ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آلرژی به فایرفاکس

persianastronomy
02-07-2008, 17:33
سلام عرض شد ...

آقا این قالب جدیدی که برای وبلاگم طراحی کردم چرا به این FireFox آلرژی داره . خودتون امتحان کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی تو Explorer مشکلی نداره .

لطفا راهنمایی بفرمایید .:11:

tabriz-info
02-07-2008, 18:58
سایت خودتون رو در چند مرور گر ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شاید راهی هم برای خل مشکلتون نشون داد

DaRiOuShJh
02-07-2008, 23:55
علاوه بر نظره محمد جان هم این مشکلات اغلبه موارد از استفاده از استایل هایی در قالب منشا میگیره که فایر فاکس ساپورتشون نمیکنه

در دیدگاهه بعدی به حساسیته و وسواسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مراتب بالاتره فایر فاکس نسبت به ie در مورده کدها و درست نوشتنشون هست

موفق باشی

persianastronomy
03-07-2008, 10:47
خب ؟

حالا برای رفع این مشکل باید چی کارا کرد ؟

siavosh1
03-07-2008, 19:03
خوب فکر کنم هنوز 2 روز نیست که آلرژی وب سایتمو تقریباً درمون کردم:27:
همونطور که میدونی هیچ کدوم از بروزر ها استاندارد ها شون کاملا مثل هم نیست . مثلا یکی از ضعف های IE اینه که تو خاصیت hover درست عمل نمیکنه در حالی که توی netscape و firefox این خاصیت به درستی عمل میکنه .
ولی کلا IE هوشمندانه تر از firefox عمل میکنه و بعضی از مشکلات معمول رو خودش حل میکنه ولی در firefox حتما باید مشکلات رو خودت حل کنی :31:
جدا از این صحبت ها یه نگاهی به height تگ های div سمت چپت بنداز . چون IE معمولا نیاز به تنظیم اندازه ارتفاع div نداره و به صورت خودکار هرچی اطلاعات توی div یا ... بزاری به همون اندازه واست ارتفاع رو تنظیم میکنه ولی تو فایر فاکس به این موضوع حساس هست .. به position تگ هات هم نگاه کن و ببین از relative استفاده کردی یا چیز دیگه ای
ممکنه از ارتفاع بین خطوط هم باشه.. خصوصیت lineheight رو هم یه دستی بزن ممکنه از اون باشه
بعضی وقت ها اشتباهات املایی هم کار رو خراب میکنه:21: اینو هم تست کن

persianastronomy
04-07-2008, 20:42
بررسی اش میکنم و خبرشو بهتون میدم :46::11:.

Bracket
05-07-2008, 00:45
تنها فرقشون اینه که Firefox همچی رو به صورت استاندارد (درست تر) پشتیبانی میکنه ولی IE اینطور نیست البته این مسائل تا حد زیادی در IE 8 رفع میشه و IE 8 هم میشه یه چیزی تو مایه ها Firefox این بیشتر جنبه یه اخطار داره برای دوستانی که سایت هاشون به صورت استاندارد طراحی نشده , مثلا خیلی از دوستان نمیدونن خیلی از کد هایی که استفاده میکنن منسوخ شده و در ورژنهای جدید Browser ها ممکنه که پشتیبانی نشه یا اینکه جور دیگه ای بشه .