مشاهده نسخه کامل
: material editor
من تو material editor گوی کم آوردم :2: چیکار کنم ؟
توضیح : ماده زیاد دارم و واسه هر کدوم که بهش ماده نسبت بدم گوی نیست .
سلام ...
از Multi/Sub Object استفاده کن.
بعد از کلیک کردن روی Standard روی Multi/Sub Object کلیک کن ...
همین ...
سلام ...
همین ...
من یک sample جدا میخوام . با multi کارم راه نمی افته . :5:
خوب دوسته عزیز دو راه وجود داره
1. متریال های دیگه رو تو یه صحنه دیگه بسازی و روی آبجکت بدی و بعد آبجکتو merg کنی تو صحنه ی اصلی
2. یکی از گوی ها که متریالش ساختستو دادی به آبجکتت رو بکشی و روی یه گوی دیگه که اونم کارش تموم شده بندازی و بعد اسمشو عوض کنی اون وقت اون آمادست تا روش کار کنی از نوع
خب من هميشه از Multi/Sub Object استفاده مي كنم و هر متريالم رو جدا مي سازم و بعد هر كدام شون رو جدا روي يه آبجكت درگ مي كنم و از Multi/Sub Object به عنوان يه دسته متريال طبقه بندي شده استفاده مي كنم. اميدوارم به دردتون بخوره.
البته فكر مي كنم دوستان بتونن بهتر و بيشتر راهنمايي كنن.
موفق باشي.
خب من هميشه از Multi/Sub Object استفاده مي كنم و هر متريالم رو جدا مي سازم و بعد هر كدام شون رو جدا روي يه آبجكت درگ مي كنم و از Multi/Sub Object به عنوان يه دسته متريال طبقه بندي شده استفاده مي كنم. اميدوارم به دردتون بخوره.
البته فكر مي كنم دوستان بتونن بهتر و بيشتر راهنمايي كنن.
موفق باشي.
خوب دوسته عزیز دو راه وجود داره
1. متریال های دیگه رو تو یه صحنه دیگه بسازی و روی آبجکت بدی و بعد آبجکتو merg کنی تو صحنه ی اصلی
2. یکی از گوی ها که متریالش ساختستو دادی به آبجکتت رو بکشی و روی یه گوی دیگه که اونم کارش تموم شده بندازی و بعد اسمشو عوض کنی اون وقت اون آمادست تا روش کار کنی از نوع
سلام ...
همین ...
ممنون مشکل حل شد . از همه ممنونم :46:
البته شما بعد از استفاده از تمام گوی ها میتونید از منو utilities گزینه reset material editor slots را بزنید تا یک گروه جدید به شما بده
البته شما بعد از استفاده از تمام گوی ها میتونید از منو utilities گزینه reset material editor slots را بزنید تا یک گروه جدید به شما بده
تشكر آقا حميد رضا جالب بود.
حمید جان ممنون اینو نمیدونستم....
نکته بسیار خوبی بود مرسی !!!:46:
MRHArtsClube
05-07-2008, 16:28
سلام
میتونین از این استفاده کنین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SSS_HHH_OOO
05-07-2008, 16:37
حمید دستت درد نکنه...باور کن نکته خیلی خوبی بود.........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.