw600 بدونه ؟؟؟
rouzbeh_ziafati
24-11-2011, 08:44
من برای گوشی galaxy s می خوام یه هدفون بخرم که کیفیت خوبی داشته باشه برای موزیک گوش دادن . میکروفون هم داشته باشه که اگه گوشی زنگ خورد جواب بدم. ، چندجا سر زدم ، چندتا فیلیپس بود اما مشکلی که بود این بود که هیچ کدوم دکمه کنترل نداشتن ، یعنی نمی شد بدون دست زدن به گوشی آهنگ رو عوض کرد یا قطع کرد !
دوستان چه مارکی چه مدلی باید بگیرم که این امکانات رو باهم داشته باشه
ممنون
تو گوشی باشه ، بولوتوثی نباشه ، قیمت تا 40 تومن
rouzbeh_ziafati
24-11-2011, 22:29
قیمت این ها رو کسی نداره؟
Jabra Active
jabra sport corded
jabra sport
jabra chill
jabra rhythm
Nokia WH-701
jojonice
26-11-2011, 02:04
سلام
راهنمائی کنید لطفا
لطفا هندزفری بدون سیم معرفی کنید که صدای خوبی برای مکالمه کردن ایجاد کنه و قیمت زیر 30 تومان باشه
برای گوشی نوکیا 5700 میخواهم
ممنون
خداحافظ
سلام به همه دوستان
کسی استون 2 خریده ؟
من یک استون 2 سفید خریدم باتریش زود تموم میشه
وقتی باهاش اهنگ با ولوم 70 درصد گوش میدم یک ساعت بیشتر اهنگ پخش نمی کنه وقتی هم باهاش مکالمه می کنم حدود 20 دقیق مکالمه در زمان نصف روز حدود 6 ساعت استندبای باتریش جواب میده به نظر شما هنسفری من ایراد داره یا همه استون 2 ها همینجورن ؟
لطفا راهنمایی کنین من یک هفته که خریدمش
جبرا مدل eseaygo دارم باهاش 4 ساعت موزیک مداوم گوش میدم ضمن اینکه سه روز استندبای با حدود سه ساعت مکالمه رو جواب میده
به نظر شما استون نباید به اندازه ایزی گو شارژ نگه داره؟
rouzbeh_ziafati
22-12-2011, 09:01
این هندزفری های بلوتوثی استریو ، درسته که کابل ندارند و راحت تر هستند اما مگه شارژ باطری رو نمی خورند؟ خودشون هم باطری دارند؟ بطور متوسط اگر با یه هفدفون با گوشی بشه 5 ساعت موزیک گوش داد با یه هندزفری بلوتوث استریو باطری چند ساعت دوام میاره؟
tazevared2006
29-12-2011, 20:06
میخوام یه هندزفری بلوتوث تا 40 تومن برای گلکسی ایس بخرم؟
میشه بگید چی بگیرم؟؟؟
مرسی
alone one
06-01-2012, 20:56
:41::41::41::41:
alone one
09-01-2012, 01:32
میدونم اسپم هست اما مجبورم بدم تا یکی صدای مارو بشنوه:31:
آهای ... کسی نیس ...:19:
alone one
13-01-2012, 05:08
از مسئولین این بخش خواهش میکنم یه مسئول واسه این بخش بذارن دیگه،مردیم انقد منتظر جواب به سوالامون موندیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alone one
17-01-2012, 17:06
من یه هندزفری میخوام که بتونم از طریق گوشی با کیفیت بالا موزیک گوش بدم
تا سقف 200 هزارتومن و حتی تا 50 60 تومنم بالاتر مشکلی نداره،فقط میخوام کیفیت بالایی داشته باشه و بتونم از گوش دادن به موزیک لذت ببرم و امکان انجام مکالمات تلفنی هم داشته باشه
از اینا باشه که پشت گردن فیکس میشه و مدل بلوتوثیش
باتشکر
بهترین مدل و برند؟
siavash.0902
21-02-2012, 22:38
من یه هندزفری میخوام که بتونم از طریق گوشی با کیفیت بالا موزیک گوش بدم
تا سقف 200 هزارتومن و حتی تا 50 60 تومنم بالاتر مشکلی نداره،فقط میخوام کیفیت بالایی داشته باشه و بتونم از گوش دادن به موزیک لذت ببرم و امکان انجام مکالمات تلفنی هم داشته باشه
از اینا باشه که پشت گردن فیکس میشه و مدل بلوتوثیش
باتشکر
بهترین مدل و برند؟
سلام کریتیو مدل3ncمن خودم دارم از اونایی که پشیمون نمی شی
MickySmart
26-02-2012, 21:41
alone one جان اگه با قیمتش مشکلی نداری برو سراغ schnizer اگه توو ایران باشه البته اما وقتی beats اومده اونم میاد دیگه
اینم آدرس سایتش برو 1 چرخی بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
هندزفری،هدست یا هدفون با سیم تاشو(فنری) میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید
lakers320
16-03-2012, 14:54
با سلام بر دوستان عزیز : پیشا پیش عیدتون مبارک:11:
یک راهنمایی میخواستم در مورد خرید هندزفری بلوتوث برای گوشی نوکیا 6210 !!! از نظر قیمت و برد و کیفیت صدا!! لطفا راهنمایی کیند!**
و میخواستم بدونم هندزفری بلوتوث های jabra ایا با نوکیا سازگاری دارند؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟
سپاس
lakers320
16-03-2012, 17:39
اقا یک نفر انسان وجود نداره جواب ما را بده یا راهنمایی کنه!!! بابا این انجمن به این بزرگی و پیشرفته گی ولی کاربراش معلوم نیستن کجا هستن!!!!
M,ANGEL,N
09-05-2012, 23:32
سلام دوستان
من هندزفری plantronics voyager pro hd میخواستم...
تو ایران گیر میاد؟
هندزفری خوبیه؟
لطفا کمک کنید.............
kavehj4488
10-05-2012, 07:48
سلام دوستان. به شما پیشنهاد می کنم برای دیافت راهنمایی در مورد خرید هندزفری به تاپیک زیر که بسیار جامع تر است.(واقع در تالار سخت افزار، انجمن MP3 پلیر و دستگاه های پخش قابل حمل) مراجعه نمایید.
موفق باشید.
reza_pa48
28-06-2012, 11:12
از بس این هدست های سیمی برای گوشی خریدم و خراب شده دیگه خسته شدم.لطفا راهنمایی بفرمایید تا یه هدست بلوتوث بخرم.مارک جبرا مورد نظرم هست
reza_pa48
28-06-2012, 11:47
سلام دوستان. به شما پیشنهاد می کنم برای دیافت راهنمایی در مورد خرید هندزفری به تاپیک زیر که بسیار جامع تر است.(واقع در تالار سخت افزار، انجمن MP3 پلیر و دستگاه های پخش قابل حمل) مراجعه نمایید.
موفق باشید.
سلاماین
تاپیک که بسته شده است
sarzaeim
18-08-2012, 16:40
................................
هندزفری حدود 10 تومن معرفی کنید .
kING ANSHAN
18-10-2012, 01:39
درود دوستان.ممنون میشم واسه گوشی گالکسی نت یه هندسفری بلوتوسی خوب معرفی کنید.مشگل پولی نیست فقط کیفیت وعمربالامدنظرم هست.البته یه هندفون معرفی شده بهم.کریتیوep630که ظاهرا بلوتوسی نیست.چون همه ازش راضی هستن حتما تهیه میکنم ولی یه بلوتوسی هم نیاز شدید دارم.گوشی خیلی بزرکه وحتماباید هندزفری داشته باشه.مخصوصا واسه پشت فرمون.ممنون میشم دوستان.بدرود.
jamshidjap
23-01-2013, 16:22
سلام
کسی از این هندز فری ها که صدای مرد رو به زن و بالعکس تبدیل میکنه و توی سایتا هم تبلیغش زیاده ، استفاده کرده ؟
واقعا اینکار و میکنه یا الکیه ؟ !
ali-shahri
07-02-2013, 22:04
کسی میدونه گوشی سونی اریکسون اکسپریا آرک اس هندزفری ش چه نوع فیشی میخوره؟
نوکیا فیش درشت ؟ یا نوکیا فیش ریز ؟
فیش درشت: (شبیه فیش هندزفری: n95 (8gb) - n82 - n76 - n81 - n85 - n96 - n78 - 5310 - 5610 - n85 - 5800 - e75 - 2700 و مدلهای مشابه که فیش هندزفری شبیه این مدلها می باشد)
فیش ریز: ( شیبه فیش هندزفری : e66 - e71 - e65 - 6120 - 6500 - 3110 - 3120 - 7610s - 5300 - 5200 -6300 - e90 - 6230 - و مدلهای مشابه که فیش هندزفری شبیه این مدلها می باشد.)
arashlolos
14-06-2013, 12:09
سلام
هندزفری بلوتوث واسه گوشی های ساده سامسونگ بلوتوث دار فقط بگین چی بگیرم؟
فقط برای مکالمه خوب و طولانی.موزیک اصلا نمیخوام
aref.moradi
01-11-2013, 22:20
من يه jabra supreme گرفتم از دوستان كسي ميدونه از كجا و چجوري ميتونم فريمور فارسي براش دانلود و اپديت كنم كه پيغام صوتيش فارسي رو ساپورت كنه
ali_kasper
13-01-2014, 23:02
به هندزفری خوب با کیفیت عالی چه وارکی با چه قیمتی پیشنهاد میکنید؟!
به نظرتون هندزفری beats خیلی گرون نیست؟!
اگر بتونی اصلش و پیدا کنی میارزه
واقعا کیفیتش بالاس
هدست مارک جبرا هم خویه، مدل استون 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو یکی از دوستام گرفته بود خیلی تعریف میکرد
سلام
یه دونه هندزفری فلیپس مدل SHQ4000 دارم که عالیه. فقط بدیش اینه که برای تو کیف گذاشتن و مسافرت بردن منااسب نیست.
می خوام یک هندزفری خوب سوزنی با کیفیت بگیرم که راحت بشه تو جیب بقل جاش کرد.
قیمت زیر 72 تومن
لطفا راهنمایی کنید:n18:
farshad2014
03-02-2014, 21:40
من میخواهم یه هندزفری برای گوشی نوکیا لومیا 920 بگیرم زیر 100 تومان چه مدل و مارکی بهتره که کیفیت خوبی داشته باشه و هم با این گوشی مچ باشه:n13:
من میخواهم یه هندزفری برای گوشی نوکیا لومیا 920 بگیرم زیر 100 تومان چه مدل و مارکی بهتره که کیفیت خوبی داشته باشه و هم با این گوشی مچ باشه:n13:
به نظر من Jabra Easy Go ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر
REGISTRATI0N
08-02-2014, 13:39
هندزفری پلیبکدار که رو گوشی اندرویدی کار بده میشناسین؟
BH-111 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو گوشیا اندرویدی کار میکنه یا نه؟
اگه هندزفری پلیبکدار ارزونتر هم سراغ دارین بگین مسئله فقط اینه که رو گوشی اندرویدی هم جواب بده
dark fear
10-02-2014, 20:47
سلام دوستان
میشه یه هندزفری با کیفیت قابل قبول زیر 50 تومن معرفی کنید؟ میشه با این بودجه انتظار داشت کیفیت درحد هندزفری فابریک
گوشی های روز داشته باشه؟
نظرتون راجع به هندزفری های Remax و Awei چیه؟ تو بازار قیمت حدودا 50-60 تومن میفروشن.. ولی یه نفر اصل و تضمینی
بهم با قیمت کمتر میده.. خیلی هم از کیفیتشون تعریف میکنه.. Remax رو میده 28 ، Awei هم 23
این مدل ریمکس هست که حتی کیف اشاره شده تو سایت اصلی هم تو پکش موجوده
Remax R525 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینجا میفروشه حدود 60 تومن
Remax R525 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما 28 میفروشه به من
اینم از Awei
مدل اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدل دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینا رو میده 23 تومن
REGISTRATI0N
12-02-2014, 04:07
اما 28 میفروشه به من
اینم از Awei
مدل اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدل دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینا رو میده 23 تومن
awei ها فکر کنم میکروفون نداره اگه واست مهمه مجبوری انتخابشون نکنی کلا
remax رو 35 قیمت داشتم از نزدیکای خونمون
ولی تهش 2-3 روز پیش tdk th-eb800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به 15 تومن خریدم راضیم. مشخصات: bass قوی، گوشیاش کاملا فلزیه، میکروفون نداره واسه من وقتی وصله صدا از هندزفری میاد واسه میکروفون هم از میکروفون اصلی گوشی استفاده میشه، بقیه مشخصات هم تو همون لینک هست، سیلیکون اضافی نداره من مال هندزفری قبلیمو انداختم روش چون فابریکش واسه گوشم یکم بزرگ بود
بنظرم اگه مدل اول awei رو بگیری فقط داری پول بسته بندی میدی چون جنس تقریبا یکیه (به نظرم ضعیفتر هم هست) فقط مارک و بسته بندی و رنگ بندی فرق داره تازه tdk معتبرتر هم هست (اگه اصل باشن:n06:) A4tech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم مشابه همینارو داره میزنه با بسته بندی و قیمت بالاتر
mahdi-mo
18-02-2014, 21:37
دوستان با بودجه 60-70 تومن چه هندزفری بی سیم مناسب برای تبلت ASUS FONEPAD 7 پیشنهاد میکنید؟؟
تابستانه
22-08-2014, 22:12
سلام
چند روز پیش یه هندزفری بلوتوث گرفتم 60 تومن بعد استفادهی چند ساعته بعضی جاهای سرم درد گرفت و کلاً گذاشتمش کنار ولی تا دو روز هنوزم درد میکرد ولی رو به کاهش بود الآن خدا رو شکر دیگه درد نمیکنه...
همهی هندزفریای بلوتوث اینطوریان؟
یه هندزفری بیسیم میخوام که: (اینا فقط ترتیب اولویتمه و میدونم با 70 تومن چیزی گیر نمیاد که همشو با هم داشته باشه)
1. سرمو درد نیاره (نویزای هارمونیکیش کنترل شده باشه که مشکلی که گفتم پیش نیاد)
2. قابلیت پخش موزیک داشته باشه
3. میکروفونش قوی باشه اونور خط صدامو راحت بشنون
4. ترجیحا قابلیت حذف صدای محیط داشته باشه
5. ترجیحا دکمه های ولوم رو روی خودش داشته
6. ترجیحا کوچیک و ساده باشه
7. ترجیحا بلندگوش سوزنی باشه (از اینایی که میرن داخل گوش)
montaghem
16-09-2014, 00:45
سلام
آقايون خانوما جبرا نخريد ميگيد چرا ؟
من يكي از مشتريان پر و پا قرص جبرا بودم اصلا گوشي بلوتوث غير جبرا تو همه عمرم نداشتم البته دروغ نگم يه بار نوكيا داشتم
اولين گوشي بلوتوثي كه خريدم bt800 بود به عكس زير دقت بفرمائيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اين روزگار اون گوشيه بردمش گارانتيش نامداران گفتن اين آب خورده اينجوري شده ! در حاليكه هيچ آبيم در كار نبود سرجمع شش ماه نبود خريده بودمش ....
خلاصه دردسرتون ندم رفتم استون 1 خريدم اونم 5 ماه نشده پنچر شد اسپيكرش همون روز اول خراب بود بردمش گارانتي گفتن اين طبيعيه ميشه اسپيكرشو عوض كردن گفتم بابا اين گارانتي داره خير سرش عوضش نميكنين؟ گفتن وارنتي تو ايران نداريم
رفتم استون 2 گرفتم اونم بدتر از اينيكي
بعدش استون 3 گرفتم عكس زير رو مشاهده بفرمائيد :
اينم بعد 3 ماه اينجوري شد ... رفتم نامداران گفتن 40 تومن ميگيريم قابش رو عوض ميكنيم !!! گفتم پس گارانتي چي ؟ گفتن شامل گارانتي نميشه
اينم گارانتيش كه هنوزم تو زمان نوشتن اين نامه وقت داره
حالا شما بفرمائيد آدم عاقل جبرا ميخره ؟!
اگه كسي بهتون ميگه جبرا عاليه يا خودش نمايندگي جبرا رو داره ميخواد جنسشو آب كنه يا اينكه حاليش نشده چه چيزي خريده هنوز !!!
از ما گفتن بود تو خواه از سخنم پند بگير خواه ملال
دوستان نظرتون در مورد jabra stone 2 یا 3 چیه؟
کیفیت صدا خیلی برام مهمه
mrmostafa
01-12-2014, 15:44
سلام
وقتي كه 2 تا گوشي داريم هندزفري امكان وصل بودن به هر 2 رو داره ؟؟؟ بعد كه هر گوشي زنگ خورد بشه باهاش جواب داد؟؟؟ يا همچين هندزفري هستش؟؟؟
ممنونم
NET DOCTOR
04-12-2014, 17:15
دوستان کمک کنن لطفا
پولم رو شما فعلا بدون محدودیت در نظر بگیرید اما به هر حال نمیخوام بریزمش دور! به همین دلیل نمیرم یه راست گرون ترین چیز رو بخرم. میخوام پولی که میدم واقعا انتظارم رو برآورده کنه
یه هندزفری بلوتوث میخوام که بشه مدت زیادی روزانه ازش استفاده کرد و مثل اون دوست بالای صفحه سردرد نگیریم!
هم مکالمه و هم موسیقی
ضمنا احتمال زیاد برای تبلت سونی یا سامسونگ (تو مایه های 10 اینچ!) میخوامش.گفتم شاید برخی مدلا به اینا نخوره ضمن اینکه تبلت بزرگیه و باید مدت زیادی در روز از هندزفری استفاده کنم
در ضمن به نظرتون اون آپشنایی که برخی مدلا دارن مثل اینکه میتونی به هنزفری بگی ANSWER و خودش خود به خود مکالمه رو برقرار می کنه ضروریه یا بیشتر واسه کلاس گذاشتنه
چون من تا حالا هندزفری بلوتوثی نداشتم و نمی دونم تا چه حدکارکرد باهاش سخت یا راحته. اگر اینجور آپشن ها بیشتر ادا و اطواریه میتونید حذفش کنید
ضمنا چون تا حالا نداشتم میخوام یه مدلی پیشنهاد بدید که حتما صدای من و مخاطب توش عالی باشه. هی خودم رو فحش ندم که این چی بود گرفتم!
نکته آخر هم اینکه برخی مدل ها رو دیدم که گفتن شارژدهی خوبی نداره و سریع خالی میشه شارژش
حتما بی زحمت مدلای با نگه داری شارژ خوب رو معرفی کنید
مرسی
NET DOCTOR
05-12-2014, 16:11
دوستان عزیزان دلبندان کمک کمک!!!!!!!
MOSTAFA_ABBASI
05-12-2014, 16:36
دوستان عزیزان دلبندان کمک کمک!!!!!!!
من 6 7 ماهی میشه jabra style دارم عالیه به نظرم.
سلام
وقتي كه 2 تا گوشي داريم هندزفري امكان وصل بودن به هر 2 رو داره ؟؟؟ بعد كه هر گوشي زنگ خورد بشه باهاش جواب داد؟؟؟ يا همچين هندزفري هستش؟؟؟
ممنونم
تمامی هندزفری ها نه.
یک از اپشن های یک هندزفری همین مورد هست.
دوستان کمک کنن لطفا
پولم رو شما فعلا بدون محدودیت در نظر بگیرید اما به هر حال نمیخوام بریزمش دور! به همین دلیل نمیرم یه راست گرون ترین چیز رو بخرم. میخوام پولی که میدم واقعا انتظارم رو برآورده کنه
یه هندزفری بلوتوث میخوام که بشه مدت زیادی روزانه ازش استفاده کرد و مثل اون دوست بالای صفحه سردرد نگیریم!
هم مکالمه و هم موسیقی
ضمنا احتمال زیاد برای تبلت سونی یا سامسونگ (تو مایه های 10 اینچ!) میخوامش.گفتم شاید برخی مدلا به اینا نخوره ضمن اینکه تبلت بزرگیه و باید مدت زیادی در روز از هندزفری استفاده کنم
در ضمن به نظرتون اون آپشنایی که برخی مدلا دارن مثل اینکه میتونی به هنزفری بگی ANSWER و خودش خود به خود مکالمه رو برقرار می کنه ضروریه یا بیشتر واسه کلاس گذاشتنه
چون من تا حالا هندزفری بلوتوثی نداشتم و نمی دونم تا چه حدکارکرد باهاش سخت یا راحته. اگر اینجور آپشن ها بیشتر ادا و اطواریه میتونید حذفش کنید
ضمنا چون تا حالا نداشتم میخوام یه مدلی پیشنهاد بدید که حتما صدای من و مخاطب توش عالی باشه. هی خودم رو فحش ندم که این چی بود گرفتم!
نکته آخر هم اینکه برخی مدل ها رو دیدم که گفتن شارژدهی خوبی نداره و سریع خالی میشه شارژش
حتما بی زحمت مدلای با نگه داری شارژ خوب رو معرفی کنید
مرسی
با مشخصاتی که شما گفتی من Plantronics Voyager Legend رو بهتون پیشنهاد میدم
NET DOCTOR
05-12-2014, 17:00
من 6 7 ماهی میشه jabra style دارم عالیه به نظرم.
روزی چند ساعت میزاریش؟ گوشت راحته باهاش؟
صداش قابل قبوله؟ چه صدای مخاطب و چه صدای شما؟
NET DOCTOR
05-12-2014, 17:14
با مشخصاتی که شما گفتی من Plantronics Voyager Legend رو بهتون پیشنهاد میدم
به نظر که ته طراحی و کیفیت اما متاسفانه اطلاعات زیادی ازش موجود نیست و من فقط در سایت محصولات فارسی اپل دیدم قیمتش 390 تومنه ظاهرا
مطمئنی توپه چون دیگه ته قیمت هندزفری بازار رو داره و واقعا دیوانگیه اگه آدم پولش رو بابت چیز بیخودی بریزه دور
احیانا خودت استفاده کردی یا از نزدیکان؟
خصوصا گوش رو اذیت نکنه و صداش عالی باشه
ضمنا جبرا مدل stone که ته قیمتشه رو 360 تا میشه خرید
ولی بعضی میگن شارژدهیش مشکل داره
مدل شما شارژ دهیش چطوره؟
MOSTAFA_ABBASI
05-12-2014, 17:30
روزی چند ساعت میزاریش؟ گوشت راحته باهاش؟
صداش قابل قبوله؟ چه صدای مخاطب و چه صدای شما؟
بستگی داره.
اگه بیرون باشم روزی 6 7 ساعت.
آره خوبه.
صداش خیلی عالیه.
هر دو تا عالی به گوش می رسن.
NET DOCTOR
05-12-2014, 18:18
بستگی داره.
اگه بیرون باشم روزی 6 7 ساعت.
آره خوبه.
صداش خیلی عالیه.
هر دو تا عالی به گوش می رسن.
خیلی خوب پس یه مقدار خیالم راحت شد
این شارژدهیش چطوره
چند مدت مکالمه رو جواب میده تا شارژش تموم شه؟
MOSTAFA_ABBASI
05-12-2014, 18:42
خیلی خوب پس یه مقدار خیالم راحت شد
این شارژدهیش چطوره
چند مدت مکالمه رو جواب میده تا شارژش تموم شه؟
یه هفته رو راحت شارژ می ده.
مکالمش رو شرمنده نمی دونم چه قد جواب می ده.:n36:
NET DOCTOR
05-12-2014, 19:18
یه هفته رو راحت شارژ می ده.
مکالمش رو شرمنده نمی دونم چه قد جواب می ده.:n36:
حدودی هم بگی کفایت می کنه مثلا امروز که شارژ کردی تا شب میره؟
من مکالمه ام معمولیه. شایدم از یه آدم معمولی کمتر
به نظر که ته طراحی و کیفیت اما متاسفانه اطلاعات زیادی ازش موجود نیست و من فقط در سایت محصولات فارسی اپل دیدم قیمتش 390 تومنه ظاهرا
مطمئنی توپه چون دیگه ته قیمت هندزفری بازار رو داره و واقعا دیوانگیه اگه آدم پولش رو بابت چیز بیخودی بریزه دور
احیانا خودت استفاده کردی یا از نزدیکان؟
خصوصا گوش رو اذیت نکنه و صداش عالی باشه
ضمنا جبرا مدل stone که ته قیمتشه رو 360 تا میشه خرید
ولی بعضی میگن شارژدهیش مشکل داره
مدل شما شارژ دهیش چطوره؟
همه چی عالیه.
مخصوصا مصرف باطریش میگن خیلی کمه.
390 هم فک نکنم باشه.
آل دیجیتال داره قیمت اخیرش 313 بود
من خودم stone 3 خریدم 290 .
همه چیش عالی و فوق العاده.
ولی متاسفانه بدون سنگ شارژش تا 2 ساعت میره.
ینی دو ساعت موزیک گوش کنی خلاصه.
بعد باید بذاری تو سنگش تا شارژ بشه.
سنگش حدودا 10 ساعت شارژ نگه میداره.
NET DOCTOR
05-12-2014, 23:49
همه چی عالیه.
مخصوصا مصرف باطریش میگن خیلی کمه.
390 هم فک نکنم باشه.
آل دیجیتال داره قیمت اخیرش 313 بود
من خودم stone 3 خریدم 290 .
همه چیش عالی و فوق العاده.
ولی متاسفانه بدون سنگ شارژش تا 2 ساعت میره.
ینی دو ساعت موزیک گوش کنی خلاصه.
بعد باید بذاری تو سنگش تا شارژ بشه.
سنگش حدودا 10 ساعت شارژ نگه میداره.
مرسی پس اگه خواستم بخرم از همون آل دیجیتال میگیرم
MOSTAFA_ABBASI
06-12-2014, 15:14
حدودی هم بگی کفایت می کنه مثلا امروز که شارژ کردی تا شب میره؟
من مکالمه ام معمولیه. شایدم از یه آدم معمولی کمتر
آره فک کنم تا 7 8 ساعت به صورت ممتد مکالمه رو پشتیبانی کنه باطریش.
mrmostafa
13-12-2014, 18:06
هندزفری بی سیمی چی خوبه؟؟؟؟ حالا یا از این تکی ها مثل جبرا یا 2 تا هدفونی ها که وایرلس هست وصل میشه به لباس مثل اسمارت پرو سونی
انتظارتم از هندزفری:
1- کیفیت صداش عالی باشه بدون نویز. صدا هر 2 طرف عالی باشه
2- شارژش خوب باشه
3- همزمان به 2 تا گوشی متصل بشه
برای خانم ها مدل خاصی هستش یا فرقی نمیکنه ؟؟؟
آیفون هندزفری بی سیمی نداره ؟؟؟
ممنونم
سلام دوستان
من کلا نیازمند هندزفری بلوتوثم چون یا پشت فرمونم یا سرکاری که دستم بنده و اغلب نمیتونم گوشی و بردارم
چند روزه دارم دنبال یه مدل مناسب میگردم
و الان بین سه تا مدل مردد موندم
Jabra Motion
jabra Stone3
Plantronics Voyager Legend
قیمتهاشون خیلی با هم اختلاف ندارن و بین 330 تا 350 هستن!
استون 3 و پلنترونیکس هر دوشون از بلوتوث نسخه ی 3 بهره میبرن و موشن نسخه ی بلوتوث 4 داره
مدت زمان مکالمشون هم که پلنترونیکس و موشن هر دو هفت ساعت و استون 3 دو ساعت شارژ نگه میداره اما به خاطر سنگش که یه جور شارژر پرتابله میتونه ده ساعت شارژ داشته باشه البته باید هر دو ساعت به دو ساعت بزاریش تو سنگش!
و اما مشکلاتی که تا حالا دربارشون شنیدم
الان استون 2 دارم ولی نویزش خیلی زیاده شنیدم استون 3 هم همین مشکل و داره
در مورد موشن چند جا دیدم که کسایی که خریدن با قسمت بومش مشکل پیدا کردن و جدا شده
در مورد پلنترونیکس هم چیز زیادی توی سایتای ایرانی پیدا نکردم.
ممنون میشم دوستانی که ازین مدلها استفاده کردن یا اطلاعی دارند راهنماییم کنن.
vafich2000
15-05-2015, 18:23
سلام دوستان یه هندزفری تو گوشی دور و بر صد تومن یا کمتر میخوام
1.تا حالا ظرف سه ماه دوتا هندزفری Philips she3590 با یه هندزفری فابریک جی پرو لایت خراب کردم هر سه تاشم اول یکی از گوشاش صداش ضعیف شد بعدم کامل یکی از گوشاش خراب شد فکر میکنم مشکلم از سوکتاشون بود پس بنابراین کیفیتش خوب باشه و سیماشم کیفیتش خوب باشه ک خراب نشه
2.من با گوشیم xperia sp آهنگ گوش میدم قبلا با مشورت همین انجمن یه هدفون روگوشی سونی خریدم که وقتی ب گوشی خودم میزنمش صداش خیلی بمه ولی تو گوشی هایی ک آمپلی فایر قوی تری دارن میزنم خیلی هم خوبه پس ولتاژش با xperia sp سازگار باشه
3.نیازم فقط آهنگ گوش دادنه
4.توی گوش راحت جا بشه
زودتر خواهشا کمک کنید عجله دارم
Erfan445
07-03-2018, 10:03
با عرض سلام به همه دوستان
دوستان من یه تجربه ای داشتم که نمیخوام شما هم مثل من هم پول بدید هم جنس خراب بخرید و اخرش با بد اخلاقی و برخورد بد نماینده فروش روبرو بشید
1- هر چیزی که میخرید از محصولات نامداران که سایتشونم www namdaran coهست به هیچوجه نخرید
چون بخاطر ضمانت یکساله قیمت بالاتری بهتون میدن و وقتی که ایراد داشته باشه یه خانم بد اخلاق جوابتون رو میده که با بدترین برخورد توهین آمیز همه سعیش بر این هست که یجوری بگه این مشکل به ما ربطی نداره
2- و اگر گوشی اپل دارید به هیچوجه از محصولات جبرا Jabra نخرید چون این مدل به ظاهر جنس خوب از نظر نرم افزاری هیچ سازگاریی با ورژن های جدید اپل ندارد
و اما تجربه من از محصول نمایندگی نامداران و Jabra:
بنده یک هند فری بلوتوثی JABRA MINU BT HDST خریدم که رو گوشیهای اندروید به خوبی کار میکنه ولی رو همه آیفونها وقتی وصل میشه بعد از 10 ثانیه قطع میشه و کار نمیکنه
و وقتی با نماینده نامداران تماس گرفتم که برچسب زیبا و گرانقیمتش، اطمینان کامل را به خریدار هنگام خرید میدهد تماس گرفتم و یک خانم کاملا بی حوصله که کمترین اصول برخورد و احترام را در صحبتش رعایت نمیکرد جواب داد، کل صحبتاش روی محور مشکلی نداره و اگه مشکلی داره به ما ربطی نداره دور میزد و منم کلا که از این تماس کاملا پشیمان شدم به این نتیجه رسیدم که هم خودمو یک ماه با هند فری JABRA اذیت کردم و هم اعتماد من به ضمانت نامه نامداران و پرداخت مبلغی بیشتر بابت آن یک اشتباه بود.
و امیدوارم کسانی که قصد خرید لوازم جانبی مبایل را دارند این اشتباه را نکنند و در خرید از محصولات JABRA و بخصوص ضمانت نامه نامداران دقت و تحقیق کافی قبل از خرید را داشته باشن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.