ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرداخت یا مارکت سنتر؟

naeemtop
06-07-2008, 08:59
سلام
من میخوام با یکی از شرکت های پرداخت یا مارکت سنتر قرار داد ببندم میخوام بدونم کسایی که از اینا استفاده میکنن بگن وضعیت کاریشون چطوره؟تسویه حساب و ...و در کل کدوم بهتره؟
لطفا وضعیت همین الانشونو بگید نه چند ماه قبل
از مدیران هم میخوام چند روز این تاپبکو تحمل کنن چون من شدیدا احتیاج دارم
اگه هم تاپیک بسته شد لطفا یکی تو پی ام به من بگه

siavosh1
06-07-2008, 14:35
اتفاقاً منم دنبال جواب کامل این سوال هستم .. یه موردی رو که باید بهش توجه کنی و روی جلب یا دفع مشتری خیلی موثر هست اینه که مدت زمان رسیدن مرسوله به دست مشتری پایین باشه .. اون طور که من تحقیق کردم مرسولات ایران مارکت خیلی دیرتر از پرداخت به دست مشتری می رسه که ضعف خیلی بزرگیه و مشتری پرونه :46:

ولی هنوز دارم تحقیق میکنم و حسن و عیب ها رو پیدا میکنم . از بقیه دوستانم می خوام تو این زمینه راهنمایی کنن:11:

naeemtop
06-07-2008, 16:11
هنوز منتظریم

Mohsen khan
07-07-2008, 05:23
برای آگاهی دوستان چند روزی این تاپیک می تونه برپا باشه

از پست شماره 2 جواب می دم
البته اینها نظر شخصی من هست
شاید اشتباه باشه

اینکه کدوم شرکت سریعتر می فرسته
کلا سوال اشتباه است ، چرا ؟
چون ارسال مرسوله دست اداره پست هست
و اصلا فرقی نمی کنه چه شرکتی با شما قرار داد داشته باشه

در مورد تسویه حساب ، پرداخت یک مدتی خیلی بدحساب شده بود و پول خیلی ها را نداده بود
یا دیر داده بود
الان هم یک سری از دوستان هستند ، که هنوز هم ازش طلب دارند و ظاهرا هنوز بهشون نداده

در پرداخت حدود 50-60 روز بعد از قرارداد تسویه اول هست و بعد از 60 روز هر 15 روز یکبار باشما تسویه می کنند
البته یک قانون نانوشته دارند و اون هم اینکه وقتی پولت حداقل به 50 تومن رسید بهت پول می دن

ایران مارکت تسویه اولش یک ماه بعد هست ، تسویه های بعد 15 روز یکبار
اون هم وقتی به 50 رسید باهاتون تسویه می کنند ، البته می شه باهاشون چک و چونه زد
و از اولش این موضوع را حل کرد که هر چقدر درآمد داشتی برات واریز کنند

در کل توی این مسایل دقیق نمی گفت کدوم
مثلا من بگم شرکت x خوبه
شما از روی حرف من بری قرارداد ببندی
بعد به مشکل بربخوری ، اون بگی فلانی گفت

بازهم نظر شخصی من و طبق شنیده ها از دوستان مختلف
تسویه ایران مارکت بهتره

در آخر می تونی به سینا(ادمین ) هم پی ام بزنی و بپرسی
چون پی سی ورد هم فروشگاه داره

محسن

naeemtop
08-07-2008, 00:47

شاید اشتباه باشه

در مورد تسویه حساب ، پرداخت یک مدتی خیلی بدحساب شده بود و پول خیلی ها را نداده بود
یا دیر داده بود
الان هم یک سری از دوستان هستند ، که هنوز هم ازش طلب دارند و ظاهرا هنوز بهشون نداده

در پرداخت حدود 50-60 روز بعد از قرارداد تسویه اول هست و بعد از 60 روز هر 15 روز یکبار باشما تسویه می کنند
البته یک قانون نانوشته دارند و اون هم اینکه وقتی پولت حداقل به 50 تومن رسید بهت پول می دن

مثلا من بگم شرکت x خوبه

تسویه ایران مارکت بهتره

محسن

دوستان دیگه نظرشون چیه؟

siavosh1
08-07-2008, 17:57

شاید اشتباه باشه

یا دیر داده بود

مثلا من بگم شرکت x خوبه

تسویه ایران مارکت بهتره

محسن
lممنونم از راهنماییت .. ولی شرکت پست معمولا تاریخ ارسال هاش مشخصه .. چون این شرکتها محصولات رو تکی پست نمکنن و باید به تعداد و مقدار مشخصی برسه تا پست کنن و این تاخیر میندازه

Mohsen khan
08-07-2008, 18:39
lممنونم از راهنماییت .. ولی شرکت پست معمولا تاریخ ارسال هاش مشخصه .. چون این شرکتها محصولات رو تکی پست نمکنن و باید به تعداد و مقدار مشخصی برسه تا پست کنن و این تاخیر میندازه
نه اصلا این جوری نیست
یک بسته هم باشه
می یان تحویل میگیرن

ya30n
08-07-2008, 18:43
من كه باهاشون كار نكردم
ولي خب مشتري هر دو بودم
اگه ميخواي مشتريت راضي باشه
برو طرف ماركت سنتر

پرداخت واقعا افتضاح كار ميكنه...
پول دوستام رو هم نداده و نگه ميداره
خيلي مزخرفه

يا حق (:

siavosh1
08-07-2008, 19:19
یه پیشنهاد دارم .. اینکه یه نظر سنجی هم اول تاپیک بذاری .. چون فکر کنم هر کی که روزی سرو کارش به فروشگاه و اینجور قضایا بیوفته این تاپیک به دردش می خوره .. علاوه بر اون اگر کسی نظری داشت هم که پست میکنه

naeemtop
09-07-2008, 14:00
این تاپیک به زودی حذف میشه چون خارج از قوانین انجمنه بهتره الان نتیجه گیری کنیم

siavosh1
09-07-2008, 20:43
فکر کنم خود p30world قبلاً از پرداخت استفاده میکرد ، ولی الان از ایران مارکت استفاده میکنه:10: مدیرا تایید میکنن؟؟

این تاپیک به زودی حذف میشه چون خارج از قوانین انجمنه بهتره الان نتیجه گیری کنیم

ما داریم در مورد یک بحث نرم افزاری و تجارت الکترونیک صحبت میکنیم و فکر نمیکنم این خلاف قوانین باشه . مثل این میمونه ما بیایم از برنامه office صحبت کنیم ولی اسمی از مایروسافت نبریم . :21:

siavosh1
09-07-2008, 20:53
ولی یک چیز دیگه هم باید در نظر داشت اینکه چه امکاناتی مدیریتی و از این قبیل در اختیارت میذارن . من خودم شاید باهاشون مذاکره کنم . نتیجه رو میگم .

naeemtop
10-07-2008, 09:13
بچه ها کسی از طرز کار این 2 تا تو شهرستان ها خبر نداره؟
بد اینا چطوریه مثلا فروشنده که دکمه آماده ارسال رو زد فرداش مامور پست میاد؟پس یه نفر تو اداره پست همون شهر هر روز باید بره ببینه فروشنده اماده ارسال رو زده یا نه؟
حالا من که تو شهرستان هستم و ممکنه تو این شهر فقط من این سیستم رو داشته باشم اونوقت برام اینکارو میکنن؟

siavosh1
10-07-2008, 12:20
فعلاً فقط مراکز استان عضو این شبکه هستند . یعنی اینکه اگر شما به عنوان فروشنده بخواهید از این شبکه استفاده کنید باید در مراکز استان باشید . البته ممکنه یک سری شهرستان های مهم هم این شبکه رو ساپورت کنند . مثلاً کرج یک شهرستانه ولی پست اون پشتیبانی میکنه . در واقع این شرکت پست منطقه هست که باید ببینید این پوشش رو تو منطقه شما میده یا خیر . البته این موضوع برای فروشنده ها هست و اگرنه خریدار هر کجای ایران که باشه مشکلی پیش نمیاد چون پست کالا را به هر جایی میبره .
موقعی که شما دکمه آماده ارسال رو می زنید به شرطی که منطقه پستی شما به این سرویش مجهز باشه (چون پست هم به صورت آنلاین به این شبکه وصل هست)یک نفر از پست آماده دریافت کالا از شما به محل مورد قرارداد میاد .

Mohsen khan
10-07-2008, 12:26
شهرستان های کوچک هم پشتیبانی میشوند
باید قبلش با شرکت هماهنگی کنید
و اونها هم تعهد لازم را بدهند

siavosh1
10-07-2008, 12:31
در کل لین طور که من صحبت کردم با هر دو شزکت فوق ، طبق گفته خود شرکت ها ، ایران مارکت با پست پیشتاز رسید کالا رو نهایتاً 7 روزه تایید میکنه . البته پرداخت پست پیشتاز رو نهایت 42 ساعته تحویل میده ولی یه چیز که اینجا باید توجه کرد اینه که یا ایران مارکت زیادی با صداقت گفته یا پرداخت دروغ میگه :31:
چون طبق صحبت هایی که شد اکثر مراحل کاری در شرکت پست طی میشه و به خاطر وجود فاکتورهای متعدد و کاغذ کاری این کار کمی طولانی میشه و اگر قرار باشه همه مراحل کاری دست پست باشه پس نمیشه گفت یک شرکت زودتر ویکی دیرتر میرسونه چون همش دست پسته . پس در حقیقت باید به صداقت یا دروغ کارمندهای یکی از این دو شرکت شک کرد . ولی در کل با احتساب خوش حسابی که دوستان در مورد ایران مارکت اشاره کرده اند که واقعاً مسئله مهمی هست من ممکنه ایران مارکت رو انتخاب کنم . چون صداقت کاری از هر هزینه و هر قراردادی مهم تره و شرکتی رو انتخاب کنید که صداقت و شرافت کاری رو 100% رعایت کنه .:10:

Mohsen khan
10-07-2008, 16:32
در کل لین طور که من صحبت کردم با هر دو شزکت فوق ، طبق گفته خود شرکت ها ، ایران مارکت با پست پیشتاز رسید کالا رو نهایتاً 7 روزه تایید میکنه . البته پرداخت پست پیشتاز رو نهایت 42 ساعته تحویل میده ولی یه چیز که اینجا باید توجه کرد اینه که یا ایران مارکت زیادی با صداقت گفته یا پرداخت دروغ میگه :31:
چون طبق صحبت هایی که شد اکثر مراحل کاری در شرکت پست طی میشه و به خاطر وجود فاکتورهای متعدد و کاغذ کاری این کار کمی طولانی میشه و اگر قرار باشه همه مراحل کاری دست پست باشه پس نمیشه گفت یک شرکت زودتر ویکی دیرتر میرسونه چون همش دست پسته . پس در حقیقت باید به صداقت یا دروغ کارمندهای یکی از این دو شرکت شک کرد . ولی در کل با احتساب خوش حسابی که دوستان در مورد ایران مارکت اشاره کرده اند که واقعاً مسئله مهمی هست من ممکنه ایران مارکت رو انتخاب کنم . چون صداقت کاری از هر هزینه و هر قراردادی مهم تره و شرکتی رو انتخاب کنید که صداقت و شرافت کاری رو 100% رعایت کنه .:10:
48 ساعته محاله
همون 7 روز ، البته حداکثر 7 روز درسته
بعضی شهرها زودترمی رسند

naeemtop
11-07-2008, 13:52
من تو یه شهرستان کوچکم آیا باید قبل از بستن قرار داد پیش رئیس اداره پست برم و تحقیق کنم
یا از همین شرکت مارکت سنتر تعهد بگیرم اگه مشکلی بود مبلغ قرار داد رو پس بدن و به نظرتون اگه تعهد بدن و مشکل پیش بیاد رو حرفشون میمونن؟

Mohsen khan
11-07-2008, 14:22
اول پست منطقه
بعد خود شرکت

siavosh1
14-07-2008, 13:13
من تو یه شهرستان کوچکم آیا باید قبل از بستن قرار داد پیش رئیس اداره پست برم و تحقیق کنم
یا از همین شرکت مارکت سنتر تعهد بگیرم اگه مشکلی بود مبلغ قرار داد رو پس بدن و به نظرتون اگه تعهد بدن و مشکل پیش بیاد رو حرفشون میمونن؟
این وظیفه قانونی و اخلاقی شرکته که کاری که گفتن انجام بدن .. ولی همونطور که محسن گفت برای اینکه مشکل احتمالی پیش نیاد اول برو پست .