ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری می نونم فایل هلم رو Recovery کنم؟

هوشنگ پیشدادی
06-07-2008, 21:39
کامپیوتر یکی از دوستام حاوی چیزی حدود 80 GB عکس بوده که نمی دونم چی کارشون کرده که یک دفعه همشون پریدند (از بین رفتند) ، بعدش هم داده به کسی که عکسا رو براش بازیافت کنه اما بعد از بازیافت عکس ها مشکلی پیش اومده اون هم اینه که خیلی از عکساش چند بار امده یعنی توی پوشه که می ره از یک عکس چند نسخه وجود داره و یه مشکل دیگه هم اینه که بعضی از عکسها اصلا نیومدند...
حالا سوال من اینه :
1- چرا بعضی از عکسها نیومدند؟
2- چرا از بعضی از عکسها چند نسخه اومده؟
3- نرم افزار خوب برای Recovery چی هست؟

با سپاس _ منتظرم

هوشنگ پیشدادی
09-07-2008, 10:25
بچه اگه کسی می دونه لطف کنه و جواب بده ...
سوالات من دقیقا اینه ...
1- چرا وقتی دوست من فایلهاشو recovery کرده همه ی فایلها نیومده و چه باید بکنه که بقیه ی فایلها هم بیاد؟
2- چرا از بعضی از فایلها چن نسخه اومده؟

Ghaioom
09-07-2008, 11:42
جاش که اینجا نبود.
با نرم افزار های دیگه هم استفاده کن.
نرم افزار بازیابی زیاد هست.
Easy Recovery Professional یا iolo search and recover

هوشنگ پیشدادی
10-07-2008, 00:01
قیوم جان ممنون که جواب دادی ؟
من می خوام بدونم اصلا چی شده بعضی از عکسها اصلا نیومده و بعضی از اونها چند نسخه ازش اومده؟

Farahmand Farshidy
10-07-2008, 00:39
سلام دوست عزیز!:11::11:

1- چرا وقتی دوست من فایلهاشو recovery کرده همه ی فایلها نیومده و چه باید بکنه که بقیه ی فایلها هم بیاد؟
2- چرا از بعضی از فایلها چن نسخه اومده؟شاید اون کسی که عکس ها رو بازگردانی نموده اشتباهاً بعضی از عکس ها را چندین بار بازگردانی کرده و برعکس بعضی از عکس ها رو هم اصلاً باز گردانی نکرده.

دلیل اینجوری باز گردانی شدن هم میتونه زیاد باشه. مشکل میتونه از نرم افزار باز گردانی باشه که عکس های را که دارای حجم یکسان و رنگهای مشابه اند، درست شناسایی نکرده و اشتباهاً یکی رو جای دیگری باز گردانده.

نرم افزار خوب برای Recovery چی هست؟همانطور که قیوم عزیز گفت، نرم افزار در این زمینه زیاد است و هر کاربری برای خودش از یه نرم افزار تجربه ای دارد.

من که زیاد تو این کار ها نیستم اما تعریف برنامه Power Recovery را زیاد شنیدم.

شرکت تولید کننده گفته که این برنامه میتونه فایل های پاک شده از روی فلاپی دیسک را هم باز گردانی کنه که خیلی جالب بنظر میرسه.

اگر میخواهی این برنامه را دانلود کنی، میتونی به سایت کمیاب آنلاین سری بزنی و از آنجا این برنامه را با کرکش دانلود کنی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید!:11::11:
فرهمنــــــــد