مشاهده نسخه کامل
: ک سوال چگونگی ایجاد چین و چروک روی مدل سه بعدی
سلام دوستان
من دارم یک کارکتر میسازم که فعلا مدل پایه اون را طراحی کردم و حالا برای اضاف کردن جزئیات میخوام اونرا به zbrush ببرم
من میخوام روی شلوار این کاراکتر یک سری چین و چروک ایجاد کنم اما هر چی با براش ها ور میرم کارم طبیعی نمیشه
چی کار کنم
کسی آموزشی نداره یا توضیح بده ؟
Farzad.wow
03-07-2008, 18:34
من فقط میدونم با Displacment از Material Editor میتونی چروک رو در بیاری:)
آموزش زیبراش تو انجمن بود لینکاش اما انقده حجمه فایلا زیاد بود که من نتونستم دانلودشون کنم
اگه کسی بگه کدوم آموزش مربوط به این قسمت میشه منم خودم این آموزشو میخوام
برای سطوح صاف آره اما من دارم شلوار را میگم
saeed_cpu_full
03-07-2008, 18:58
برای سطوح صاف آره اما من دارم شلوار را میگم
می تونی از Bump map استفاده کنی. خودم برای هر نوع پارچه از بامپ مپ استفاده می کنم
Aminzikzak
03-07-2008, 18:59
بوسیله بامپ و دیسپلیس میشه...
میشه مدلت رو ببری تو زیراش بعد وقتی همه چین و چروکها رو درست کردی یه دیسپلیس ازش بگیری بعد تویه مکس رویه مدل لو تر اعمال کنی...
saeed_cpu_full
03-07-2008, 19:10
ببخشید می دونم این جا جاش نیست ولی کسی لینک دانلود
Zbrush رو داره؟
امین جان چه طور displace ش را بگیرم و به مکس ببرم ؟
امین میدونی چطور میشه ازش مپ برای دیسپلیس درست کرد؟
منم میدونم میشه با زیبراش اینکارو کرد اما نمیدونم چطور میشه ، راستش من همه جاشو زیرو رو کردم اما بازم نشد !
علاوه بر اون سوالم "" چه طور displace ش را بگیرم و به مکس ببرم ؟ "" یک سوال دیگه zbrush ی هم داشتم
چه طور بعد از اینکه یک آبجکت را در z از حالت انتخاب ( edit ) خارج کردم ( مثلا ابزار draw را انتخاب کردم ) دوباره اون آبجکت را انتخاب کنم و به حالت edit ببرم ؟
Aminzikzak
04-07-2008, 00:05
والا آخرین برای که ذیبراش کار کردم عید نوروز بود الان چیزی یادم نست ، نصبش میکنم جواب میدم.
سلام حمید
اگر تکسچر چین وچروک شلواری رو گیر بیاری و متناسب با تکسچر چین وچروک (zbrush.max) درست کنی . فکر کنم کاره خوبی می شه.
ممنون رفیق اما من میخوام کارم high poly باشه و کیفیتش هم خیلی بالا و طبیعی باشه
Farzad.wow
05-07-2008, 17:05
اقایون تنها راه حل تو خود مکس است یه displace معمولی از Material Editor (اینو قبلا هم گفتم ) چین چروک رو در می اره
ممنون دوستان دیگه مشکلم با همون zbrusah حل شد
با ترکیب چند تا براش تونستم چین و چروکها را ایجاد کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.