ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : data grid با ستون های نا مشخص

donia_1984
05-07-2008, 00:00
سلام
من دارم یه پروژه با asp.net در visual studio مینویسم. پروژه ام یه فرم داره که یک قسمت از این فرم یه جدول داره که اپراتور باید پر کنه. این جدول تعداد سطر مشخصی نداره و باید جوری ایجاد بشه که در صورت لزوم سطرهاش اضافه بشه. ( فرض کنین سیستم اعلام نمره دانشجویان که یکی 3 تا درس داره و باید نمره 3 درس رو بگیره و یکی 10 تا درس داره و برای اون 10 تا نمره میخواد) ما باید جدول رو جوری تنظیم کنیم که برای هر کس به تعداد، لازم سطر نمره ایجاد بشه (برای یکی 3 تا و برای دیگری 10 تا) میدونم که میشه این کار رو با data grid انجام داد ولی چطوری؟
کسی میتونه کمک کنه؟

Ultimator
05-07-2008, 12:47
منظورتون فکر کنم ستون های نا مشخص بود که عنوان ویرایش شد ..
شما بهتره چندتا تیبل جدا تو پایگاه دادتون درست کنید .. ( اگه درست متوجه شده باشم )

donia_1984
05-07-2008, 13:41
خیر :
data grid با تعداد سطرهای نامشخص یعنی نا محدود

Ultimator
05-07-2008, 20:48
همینطوری در حالت عادی هم سطر های بانک اطلاعاتی نا محدوده مشکلی نیست

donia_1984
06-07-2008, 08:29
بیبنین من یه جدول با ستون های محدود و معین دارم که کاربر اون رو پر میکنه. این جدول طوری هست که ممکنه کاربر 2 سطر ، 3 سطر ،... یا حداکثر 20 سطر اطلاعات در اون وارد کنه. چون مشخص نیست هر کاربر چند سطر وارد میکنه باید این امکان رو داشته باشه که در صورت نیاز کاربر، تعداد سطرهاش اضافه بشه. نمیشه دکمه add بذارم چون اینطوری خیلی وقت گیره که کاربر بعد از وارد کردن هر سطر دکمه add رو بزنه. حالا دنبال یه راه حل هستم. هر روشی که بتونه این امکان رو فراهم کنه.
این جدول در نهایت باید توی بانک ذخیره بشه.