مشاهده نسخه کامل
: فریز شدن بازی و قاطی شدن رنگ ها با هم
سلام دوستان
راستش خودم احتمال دادم که این مشکل مربوط به کارت گرافیک باشه پس اینجا مشکلم رو مطرح کردم.
مشکل من اینه که وقتی بازی رو اجرا میکنم حالا هر بازی باشه فرق نمیکنه از سبکش بگیر تا خفنش بعد از 10 یا 15 دیقه بازی یه مکث کوچیک می کنه و تمام رنگ ها با هم قاطی میشه یا کلا بازی فریز میشه و هیچ چاره ای جز ریست سیستم باقی نمیمونه و یا موقع لود بازی ارور don't send میده و یا یه دفعه میپره بیرون از بازی.
حالا به نظر شما این مشکل می تونه از کارت گرافیک باشه؟!
در ضمن اخرین ورژن درایور هم نصبه.اگر کارت گرافیک مشکل داشته باشه از کجا میشه فهمید؟
این هم سیستم:
vga:8800gt
cpu:e6550
ram:2 gb
motherboard:945
power:cooler master 550w real
اقا کسی پیدا نمیشه جواب سوال ما رو بده؟
13 نفر این تاپیک رو مشاهده کردن هیچ کودوم از این 13 نفر هیچ اطلاعاتی در این مورد نداشتن؟!
javadshahvand
03-07-2008, 11:06
سلام دوستان
راستش خودم احتمال دادم که این مشکل مربوط به کارت گرافیک باشه پس اینجا مشکلم رو مطرح کردم.
مشکل من اینه که وقتی بازی رو اجرا میکنم حالا هر بازی باشه فرق نمیکنه از سبکش بگیر تا خفنش بعد از 10 یا 15 دیقه بازی یه مکث کوچیک می کنه و تمام رنگ ها با هم قاطی میشه یا کلا بازی فریز میشه و هیچ چاره ای جز ریست سیستم باقی نمیمونه و یا موقع لود بازی ارور don't send میده و یا یه دفعه میپره بیرون از بازی.
حالا به نظر شما این مشکل می تونه از کارت گرافیک باشه؟!
در ضمن اخرین ورژن درایور هم نصبه.اگر کارت گرافیک مشکل داشته باشه از کجا میشه فهمید؟
این هم سیستم:
vga:8800gt
cpu:e6550
ram:2 gb
motherboard:945
power:cooler master 550w real
بایوس مادربرد رو آپدیت کردی ؟
چنده وقته این مشکل برات پیش اومده؟
دماي كارت رو چك كن ببين تا چند ميره و وضعيت دور فن .
سلام
خیلی ممنونم از جواب دوستان
با ati tool تست کردم دمای کارت بعد از 1 ساعت به 72 رسید و ثابت موند.
در ضمن توی این یه ساعت وقتی داشتم با Ati tool تست می کردم هیچ مشکلی بوجود نیومد و سیستم درست کار می کرد این مشکل فریز و قاطی کردن رنگ توی بازی ها هست.
این مشکل دو روز قبل از باز کردن این تاپیک خود به خود یک دفعه پیش اومد.
دور فن هم روی 30 درصد هست.
یه سوال بی ربط و مسخره:ایا این مشکل می تونه از هارد باشه؟
دوست عزيز اين سوال اصلآ مسخره نيست ولي نميتونه دليل بر بهم ريختن رنگ ها باشه ولي اگر هارد شما نا مرتب باشه و رم سيستم هم پايين باشه (كه در مورد شما مشكلي از نظر رم نداريد ) ممكنه باعث مكث هاي كوتاهي در بازي به همراه سرو صداي ناشي از هارد همراه باشه .
دور فن در دماي 72 درجه در لود كامل يا 3D روي 30 درصد هست يا در حالت 2D ؟
نسخه دايركت ايكس رو به روز كن و رجيستري رو RegClean كن هارد رو هم اگر Defrag كني بد نيست .
بازي هارو با نصب مجدد ويندوز دوباره نصب ميكني يا از نصب قبلي استفاده ميكني؟
البته در اين مورد ممكنه بازي گاهي اوقات اجرا نشه !
در حالت 3d روی 30 درصد هست.
اخرین نسخه ی دایرکت ایکس هم نصبه.
رجیستری رو reg clean می کنم و هارد رو هم defrag و بعد هم نتیجه رو میگم.
خیلی ممنون از جواب شما
در ضمن ایا این مشکل می تونه از مادر بورد باشه؟
هر وقت ویندوز عوض می کنم بازی ها رو از نو نصب می کنم.
خواهش ميكنم
بهتره تا 50 درصد دور فن رو بالا ببريد براي اين كار هم ميتونيد از RivaTuner كمك بگيريد .
همين طور كه javadshahvand عزيز گفتند بايوس رو هم آپديت كنيد خيلي خوبه .
yasser1680
06-07-2008, 15:58
90 در صد بوجود امدن این گونه مشکلات برای کاربران تغذیه ضعیف کارت توسط پاور هست. خوب پاور شما روی کاغذ مشکلی نداره بهتره اتصالات پاور و کارت رو چک کنی.
درایور کارت رو یه آپدیتی بکن.
سلام دوستان
درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردم و اخرین ورژن رو نصب کردم.
اتصالات پاور هم درسته.
به نظر شما می تونه از مین بورد باشه؟!
راستی به نظر شما پاور من برای این سیستم ضعیف نیست؟
javadshahvand
09-07-2008, 17:30
پاورت مناسبه اما میتونه تحت فشار قرار گرفته باشه معیوب باشه عقل حکم میکنه با یک پاور مطمئن و قوی تست کنید
سلام
دوستان به دادم برسین دارم دیونه میشم!!
من امروز مین بورد رو عوض کردم و به جاش یه دونه p35 گذاشتم.
یه ویندوز جدید نصب کردم و درایورها هم روش.
ولی مشکل فریز هنوز حل نشده!
درست بعد از 20 دقیقه کل سیستم هنگ می کنه و هیچ چاره ای جز ریست سیستم باقی نمی مونه و یا می پره بیرون و ارور don't send میده.
به نظر شما می تونه از چی باشه؟!
مطمعنم از کارت گرافیک نیست چون که با ati tool دوباره تستش کردم و هیچ مشکلی نداشت.
این مشکل می تونه از هارد باشه؟!یا سی پی یو؟!
کابل های پاور رو هم کاملا تست کردم و هیچ مشکلی نداشتن و سالم بودن.
ای بابا کسی پیدا نمیشه جواب من بیچاره رو بده؟!
یعنی زدن یه پست خیلی سخته؟!
H.Operator
21-07-2008, 13:48
توان پاورت که خوبه تستشم که کردی.......پس بورو سراغ یک چیز دیگه.......
H.Operator
21-07-2008, 13:50
من وقتی کارت 8500gt رو سنگین اور میکردم این طوری شد........کارتت رو اور کردی؟؟؟؟؟
دوست عزيز شايد بازي ها يا ويندوز اشكال دارن اگر ميتوني رو يه سيستم ديگه هم نصب كن ببين چي ميشه
رو ويستا هم تست كردي اگر امكانش رو داري روي Sp1 هم تست كن؟
اين مشكل رو دقيقآ كي براي بار اول داشتيد ؟
سلام
دوستان به دادم برسین دارم دیونه میشم!!
من امروز مین بورد رو عوض کردم و به جاش یه دونه p35 گذاشتم.
یه ویندوز جدید نصب کردم و درایورها هم روش.
ولی مشکل فریز هنوز حل نشده!
درست بعد از 20 دقیقه کل سیستم هنگ می کنه و هیچ چاره ای جز ریست سیستم باقی نمی مونه و یا می پره بیرون و ارور don't send میده.
به نظر شما می تونه از چی باشه؟!
مطمعنم از کارت گرافیک نیست چون که با ati tool دوباره تستش کردم و هیچ مشکلی نداشت.
این مشکل می تونه از هارد باشه؟!یا سی پی یو؟!
کابل های پاور رو هم کاملا تست کردم و هیچ مشکلی نداشتن و سالم بودن.
فقط تو بازی ها این اتفاق میفته ؟
با برنامه memtest رمات رو تست بکن ضرر نداره .
رمات چی هستن اصلا ?
memtest رو از اینجا بگیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dkhx2000
21-07-2008, 19:43
سلام به بروبچ پی سی ورد
من هم با اجازه تون همین چند ماه پیش یه لپتاپ دل 1520 با مشخصات
cpu:2.2 ,4mb cash
MB:945
VGA:8600M gt
ram: 2gb
خب من با این مشخصات یه سیستم گرفتم (از دوبی) ولی متاسفانه از همون روز اول که اومد روشن کردم دیدم کلاً رنگ به هم ریخت یعنی کاملا تصویر از هم پاشید خب ما هم امکان اینکه اون رو پس بفرستیم نداشتیم خاموشش کردم و اومدم روز بعد ویندوز رو عوض کردم و درایور ایکس پی و ویستا رو هم دانلود کردم دیگه بایوس رو هم آپدیت کردم ولی متاسفانه درست نشد که نشد
سیستم من اینجوری بود که معمولا میومد بالا ولی وقتی که می خواستم یه بازی اجرا کنم قفل می کرد یا وقتی که می خواستم یه فیلم پخش کنم گرافیک به طور کامل به هم می ریخت مثل وقتی که توی ویندوز 98 حالت تصویر 16 رنگ بود خب اینم یه چند وقتی گذشت
دیدم که حالتش تغییر کرد
یعنی حالا دیکه وقتی سیستم بالا میاد به محض اینکه پنجره خوش آمد گویی ویندوز میاد تصویر به هم می ریزه به طور افتضاح که دیگه شما تصویر رو نمی بینید یعنی رنگه که قاطی پاتی میشه و حتما هم باید یه بار ریست کنم تا درست بشه
سرتون رو درد نیارم
دو بار بردم تعمیر گاه 50 هزار تومان هم از ما بند کرد ولی درست نشد ولی من پول رو ازش پس گرفتم
هیشکی هم نمی تونه به من کمک کنه
yasser1680
22-07-2008, 01:31
سلام به بروبچ پی سی ورد
من هم با اجازه تون همین چند ماه پیش یه لپتاپ دل 1520 با مشخصات
cpu:2.2 ,4mb cash
MB:945
VGA:8600M gt
ram: 2gb
خب من با این مشخصات یه سیستم گرفتم (از دوبی) ولی متاسفانه از همون روز اول که اومد روشن کردم دیدم کلاً رنگ به هم ریخت یعنی کاملا تصویر از هم پاشید خب ما هم امکان اینکه اون رو پس بفرستیم نداشتیم خاموشش کردم و اومدم روز بعد ویندوز رو عوض کردم و درایور ایکس پی و ویستا رو هم دانلود کردم دیگه بایوس رو هم آپدیت کردم ولی متاسفانه درست نشد که نشد
سیستم من اینجوری بود که معمولا میومد بالا ولی وقتی که می خواستم یه بازی اجرا کنم قفل می کرد یا وقتی که می خواستم یه فیلم پخش کنم گرافیک به طور کامل به هم می ریخت مثل وقتی که توی ویندوز 98 حالت تصویر 16 رنگ بود خب اینم یه چند وقتی گذشت
دیدم که حالتش تغییر کرد
یعنی حالا دیکه وقتی سیستم بالا میاد به محض اینکه پنجره خوش آمد گویی ویندوز میاد تصویر به هم می ریزه به طور افتضاح که دیگه شما تصویر رو نمی بینید یعنی رنگه که قاطی پاتی میشه و حتما هم باید یه بار ریست کنم تا درست بشه
سرتون رو درد نیارم
دو بار بردم تعمیر گاه 50 هزار تومان هم از ما بند کرد ولی درست نشد ولی من پول رو ازش پس گرفتم
هیشکی هم نمی تونه به من کمک کنه
یعنی شما اونجا یه تست نکردید ببینید سالم هست یا نه؟
dkhx2000
22-07-2008, 20:17
عزيز دل برادر برام از دوبي آوردند من هم فقط بهش گفتم كه مدلش چيه اگه خودم مي تونستم برم كه مي رفتم و لپ تاپ رو مي كردم توي حلق اون فروشنده
اقا خیلی ممنونم از لصف همه ی دوستان
مشکل از رم هام بود عوضشون کردم درست شد.
الان هیچ مشکلی ندارم و به راحتی بازی ها رو مثل اب خوردن اجرا می کنم.
sina6688
25-06-2012, 11:50
سلام دوستان
درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردم و اخرین ورژن رو نصب کردم.
اتصالات پاور هم درسته.
به نظر شما می تونه از مین بورد باشه؟!
به نظر من مشکلت با خود کارت گرافیکه و نه هیچ چیز دیگر.
کارت رو روی کامپیوتر دیگه بذار امتحان کن.
من الان خودم همین مشکل رو پیدا کردم با کارت گرافیک 8500gt که تصاویر شطرنجی بهم ریخته میشه و فقط در بازی ها هم نیست و گاهی در خود ویندوز هم پیش میاد البته کمتر.
یه احمال میدم ش اید بخاطر خازن هاش باشه که به مرور زمان خراب شده باشند (در حد احتتمال) وگرنه خودمم دنبال جواب سوالم.
به نظر من مشکلت با خود کارت گرافیکه و نه هیچ چیز دیگر.
کارت رو روی کامپیوتر دیگه بذار امتحان کن.
من الان خودم همین مشکل رو پیدا کردم با کارت گرافیک 8500gt که تصاویر شطرنجی بهم ریخته میشه و فقط در بازی ها هم نیست و گاهی در خود ویندوز هم پیش میاد البته کمتر.
یه احمال میدم ش اید بخاطر خازن هاش باشه که به مرور زمان خراب شده باشند (در حد احتتمال) وگرنه خودمم دنبال جواب سوالم.
دوست من این تاپیک مال خیلی وقت پیشه درضمن مشکل ایشون هم حل شده کافی بود فقط پست آخرشو بخونید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.