مشاهده نسخه کامل
: چک کردن خالی بودن یک خانه و نوشتن در آن در Mysql با Php
farshad_momtaz
06-07-2008, 09:31
من چطوری می تونم چک کنم ببینم یه خانه توی دیتابیسم خالیه یا نه من با if سعی کردم این کار را انجام بدم ولی نشد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کد طوالنی بود یکمش را گزاشتم.
و یه سوال دیگه اگه بخوام توی این خونه خالی بنویسم باید چی کار کنم از این کد استافده کدرم ولی کار نمی کنه؟
ممنونم
farshad_momtaz
07-07-2008, 22:40
كسي نتونست كمكي بكنه؟
neopersia
08-07-2008, 00:50
کدی که اینجا نوشتید چند تا اشکال داره
یکیش کوتیشن بعد از کلمه عبور دیتابیس هست که احتمالاً توی وارد کردن کد تو تاپیک ایجاد شده
بعدیش کوئری هست که به دیتابیس ارسال میشه. چون کلمه date جزو کلمات رزرو شده mysql هست نمیشه مستقیم توی کوئری ازش استفاده کرد و باید قبل از استفاده اسکیپ بشه:
این مشکلات رو رفع کن. اگر مشکل هنوز ادامه داشت به همراه اروری که برنامه میده بزار تا ببینیم اشکال چیه.
برای نمایش ارور هم میتونی بعد از دستوراتی که به دیتابیس میفرستی این اد رو بزاری:
farshad_momtaz
08-07-2008, 09:10
كد اولي : اين كد اروري نمي ده بلكه همبشه حتي اگه خانه ديتابيس خالي هم باشه نشون مي ده "كامپپيليت" و در هيچ صورت چك باكس را نشون نمي ده!!
و كد دومي هم به علت اين كه يندوز جديد نصب كردم لوكال هاست ندارم ولي وقتي نصب كردم چك مي كنم
آيا اين درسته ؟؟
$query = 'update books set clc1 = "complited" where "date" = $date';
neopersia
08-07-2008, 09:34
شما برای if از آکولاد استفاده کن دیگه اون پیغامو نشون نمیده البته اگه شرط به درستی نوشته شده باشه
شرطی که نوشتی اشتباهه چون result$ حتی اگر جواب کوئری خالی باشه مقدارش true هست مگر اینکه اروری پیش بیاد
باید از mysql_num_rows استفاده کنی
آيا اين درسته ؟؟
$query = 'update books set clc1 = "complited" where "date" = $date';
نه
اسکیپ کردن در mysql با این علامت انجام میشه: `
کوتیشن نیست. اسمشو نمیدونم ولی همونیه که بالای دکمه Tab قرار داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.