PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست تابعي كه يك فولدر را با تمام زير شاخه ها و فايل ها حذف كند

tarfand4u
03-07-2008, 18:08
سلام دوستان عزيز.ميشه ازتون خواهش كنم كه به دو قسمت سوال من خوب توجه كنيد:

قسمت اول:
من مي خواستم بدونم كه آيا تابعي هست كه بشه با اون يك فولدر را با تمام زير شاخه ها و فايل هاي موجود در اون حذف كرد.

قسمت دوم:
سپس خود فايلي را كه اين كار را انجام مي دهد هم همراه فايل هاي و ساير زير شاخه ها حذف شود.

اگر هم چنين تابعي موجود نيست كه قسمت دوم را انجام دهد پس از شما دوستان عزيز مي خواهم كه براي همان قسمت اول يك تابع تعريف كنيد.

منظور از حذف اين نيست كه بفرسته توي سطل آشغال ويندوز ها...

منظورم حذف كامل مثل Shift-Delete

خيلي ممنونم...

Ar@m
04-07-2008, 10:24
مي توني از دستورات cmd استفاده كني: دستور deltree يه فولدر و تمام ساب فولدرهاشو پاك مي كنه و براي جذف مستقيم هم رجيستري رو تغيير بدي

tarfand4u
04-07-2008, 10:29
دوست عزيز از توجه شما ممنونم...

اما مي تونيد لطفا يا يه مثال بزنيد يا يه منبع معرفي كنيد كه من برم دنبالش.خيلي ممنون ميشم!!!:20:

Julian
04-07-2008, 11:06
از دستور kill یا rmdir هم میشه استفاده کرد.

Ar@m
04-07-2008, 11:08
مثلا اين دستور فولدري بنام New folder رو از مسير c:\Program files پاك مي كنه و هرچي توش باشه همراهش پاك مي شه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته دستور deltree در ورژن هاي 6 به بالاي داس هستش

tarfand4u
04-07-2008, 14:28
از دستور kill یا rmdir هم میشه استفاده کرد.

من نمي خوام يه فايل پاك كنم من مي خوام يه پوشه با تمام فايل ها و زير شاخه ها رو پاك كنم..

بازم ممنون...

tarfand4u
04-07-2008, 14:30
مثلا اين دستور فولدري بنام New folder رو از مسير c:\Program files پاك مي كنه و هرچي توش باشه همراهش پاك مي شه:

البته دستور deltree در ورژن هاي 6 به بالاي داس هستش

دوست عزيز من نتونستم با دستوري كه شما داده بودين كار كنم...

اگه راه ديگري هست ميشه لطف كنين و بگين...

ممنونم

Julian
04-07-2008, 18:49
من نمي خوام يه فايل پاك كنم من مي خوام يه پوشه با تمام فايل ها و زير شاخه ها رو پاك كنم..

بازم ممنون...

kill رو اشتباه نوشتم.
ولی rmdir دقیقا همین کارو میکنه که شما میخوای.

Payman_62
05-07-2008, 09:58
سلام.
بهترین کار اینه که با توابع ریکرسیو و استفاده از ریفرنس file system object برنامت رو بنویسی. اول فولدر بالا رو پاک میکنی. اگه کامل پاک نشد میری داخلش و تک تک فولدر ها رو پاک میکنی. هر کدوم پاک نشدن میری داخلش و همین طور ادامه میدی تا کل فولدر ها پاک شن.
لازم نیست دستی تک تک فولدرهارو پاک کنی. بار روش ریکرسیو یا تابع بازگشتی با نوشتن یه تابع برنامه همه کارو برات میکنه.

vb_lord_AR
05-07-2008, 19:38
سلام.
بهترین کار اینه که با توابع ریکرسیو و استفاده از ریفرنس file system object برنامت رو بنویسی. اول فولدر بالا رو پاک میکنی. اگه کامل پاک نشد میری داخلش و تک تک فولدر ها رو پاک میکنی. هر کدوم پاک نشدن میری داخلش و همین طور ادامه میدی تا کل فولدر ها پاک شن.
لازم نیست دستی تک تک فولدرهارو پاک کنی. بار روش ریکرسیو یا تابع بازگشتی با نوشتن یه تابع برنامه همه کارو برات میکنه.

مي شه يكمي بيشتر توضيح بدي!

tarfand4u
18-07-2008, 10:09
دوستان من از توجه شما خيلي ممنونم اما ميشه يه جوري اين موضوع رو بازترش كنيد براي من اين تابع خيلي خيلي حياتي هست...

ممنون

Smafias
18-07-2008, 16:00
مشکلت حله! اینم کد:

به همین سادگی! :11:

tarfand4u
18-07-2008, 18:25
مشکلت حله! اینم کد:

به همین سادگی! :11:

دوست عزيز لطف بسيار بزرگي در حق من كردين خيلي متشكرم...:10: