ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خواهش می کنم کمکم کنید

Ali Pacino
03-07-2008, 16:04
سلام به دوستای گلم
من ویندوزم رو عوض کردم بعد که می خواستم وارد سایت بشم رمز عبورم رو وارد کردم اما هر کاری کردم داخل نشد ولی مطمئنم که رمزم درست بودش بعد رو رمز عبور رو فرامش کردم کلیک کردم رمز عبور جدید به ایمیلم رفت و استفادش کرد الانم هر چی می خوام رمز عبورم رو عوض کنم و همون رمز قبلی رو واسه خودم بزارم نمی شه که نمی شه!!!:18::19:
کمک کنید از مدیرای محترم می خوام که به مشکلم هر چه سریعتر رسیدگی کنن:11:

Sina
03-07-2008, 17:46
برای تغییر پسورد چه اروری میده به شما ؟

Ali Pacino
03-07-2008, 17:56
برای تغییر پسورد چه اروری میده به شما ؟
می گه :

The password you have entered does not match your current one. Please press the back button, enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sina
03-07-2008, 17:58
شما یک بار پسور فعلی رو باید در فیلد اول وارد کنید
و 2 بار بصورت یکسان در فیلد های دوم و سوم ...

Ali Pacino
03-07-2008, 18:12
شما یک بار پسور فعلی رو باید در فیلد اول وارد کنید
و 2 بار بصورت یکسان در فیلد های دوم و سوم ...
بله همین کار رو می کنم اما این پیغام رو می ده
من اول اون پسوردی رو که تو ایمیل واسم فرستادش رو وارد می کنم بعدم پسورد سابقم که همیشه با اون وارد سایت می شدم، پسورد ایمیلم هم هست اما نمی شه این پیغام رو می ده!!!:18::19:
من پسوردم رو مطمئنم که درست وارد می کردم اما می گفتش اگه تا 5 بار پسوردت رو اشتب بزنی باید 15 دقیقه بعد وارد سایت شی چرا اینجوری شده آخرش مجبور شدم رو پسوردم رو فراموش کردم کلیک کنم و با پس جدید وارد سایت بشم!!!:13:

Hadi King
03-07-2008, 18:27
من خودم تازگي پسوردم رو عوض كردم اينكارو كردم :11: تو هم امتحان كن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!:40:

Ali Pacino
03-07-2008, 18:33
به خدا منم هین کارو می کنم چیز مشکلی که نیست فارسیم نوشته ولی اون پیغامی که بالا نوشتم رو می ده چند بارم امتحانش کردم ولی جواب نمی ده اصلا عجیبه نه پسم رو قبول کرد ونه پسم رو عوض می کنه آخه مشکلش چیه من که گیج شدم!!!