مشاهده نسخه کامل
: سوال از سوپر مدیران یا ادمین های محترم
bidastar
03-07-2008, 10:09
سلام
روزانه چند تا از پستاهای من کم میشه (حذف میشه)، بدون هیچ دلیل و اطلاع رسانی
خواستم بپرسم که مدیران مجاز به همچین کاری هستند (منظورم حذف پست بدون اطلاع رسانی)
چون اگه یه مدیر رابطه ی حسنه ای با یه کاربر نداشته باشه ممکنه ازین دست اتفاقها زیاد بیفته ، البته اینها فقط
استنباط شخصی من بود
ممنون
REGISTERED USER
03-07-2008, 10:59
اگر پست ات پاک بشه باید aQoa جان بیاد سراغت ؟ البته پست های غیر مفید و قدیمی ممکنه پاک بشوند باید از خود یک ادمین بپرسی علت چی بوده
ازین اتفاقا زیاد افتاده
من یه بار 520 تا از پستام یه شبه کم شد
موضوعو به بابک هم گفتم توی همین جا هم اعلام کردیم منو یه سری دیگه ولی هیچ جوابی داده نشد
V A H I D
03-07-2008, 11:31
چون اگه یه مدیر رابطه ی حسنه ای با یه کاربر نداشته باشه ممکنه ازین دست اتفاقها زیاد بیفته ،
این وصله ها به مدیران کاردرست اینجا نمی چسبه برادر ....:27::27:
f.kh0511
03-07-2008, 12:10
این وصله ها به مدیران کاردرست اینجا نمی چسبه برادر ....:27::27:
منم موافقم
گاهی پیش میاد که بعضی پست های بیهوده پاک می شن:31::20:
realmadrid-alireza
03-07-2008, 12:21
حالا یه سوال از مدیران و دوستانبعد چند روز یا چند پست پیغام خصوصی فعال میشه؟؟؟
V A H I D
03-07-2008, 12:22
1 ماه و 20 تا پست ....
vahid_vaezinia
03-07-2008, 12:29
40 روز 20 تا پست
realmadrid-alireza
03-07-2008, 12:54
1 ماه و 20 تا پست ....
یعنی هر دوتاش با هم ؟؟؟ گریم در اومد من تازه دیروز عضو شدم
™Enter_The_Love
03-07-2008, 13:23
40 روز 20 تا پست
f.kh0511
03-07-2008, 13:40
40 روز و20 پست درسته منم تازه دیروز پیغامه خوصوصی ام فعال شد
سلام
روزانه چند تا از پستاهای من کم میشه (حذف میشه)، بدون هیچ دلیل و اطلاع رسانی
خواستم بپرسم که مدیران مجاز به همچین کاری هستند (منظورم حذف پست بدون اطلاع رسانی)
چون اگه یه مدیر رابطه ی حسنه ای با یه کاربر نداشته باشه ممکنه ازین دست اتفاقها زیاد بیفته ، البته اینها فقط
استنباط شخصی من بود
ممنون
نه امکان نداره
حد اقل من خودم ادمین فرومم و می دونم که نمیشه
موفق باشید
سلام
من پست های شما رو امروز ظهر نگاه کردم ( اون موقع نمیتونستم پست بدم ) یک سری از تاپیک هایی که شما توش پست داشتید به تراش منتقل شدن . به این شکل این ها از شمارش پست ها حذف میشن . اما تا جایی که میدونم ( چون به این شکل تا بحال از آکوآ برام مسیج نیومده ) گزارش به شما ارسال نمیشه . گزارش ( مسیج از طرف آکوآ ) زمانی میاد که ÷ست شما مستقیما حذف بشه .
در ضمن کمی اگه به اطرافتون در فروم دقت کنید اگر مدیری بخواد حساب شخصی با یوزر ها داشته باشه آنچنان فروم رو روی سرشون میزارن رفقا که همه میفهمن . باز هم اگر موردی از طرف مدیریت احساس میکنید موضوع رو به sina جان اطلاع بدید .
جناب وحید
در فشانی های کلامی شما مد نظر من هست . شما احیانا خودتون فروم نزدین ؟ که با یک عملیات انتحاری کاربر برای انجمن خودتون دست و پا کنید ؟
V A H I D
03-07-2008, 19:02
در فشانی های کلامی شما مد نظر من هست . شما احیانا خودتون فروم نزدین ؟ که با یک عملیات انتحاری کاربر برای انجمن خودتون دست و پا کنید ؟
نه ! اصلا به قیافم نمی خوره فروم درست کنم !!من فقط می خوام همین جا باشم!!از بقیه ی فروم ها هم متنفرم !!
یک نکته رو اضافه کنم . گیرم مدیر ها با شما مشکلی دارن . با من که ارشد هستم هم مشکل دارن ؟ کسی حسشو داره بشینه آمار پست های منو بگیره ؟ که 2 تا میره بالا 4 تا میاد پایین ؟
amin2000
03-07-2008, 19:28
فکر نمیکنم مدیران اینجا بی دلیل پستی رو حذف کنن
چون تا اینجا که من میدونم همشون کار درستن
MaFia_King
03-07-2008, 23:19
فکر نمیکنم مدیران اینجا بی دلیل پستی رو حذف کنن
چون تا اینجا که من میدونم همشون کار درستن
با سلام...
با حرف شما كاملا موافق هستم.
|*سپاس*|:11:
/*يا حق*/
یک نکته رو اضافه کنم . گیرم مدیر ها با شما مشکلی دارن . با من که ارشد هستم هم مشکل دارن ؟ کسی حسشو داره بشینه آمار پست های منو بگیره ؟ که 2 تا میره بالا 4 تا میاد پایین ؟
راست میگه. چند مورد دیگه هم من سراغ دارم
bidastar
04-07-2008, 09:27
ممنون از همه و ممنون از بابک عزیز
اما من قانع نشدم ،
از بحث بدون اطلاع رسانی بودن حذف تاپیکها بگذریم .
اماخیلی از اون تاپیکهایی هم که اطلاع رسانی میشه دلیل حذفش رو قید نمیکنند؟
اگه اینکار رو کنند ، کمتر جای هیچ شک و شبهه ای میمونه
اگه تاپیکی که مربوط به شخص دیگری هست و شما توش پست داشتید توسط مدیری پاک بشه فقط برای صاحب تاپیک پیغام ارسال میشه
امکانش نیست برای تک تک یوزر هایی که توی یک تاپیک بحث کردن پیغام فرستاده بشه
دلیل حذف هر تاپیکی مغایرت با قوانین هست
اتفاقا دیروز که چند تا از پستهای من حذف شد، بچه ها بلافاصله فهمیدن و به من گفتن. بدون اینکه من چیزی بهشون گفته باشم. جالبه که اخطار من دیشب حذف شد، خودم بارها پست دادم اما متوجه حذف اخطارم نشده بودم و این موضوع رو هم بچه ها بهم گفتن.
پس نتیجه می گیریم : درسته که تعداد پستها اهمیتی نداره، اما اینکه بگیم کسی متوجه حذف پست یا تاپیک یک کاربر بخصوص نمیشه، درست نیست.
bidastar
04-07-2008, 12:19
اگه تاپیکی که مربوط به شخص دیگری هست و شما توش پست داشتید توسط مدیری پاک بشه فقط برای صاحب تاپیک پیغام ارسال میشه
امکانش نیست برای تک تک یوزر هایی که توی یک تاپیک بحث کردن پیغام فرستاده بشه
ممنون
مختصر بود
اما زیاد مفید نبود
ممنون
مختصر بود
اما زیاد مفید نبود
بیخیال واسه تعداد پست ارزش قایل نشو منم یه بار حدود 300 تا از پستهام تو یه تاپیک انجمن بازی بود پاک شد بدون اطلاع aqoa و منم گفتم عیب نداره بذار پاک شه.
زیاد به این چیزا توجه نکن چون بیشتر خود آدم اذیت میشه
موفق باشی
ممنون
مختصر بود
اما زیاد مفید نبود
به چه نکته دیگه ای باید اشاره میکردم که از نظر شما مفید هم میشد ؟
نکته ای که الان یادم اومده اینه که جدیدا هیچ پستی در انجمن سرآغاز شمرده نمیشه ...
bidastar
04-07-2008, 13:21
چرا دلیل حذف تاپیک گفته نمیشه
برای مثال عرض میکنم : مقاله ای در مورد سعدی چه مغایرتی با قوانین انجمن ادبیات داره که حذف میشه (البته مثال از این دست زیاده)
معمولا 95 درصد تاپیک هایی که حذف میشن مستقیما مغایر با قوانین هستند
این تاپیکی رو که میفرمایید لینکش رو بدین من بررسی کنم
شاید تکراری بوده ، شاید بحثش منحرف شده و برای پاکسازی به ترش رفته و فراموش شده برگردانده بشه و مواردی از این دست ...
با سلام خدمت شما بنده تازه عضو شدم ويك مشكل عمده اونهم محدوديت در مورد دريافت پيام خصوصي كه باعث شده يه مشكلات
ديگه اي برام بوجود بياد چون علاوه بر دريافت نكردن ارسال پيام هم براي كسي با شرايط خودم هم مقدور نيست به نظر شما 40 روز
براي باز شدن دريافت پ خ مدت زيادي نيست ؟
bidastar
04-07-2008, 13:34
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته لینک ترشی هست و به جز ادمینها دوستان دیگه نمیتونند بازش کنند
مدیر مربوطه نوشت "در تاپیک زیر پیگیری شود" در صورتی که این یک مقاله ی مجزا بود و ارتباطی به تاپیک مورد نظر که آخرین پست آن
مربوط به 174 روز پیش بود نداشت
در ضمن به جای حذف تاپیک میتونست پستهای این تاپیک رو انتقال بده به تاپیک مورد نظر خودشون.!
پست ها رو فرستادن به همون تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اینگونه موراد باید موضوع رو با مدیر انجمن مربوطه در میان بگذارید که ایشون پیگیری لازم رو انجام خواهند داد ... یا در صورتی که فکر میکنید مشکلی وجود داره موضوع رو بصورت خصوصی به بنده یا میثم اطلاع بدین
ممنون
bidastar
04-07-2008, 14:01
مرسی سینا جان.
باز هم مرام شما.
و ....
soheilsmart
04-07-2008, 18:12
نکته ای که الان یادم اومده اینه که جدیدا هیچ پستی در انجمن سرآغاز شمرده نمیشه ...
بسیار خوبه!
اخه بعضی ها هر تاپیکی که تو این انجمن بود
به خاطر افزایش پست توش پست میزدن!
ممنون!
انجمن خبر مدیراش چند روزه سر نزدن
خیلی وضع خرابه
هرچیزی یوهو توش پیدا میشه
از جوک گرفته تا کل کلای توهین آمیز و توهین به نژاد همدیگه.
یکی هم که یه یکی2ماهی بن بوده تا برگشته بازم شروع کرده به ایجاد تنش
عکس آواتارش کافیه تا باعث دعوا بشه
مدیرا نمیخوان فکری به حال انجمن خبر بکنن؟
خداییش از من تا حالا پستی کم نشده
اگرم کم شده رو حساب کتاب بوده
تازه من برای تعداد پست اینجا فعالیت نمیکنم
به شما هم توصیه میکنم همین کارو بکنین.
V A H I D
04-07-2008, 19:00
خیلی وضع خرابه
ضعیف ترین مدیریت برای انجمن خبره !!!
واقعا تاسف می خورم انجمن به این خوبی یه مدیر خوب برای اون قسمت نمی زاره !!!
اقای پاپ که سالی چند بار بیشتر نمی ان ! وقتی هم که می ان ........
Feiz هم همکار خوبی هست برای خبر ورزشی !!!ولی باز هم کم سر می زنه !
متاسفم !!!
وحيد جان
قسمت اخبار ورزشي
يكي از كاربران لطف داشتن به من و هر چي خواستن گفتن
كسي هم پيگيري نكرد!!!!
خيلي عجيب بود
يا حق (:
V A H I D
04-07-2008, 22:23
می گم اونجا اصلا مدیر فعال نداره !!
ما اونجا تایپیک های کل کل و فحش و ... خیلی داشیتم !!!
الانم هستن !! و اقای پاپ هم که فقط ......بی خیال !
خیلی ضعیفه مدیریت اونجا !! باید تجدید نظر شه !
خیلی وضع خرابه
كاملا" موافقم
مديران از نظر من مثل اين ميمونه كه يه مدير براي من تنها گذاشتن كه وقتي پست ميزارم از هر 4 تا پست يكيشو خيلي سريع پاك كنن اگه قانونه بايد براي همه يكي باشه نه براي يه نفر اصلا" بهش كاري نداشته باشن به يكي ديگه خيلي گير بدن با تشكر
Hadi King
05-07-2008, 17:30
دوستان براي حل اين مشكلات كه پست هاي توهين و اسپم و درگيري شما فقط از اين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده كنيد اگه جواب نگرفتيد...:11:اينو به خاطر همينا گذاشتن
موفق باشيد!:40:
دوستان براي حل اين مشكلات كه پست هاي توهين و اسپم و درگيري شما فقط از اين گزينه استفاده كنيد اگه جواب نگرفتيد...اين گزينه رو به خاطر همين گذاشتن
موفق باشيد!
چي ميگي؟!!!!!!!!!!
فك كنم ديگه اينو همه بدونن!
مسئله اصلي و بحث اصلي اينه كه با وجود گزارش هاي پي در پي
هيچ كاري صورت نميگيره!!!
يا حق (:
cityslicker
05-07-2008, 18:27
مال منم گاهی شده کم شده
اما بیخیال مگه از وجودم کم شده از پستم کم شده که گاهی میگم چه بهتره این اتفاق چون دلم نمیخواد کسی زیاداز حرفام سر در بیاره:دی
و یه چیزی منم توهین دیدم اما بر خورد نشده که که احتمال این رو دادم که دیده نشده
نه آقا
اصلا مدیری نیستش که ببینه
شما برید توی پروفایل پاپ و فیض
چند روز هستش که اصلا وارد سایت نشدن.طبیعیه که انجمن خبر هرکی هرکی بشه.
هر دفعه هم مجبور میشیم دیگه مستقیم به خود مدیرا پخ بزنیم بگیم.
اگر مدیراش فعال بودن این مشکلات هم نبود.ولی انگار مشکل براشون پیش اومده.یه همکار فکر کنم باید اضافه بشه به اون بخش
سينا جان خواهشا يه كاري بكنين
اوضاع بخش خبر واقعا وخيم شده!!!
ديگه بعضي ها واقعا شورشو در آوردن
جناب mafia هم كه مياد و فقط تذكر ميده
اينجوري كه نميشه
بررسي كنيد لطفا
يا حق (:
در مورد تاپیک ها و پست های بر خلاف قوانین لطفا موضوع رو گزارش بدین 100% بررسی میشه
MICRO VGA
05-07-2008, 23:43
چرابه انجمن سخت افزار نمیتونم برم!!!!! تا دو روز پیش که بود ؟؟؟؟؟؟
خوشبختانه اسپم ها و موارد خلافي كه در انجمن خبر بود داره حذف ميشه
انشاالله كه اين پيگيري مداوم باشه
يا حق (:
V A H I D
06-07-2008, 15:38
دوستان براي حل اين مشكلات كه پست هاي توهين و اسپم و درگيري شما فقط از اين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده كنيد اگه جواب نگرفتيد...:11:اينو به خاطر همينا گذاشتن
موفق باشيد!:40:
وقتی مدیر مربوطه کم کاری می کنه وسر نمی زنه این حرفا اصلا توجیهش نمی کنه !!!
پس کلا مدیرارو وردارن دیگه !!
شما برید توی پروفایل پاپ و فیض[/QUOTE
پاپ اینویسیبل می اد که معلوم نشه چند وقت (سال) یه بار سر می زنه !!!!
[QUOTE]در مورد تاپیک ها و پست های بر خلاف قوانین لطفا موضوع رو گزارش بدین 100% بررسی میشه
راه حل درست حسابی باید بزارین این جوری که نمی شه !! باید یه مدیر قوی بزارین اونجا !
نه اینکه وقتی یه مدیر برای اونجا کمه می این کارش رو بیشتر می کنین و سوپرش می کنین !
خوشبختانه اسپم ها و موارد خلافي كه در انجمن خبر بود داره حذف ميشه
انشاالله كه اين پيگيري مداوم باشه
الان مدیر ها اعتراض ها رو دیدن این جوری شده ...مطمنان دوباره یه ماه دیگه که بازی ها شروع بشه وضع خراب تر هم می شه !! اون جوری خیلی تلفات می دیم !
حالا معلوم نيست كي ديروز فداكاري كرد و اون همه اسپم رو حذف كرد!!!
يا حق (:
behnam_tr
06-07-2008, 16:17
:5:چرا ایجاد تاپیک با مضامین مذهبی و دینی خلاف قوانین است ؟:5:
V A H I D
06-07-2008, 16:26
درسته ! منم قبول دارم چیز خوبیه بایدم خلاف باشه ! چون اصولا به دعوا کشیده می شه !!!
bidastar
06-07-2008, 16:38
سلام
این مدیران موضوعات علمی دیگه شورش رو در آوردن ، به نظرم دارن از اختیاراتی که در انجمن دارن سوء استفاده میکنند، بیش از 20
یا 30 بار هربلایی که خواستند به سر تاپیکها و پستهام آوردن
مثلا" مطلبی رو درباره ی کشت زیره ی سبز در صفحه ی اصلی انجمن باغبانی و کشاورزی گذاشته بودم که منتقلش کردند به دایره
المعارف گیاهان !!!! دلیلش هم این بود که فقط خط اول تاپیکم رو خوندند که توضیحی درباره ی گیاه زیره ی سبز میداد.
خودشون پستهای 3 خطی میزنن حرفی نیست ولی چندین بار شده که تاپیکهایی زدم که در هر پست موضوعی متفاوت بوده ، و
مدیران این پستها رو با هم ادغام کردند ،
آخه من پستهام زیاد بشه چه بدردم میخوره ؟ ، چی گیرم میاد ؟
اینکار رو واسه خواننگان میکنم که وقتی یهو با یک پست با بیش از 100 خط مواجه میشن از خوندنش منصرف نشن.
من که مدتهاست تو کلی انجمن ایرانی و خارجی عضو بودم و فعالیت داشتم تا حالا اینجوریشو ندیده بودم.
اونوقت پیغام خصوصی هم میدند و تحدید میکنند که اخطار میدن.
با تشکر
بله منم خيلي دوست دارم اون قسمت فعاليت كنم
يعني دوست داشتم
ولي خب هي تذكر هي پاك كردن پست هي انتقال پست
گفتم ديگه اون طرف نرم بهتره!!!!!!!
تشكر ميكنيم از كاربران بخاطر مطلبي كه واقعا مفيد بوده و بهمون كمك كرده تهديد ميكنن كه اخطار ميديم! يعني چي؟
يا حق (:
V A H I D
06-07-2008, 16:42
این رو قشنگ اومدی!!!
مدیران ارشد خواهشا بیایید از مدیراتون دفاع کنید!!!!!
حالا معلوم نيست كي ديروز فداكاري كرد و اون همه اسپم رو حذف كرد!!!
يا حق (:
فیض از دیروز دوباره فعال شده.
فکر میکنم کار اون باشه.
ولی به هر حال در نبود پاپ نیاز به یک همکار فعال تر احساس میشه
پاپ اینویسیبل می اد که معلوم نشه چند وقت (سال) یه بار سر می زنه !!!!
شخص حتی اگر اینویزیبل هم بیاد معلوم میشه چون توی پروفایلش میزنه(به جز سوپر مدیران فکر کنم)
مثلا مال مافیا رو هیچوقت نمیزد آخرین بازدیدش کی بوده
ولی پاپ فکر کنم 17روز هستش سر نزده
خدمت دوستان عرض کنم که مدیران هم جزو آدمیزاد هستند و گه گاه برای همه فرزندان آدم گرفتاری بروز میکنه . کمی صبوری مفیده . کسانی هم که با انجمن اینچنین میکنن غریبه نیستن . دوستان من و شما هستند . کار انجمن خیلی زیاد شده و با نیومدن یک مدیر کلی کار ها میخوابه . خواهش میکنم اینجور مواقع بجای بیشتر کردن مشکلات با همکاری بیشتر به خوب موندن انجمن کمک کنید . انجمن مال من یا کسی دیگه نیست . مال همه است . پس همه براش زحمت بکشیم لطفا . من دیشب تا جایی که میتونستم بیدار بمونم موندم و پاک سازی کردم انجمنهای خبر رو . اما این وضع با نبود همراهی دوستان در عرض یک شب به شکل قبل میتونه برگرده . پس باز هم میگم . لطفا به انجمنمون کمک کنیم .
وحید گرامی . خود مدیران علمی میان و به موضوع مطرح شده رسیدگی میکنند . شما کمی دقیقتر باش به حرکاتت لطفا . چون داری فضای انجمن رو تخریب میکنی بطور واضح .
من در مقابل تلاش برای صدمه زدن به آرامش انجمن می ایستم .
کار انجمن خیلی زیاد شده و با نیومدن یک مدیر کلی کار ها میخوابه
بچه ها حرف ما هم اينه كه يكي ديگه هم + اون مدير يا همكار اون بخش اضافه بشه نه؟!!!
بجای بیشتر کردن مشکلات با همکاری بیشتر به خوب موندن انجمن کمک کنید
بچه ها به نظرتون عنوان كردن مشكلات اون بخش ها در اين قسمت براي اگاهي مديران بيشتر كردن مشكلات هست؟!!!
من در مقابل تلاش برای صدمه زدن به آرامش انجمن می ایستم
وحيد جان تنها ميتونم بگم اومدي ثواب كني انگار داري كباب ميشي!!!
شاد باشيد
يا حق (:
V A H I D
06-07-2008, 18:45
من در مقابل تلاش برای صدمه زدن به آرامش انجمن می ایستم .
نه شما گلادیاتوری نه من (یا هر کی که انتقاد میکنه) غارتگرم ....
وحید گرامی . خود مدیران علمی میان و به موضوع مطرح شده رسیدگی میکنند . شما کمی دقیقتر باش به حرکاتت لطفا . چون داری فضای انجمن رو تخریب میکنی بطور واضح .
من همچین قصدی ندارم ! و هیچ وقت هم نداشتم و نخواهم داشت !
من فقط انتقاد کردم !
ایراد بزرگ ما ایرانیا اینه که فکر می کنیم یکی ازمون انتقاد می کنه داره با ما می جنگه !!! (اگه دروغ می گم بگید !از جواب دادن شما به پستام همین برداشت رو خودتون هم می تونید بکنید !! یه نگاه کنید قشنگ می بینید !! فک می کنید دارم با انجمن می جنگم !!
اگه می خواستم بجنگم که انتقاد نمی کردم !! می رفتم یه کار دیگه می کردم !!! )
بعدشم این وصله ها به من نمی چسبه ! واقعا متاسفم شما هم این برداشت کودکانه رو دارید !
مثل این می مونه که به یه بچه می گی شکلات برات بده (در صورتی که صلاحش رو می خوایم ) بعد اون بچه گریش در می اد یه مشتی فحشی روانه ی ما می کنه ! دقیقا شما هم داری این کارو می کنی !!
اگه دروغ می گم بگو !! اگه راست هم می گم الکی انکار نکن !!
در مورد اقای پاپ عرض کنم که : ایشون اصلا خیلی وقته که این جورن ! حتی قبل از این که سوپر بشن ! من وقتی دیدم سوپر شدن
خیلی شوکه شدم ! چون فرصت نداشتن به انجمن خبر ها رسیدگی کنن !! دیگه چه برسه به ....
. من دیشب تا جایی که میتونستم بیدار بمونم موندم و پاک سازی کردم انجمنهای خبر رو
دستت درد نکنه !!!
ما این وضع با نبود همراهی دوستان در عرض یک شب به شکل قبل میتونه برگرده . پس باز هم میگم . لطفا به انجمنمون کمک کنیم .
خوب شما نباید الکی به خودتون زحمت بدید !! خوب معلومه دوباره این جوری می شه از یه ماه دیگه می بینیم !! وقتی بازی ها شروع بشه !! خیلی اوضاع بد می شه !!! وقتی یه مدیر خوب اونجا همیشه نباشه که بتونه اوضاع رو جوری نگه داره که کل کل های الکی رخ نده در عرض چند روز کلی ها بن می شن ( به دست خود مدیر مربوطه یه شما!!) ...
بچه ها حرف ما هم اينه كه يكي ديگه هم + اون مدير يا همكار اون بخش اضافه بشه نه؟!!!
تایید می شه !!!
البته مدیر هم باید یه ذره از ورزش سر رشته داشته باشه ها !!
چون باید قضاوت کنه !! یکی مثل همین یاسین جان !!
بچه ها به نظرتون عنوان كردن مشكلات اون بخش ها در اين قسمت براي اگاهي مديران بيشتر كردن مشكلات هست؟!!!
انتقاد پذیری !!!!
مدیریت سایت خوبه که.
یه کم بعضی اوقات تاخیر دارن ولی بلاخره انجام میدن کارای لازم رو.
تایید می شه !!!
البته مدیر هم باید یه ذره از ورزش سر رشته داشته باشه ها !!
چون باید قضاوت کنه !! یکی مثل همین یاسین جان !!
فیض یه مدیر ورزشیه.من مقاله هاشو توی وب اختصاصی خودش خوندم ولی درباره پاپ اطلاعی ندارم.
به هر حال تنها کاری که میشه کرد در صورت دیدن این مطالب مستقیم به مدیر مربوطه گزارش بدیم چون فکر نمیکنم حتی با زدن کلید اخطار اتفاقی بیفته.خود من بارها امتحانش کردم ولی خب دیدم خبری نشده
V A H I D
06-07-2008, 18:56
فیض یه مدیر ورزشیه.من مقاله هاشو توی وب اختصاصی خودش خوندم ولی درباره پاپ اطلاعی ندارم.
بابک خان خیلی مدیر خوبیه منم همیشه گفتم !! (ایهام داشت !!! )
به هر حال تنها کاری که میشه کرد در صورت دیدن این مطالب مستقیم به مدیر مربوطه گزارش بدیم چون فکر نمیکنم حتی با زدن کلید اخطار اتفاقی بیفته.خود من بارها امتحانش کردم ولی خب دیدم خبری نشده
مدیر مربوطه کجاس ؟؟؟؟
وقتی مدیری نباشه به کی می خوای گزارش کنی ؟؟؟
وقتی کار از کار گذشته مدیر می اد 10 نفر رو بن می کنه !!
اگه مدیر فعال باشه همون موقع می اد جلوی بحث رو می گیره و کار به بن نمی رسه !!! و حد اکثر به 2 نفر اخطار می ده !!
یاسین گرامی نمیشه تقی به توقی میخوره مدیر عوض کرد . نمیشه هم به این راحتی برای یک محیط چند تا مدیر گذاشت . دشواری های خودش رو داره این کار . به احترام همدیگه کمی برای مشکلات به همدیگه فرصت بدیم . خود من در طول ماه گذشته غیر فعال بودم تقریبا ( بخاطر قطع تلفن خونه ) عرض کردم که همه ممکنه دچار مشکل بشن از جمله مدیران . صبوری کنید لطفا . در کنار اینکه مدیر شدن در پی سی راحت نیست و از توی جیبمون هم ما مدیر پیدا نمیکنیم . خیلی دوست داریم برای همه انجمن ها مدیر وجود داشته باشه . اما کاربر جامع الشرایط برای مدیریت گاهی پیدا نمیشه . منظور از بیشتر کردن مشکلات ایجاد تشنج هست . نه مطرح کردن .
وحید گرامی بنده فرق انتقاد رو با تخریب میفهمم . شما نقد نمیکنید . چند روز پیش عرض کردم که روندی که در پیش گرفتید رو مد نظر دارم .
مطرح کردن مشکلات کمکه و ممنون . دقت میفرمایید که همیشه میگیم مشکلات رو گزارش بدید . این یعنی درخواست کمک به تیم اجرایی فروم . اما . میفهمیم . فرق . ها . رو .
تکمله :
بارها عرض کردم :
اینجا فرومه نه چت . تفاوت در واکنش سریع بودن چته . فروم اینگونه نیست .
بار ها گفتم :
که اگر با مشکلی مواجه شدید از برخورد خود داری کنید و موضوع رو گزارش بدید .
وقتی دوستان فروم رو به میدان جنگ بدل میکنند مدیر با همه مجبور به برخورده .
موضوعی هم که درباره بن ها اتفاق افتاد در زمان دربی بی توجهی شدید بود به چارچوب ها که من چاره رو در برخورد تند دیدم . همیشه پاک کردن پست ها یا اخطار دادن درمان نبوده .
مدیر مربوطه کجاس ؟؟؟؟
وقتی مدیری نباشه به کی می خوای گزارش کنی ؟؟؟
وقتی کار از کار گذشته مدیر می اد 10 نفر رو بن می کنه !!
اگه مدیر فعال باشه همون موقع می اد جلوی بحث رو می گیره و کار به بن نمی رسه !!! و حد اکثر به 2 نفر اخطار می ده !!
اینجور مواقع باید مستقیم گزارش بدی به خود مدیرای ارشد.
این تتها کاریه که میشه کرد
V A H I D
06-07-2008, 19:14
اینجور مواقع باید مستقیم گزارش بدی به خود مدیرای ارشد.
این تتها کاریه که میشه کرد
اون جوری پس باید تمام مدیر ها و همکارا رو بریزن بیرون که ! پس کار مدیر ها چیه ؟؟؟
یاسین گرامی نمیشه تقی به توقی میخوره مدیر عوض کرد
می شه بگید اقای پاپ هر چند وقت یه بار سر می زنه ؟؟؟ من هیچ وقت ندیدم چند روز پشت سر هم بیان !!
وحید گرامی بنده فرق انتقاد رو با تخریب میفهمم .
می شه معنای تخریب رو بفرمایید توضیح بدید ؟؟؟ من نمی دونم منظورتون چیه !!
شایدم مشکل از منه !
من کی خراب کاری کردم نفهمیدم ؟؟؟ واقعا اگه این کاری که من می کنم برای پی سی ورلد خطر داره و پی سی ورلد خراب می شه بگید ! دیگه خراب کاری نمی کنیم شما مجبور بشی درستش کنی !! افرین به شما و تیم مدیریت !! به امید پی سی ورلد برتر !!
تمام !
بردیا جان:20:
هر وقت از طریق مثلث کنار پست گذارش بدین یک پیغام برای کل مسئول های ان بخش میاد.
اگر باشند و ببینند حتما بررسی می کنند.
bidastar
06-07-2008, 20:46
سلام ، مثل اینکه پست منو کسی ندید که جواب بده ، دوباره عرض میکنم :
سلام
این مدیران موضوعات علمی دیگه شورش رو در آوردن ، به نظرم دارن از اختیاراتی که در انجمن دارن سوء استفاده میکنند، بیش از 20
مثلا" مطلبی رو درباره ی کشت زیره ی سبز در صفحه ی اصلی انجمن باغبانی و کشاورزی گذاشته بودم که منتقلش کردند به دایره
المعارف گیاهان !!!! دلیلش هم این بود که فقط خط اول تاپیکم رو خوندند که توضیحی درباره ی گیاه زیره ی سبز میداد.
خودشون پستهای 3 خطی میزنن حرفی نیست ولی چندین بار شده که تاپیکهایی زدم که در هر پست موضوعی متفاوت بوده ، و
اینکار رو واسه خواننگان میکنم که وقتی یهو با یک پست با بیش از 100 خط مواجه میشن از خوندنش منصرف نشن.
من که مدتهاست تو کلی انجمن ایرانی و خارجی عضو بودم و فعالیت داشتم تا حالا اینجوریشو ندیده بودم.
با تشکر
تاپیک جالبیه ...
البته ببخشیدکه پابرهنه می پرم وسط بحث...
اما باتمام گرفتاری های شخصی...بدک ندیدم که یه پستی بدم:
اولا-من باهیچکدوم ازمدیرا وهمکارا ...نه بده بستونی داشتم ونه حتی رخت هامون توی یک آفتاب خشک شده که بخوام ازشون دفاع کنم..
اما دوستای خوبم یک چیزی رو بهتره بدونید:
1-فرومp30با یک چیزی نزدیک به 240هزارتا یوزر وشایدچیزی نزدیک به 4000تایوزرفعال(منظورم کسانی هست که اغلب میان ونه "کاربرفعال")خب کنترلش مشکله...
حالاچرا؟
1-چون ماداریم تحت قوانینی زندگی می کنیم که خط قرمزهای زیادی(اون هم متاسفانه بصورت تعریف نشده) توش حکم فرماست...یعنی اگه صاحاب سایت یافروم باشی هرروزباید منتظرباشی که فرداصبح که ازخواب پامیشی فرومت چیزترنشده باشه.....مثل پرشین تولز....اون هم به دلیلی که خودت هم ممکنه خبرنداشته باشی...بعدش هم کلی سین جیم پس بدی (مثل کاری که به سر بلاگفا وپرشین بلاگ اومد...حالا جزئیاتش بماندکه چی شد وچرا شدکه لزومی نداره اینجا بگم...)
2-مدیریت کارسختیه...حالامیخوادمدیری یک فروم باشه..میخواد مدیریت یک مجموعه باشه...(بازی سپاهان با پرسپولیس روکه یادتون هست..آیاکسی تونست اون جمعیت هیجان زده رو "مدیریت کنه؟"که حالا مابیایم وبشینیم روبروی کی بورد وتوقع داشته باشیم که "آی ملت بیایدفروم p30رو مدیریت کنید"
من توی زندگی خصوصیم مدیریک شرکت هستم...میدونید چقدراسترس بهم واردمیشه؟وقتی که باید شرکتم رو سرپانگهدارم؟...کارمندهام سربرج حقوقشون رو میگیرند...کاری هم به دخل وخرج شرکت ندارن ....امااین من هستم (به عنوان یک مدیر)که باید اغلب وقتم رو به حفظ شرکت بگذرونم...خب حالشوهم می برم اما به چه قیمتی؟
یک عده ای اومدن یک هاست ودامین وسرور اختصاصی خریدن...خب دلیل اولش منافع مادی هست که طبیعیه...اما حالا این درسته که ما بشینیم یک گوشه وهی بگیم "یالا لنگش کن...زیریک خمشو بگیر..وغیره..."؟
بابک میگه تلفن خونه شون قطعه ...اگه شما بودید چیکارمیکردید؟...خب یوزرهستید...مسئولیتی ندارید...اما اگه مدیربودید...آیاخداوکیلی به خودتون این زحمت رومیدادیدکه بیاید وفروم رومدیریت کنید؟ازکجا؟ازخونه ی دوستتون ؟(که لابد باید رومیانداختید...یاازکافی نت؟)
بارهاشده که من وقتی با تاپیک یا پستی که ممکن بوده کل انجمن وروابط خوب بین اعضا رو بهم بزنه ازهرطریق ممکن با یکی ازادمین ها تماس گرفتم...حالااسمشوبگذارید"آدم فروشی"اما چاره دیگه ای نبود...یا حفظ یک محیط دوستانه ویا بن کردن و قفل کردن یک تاپیک...
popهم من تاجائیکه شناخت دارم ازشون ....درحرفه ی خبرتجربه دارند...حالا چرائیش بماند...
اما دوستای خوب من ...شاید ایشون هم مثل من براشون کاری پیش اومده ...چراتوانائی هارو زیرسوال میبریم؟
====
من یک زمانی شدم سوپر!!!مدیر...یک سایت(خب لطف دوستان عزیزم بود:40:اما یک کم که زمان گذشت...دیدم باید هرساعت آنلاین باشم...وباسلیقه های جورواجور سروکله بزنم....آخرسرهم یک چیزی به کاربرها بدهکار می شدم...که چرافلان وچرابیسار...این بودکه از ادمین سایت خواستم منوبه یک کاربرعادی تغییربده ...خیلی حال میده که سوپرمدیرباشی....اما فکر بعدش روهم باید کرد..
========
دوکلمه هم برای وحید عزیز:40:
دوست خوبم ...همیشه همه چیزایده آل نیست....قرارنیست همه چیز همونجورپیش بره که من وشما می خوایم...اما من هم که پست های شماروخوندم حس کردم یک مقداری احساساتی شدی ...
بالام جان ماداریم توی ایران زندگی می کنیم.....ونه توی اروپا....با همون خطوط قرمزی که قبلا گفتم...پس توقع زیادی نباید داشته باشیم:10:
=========
عجب پست درازی بودها...:31:
=====
فکرکنم این تاپیک تبدیل شده به کل کل بین مدیرا واعضا...
V A H I D
06-07-2008, 22:35
من نمیخواستم ادامه بدما ببین چی کار کردی !!! :دی
فقط می خوام شفاف سازی کنم !!
بالام جان ماداریم توی ایران زندگی می کنیم.....ونه توی اروپا....با همون خطوط قرمزی که قبلا گفتم...پس توقع زیادی نباید داشته باشیم
چی مون از اروپا کمتره اخه ؟؟؟ اگه بخوایم با این طرز فکر عمل کنیم 100 سال دیگه به اروپا نمی رسیم !!!
عجب پست درازی بودها.
موافقم !! :دی
در مورد پاپ فقط این رو می گم !!
فعالیتش 1 هزارم فعالیتی که بابک می کنه توی این فوروم نیست !!
--
بازم می گم دیگه نمی خواستم این جا پست بدم !!!
دیگه نمی دم این اخریش بود !!!
amirtoty
06-07-2008, 22:40
چی مون از اروپا کمتره اخه ؟؟؟
خیلی چیزا........
در مورد انتقال تاپیک های زیست ، از اونجایی که دیانلای عزیز رشته تحصیلیشون هم در همین راستا بوده مسلما تجربه و اطلاعات کافی در این زمینه را دارند . بعد هم فکر نمی کنم انتقال پست اون قدر مسئله مهمی باشه حتی اگر مشکل داشتید می تونستید با لحن مودب و مناسب پیغام بزنید به مدیر مربوطه و سوال کنید
در مورد اخطار و تهدید هم منظورتون را متوجه نشدم اما در مورد ادغام پست این پیغامی بود که من به شخصه برای شما دادم
سلام دوست عزیز
ممنون از فعالیتتون
تاپیک هایی که می زنید و موضوع انتخابی شما از نظر خودتان بیشتر از حد یک پست است چندان جالب نیست که از وسط متن قطع کرده و ادامه را در پست بعد می گذارید
درچنین مواردی لطفا برای هر پست یک عنوان انتخاب کنید مثلا تعریف شعر(1) تعریف شعر(2) .... تا اگر نیاز به فهرست شد نیز با مشکلی مواجه نشویم
فکر می کنم کاملا مودبانه است دلیل ادغام ذکر شده و از شما هم خواسته شده در صورت چند قسمت کردن متن برای هر قسمت تیتر بگذارید تا فهرست بندی راحت شود
و 100دردصد هدف همه ما افزایش اطلاعات خودمون و دوستانمون و یاد گرفتن ایجاد یک برخورد محترمانه و صمیمانه با انهاست . مسلما مدیر هر قسمت هم سعی در مدیریت هر چه بهتر اون قسمت داره . زیاد هم در مورد تعداد پست سخت گیر نباشین .
bidastar
06-07-2008, 23:18
در مورد انتقال تاپیک های زیست ، از اونجایی که دیانلای عزیز رشته تحصیلیشون هم در همین راستا بوده مسلما تجربه و اطلاعات کافی در این زمینه را دارند .
بنده یادم نمیاد که از تاپیکهای انجمن زیست نامی برده باشم ، و همینطور فکر نمیکنم علوم کشاورزی با زیست ارتباطی داشته باشه
البته در توانایی های خانوم دیانلا شکی نیست
فکر می کنم کاملا مودبانه است دلیل ادغام ذکر شده و از شما هم خواسته شده در صورت چند قسمت کردن متن برای هر قسمت تیتر بگذارید تا فهرست بندی راحت شود
بعد از این پیغام ، تمام تاپیکای بنده این روند رو دنبال کرد اما باز هم شاهد ادغام پستها بودیم
حالا از انتقال پستها بگذریم
100دردصد هدف همه ما افزایش اطلاعات خودمون و دوستانمون و یاد گرفتن ایجاد یک برخورد محترمانه و صمیمانه با انهاست
ایشاا... همینی باشه که شما میگی.!
Marichka
07-07-2008, 02:18
سلام ، مثل اینکه پست منو کسی ندید که جواب بده ، دوباره عرض میکنم :
سلام
با تشکر
سلام
1- من متوجه نشدم منظورتون از "تهدید به اخطار" چیه دقیقا؟ آیا این که براتون مو به مو توضیح دادم روال ارسال مطلب در انجمن موضوعات علمی رو و در آخر هم یادآوری کردم که پیغام رو بدون اخطار فرستادم تا شرمنده ی شما نشده باشم و بدون توضیح کامل اخطار ندم رو شما تهدید می دونید؟؟!! اگر بله پس من سعی می کنم اخطار رو هم در همون نوبت اول همراه با توضیحاتم براتون بفرستم که برداشتتون این نباشه من دارم با یادآوریم شما رو تهدید می کنم!
2- شما مدت نسبتا زیادی هست در انجمن فعال هستید و کمی کمتر از همون مدت زمان رو هم در انجمن علمی به فعالیت می پردازید. آیا روال کار رو ندیدید؟ مدتهای زیادی هست که شما به همین صورتی که خودتون ذکر کردین یک مقاله رو به چند قسمت تقسیم می کنید و با تکیه به این که پستهای تاپیک زیاد هست انتظار دارید من مقاله رو به جای اصلی خودش منتقل نکنم. دقیقا بیشتر از یک ماه هست که این روال کار شما بوده و من هر بار بدون هیچ گونه یادآوری مقالات رو مرتب کردم و به جای خودش برگردوندم و باز شما تکرار کردین و این اواخر طوری شده که من 24 ساعت که از آخرین بازدیدم از انجمن میگذره وقتی بر میگردم می بینم بخش های گیاه شناسی و زیست پر شده از مقالاتی که تکه تکه شدن و توی تاپیک های پراکنده قرار گرفتن.
دوست گرامی من! این طرز پست دادن شما فقط صفحات زیرشاخه رو افزایش میده و مقالات به سرعت به صفحه ی دوم میرن بدون این که درست آرشیو شده باشن و مرتب برای مراجعه های بعدی کاربران قرار گرفته باشن.
همین الان تاپیک :.:خیـــــــار:.: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که شما ایجاد کردین بر خلاف قوانین هست چرا؟ چون شما مشخصات گیاه شناسی، کاشت و زراعت و آفت شناسی این گیاه رو در یک تاپیک آوردین. در صورتی که برای هر موضوع گیاه شناسی تاپیک وجود داره. شما اگر کاشت و برداشت خیار رو می خواهین قرار بدین تاپیک »» نحوه پرورش گیاهان سبزی و جالیزی !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وجود داره، برای گیاه شناسی خیار تاپیک دایره المعارف گیاهشناسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وجود داره و برای بررسی آفتهای گیاه هم تاپیک بیماری های گیاهان جالیزی !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وجود داره.
این شیوه ی مطالعه ی علمی در دانش گیاه شناسی و باغبانی هست و علت جدا بودن این مباحث هم این هست که در گیاه شناسی هم هر وجهه از گیاهی رو در یک مبحث بررسی می کنن. مثلا نیاز گیاه به نور در فیزیولوژی گیاهی، کشت گیاه در کشاورزی و به همین صورت. این که شما بیاین شروع کنین کل اطلاعات گیاه رو در یک تاپیک قرار دادن به هیچ وجه علمی نیست و برای دوستی که فرضا کشاورزی خونده و می خواد از مطالب مربوط به نحوه ی کشت خیار استفاده کنه خیلی راحتتره که مستقیما به تاپیکی هدایت بشه که تماما مباحث مرتبط با کشت محصولات جالیزی هستن تا بیاد در تاپیکی که همه ی مباحث مرتبط با گیاه در اون جمع آوری شدن دونه به دونه پستها رو بگرده تا ببینه کدوم مرتبط با مطلب مورد نظرشه!
3- تاپیک زیره ی سبز شما رو هم من در قالب تاپیک جدید به تراش منتقل کردم چون الان که دوباره بازخوانی کردم مقاله رو دیدم بخشی مربوط به تنش داره که باید در تاپیک فیزیولوژی گیاهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه و بخشی در رابطه با خواص دارویی گیاه داره که باید در تاپیک گياهان دارويي !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه و بخش زراعت اون باید در تاپیک كاشت و پرورش گياهان غير زينتي و زراعي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و در نهایت بخش گیاه شناسی اون هم باید در تاپیک دایره المعارف گیاهشناسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه.پس شما لطف کنید و مطالب رو به همون ترتیبی که عرض کردم در تاپیک های مربوطه ی خودش به طور جداگانه ارسال کنید دوباره. و یک بار دیگه درخواستم رو اینجا هم تکرار می کنم از ارسال مطالب به این صورت جدا خودداری کنید چون بر بار علمی انجمن که اضافه نمیشه هیچ آشفتگی و بی نظمی هم ایجاد میکنه و مطالب موجود رو هم از ترتیب خارج می کنه. برای راهنمایی بیشتر شما به فهرست زیرشاخه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اگه مراجعه کنید می بینید دقیقا که مطالب به چه ترتیب مرتب شدند. اگر قرار بر روشی بود که شما پیش گرفتین باید برای هر گیاه یک تاپیک زده میشد و کل مطالبش رو ذیل همون تاپیک می آوردیم و فهرست به جای وضع فعلی خودش باید فقط لیستی از اسامی گیاهان می بود!!
ولی چندین بار شده که تاپیکهایی زدم که در هر پست موضوعی متفاوت بودهدقیقا مشکل ارسال پست شما هم همین هست که بالا مشروح توضیح دادم.
4- و در نهایت اگر شما به فکر راحتی خوانندگان و استفاده کنندگان از مطالب هستید باید به این مساله هم واقف باشید که مخاطبان چنین زیرشاخه ای دوستانی هستن که عمدتا رشته های تحصیلی مرتبط دارند و مطالبی که دارن از اون استفاده می کنن باید مرتبط با شیوه ی علمی باشه که الان داره در دانشگاه ها در این رشته ها تدریس میشه و نزدیک اون باشه تا کاربری به سهولت انجام بگیره.
و مهمترین دستاورد فعالیت در فروم های مختلف داخلی و خارجی جدا از قوانین متفاوت و مختلفی که دارن به نظرم یادگرفتن احترام به قوانین اون فروم و همسو بودن با شیوه ی فعالیت ها هست تا همه بتونن از مطالب بیشترین استفاده رو ببرن! نه این که نیمی از وقت مفید اختصاص داده شده به پیشبرد فروم به قرار دادن مطالب در جای خودش بگذره و نیمی دیگه به توضیح دادن این که چرا این مطالب باید در جای خودشون باشن!! و شمایی که به گفته ی خودتون چنین تجربه ای دارین به راحتی باید این مساله براتون حل شده باشه.
پایدار و پیروز باشید
مرتضی nvcd
07-07-2008, 05:47
به عنوان همکار یکی از انجمن های موضوعات علمی باید بگم ...
دقیقا مشکلیه که با اکثر کاربرا داریم ... که بیشتر از روی بی اطلاعیه تا قصد و غرض
معمولا مقالات رو رشته ای و توی چند تا تاپیک قرار می دن .. ولی طبق قوانین مجبوریم مقاللات مرتبط با هم رو به یک جا منتقل کنیم یا مقالات تکراری رو حذف کنیم
Mohammad Hosseyn
07-07-2008, 05:48
سلام
با تشکر
دوست عزیز لازم به ذکره که تو انجمن علمی یکی از بهترین که بگم کم گفتم .. شاید بهترین و منظم ترین انجمن کل پی سی هست و طبقه بندی توش بسیار اهمیت داره و خیلی هم پیش میاد که پست ها توش منتقل یا حذف بشه ...
بنده به عنوان همکار انجمن علمی به مدیرای خودم تو این انجمن افتخار می کنم و واقعا زحمتاشون رو برای انجمن زیادی می دونم ...
اینجا کسی حسودیش نمیاد پستای شما رو کم کنه یا کسی نمی تونه بخاطر اینکه از شما بدش میاد یا با شما مسکل داره هی تاپیکاتو حذف کنه ... در حالی که تا اونجا که من شما رو می شناسم کاربر خوبی برای علمی بودید ... مطمئن باش تمام اینکارا برای بهتر شدن انجمنه نه چیز دیگه ...
من خودم بین پیغام خصوصیام نصف مال این همکار ترش هست ... پس با من هم مشکل دارن ؟
موفق باشی ...
bidastar
07-07-2008, 08:09
پس من سعی می کنم اخطار رو هم در همون نوبت اول همراه با توضیحاتم براتون بفرستم
مگه داریم خاله بازی میکنیم که اینجوری حرف میزنید
چون شما مشخصات گیاه شناسی، کاشت و زراعت و آفت شناسی این گیاه رو در یک تاپیک آوردین
اگه بخواین میتونم چندین تاپیک و پست شما(همکاران یا مدیران موضوعات علمی) رو بیارم که بعضی از قسمتهاش ربطی به انجمن
نداره
تاپیک زیره ی سبز شما رو هم من در قالب تاپیک جدید به تراش منتقل کردم
فکر نمیکنم کار درستی کرده باشی ، سینا قبلا" هم تذکر داد که تاپیکایی که مشکل ندارند الکی ترشی نکنید بلکه به انجمن های
مربوطه بفرستید ، شاید حسش نبود که ...
احترام به قوانین اون فروم و همسو بودن با شیوه ی فعالیت ها هست تا همه بتونن از مطالب بیشترین استفاده رو ببرن
فقط اینو بگم که وقتی دانشجو یه درسی رو قبول شه ، اگه استاد نخواد خیلی راحت میتونه نمره ی پاسی رو بهش نده ، امیدوارم
مطلب رو گرفته باشید ، اگر هم نگرفتید ایرادی نداره
بهترین و منظم ترین انجمن کل پی سی
همین نظم زیاد کار دسش داده و شاکی داره
اینجا کسی حسودیش نمیاد پستای شما رو کم کنه یا کسی نمی تونه بخاطر اینکه از شما بدش میاد یا با شما مسکل داره هی تاپیکاتو حذف کنه
امیدوارم...!
ممنون از مدیران و همکاران برای پاسخگویی
مرتضی nvcd
07-07-2008, 11:00
اتفاقا برعکس ... همین نظمش باعث جذب و راهنمایی سریع کاربران شده ...
بهرحال امیدوارم متوجه شده باشی که مدیران ، خصوصا مدیران این بخش یکی از بهترین ها هستند و هیچ گونه غرض ورزی در مورد شما یا هر کاربر دیگه وجود نداره ...
به قول محمد جان ... ما خودمون مگه پستهامون پاک نمی شه ؟ ...
اگه یکم فکر بکنی متوجه می شی ... که این همه صبوری حتی از طرف مدیران هم جای تشکر داره ...
وقتی یکی که اصلا تشخیص درستی از فروم نداره و میاد و نظم انجمن رو بهم می ریزه ( منظورم به شما نیست) ... مدیر با صبوری کامل سعی می کنه تمام موارد رو پیگیری کنه و تا جایی که می تونه کاربر رو راهنمایی می کنه ...
پس بدون مدیر انجمن هم می تونست خیلی سریع و صریح و بدون راهنمایی و صبوری ... به شما اخطار بده ... و خیلی راحت هم به کارهای دیگه اش برسه ... درحالی که تا جایی که می تونسته سعی کرده قوانین رو به شما گوشزد کنه تا راه درست رو پیش برید ...
من کارهای شما رو تو انجمن زیاد دیده بودم ... نسبت به فعالیت خوبتون انتظار خیلی بهتری از تون داشتم !!... بازم ممنون
بازم ممنون
مرتضی
V A H I D
07-07-2008, 13:42
خیلی جالب شده !!!
به نظر من یه تایپیک در مورد ارتباط کاربران با مدیر ها درست کنین !!! خیلی خوبه ! اون جوری همه ی سوتفاهم ها بر طرف میشه !!!
amirtoty
07-07-2008, 13:44
چرا تعداد پستا تو متفرقه حساب نمیشه؟؟؟؟
سلام
اولا :
این سوال چه ارتباطی با این بحث داره ?
ثانیا :
... در اين انجمن به تعداد پست شما هيچ پستي اضافه نمي شود اين يكي از راهكار هايي هست كه براي جلوگيري از بيهوده نويسي صورت گرفته
شما تا حالا قوانین انجمن متفرقه رو خواندی ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر مهران...
راه كوير
07-07-2008, 14:15
ها ؟ چراده تاپست من يهويي پريد ؟:دي
البته براي من زيادي فرق نميكنه ،بي خيال تعداد پستابابا
ولي اينقدر اين بيداستاررو حرص نديد :دي
پس من سعی می کنم اخطار رو هم در همون نوبت اول همراه با توضیحاتم براتون بفرستم
تاپیک زیره ی سبز شما رو هم من در قالب تاپیک جدید به تراش منتقل کردم
bidastar عزيز دوست خوبم
فك كنم ديگه شفاف سازي شد براي همه ي كاربران!!!
شاد باشي
يا حق (:
Marichka
07-07-2008, 16:33
اگه بخواین میتونم چندین تاپیک و پست شما(همکاران یا مدیران موضوعات علمی) رو بیارم که بعضی از قسمتهاش ربطی به انجمن
نداره
فکر نمیکنم کار درستی کرده باشی ، سینا قبلا" هم تذکر داد که تاپیکایی که مشکل ندارند الکی ترشی نکنید بلکه به انجمن های
مربوطه بفرستید ، شاید حسش نبود که ...
فقط اینو بگم که وقتی دانشجو یه درسی رو قبول شه ، اگه استاد نخواد خیلی راحت میتونه نمره ی پاسی رو بهش نده ، امیدوارم
مطلب رو گرفته باشید ، اگر هم نگرفتید ایرادی نداره
امیدوارم...!
ممنون از مدیران و همکاران برای پاسخگویی
سلام
خوب همونطور که انتظار داشتم شما بدنه ی اصلی توضیحات من رو به کناری گذاشتین و باز به موارد حاشیه ای پرداختین.
من توضیحی بیشتر از اون چیزی که در پست قبلیم نوشتم به نظرم نمی رسه که اضافه کنم. توصیه می کنم یک بار دیگه با دقت روال کار در انجمن گیاه شناسی رو مرور کنید در پست قبلی بنده.
هر موردی که هم که فکر کردین در بخشی از موضوعات علمی هست ولی به نظرتون بی ارتباط به اون بخشه رو حتما در تیم فعالیتی بخش علمی یا از طریق پیغام خصوصی با بنده مطرح بفرمایید تا اگر مرتبط بود براتون توضیح بدم و اگر بی ارتباط بود حذف کنم.
تاپیکی که از شما به تراش منتقل کردم هم یک تاپیک بدون مشکل نبوده که فقط جاش نادرست باشه بلکه کاملا مشکل دار بود چون از هر مبحثی درونش مقاله ای داشت و این طوری تاپیک های مختلط رو ما مشکل دار خطاب می کنیم نه یک تاپیک بدون مشکل و نقص که صرفا جای اون اشتباهه و بعد از یک ماه و اندی که من مداوم به مرتب سازی و جایگذاری پستها و تاپیک های مشکل دار شما پرداختم بدون هیچ گونه یادآوری تا جایی که شما اون رو بدون مشکل الان فرض می کنید متوجه شدم این روال فقط ظلم در حق فعالیتهای باقی کاربران هست که سعی می کنن با نظم و ترتیب مطالب رو در جای خودشون ارسال کنن و من وقتی رو که باید بذارم تا اون مطالب رو در فهرستها بیارم تا از دید دور نمونه و زحمات اونها از بین نره رو باید بذارم تا تاپیک ها و پستهای شما رو مرتب کنم.
بنابراین مقالات و تاپیک هایی که بر طبق قوانین بخش ارسال نشن به همون دلیل که مشکل دار هستن به تراش منتقل میشن و مسئولیت قرار گرفتن مقالات در جای صحیح خودشون برای دوستانی مثل شما که چندین بار توضیح کامل از من دریافت کردن با خودشون هست. برای دوستان تازه وارد من همیشه تا حد امکان توضیح میدم و خواهم داد و تا حد امکان هم در ابتدای فعالیتشون من راهنمایی اونها رو بر عهده خواهم گرفت تا شرمنده ی اونها هم نشده باشم ولی از کاربران قدیمی و با تجربه ی انجمن انتظار بیشتری دارم و داریم همگی ما که با فعالیتشون سطح انجمن رو بالا ببرن نه انجمن رو دچار بی نظمی کنن.
در نهایت اگر با سلسله مراتبی که براتون طی پیغام خصوصی و همینطور پست بالا به طور کامل توضیح دادم می تونید همسو باشید باعث افتخار ما هست که دوستی در کنار ما فعالیت کنن. ولی همونطور که گفتم منطبق و همسو با روالی که توضیح دادم.
من صحبت بیشتری در این زمینه ندارم.
همیشه موفق باشید
1- من متوجه نشدم منظورتون از "تهدید به اخطار" چیه دقیقا؟ آیا این که براتون مو به مو توضیح دادم روال ارسال مطلب در انجمن موضوعات علمی رو و در آخر هم یادآوری کردم که پیغام رو بدون اخطار فرستادم تا شرمنده ی شما نشده باشم و بدون توضیح کامل اخطار ندم رو شما تهدید می دونید؟؟!! اگر بله پس من سعی می کنم اخطار رو هم در همون نوبت اول همراه با توضیحاتم براتون بفرستم که برداشتتون این نباشه من دارم با یادآوریم شما رو تهدید می کنم!
وقتی این پست دیانلا رو خوندم دیدم چه آشناست برام این خاله بازی بقول دوست آرووممون بیدستر ! . دقیقا زمان هایی که خود داری میکنم از برخورد هایی مثل اخطار دادن , و بجاش پی امی میدم و توضیح میدم وضعیت رو و درخواست همراهی میکنم , با رها با موضع گیری تندی مواجه شدم که در مقابل اخطار های تند وجود نداشته .
پس با این وصف من هم در این خاله بازی نقشی باید داشته باشم .
حتم شما هم تجربه برخورد با آدمهایی رو داشتید که فرضا میان و کلاه سر شما میزارن . شما هم به احترام دوستیتون باهاش به احترام آبروش چیزی نگفتید و سکوت کردید . و اون فرد سکوت شما رو به حساب نفهمی شما گذاشته و میزاره ؟( ای جان پیچوندیمش نفهمید ) چه ربطی داشت ؟
ربطش به واکنشیه که بعضی رفقا بعد از توهین به مدیران از خودشون نشون میدن و در مقابل سکوت مدیر , با توهینی جدید تر و آپ دیت شده تشریف میارن برای تخلیه فشار های وارده در زندگی خصوصی !
عرض کنم خدمت دوستان که مدیران و همکاران انجمن فحش خور کسی نیستن . حالا اگه کسی هر چی از دهنش در اومد گفت و یک مدیری سرشو انداخت پایین جواب نداد , بقیه مدیر ها دیگه سوژه بشو نیستن .
تقی بیبین افسره چیجوری جریممون کرد داش . ای مصبتو . تف . داغم . شب بیریم یه چهار تا باره این مدیرا کونیم آرووم شیم دیلیمون خونک شه . جون داش .
خلاصه اینکه لطفا اینجا خاله بازی نکنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.