PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت پایین در لود کردن داده در grid

REZ1_MAHTAB
04-07-2008, 23:32
سلام
من یک دیتاگرید دارم که با لود شدن فرم با یک جدول 300 رکوردی که 15 ستون داره پر میشه که در ضمن یکی از ستون هاش combobox.
مشکل من با سرعت برنامه است از زمانی که مثلا یک دکمه برای باز شدن فرم زده می شه تا زمانی که فرم باز بشه مدت زیادی طول می کشه این مدت زمان طبیعیه البته من برای align کردن سطر و ستون گرید هم دستور نوشته بودم که سرعت رو بازم پایین تر می آورد و اونها رو حذف کردم
می خواستم بدونم راه حلی برای بهتر کردن سرعت هست؟
اگر نه خوب فکر می کنم مجبورم یک progress bar یا پیامی چیزی بدم تا کاربر بفهمه قراره در آینده یک اتفاقاتی بیفته و منتظر بمونه!

از این که سوالم طولانی شد ببخشید
قبلا ممنون

Bracket
05-07-2008, 00:48
احتمالا یه قسمتی از کدتون بهینه نیست یا حلقه ای چیزی زدی که مشکل داره .

MTPROG
09-07-2008, 01:48
چون احتمالا اطلاعات رو با دستورات Select بار مي كنيد اين كد خودش بهينه است
ولي مشكل از حجم زياد اطلاعات هستش
300 ركورد ضربدر 15 ستون حدود 4500 فيلد كه هر كدومش حجم خاص خودشو داره خوب طبيعي هستش كه طول بكشه
اين روش نمايش اطلاعات اصلا استاندارد نيست شما لزومي نداره همه ركوردها رو نشون كاربر بدي فقط اوني رو كه ميخواد بايد بياريش
براي ثبت اطلاعات هم اصلا لزومي نداره همه ركوردها رو ببينه فقط تو يك فرم اطلاعات ركورد جديد رو ميگيري و به بانك اضافه ميكنه و براي ويرايش هم طبق يك الگويي كه از كاربر ميگيري ركورد مورد نظر رو مياري جلوش و چون فيلترش كردي زياد وقت نميگيره و راحت اپديتش ميكني

REZ1_MAHTAB
11-07-2008, 12:31
خوب ممنون
می خواستم مطمئن بشم که سرعت پایین دلیلش همون میزان داده هاست
هر چی هم که سرچ کردم به همین نتیجه رسیدم جالبه که تعداد فیلدها بیشتر از تعداد رکورها در سرعت تاثر داره
بله درسته هر جا که لازم باشه رکوردها رو ----- می کنم
خودم می دونم که اصلا این کارم بهینه نیست ولی تقاضای کاربر از اول باید روی حرفم پافشاری می کردم
خوب درس عبرتی شد برای من
بازم ممنون