ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اپ دیت های ویندوز اکس-پی

saiiddz
03-07-2008, 16:50
با سلام
دوستان من سیستمم تغریبآ به طور کامل آپ دیت شده.میخوام ویندوز عوض کنم و نمیدونم از کجا باید اپ دیتهایی که شده رو کپی کنم و نگه دارم
سوالم اینه
آپ دیت ها کجا ذخیره میشن و چطوری میشه اونا رو کپی کرد و نگه داشت طوری که در ویندوز جدیدی که نصب میکنم کار کنن
اگه جواب بدید ممنون میشم

beauty
03-07-2008, 20:37
یه راهش اینه که آپدیت های ویندوز رو به صورت نصب نشده دانلود کنید

یه راهش هم اینه که سرویس پک 3 ویندوز که همه آپدیت ها را داره دانلود کنی

راه های دیگه اش رو بقیه دوستان بگند
Windows XP Service Pack 3

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehdy.delshekaste
03-07-2008, 22:37
سلام
تو مسير زير ذخيره ميشن ميتوني همه اونارو به يه جاي ديگه از هاردت كپي كني و بعد از نصب دوباره ويندوز همشونو دوباره نصب كني
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download

mahdi7610
03-07-2008, 22:47
سلام دوست عزیز

متاسفانه نمی تونید اپدیت ها را برداید و بعد از نصب ویندوز از انها دوباره استفاده و نصب کند .

به خاطر این که patch هایی که به وسیله automatic update از سایت ماکروسافت دانلود شده و روی سیستم شما نصب می شه یک فایل تکی نیست . بلکه یه patch به چند قسمت تقسیم می شه و بعد روی سیستم نصب می شه و اگه شما اونها را برداید و بخواهید دوباره نصب کنید نصب نخواهند شد و اخطاری مبنی بر ناقص بودن فایل به شما خواهد داد .

البته patch های دانلود شده در مسیر زیر قرار می گیرند .

بنابراین شما باید از برنامه ای که در زیر معرفی کردم استفاده کنید . این برنامه کم حجم این امکان را به شما می ده که اپدیت ها را در یک مسیر ذخیره کنید و سپس انها را نصب کنید . و هر بار هم خواستید ویندوز را عوض کنید بتوانید اپدیت ها را روی ویندوز جدید نصب کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس شما باید این بار از اپدیتها دل بکنید و بعد از نصب مجدد ویندوز با استفاده از برنامه زیر اقدام به جمع اوری اپدیت ها کنید

موفق باشید .

mehdy.delshekaste
03-07-2008, 23:09
سلام دوست عزیز

متاسفانه نمی تونید اپدیت ها را برداید و بعد از نصب ویندوز از انها دوباره استفاده و نصب کند .

به خاطر این که patch هایی که به وسیله automatic update از سایت ماکروسافت دانلود شده و روی سیستم شما نصب می شه یک فایل تکی نیست . بلکه یه patch به چند قسمت تقسیم می شه و بعد روی سیستم نصب می شه و اگه شما اونها را برداید و بخواهید دوباره نصب کنید نصب نخواهند شد و اخطاری مبنی بر ناقص بودن فایل به شما خواهد داد .

بنابراین شما باید از برنامه ای که در زیر معرفی کردم استفاده کنید . این برنامه کم حجم این امکان را به شما می ده که اپدیت ها را در یک مسیر ذخیره کنید و سپس انها را نصب کنید . و هر بار هم خواستید ویندوز را عوض کنید بتوانید اپدیت ها را روی ویندوز جدید نصب کنید .

پس شما باید این بار از اپدیتها دل بکنید و بعد از نصب مجدد ویندوز با استفاده از برنامه زیر اقدام به جمع اوری اپدیت ها کنید

موفق باشید .
سلام
ميبخشيد ولي من با نظر شما اصلا موافق نيستم
اينكه فايل به صورت تكي نيست درسته اما آپديتيها تو اين مسير داخل پوشه هايي كه اسمشون اينجوريه (f90f6c0c452945125b5a22f96ec4c469)
جداگانه ذخيره ميشه كه يك پوشه به اسم update توي اون هست و فايل setup هم توي اين پوشه هست كه براي نصب مجدد اون آپديت با كليك كردن برروي اون setup اون آپديت قابل نصبه.همچنين داخل اين پوشه ميتونين شماره اون آپديت رو هم ببينين.
فقط براي اينكه قايل نصب باشن بايد هر آپديتي رو با همون پوشه اي كه هست به صورت دست نخورده(البته محتوياتش،ميتونين اسم پوشه روكه اينجوريه f90f6c0c452945125b5a22f96ec4c469 تغيير بدين) درهاردتون ذخيره كنين

SADEGH 7
15-07-2008, 05:43
سلام دوست عزیز

موفق باشید .

سلام
برنامه از سایت پاک شده. اگه یه جا دیگه آپلود کنید ممنون می شم.