ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال ترانه مادری

صفحه ها : 1 [2]

ADEL_r
28-08-2008, 02:34
بچه ها ، پویا نظری توی پارتی چی کار کرده که همه از دستش شاکی هستند ؟

M- H- N
28-08-2008, 09:31
کار خاصی نکرده بود فقط اکس مصرف کرده بود جهت کسب تجربه!

alioxv
28-08-2008, 12:50
اين ترانه مادري پدر همه مردم ايرانو در اورد
موافقيد؟

اين فيلم فوق فوقش بايد يه سريال 8 قسمتي 45 دقيقه اي ميشد
قابليت اين همه كشدار شدنو ابدا نداشت
موافقيد؟
منم موافقم!

دقيقا همين طوره

S A M
28-08-2008, 14:13
تازه داره سریال باحال میشه ولی خیلی کشدار هستش مثلا در یک سریال کره ای مانند تاجر پوسان در هر قسمت حوادث و اتفاقاتی پیش میاد که ادم هر قسمت بیشتر جذب این سریال ها میشه ولی در سریال های ایرانی اینطور نیست شاید خلاقیتش رو ندارن که خیلی خوب نویسندگی کنن و بازدید جذب کنن
در کل ترانه مادری داستان ضعیفی داره

sara_girl
28-08-2008, 14:29
سلام بچه ها خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینتر جون به شدت باهات موافقم ......پس بزن قدش:31:.....محمد جون ok بابا ok ......رغبار جون با تو هم پایم......خیلی دارن کشش میدن ....راستی بهرام( آره هاشو) خیلی باحال میگه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟ این یه متنه حتما بخونید قشنگه :

خدایا این اشکای من این رویا های شبونه این غمی که تو دلمه ..........

اینارو چی کار کنم تو بگو ؟

وقتی بچه بودم نمیدونستم این عشق چیه که همه حرفشو میزنن با خودم میگفتم عشق واسه من یعنی بستی شکلاتی یعنی با دوستا رفتن پارک و بازی کردن یعنی خوردن غذای مورد علاقم یعنی و یعنی های دیگر......

عشق از زمانی تو دلم به وجود اومد که آغاز یه سال جدید بود یعنی رویش دوباره طبیعت یعنی هم آواز شدن پرندگان یعنی بوسه ی گرم خداوند بر کره ی زمین.....

همه میگفتن باید تو سال جدید آدم دیگه ای بشم باید عوض بشم ولی انگار دیگه لازم نبود من دست به کار بشم چون تقدیر سرنوشتمو خود به خود عوض کرد تو یه نگاه دل باختن تو یه نگاه دیوونه شدن تو یه نگاه به مرز جنون رفتن تو یه نگاه عاشق شدن.

آره من عاشق شدم وقتی اون چشارو دیدم دست و پام لرزید دلم ریخت و اشک به روی گونه هام جاری شد.............

وقتی رفتم جلوی آینه وقتی خودمو دیدم دیگه اون آدم سابق نبودم من عوض شده بودم من تغییر کرده بودم اونم عشق بود که منو عوض کرد منو به یه شکل دیگه در آورده بود.

ازت خواستم باهام همدردی کنی ازت خواستم که کمکم کنی و تو توی جواب بهم گفتی :وقتی داری اشک میریزی وقتی میخوای باهات همدلی کنم کاری از دستم بر نمیاد فقط میتونم شونمو در اختیارت بزارم تا باهم اشک بریزیم تا باهام گریه کنیم و درد این دلو تیمار کنیم.

داشتم از ساحل رد میشدمو با خدای خودم درد و دل میکردم بهش گفتم تو سختیا تو بیکسیا کمکم کن یارو یاورم باشم اونم قبول کرد بعد از این مشکل دردناک وقتی برگشتمو به ساحل پشت سرم نگاه کردم فقط یه رد پا دیدم .

به خدا گفتم مگه نگفتی باهامی مگه نگفتی که تا آخرش کمکم میکنی؟!؟!؟ نوازش گرمی روی سرم احساس کردم و کسی با صدای نرمی که پر از مهر و محبت بود بهم گفت :

بنده ی عاشق من ،این رد پا ها ماله منه و تو توی تمام این راه روی شونه های من بودی و این من بودم که یک لحظه هم از تو دور نشدم.

بغض راه گلویم را گرفت و به سختی سر بلند کردم و گفتم من عاشق تو وبنده ی توام پرسید او کیست که تو انقدر دلباخت اش هستی ؟ با چشمایی خیس و صدایی گرفته به سختی گفتم .........

ناگهان از خواب پریدم باورم نمشد که تمام ای ماجرا خوابی بیش نبوده و با صدایی بلند و رسا و با چشمانی که از اشک غم می سوخت فریاد زدم :

دوست دارم تازمانی که خون در رگ هایم جاریست و تا لحظه ای که 2 قدمی پرتگاه مرگ باشم....هرجا که باشم و هر کجا که باشم با تمام و جود دوستت دارم..............!!!!!!!!!!!

آرش-19
28-08-2008, 15:05
به به قطعه زیبایی بود :20:
ولی حالا چه ربطی به این عشق مسخره پویا داشت؟
نکنه پویا هم یه روز صبح از خواب پا میشه میبینه همه چیز خواب بوده و کنکور قبول نشده :31:
به نظر من تبدیلش میکردن به یه فیلم سینمایی خیلی سنگینتر بودن.
زمان سکانس ها بیخودی طولانیه, هجویات تا دلت بخواد توشه هر قسمتم که 5 دقیقه اولش تکراره.
یه قسمت بود سر کلاس داشتن بحثو میکشیدن به انرژی هسته ای, خواستم پاشم تلویزیون خاموش کنم
که سریع تمومش کردن.

MOHAMMAD2010
28-08-2008, 21:33
یه قسمت بود سر کلاس داشتن بحثو میکشیدن به انرژی هسته ای, خواستم پاشم تلویزیون خاموش کنم
که سریع تمومش کردن.

آره خداییش حالم ادمو بد میکنن :2:

amirrasa kateb
28-08-2008, 22:43
چه صحنه های احساسی داشت امشب

.::. RoNikA .::.
28-08-2008, 22:54
واااای امشب فوق العاده بود ...
برای اولین بار از پویا خوشم اومد ... کملا طبیعی و احساسی بازی کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهرام هم که مثل همیشه کارش درسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که فقط یه قسمت مونده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چیزی نمونده که بخوان بیشتر از کشش بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

B L A S T E R
28-08-2008, 22:57
کاملا کش اومده در حده پنیر پیتزا:دی
خیلی زودتر از اینا میتوستن تمومش کنن

sd70
28-08-2008, 23:10
لطفا اين پست پاک شه

bewitch
28-08-2008, 23:13
من از ديشب ترانه مادري رو تحريم كردم ....... شانس من اينطور كه ميگيد اين قسمت جالب بوده

Havbb
29-08-2008, 00:53
بهرام متولد 1363 هست و سال 81 گواهی نامه گرفته. تا بحال تو یه فیلم بازی کرده این دومیشه

MOHAMMAD2010
29-08-2008, 01:56
خدا رو شکر شنبه تمومه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid.k
29-08-2008, 02:31
خدا رو شکر شنبه تمومه
کاملا موافقم
اساس سریال سازی رو رعایت نکرده بود
یه کلیشه ی تمام عیار دیگه از تلویزیون

دل تنگم
29-08-2008, 12:58
آخرين قسمت از مجموعه تلويزيوني «ترانه مادري» به كارگرداني «حسين سهيلي‌زاده» فردا شب و پشت صحنه آن نيز يكشنبه شب به روي آنتن مي‌رود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخرين قسمت از مجموعه تلويزيوني «ترانه مادري» فردا شب ساعت 23 به روي آنتن شبكه سه سيما مي‌رود.

بنابر اين گزارش، مجموعه تلويزيوني «ترانه مادري» در 50 قسمت 35 دقيقه‌اي توليد شده و قسمت پاياني آن در خرمشهر به تصوير كشيده شده است.

اين مجموعه تلويزيوني به تهيه كنندگي «مهران مهام» و «ايرج محمدي» ساخته ‌شده و پشت صحنه آن نيز درقسمتي جداگانه، يكشنبه شب به روي آنتن خواهد رفت.

داستان مجموعه تلويزيوني «ترانه مادري» با سرپرستي «مسعود بهبهاني‌نيا» توسط علي‌اكبر بابالو، زهرا پارسافر و محمدرضا خالقي‌زاده نوشته شده و بازيگراني چون هما روستا، دانيال حكيمي، فاطمه گودرزي، حميرا رياضي، امير دژاكام، مينا لاكاني، محسن افشاني، سياووش خيرابي و ...ايفاي نقش مي‌كنند.

sara_girl
29-08-2008, 14:13
سلام بچه ها خوبید؟؟؟؟؟...اه من دیشب سفر بخیر رو ندیدم ..... قسمت دیشبش باحال بود ...ولی بهرام یکم بد گریه کرد و پویا خوب بازی کرد ...سمیرا هم خیلی جریانو باحال تعریف کرد.... دلم یکم واسه فرخ سوخت موقعی که رفت سر خاک مادرش..آخی...میبینم که شنبه قسمت آخرشه ....راستی بچه ها این سریال که تموم بشه کار ما هم تو این تاپیک تموم میشه؟؟؟؟...آرش جان اون متنو برای عشق پویا که ننوشتم همینجوری گذاشتم واسه سرگرمی ...فعلا تابعد...بای بای.....

Havbb
29-08-2008, 14:21
سیاوش خیرابی (بهرام) میگفت پشت صحنش باحال تر از خود فیلمه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید ببینیم

Inter
29-08-2008, 15:48
من فقط دیشب نفهمیدم پویا داشت گریه می کرد یا می خندید ( آخرای سریال ) :eh:

اگه موضوع به این مهمی رو فهمید پس چرا نیشش باز بود

ولی به نظرم بهرام بهتر بازی کرد صحنه فهمیدن موضوع رو.

به نظرم این قسمت باید فردای قسمتی که مادرجون مرد پخش می شد هم رو اعصاب ما نمی رفت :grrr: هم به موقع تموم می شد. حالا کسی که از اون قسمت تا حالا ندیده چيزی از دست داده؟ نه.:13:

آخ یادم رفت یه چیزی از دست داده اونم افاضات سمیرا خانومو :2:

آخرشم همه درست میشن و همه چیز به خوبی و خوشی تموم می شه و پویا هم نغمه هه رو می گیره :36:

alioxv
29-08-2008, 17:35
حالاچي هست كه پشت صحنه رو نشون بدن

iman_s
29-08-2008, 21:01
یمان جون یعنی انقدر از سمیرا متنفری
از اینم بیشتر

برای اولین بار از پویا خوشم اومد ... کملا طبیعی و احساسی بازی کرد
همزمان هم گریه میکرد هم میخندید.زیاد جالب در نیومده بود.

آرش-19
30-08-2008, 17:02
بهرام برخوردش خیلی طبیعی تر بود.
پویا خیلی بد عکس العمل نشون داد.

elham_007
30-08-2008, 20:46
موافقم .....

bewitch
30-08-2008, 21:22
واي .... امشب آخرين قسمت سريال بسيار بسيار زيباي ترانه مادريه :18::18:.......... حالا بدون ترانه مادري ما چيكار كنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :21::21: ....... ديگه سميرا خانوم نيست كه ما رو از نصايح ارزشمندش بهره مند كنه و پيام اخلاقي بده در نتيجه هممون گمراه ميشيم .........

InDepEndEnCe
30-08-2008, 22:55
عجب پايان مزخرفي! حالم به هم خورد! واقعا خجالت كشيدم كه اين فيلم ساخت ايرانه!

elham_007
30-08-2008, 23:12
اتفاقا به نظر من خوب تموم شد....

bewitch
30-08-2008, 23:31
آدم ياد فيلم هندي هاي دهه 80 ميافته

Inter
30-08-2008, 23:31
عجب پايان مزخرفي! حالم به هم خورد! واقعا خجالت كشيدم كه اين فيلم ساخت ايرانه!

ببخشید میشه بپرسم چجوری باید تموم میشد تا هم حال شما به هم نخوره و از ایرانی بودنش خجالت نکشی؟

danial_crazy
30-08-2008, 23:54
آخرش دیگه به فیلم هندی گفت زکییییییییییی!

LeBron
31-08-2008, 00:09
من فقط نفهمیدم چرا اسمش ترانه مادریه
به ترانه عمه ای یا خاله ای بیشتر شباهت داشت.
ضمنا این سریال ممکنه در بخش سمبل کردن نامزد جایزه Emmy هم بشه.

Brave Hearts
31-08-2008, 00:17
آدم ياد فيلم هندي هاي دهه 80 ميافته

بابا كلاس فيلمهاي هندي رو اينقدر پايين نيار!

bewitch
31-08-2008, 00:45
من فقط نفهمیدم چرا اسمش ترانه مادریه
به ترانه عمه ای یا خاله ای بیشتر شباهت داشت.
ضمنا این سریال ممکنه در بخش سمبل کردن نامزد جایزه Emmy هم بشه.

:31::31::31::38::38::38:

بابا كلاس فيلمهاي هندي رو اينقدر پايين نيار!

:31: راست ميگي ...... حرفم رو پس ميگيرم ........... صد رحمت به رام و شام

S@eid
31-08-2008, 09:08
این اب بود یا کاترینا ؟ یکم خلاقیت بد نبود به خدا ! شروع خوب ، پایان افتضاح .

Mist
31-08-2008, 09:15
خدا رو هزار بار شکر میکنم که اصلا فیلم و سریال ایرانی نمیبینم( به جز یه چند مورد که واقعا خوب بودن اونم انگشت شمار )

که اعصابم به خاطر آغاز و پایانش خراب بشه

MaaRyaaMi
31-08-2008, 12:20
خیلی جالبه!
همتون میشینین تا آخرش نگاه میکنین! بعد میگین افتضاحه و این حرفا!
اگه اینطوره پس چرا نگاه میکنین اصلا؟!
بعد هم آخرش میشه سریال پر مخاطب!!!!!!!

alioxv
31-08-2008, 12:58
به هر حال تموم شد و اين تاپيك بايد بسته بشه.

sara_girl
31-08-2008, 14:38
bewitch جون به نظر من که خوب تموم شد...دوست داشتی جنگی تموم میشد که یاد فیلمهای آمریکایی می افتادی....اینتر جون با جوابت حال کردم گلم......سعید جون آخه بد تموم نشد:41:......MaaRyaaMi جون باهات موافقم به شدت.....Mistجون عکسه پایین نوشتهات خیلی قشنگه.....

ragbar12
31-08-2008, 14:59
ببينيد دوستان اشتباه نشه سريال از نظر متن ومحتوا زياد بد نبود ميشه گفت خوب بود
فقط همون طور كه گفتم اصلا قابليت طولاني وكشدار شدنو نداشت
در باره قسمت اخر هم بگم كه معلوم بود حول حولكي جمش كردن. با حوصله ميتونستن اخر فيلم رو قشنگتر از اب در بيارن

bewitch
31-08-2008, 15:12
bewitch جون به نظر من که خوب تموم شد....

من كه نگفتم آخرش بد تموم شد ....... من گفتم كلا فيلمش از اول بد بود :دي :21::21:

saayeh
31-08-2008, 17:34
خدا رو شکر که بالاخره این سریال مزخرف تموم شد !
البته حیف !!! اگه این قسمت آخری که همه چیز رو به راه شد عزیز و ماهرخ و مادر بزرگه هم زنده می شدن عالی می شد !!!
ولی مهم تر از همه پیام اخلاقی این سریال بود : این ترم 24 واحد برمیدارم !!!

elham_007
31-08-2008, 18:07
خیلی جالبه!
همتون میشینین تا آخرش نگاه میکنین! بعد میگین افتضاحه و این حرفا!
اگه اینطوره پس چرا نگاه میکنین اصلا؟!
بعد هم آخرش میشه سریال پر مخاطب!!!!!!!

موافقم :27:

Inter
31-08-2008, 18:46
ولی مهم تر از همه پیام اخلاقی این سریال بود : این ترم 24 واحد برمیدارم !!!

من نمی دونم چجوری می خواست علاوه بر برداشتن 24 واحد بره تو شرکت اون مهندسه ( که تو کلانتری پیداش کرد ) و هم کار کنه خودشم سه روز در هفته.:18: :16:

والا ما هم که دانشجوییم وقتی 20 واحد برمی داریم نمی تونیم به همشون برسیم :9: وای به حالمون که 24 واحد بر داریم و کار سه روز در هفته هم روش

راستی این آقا جلال پدرزن فرخ چی شد؟

InDepEndEnCe
31-08-2008, 19:04
ببخشید میشه بپرسم چجوری باید تموم میشد تا هم حال شما به هم نخوره و از ایرانی بودنش خجالت نکشی؟

هيچي! حرفمو پس مي گيرم! خيلييييي خوب بود ! :31::31::31:

اين تاپيك بسته نميشه؟ تموم شد ديگه!

bewitch
31-08-2008, 20:16
اين تاپيك بسته نميشه؟ تموم شد ديگه!

بذار پشت صحنشم ببينيم بعد :2::2:

Alireza Taji
01-09-2008, 00:53
خدا را شکر تمام شد!
من که قسمتهای اخر را نمی دیدم و به واسطه ی ندیدن مادر پویا و خود پویا اعصابم راحت بود!
اما قسمت اخرش را دیشب دیدم.
همین؟!!!
یک سریال را این همه کش دادند که چی بشه این سریال اگه تو 10 و یا حداکثر 15 قسمت ساخته میشد خیلی بهتر از اب در می امد!
اخرش هم همانطور که قبلا پیشبینی کرده بودم رفت سراغ جنگ و دفاع مقدس!

InDepEndEnCe
01-09-2008, 01:13
خدا را شکر تمام شد!
من که قسمتهای اخر را نمی دیدم و به واسطه ی ندیدن مادر پویا و خود پویا اعصابم راحت بود!
اما قسمت اخرش را دیشب دیدم.
همین؟!!!
یک سریال را این همه کش دادند که چی بشه این سریال اگه تو 10 و یا حداکثر 15 قسمت ساخته میشد خیلی بهتر از اب در می امد!
اخرش هم همانطور که قبلا پیشبینی کرده بودم رفت سراغ جنگ و دفاع مقدس!

اين سريال يه نفر موافق نداره كه ازش خوشش بياد؟ اينجوري كه حال نميده! همه مخالفن ! البته حقم دارن!:31:

behnam_tr
01-09-2008, 09:39
دانلود آهنگ های سریال ترانه مادری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود تیتراژ ابتدایی سریال:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود تیتراژ انتهایی سریال:

=====================
لینک های دوم در صورت کار نکرئن لینک های بالا ::

:11:موفق باشید.

mahsa1469
01-09-2008, 10:36
به نظر من خوب تمومش کردن اما این قسمت آخری سینا یه صوتی تابلو داد وقتی برگشتن رفت بغل بهرامو گفت خیلی دلم برات تنگ شده بود سیا...... می خواست بگه سیاوش که متوجه شد جلوی صحنه است .
اما پشت صحنه افتضاح بود.

alioxv
01-09-2008, 12:47
ولي اخرشو تو 10 دقيقه تموم كردن :5:

vahid_vaezinia
01-09-2008, 13:23
اصلا از آخرش خوشم نیومد!

sara_girl
01-09-2008, 13:57
سلام بچه ها خوبید؟؟؟؟؟؟ به نظر من هم قسمت آخر فیلم و هم پشت صحنه ی فیلم خوب بود..... بهنام جون مرسی بابت فایلا گلم....InDepEndEnCe جون من اون یک نفر موافقم که از سریال خوشم اومد و خیلی ها رو می شناسم که از سریال خوششون اومده....... علیرضا جون پس آخرش باید سراغ چی میرفت به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟ اینتر جون جواب سوالت : قاچاقی از کشور خارج شد. خوب فکر کنم دیگه این تایپیک تموم شد و باید بسته شه..... من فکر نکنم دیگه اینجا پست بزنم ....خوشحال شدم که تو تایپیک باهاتون آشنا شدم:11:......بای بای

sara_girl
01-09-2008, 14:22
سلام بچه ها خوبید؟؟؟؟؟؟؟به نظرمن هم فیلم خوب تموم شد وهم پشت صحنش.....اینتر جون جواب سوالت: آقا جلال قاچاقی از کشور خارج شد.....علیرضا جون آخرش باید میرفت سراغ چی به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ InDepEndEnCeجون من یکی از اونایی هستم که از فیلم خوشش اومده و خیلی ها رو میشناسم که از فیلم خوششون اومده...... بهنام جون ممنونم بابت فایلا گلم.... خوب فکر میکنم که ما دیگه کارمون توی این تایپیک تموم شده و باید تایپیک بسته شه....... خوشحال شدم که با شماها توی این تایپیک آشنا شدم ....فکر کنم دیگه این پست آخرمه.....قربان شما ....بای بای.....

behnam_tr
01-09-2008, 15:58
به نظر من ضعف اصلی در انتخاب بازیگران بود....بیشتر بازیگرا تازه کار بودند برای همین بازیشون اصلا خوب نبود به نظر من بهترین بازیگر فرخنده (گودرزی) و شوهرش (اسمشو نمیدونم ) و بابای لادن خانوم بودند و بدترین نقش هم لادن خانوم...

mahsa1469
01-09-2008, 16:03
لادن خانوم تو دو سه تا فیلم دیگه هم بازی کردن یکیش هم همین هویته که داره پخش می شه بهرام از نظر من بهترین بازی رو داشت و منصور هم خیلی سرد بازی می کرد اصلا از بازیش خوشم نیومد

Inter
01-09-2008, 18:27
لادن خانوم گفتی یاد یه گاف افتادم تو سریال، یه گافی که چند قسمت قبل تو بازکردن در با آیفون داده بود تو 3 - 4 قسمت مونده به آخر هم تکرار کرد. :2:

هییییی اینم از این سریال که حدود دوماه مهمون خونه هامون ( بخوانید سوهان اعصابهامون ) بود.

تو قسمت آخر همه می گرییدن غیر از من:
:16: -----> :37:

mahsa1469
01-09-2008, 18:54
ای بابا شما هم گیر دادینا شاید لادن خانومینا تو خونشون ایفون تصویری ندارن خوب !!!!

deluge28
02-09-2008, 09:08
لادن خانوم تو دو سه تا فیلم دیگه هم بازی کردن یکیش هم همین هویته که داره پخش می شه بهرام از نظر من بهترین بازی رو داشت و منصور هم خیلی سرد بازی می کرد اصلا از بازیش خوشم نیومد

كاملا تاييد ميشه...يه نكته مثبت اين سريال معرفي اين بازيگر جديد بود...

Mahdi_P30
02-09-2008, 21:43
بدبختي قيافه پويا رو بايد 30 روز ديگه هم قبل افطار تحمل كنيم

InDepEndEnCe
03-09-2008, 00:12
بدبختي قيافه پويا رو بايد 30 روز ديگه هم قبل افطار تحمل كنيم

آره بابا! نمي دونم مجري قحطيه كه اينو اوردن كردن مجري افطار! حالم از حرف زدنش :2:!

Mahdi_P30
03-09-2008, 00:55
صد تا توپوق زد
استرس داره ،
بيچاره نميدونه چي بگه!

Alireza Taji
03-09-2008, 01:18
آره بابا! نمي دونم مجري قحطيه كه اينو اوردن كردن مجري افطار! حالم از حرف زدنش :2:!
واقعا؟!!!
پویا اومده مجری شده؟ :2:
معلومه این پویا پارتیش تو صدا سیما ناجور کلفت هست!!!

maaars
03-09-2008, 02:40
اتفاقی که واسه همه سریال های تلوزیون می افته اینه: قسمت اول پخش میشه بعدش همه میخوان بدونن قسمت دومش چی میشه بعدش میخوان بدونن قسمت سومش چی میشه و این تا قسمت آخر سریال ادامه داره. ولی آخرش همه می فهمن که تا حالا سر کار بودن. سریال بعدی شروع میشه و این داستان تا ابد ادامه داره. بسته به اینکه یه سریال چقدر معمای حل نشده واسه قسمت بعدیش داشته باشه خوبی یا بدیش تعریف میشه. و اصلا کسی توجه نمیکنه که تمام مدت سر کاره. و دارن رو مغزش کار میکنن. اصلا سریالی که توش زنا با چادر تو خونه میگردن و با چادر میخوابن و با چادر حموم میرن و ... ارزش دیدن داره؟

alioxv
03-09-2008, 10:03
دوستان چرا پويا رو انتخاب كردن براي مجري گري ؟؟:13:

arash_3tar
03-09-2008, 10:14
واقعا؟!!!
پویا اومده مجری شده؟ :2:
معلومه این پویا پارتیش تو صدا سیما ناجور کلفت هست!!!

تایید میشه
پویا قبل از بازی در ترانه ی مادری مجری برنامه ی نوجوان شبکه ی اول بوده
الان هم که دمه افطار
نتیجه گیری میشه که از بند پ استفاده میکنند ایشون

mahsa1469
03-09-2008, 10:20
اصلا بدرد این کار یعنی این برنامه نمی خوره آخه خیلی بچه است باید یه آدم بزرگ می آوردن !اون تنها بدرد برنامه نوجوان می خوره و نقش هایی مثل پویا و بس .

alioxv
03-09-2008, 14:58
اصلا بدرد این کار یعنی این برنامه نمی خوره آخه خیلی بچه است باید یه آدم بزرگ می آوردن !اون تنها بدرد برنامه نوجوان می خوره و نقش هایی مثل پویا و بس .

موافقم 100درصد

sara_girl
03-09-2008, 15:42
maaarsجون نمیتو نند که نشون بدن زنا چه جوری میخوابن که و یا مثلا چه جوری حموم میرن....مجبورن با چادر نشون بدن .....تازه هر زنی هم که چادری است مطمئا باش هر جا که میره چادرشو دنبال خودش نمیکشونه ... فهمیدی گلم

maaars
03-09-2008, 16:49
maaarsجون نمیتو نند که نشون بدن زنا چه جوری میخوابن که و یا مثلا چه جوری حموم میرن....مجبورن با چادر نشون بدن .....تازه هر زنی هم که چادری است مطمئا باش هر جا که میره چادرشو دنبال خودش نمیکشونه ... فهمیدی گلم

من نمیدونم شما خودت چادر سر میکنی یا نه؟ ولی تو هر سریالی زن های خوب چادر سرشون میکنن و مشکل من با این سریال ها همینه. یعنی میخوان بگن اگه چادر سر نکنی آدم خوبی نیستی.

سباستین
03-09-2008, 16:50
اگه نمی تونن نشون بدن خوب نسازن. ملت که تحسن نکردن جلوی صدا و سیما که ما سریال می خوایم یالا.
تا بوده هم چنین بوده که زنا موقع خواب با گارده کامل بودن.

mohrd
03-09-2008, 17:00
به نظر من بهرام بهترین نقش و بازی رو تو این فیلم داشت ....

ali_gamer
03-09-2008, 17:08
اينا هم با اين فيلم ساختنشون همه ي فيلماشون شده چرتو پرتايي مثل نرگس ترانه مادري از اين جور فيلماي احساساتي حتي يه صحنه ي اكشنم وجود نداره اگه ام داشته باشه خندت مي گيره
معلوم نيست تا كي مي خواناز اين شرو ورا بسازن

Mahdi_P30
03-09-2008, 17:24
اينا هم با اين فيلم ساختنشون همه ي فيلماشون شده چرتو پرتايي مثل نرگس ترانه مادري از اين جور فيلماي احساساتي حتي يه صحنه ي اكشنم وجود نداره اگه ام داشته باشه خندت مي گيره
معلوم نيست تا كي مي خواناز اين شرو ورا بسازن

بابا باز صد رحمت به نرگس ، فقط آخرشو خراب كردن ، ترانه مادري كه فاجعه بود
ميشه توي همين موضوعا هم سريال درست و حسابي بسازن ، ديگه فكر نكنم موضوع اكشن بدرد هر شب مردم بخوره و استقبال كنند

THE DARK KNIGHT
03-09-2008, 19:50
جالب اینجاست که از کاگردان و بازیگران این فیلم چرت صدا وسیما تقدیر کرده اما از سه در چهار به اون قشنگی هیچی نگفتن.

Amin
04-09-2008, 20:05
دوستان
قرار نیست وقتی سریالی تموم شد تاپیکش قفل بشه
خود به خود تاپیکش میره پایین
لطفا کسی در این زمینه پست ارسال نکنه
+
پستهای بیهوده الکی پاک میشن

sara_girl
04-09-2008, 23:14
maarsجون حالا برای تو چه فرقی میکنه من چادریم یا نه ..... اصلا این طوری نیست که تو میگی مگه مادره تو فیلم ترانه مادری چادر سرش بود ..ولی دیدی که آدم خیلی خوبی هم بود...... من فکر میکنم عزیزم تو باید دیدتو نسبت به این موضوع کلن تغییر بدی ..اما ببخشید که به این صراحت حرفمو میزنم.....ببین اونایی که چادری هستن من نمیخوام بگم همشون آدمای خوبین ولی توشون آدم خوب زیاده چون اگه یکی آدم خوبی باشه و واقعا خدا رو دوست داشته باشه به هر چی که خدا گفته عمل میکنه مثلا حجاب .... دین اسلام چادرو زوری نکرده که مثلا همه باید چادر بپوشن ولی گفته چادر حجاب برتره....اونایی که بی حجابن خوب یه جای کارشون میلنگه دیگه ..... مثلا کسی که نماز میخونه باید حجابشم خوب باشه دیگه .... ولی به نظر من آدم میتونه چادری نباشه ولی حجابشو رعایت کنه و خیلی هم خوش تیپ باشه .... خوب دیگه زیادی حرف زدم ....حالا مگه تو دختری که انقدر رو این مسله غیرت داری:31:؟؟؟؟؟...... سباستین نمیتونن که موقع خواب نشون بدن که زنا چادرو رو سریشون و درآوردن و گرفتن خوابیدن..... خوب اگه هم از این مسله نارحتی میتونی فیلمای صدا و سیما رو نبینی..... راستی بچه ها مراسم تقدیر از دست اندرکاران فیلم ترانه مادری رو دیدین؟؟؟؟؟....

FARA360
22-09-2008, 23:08
سلام به همگی. در کل سریال از لحاظ داستان تکراری بود. ولی با این وجود جای خیلی ها رو تو سینما و تلویزیون باز کرد. از جمله سیاوش خیرابی (بهرام) که اگه جدی ادامه بده یه چیزی میشه. البته من خودم از طرفداراشم.:31:

برای اطلاعات بیشتر و بیوگرافی برید اینجا:

siavashkheiraby.blogfa.com