مشاهده نسخه کامل
: تبدیل database تحت dos به database تحت ویندوز
afshin_h_m
01-07-2008, 23:40
سلام به همه دوستان....
برای تبدیل database تحت dos به database تحت ویندوز (8 bit به16 bit)
چه کار باید بکنم...چه کدهایی باید بنویسم....
ممنون...
سلام.
از چه نوع Database ی استفاده شده؟ سوالتون رو کامل تر مطرح کنین.
afshin_h_m
05-07-2008, 17:40
سلام...
یک برنامه نوشته شده به زبان foxpro ( تحت dos ) دارم .قصد دارم این برنامه رو ویندوزی کنم...چون database استفاده شده در این برنامه جداول زیاد و فیلدهای فراوانی داره حدود 1000+ .میخواستم ببینم که به کمک دوستان میشه یک converter نوشت که foxpro database رو به sqldatabase تبدیل کنه...در ضمن فارسی هم باید ساپورت بشه...
ممنون از همه دوستان
سلام
نسخه کامل نرم افزار Microsoft SQL Server Management Studio یک convertor بسیار کامل و جالب برای دیتابیس ها دارد، فکر کنم فاکس پرو را هم ساپورت کند.
(الآن در خانه نسخه express اش را نصب کردم ولی برای شرکت نسخه کاملش را نصب کردم.)
میتوانم فردا جواب قطعی را بدهم. یا خودتان هم میتوانید در سایت مایکروسافت قابلیت های این نرم افزار را سرچ کنید.
سلام
با اجازه دوستان...
نسخه کامل نرم افزار Microsoft SQL Server Management Studio یک convertor بسیار کامل و جالب برای دیتابیس ها دارد، فکر کنم فاکس پرو را هم ساپورت کند.
(الآن در خانه نسخه express اش را نصب کردم ولی برای شرکت نسخه کاملش را نصب کردم.)
میتوانم فردا جواب قطعی را بدهم. یا خودتان هم میتوانید در سایت مایکروسافت قابلیت های این نرم افزار را سرچ کنید.
MohammadJavad.T
08-07-2008, 03:03
سلام با اجازه دوستان
این کانورتر رو چند وقت پیش از یه سایت وارز گرفتم البته خودم هنوز استفاده نکردم
میزارم اینجا شاید کمکت کنه
دانلود با حجم 4 مگابایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
afshin_h_m
31-07-2008, 22:37
سلام...
از همه دوستان ممنونم...
مطمئنین میشه ؟ چون کلا مفهوم دیتا بیس در Dos با دیتا بیس های امروزی خیلی فرق میکنه و اون دیتا بیسی که در Dos ساخته میشه یا با Foxpro کلا یچیز دیگست حتما میدونید که بعد از Dos کلا مدل جدیدی برای database ها ارائه شده و DBMS و 2 لایه به دیتابیس اضافه شد که قبلا وجود نداشت . البته شایدم در عمل بشه تبدیل کرد من نمیدونم دقیقا , دوست عزیز امتحان کردی نتیجشو اینجا حتما بگو برام جالبه بدونم .
سلام
مسافرتی برایم پیش آمد و بعد هم مطلب فوق را چک کردم، تاپیک کمی قدیمی شده بود و ترجیخ ندادم تاپیک قدیمی را مجدداً فعال کنم.
اما حالا که خود جناب afshin_h_m تاپیک را فعال کردند، باید بگم که متاسفانه آن مبدل همراه SQLManagment دیتابیس های فاکس پرو را پشتیبانی نمیکند.
واقعاً میبخشید و موفق باشید.
afshin_h_m
01-08-2008, 09:39
سلام..
بله همونطور که گفتید متاسفانه دیتابیس های فاکس پرو را پشتیبانی نمیکند.
دارم به کمک چند تا از دوستانم تلاش میکنیم یک مبدل بنویسیم که بتونه database و تبدیل کنه و فارسی رو هم ساپورت کنه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.