ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتمام حجت :دی

Aminzikzak
01-07-2008, 23:16
سلام ...
خوبین ؟

یه اتمام حجت کنم با دوستان در مورد وایر فریم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون تعارف بگم ، از این به بعد هر تاپیک نمونه کار بدون وایر فریم بود ،بدون هیچگونه اخطاری قفل میشه و به ترش میره ... تنها عذر موجه کاربر جدید بودنه که اونم باید بره قوانینو بخونه ... قانون قانونه برای همه حتی خودم.

خسته شدم از بس تک تک تذکر دادم ... تازه بگذریم از تذکرهای مکرر شهاب و هادی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا که همه بخونن مطلبو و بهش عمل کنن ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به عنوان نمونه یه وایر فریم یمذارم برای دوستانی که آشنایی ندارن»

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاپیک جنجالی هم در مورد نرم افزار های مختلف نزنید ، یه بار مکسو به جون مایا میندازن یه بار سینما فوردی رو به جون مایا و مکس میندازن ... آخرشم هیچکدومش هیچی نمیشن تا خود آدم تلاش نکنه ...
با اینکه خودم مایا کار هستم اما گذاشتم سه صفحه تاپیک پیش بره ، همش چرت و پرت بود ، یک کلمه بدرد بخحور توش نبود که بحث علمی یا تخصصی کرده باشه ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بحثهای اینگونه رو ادامه ندن و بدون توجه به اون تاپیک کارشونو ادامه بدن.

ممنون.
قلبانتان
زیک زاک.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SSS_HHH_OOO
01-07-2008, 23:23
به نظر من این شدت عمل لازم بود....
حالا دیگه فکر نکنم کسی کار بدون وایر بذاره....

Dark Kingdom
01-07-2008, 23:23
سلام .......
من کارایی که با Zbrush میسازم چجوری وایر بذارم ؟؟؟؟؟؟؟ :13:

MAX X
01-07-2008, 23:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چشم قربان

Aminzikzak
01-07-2008, 23:30
سلام .......
من کارایی که با Zbrush میسازم چجوری وایر بذارم ؟؟؟؟؟؟؟ :13:

برای زیبراش لازم نیست وایر بزارین ...
مدل رو در سه حالت لو پالی و مدیوم و کار نهایی قرار بدین کافیه ... شما بجاش فقط لو و مراحل دوم یا سوم اسموت رو بذار. یا مدل اسفیرز رو بذار...
منظورم اینه که مدلتو برگردون به حاتهای قبل از اسموت ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چشم قربان

چشمت بی بلا

Mostafa 3D
01-07-2008, 23:31
ایول امین خیلی تایپک باحالی بود دستت درست

Dark Kingdom
01-07-2008, 23:35
برای زیبراش لازم نیست وایر بزارین ...
مدل رو در سه حالت لو پالی و مدیوم و کار نهایی قرار بدین کافیه ... شما بجاش فقط لو و مراحل دوم یا سوم اسموت رو بذار. یا مدل اسفیرز رو بذار...
منظورم اینه که مدلتو برگردون به حاتهای قبل از اسموت ...

چشم حتما" ......... از این به بعد

3Dmajid
01-07-2008, 23:38
ببخشید وایرفریم چیه ؟

Aminzikzak
02-07-2008, 00:03
ببخشید وایرفریم چیه ؟

یه نمونه تو پست اول اضاف شد ...

b3dnet
02-07-2008, 00:11
ممنون امین جان لازم بود.....

gladiator group
02-07-2008, 01:23
فروختنمون فرار کنید...............
آقا باشه دیگه تکرار نمیشه.

vias
02-07-2008, 09:38
امین زدی به سیم آخر
اینقدر اعصابت ریخته به هم که بچه ها تشکر می کنن:31:

hadi665
02-07-2008, 11:30
خوب امین جان خیلی ممنون از این حرکتت

اما امین من یه چیزی بگم که میدونی ملت دیگه میخوان منو خفه کنن :31:

میدونی که امین برای اینکه بشه روشه مدلینگو فهمید و کلا مرتب بودن یا نبودنو از این حرفا رو فهمید و
مهمتر از همه تایید کاره دوستان که البته شایدم زیاد مهم نباشه من پیشنهاد میکنم وایر به صورت low poly باشه
به نظره من وایر اسموت شده ارزشه چندانی نداره ، اینطور نیست؟
مطمئنا مدل همیشه اسموت هست !

بازم ممنون امین

/.,mnb
02-07-2008, 12:37
تشكر فراوان آقا امين .............

3Dmajid
02-07-2008, 13:55
آهان !
منظورتون از wireframe این بود. راستش این رو میدونستم ولی گفتم شاید منظورتون یه چی دیگس.
خیلی معذرت میخوام این سوال رو میپرسم ولی من نمیدونم چه دلیلی داره که باید این کار رو انجام بدن ؟

hadi665
02-07-2008, 14:05
آهان !
منظورتون از wireframe این بود. راستش این رو میدونستم ولی گفتم شاید منظورتون یه چی دیگس.
خیلی معذرت میخوام این سوال رو میپرسم ولی من نمیدونم چه دلیلی داره که باید این کار رو انجام بدن ؟

خوب اولین دلیلش وایر low poly میتونه نشون بده که کار برای خوده طرف هست یعنی خدا ی نکرده ....

و دومیشم برای تشخیص سنگینی و سبکی کار تکنیک مدلینگو از این حرفا

hrgh2
02-07-2008, 18:13
ایول امین این بار دیگه کاملا قاطعانه

Aminzikzak
02-07-2008, 23:26
آهان !

شما فرض کنید قانونه و باید رعایت بشه ...
فکر میکنم بعد از یکسال همین کافی باشه ...