ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با Mrt !

m2stech
05-07-2008, 10:57
از یکی از دوستام یکی از سی دی های MRT را گرفتم تا از توش یه برنامه ای install کنم ولی بدون اینکه خودم بخوام فکر کنم که یک سری از قسمت های کامپیوتر را تغییر داده مثلا قسمت control panel/ system عکسش را هم گذاشتم

کسی میدونه چه جوری باید اینا بر داشت ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi7610
05-07-2008, 11:58
از یکی از دوستام یکی از سی دی های MRT را گرفتم تا از توش یه برنامه ای install کنم ولی بدون اینکه خودم بخوام فکر کنم که یک سری از قسمت های کامپیوتر را تغییر داده مثلا قسمت control panel/ system عکسش را هم گذاشتم

کسی میدونه چه جوری باید اینا بر داشت ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز

به مسیر C:\WINDOWS\system32 برید و یه فایل نوت پد به اسم Oeminfo.ini را پیدا کنید و محتوای اونا پاک کنید و بعد هم از منوی file گزینه save را بزنید تا ذخیره بشه .

میتونید Oeminfo.ini را توی سیستم سرچ کنید تا براتون پیداش کنه .

موفق باشی .

king emperor
05-07-2008, 12:03
با اجازه آقا مهدي شما مي توانيد براي راحتي كار و ساير تنظيمات دلخواه از نرم افزارهاي بهينه ساز و شخصي سازي استفاده كنيد.
مثل
TuneUp Utilities 2008 استفاده كنيد.

Ghaioom
06-07-2008, 08:42
سلام
مهدی جان اینو نگفته.
شما فایل Oeminfo.ini رو میتونی پاک کنی و فایل Oemlogo.bmp رو همینطور.
برای پاک کردن اون عکس هم باید فایل Oemlogo.bmp کنار فایل Oeminfo.ini هست پاک کن.
موفق باشی.

mahdi7610
06-07-2008, 10:34
سلام
مهدی جان اینو نگفته.
شما فایل Oeminfo.ini رو میتونی پاک کنی و فایل Oemlogo.bmp رو همینطور.
برای پاک کردن اون عکس هم باید فایل Oemlogo.bmp کنار فایل Oeminfo.ini هست پاک کن.
موفق باشی.
سلام قیوم جان

نیازی نیست فایل Oemlogo.bmp پاک بشه . چون مسیر اون عکس داخل همون فایل Oeminfo.ini هست که با پاک کردن محتوای اون فایل نوت پد ، عکس هم از اونجا خودش برداشته می شه . چون مسیرش پاک شده .

ولی فرمایش شما هم درسته .

موفق باشید .

m2stech
07-07-2008, 19:38
دست همتون درد نکنه درست شد ! فایل bmp را هم پاک کردم چون اضافی بود