مشاهده نسخه کامل
: در خواست کمک در زمینه 3d Max
ful cash
06-07-2008, 12:29
سلام
من توی 3D max طرح یه ساختمون رو زدم که بیرونش چنتا دیوار داره که از هم دیگه جدائن وقتی که می خوام متریال روش بذارم بافتای متریالا با هم نمی خونن می خواستم ببینم یه راهی نیست که بتونم این دیوارا رو یکی کنم که اصلا یه قطعه حساب بشن و متریالش یه دس بشه ؟
اگه شما چیزی در این زمینه می دونین لطفا کمک کنین
ممنون
SSS_HHH_OOO
06-07-2008, 12:38
خوب یکی از دیوار ها رو انتخاب کن و روش کلیک راست کن و Conveert to edit poly رو بزن....حالا برو دکمه Attach رو بزن و دیوار های دیگه رو انتخاب کن.... البته برای این مشکلت یه راه بهتر هم هست...
همه دیوار ها رو انتخاب کن و Uvw map رو بهشون اعمال کن.
Mostafa 3D
06-07-2008, 15:20
این راه هایی که شهاب گفت درسته فقط اگه شما همون متریال رو بخوای به همشون یکجا بدی فکر کنم دفورمه بشه اول برو تو فتوشاپ متریالتو درست کن بعد بیا همرو با هم یکی کن
ful cash
06-07-2008, 21:10
سلام
ممنون که جواب دادید من قبلا دیوارا رو باهم attach کردم ولی فایده ای نداشت بازم وقتی متریال روش میذارم یه دس نیست
لطفا در مورد اون چیزی که راجع به photoshop گفتید یه کم توضیح بدید اگه راه حلی برای یه دس کردن ن متریال این دیوارا میدونید کمک کنید
ممنون
SSS_HHH_OOO
06-07-2008, 22:18
ولی من میگم بعد از Attach کردن Uwv map رو هم به دیوار بده و حالت Box رو انتخاب کن.....
ولی من میگم بعد از Attach کردن Uwv map رو هم به دیوار بده و حالت Box رو انتخاب کن.....
سلام اقا شهاب
تایید میشه.
ful cash
08-07-2008, 20:35
سلام
از همتون ممنونم راهنمایی هاتون خیلی به درد خورد کارم راه افتاد.
بازم از همه تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.