ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علی عبدالملکی

amir_rahmani
01-07-2008, 20:37
سلام دوستان من در این تاپیک می خواهم نظرات شما را در خصوص علی عبدالملکی جویا شوم .
لطفا نظرات خود را درباره این خواننده بگویید.

MeHrDaD_MeNaY
01-07-2008, 21:24
همش فوق العادست
كسي نميدونه بچه كجاست؟

netlcom
01-07-2008, 23:49
بچه مسعودیس

آرسـام
01-07-2008, 23:52
علی عبدالمالکی واقعا خواننده تواناییه. آهنگ دلکم رو با اینکه هزار بار گوش کردم. اما بازم تازگی و طراوتش رو واسه من حفظ کرده و تحت تاثیرم قرار میده.

dear_2007
02-07-2008, 09:01
عالیه از هر نظر

amir_rahmani
02-07-2008, 12:34
سلام اقا میشه این اهنگ دلکم را برای من هم بذارید.

franch
02-07-2008, 12:58
خواننده خوبيه . ولي بايد بيشتر رو اهنگاش كار كنه.

Alireza.M67
02-07-2008, 13:03
آهنگ نبض جسد از همه قشنگ تره که تو نظر سنجی نیست .

amir_rahmani
02-07-2008, 14:34

اقا شرمنده اخه من البوم جدیدش که اسمش نا مسلمون هست را فقط در نظرسنجی شرکت داده ام.
با این حال من گوش نکردم ولی چون شما می گید لابد قشنگه.

offlineinternet
02-07-2008, 14:40
هنگ نبض جسد از همه قشنگ تره که تو نظر سنجی نیست .

sourena_8888
02-07-2008, 14:52
همین الان دارم گوش میدم ...آهنگ مسافرم مسافرم

روزی صدای علی را گوش ندم حالم خرابه

نمیشه انتخاب کرد ...

معرکه ست معرکه

کی میگه مرده نفس نمیکشه...
کی میگه نبض جسد نمیزنه ...
خوبه که چشاتو یکم وا کنی ...
ببین اون مرده چقدر شکل منه...

hessam_sz
02-07-2008, 14:53
چرا آلبوم قبليش را نذاشتيد؟
به نظر منم آلبوم قبليش شنگتره مخصوصا آهنگ نبض جسد كه دوستمون هم گفتن.
اين آهنگ با همه آهنگ هاش يه جورايي فرق داره.تو مايه هاي رضا صادقي خونده.

Gita
02-07-2008, 16:04
سلام اقا میشه این اهنگ دلکم را برای من هم بذارید.
سلام
برای درخواست آهنگ به تاپیک درخواست تک آهنگ ايرانی 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

متشکر

amir_rahmani
02-07-2008, 17:58
اقا لطفا بیاید این تاپیک را ادامه بدیم تا شاید کسانی که این خواننده خوش صدا را نمی شناسند , بشناسند.

franch
02-07-2008, 23:48
ولي اين البوم اخيرش( نا مسلمون) رو واقعا قشنگ خونده.

FarzadSport
03-07-2008, 10:31
مشکل نظر سنجی اینجاست که شاید آدم واقعا نتونه یک آهنگ رو به عنوان بهترین آهنگ آلبوم انتخاب کنه...
اما به نظر من اون دو تا آهنگی که از مهستی باز خونی کرده خیلی قشنگ هستن :
:40:حاله منم خرابه
:40:من از خدامه ( به من نگاه کن)
البته من واقعا آهنگ "زود رفتی گلم" رو هم دوست دارم.مخصوصا اونجای آهنگ که اوج میگیره:46:به نظر من فوق العادست
حالا شما بگین توی نظر سنجی کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟؟؟!!!:46::31:

Saeed_askari
03-07-2008, 10:37
آهنگ خدانشناس هم معرکست که تو نظر سنجی نیست

من از خدامه هم واسه تو ماشین خیلی خوبه - قشنگه

--------

آهنگ زود رفتی گلم هم تقلید کرده از اسماعیل .... (خواننده ترک)

amir_rahmani
03-07-2008, 11:29
زود رفتی گلم رفتی داغت موند رو دلم
حیف بودی گلم رفتی دردامو به کی بگم؟

واقا معرکست

sourena_8888
03-07-2008, 12:30
همه ی کارهاش معرکست ...نظر سنجی را پاک کنید
واقعا نمیشه انتخاب کرد

LORD SCORPIAN
03-07-2008, 13:03
به نظر منم علی عبدالمالکی واقعا فوق العاده هست ولی نباید هنرمندی و شاهکار Dj Sorosh رو هم در تنظیم نادیده بگیرم.

mahsa71neda
03-07-2008, 21:44
اگه لينك دانلود اهنگاشم مي ذاشتين بد نمي شد

Alireza.M67
03-07-2008, 23:37
اینم آهنگ نبض جسد واسه اونایی که گوش ندادن .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

password :
اینم شعرش :

کی میگه مرده نفس نمیکشه
کی میگه نبض جسد نمیزنه
خوبه که چشاتو یک دم وا کنی
ببین اون مرده چقدر شکل منه

دیگه دارم میپوسم تو این کفن
روی زخمام تو دیگه نمک نزن
هی از این و اون نپرس مرده کیه
آره اون مرده منم جز من کیه

اشکی که هنوز تو چشامی
شعری که هنوز رو لبامی
بغضی که هنوز تو صدامی
جونی آآآآآآآآآآآآآآآآآآ
رفتی دیگه دارم میمیرم
ببین بی تو چقدر حقیرم
نرو اگه بری میمیرم
بمون بمون بموووووووووون

FarzadSport
04-07-2008, 09:41
اگه لينك دانلود اهنگاشم مي ذاشتين بد نمي شد

دوست عزیز شما باید درخواست های خودتون رو در بخش درخواست موسیقی مطرح کنید...

که در اون بخش هم یک تاپیک با عنوان : درخواست فول آلبوم علی عبدالمالکی وجود داره که میتونید هر دو آلبوم نامسلمون و خدا نشناس رو دانلود کنید...

amir_rahmani
04-07-2008, 09:46
همه ی کارهاش معرکست ...نظر سنجی را پاک کنید
واقعا نمیشه انتخاب کرد

حالا شما یکی را انتخاب کن.

D E V I L
04-07-2008, 22:54
من نامسلمون رو بیشتر از همه گوشی میدم.نه بخاطر آهنگ و اوج گرفتنش فقط بخاطر حرفایی که میگه.
کلا سبک شعرهای آهنگاش فرق میکنه.شعرهاش خیلی اجتماعی و سادس.مثلا آهگ زود رفتی گم و تک پر و بیشتر آهنگای دیگش احتمالا حرف دل بیشتر ما باشه.فقط dj سروش یکم زیاد خودشو معرفی میکنه.یه جورایی کلاس کاراشو میاره پایین.
سبک آهنگاش هم تو مایه های موسیقی استانبولیه.

Ahmad-Ra
04-07-2008, 23:43
سلام.
خواننده ای هست با صدای خوب. ولی از نظر من. در کارهاش تقلید زیاد داره و تنوع نداره و مثل باقی خواننده ها سبک خوندنش رو انتخاب کرده. یعنی مقلد خوبی نیست.
ولی سعی خودش رو زیاد میکنه و پشت کار داره.

amir_rahmani
05-07-2008, 09:56
سلام.
خواننده ای هست با صدای خوب. ولی از نظر من. در کارهاش تقلید زیاد داره و تنوع نداره و مثل باقی خواننده ها سبک خوندنش رو انتخاب کرده. یعنی مقلد خوبی نیست.
ولی سعی خودش رو زیاد میکنه و پشت کار داره.

بله درست است زیاد تقلید می کنه اما خوب تازه کار هستش و با پشتکار زیاد مطمئا باش که خوب می شه.

D E V I L
05-07-2008, 12:45
میشه بگین کیو تقلید میکنه؟
از نظر من که برای خودش سبک خاصی داره.

asextor1
05-07-2008, 13:15
به نظر من خواننده خوبیه . فقط یکی دو تا از آهنگاش سوتی داره و معلوم هست که کلاس آواز نرفته . ولی من کلا از خواننده هایی که برای خوشگل تر شدنشون به هر کاری دست میزنند خوشم نمیاد . فعلا شدیم عشق صادقی و داریوش . اگه به عکسای عبدالملکی نگاه کنید میبینید که زیر ابرویی که برداشته خیلی تو چشم میزنه . هر چند شاید برای شما اصلا مهم نباشه . در کل هم آهنگسازی و تنظیم خوبه و هم شعر ، فقط میمونه خودش که اگه بره کلاس آواز خیلی آهنگاش قشنگتر در میاد .

Ahmad-Ra
05-07-2008, 20:27
میشه بگین کیو تقلید میکنه؟
از نظر من که برای خودش سبک خاصی داره.

کس خاصی منظور نیست. منظور کلهم خواننده های حال حاظر هست .
من کلا از خواننده ای که سبک جدید و روش جدید خوندن داشته باشه خوشم میاد. چون اگه همه یه طور بخونن با یه مضموم خسته کننده میشه خیلی زود

FarzadSport
05-07-2008, 20:29
به نظر من خواننده خوبیه . فقط یکی دو تا از آهنگاش سوتی داره و معلوم هست که کلاس آواز نرفته . ولی من کلا از خواننده هایی که برای خوشگل تر شدنشون به هر کاری دست میزنند خوشم نمیاد . فعلا شدیم عشق صادقی و داریوش . اگه به عکسای عبدالملکی نگاه کنید میبینید که زیر ابرویی که برداشته خیلی تو چشم میزنه . هر چند شاید برای شما اصلا مهم نباشه . در کل هم آهنگسازی و تنظیم خوبه و هم شعر ، فقط میمونه خودش که اگه بره کلاس آواز خیلی آهنگاش قشنگتر در میاد .

دوست من مگه شما به خاطر قیافه یک خواننده به آهنگاش گوش میدی؟؟؟؟!!!:18::18:
خیلی از خواننده ها هستن که بدون هیچ عکس یا کلیپی فعالیت میکنند و بسیار هم کارشون خوبه حالا اگه بعد از چند تا آلبوم چهرشون معلوم شد رو صداشون و نظر شما تاثیر میزاره؟
حالا بگذریم به هر حال اینم سلیقه هستش دیگه...:46:

میخواستم بگم که کلا آلبوم دوم علی عبدالمالکی خیلی بهتر از آلبوم اولش هست به نظر من اگه یکی دو تا از آهنگای آلبوم اولش رو کنار بزاریم دیگه کلا هیچی نداره...
مخصوصا اون آهنگی رو که از مهستی توی آلبوم اولش بازخونی کرده"چشم های من" اصلا خوب از آب در نیومده در عوض شما واقعا از" حاله منم خرابه" و" به من نگاه کن(من از خدامه)" که اونا هم بازخونی مهستی هست لذت میبرید....
بازم جای امیدواری باقیه که دومی بهتر از اولی شده و به این معنیه که روندش صعودی بوده ایشاالله که همینجوری ادامه بده و بهتر شه...
و در کل من اینقدر که از آلبوم "نامسلمون" لذت بردم با "خدا نشناس" حال نکردم...:8::20:

به هر حال اینم نظر شخصی من بود...

ایشاالله که اون دوستمون هم حرفای منو به دل نگیره:46::10::40:

موفق باشید...
فــــــــــــرزاد

franch
05-07-2008, 22:21
اتفاقا صداش به نظر من خيلي خوبه . فقط بعضي جاها يه كم صداش گرفته هست.
من كه به اهنگاش گوش ميدم لذت ميبرم.

asextor1
06-07-2008, 12:24
من نگفتم صداش بده که . صداش واقعا خوبه ولی یه کلاس آواز لازم داره . منتظر آلبوم های بعدی ایشون هستیم

3Dmajid
08-07-2008, 13:59
اینقدر تعریف کردید ازش که رفتم گوش دادم ...
هی ... خوب بود ، میتونه بهتر از این هم کار کنه.

moslem-visual
09-07-2008, 07:58
من به شخصه بعد از مدتها از میون خواننده های نسل جدید بعد از صادقی و محمد اصفهانی (به علت کارهای مختص خودش) یه نفر مثل عبدالمالکی رو پسندیدم، شاید خیلی ها بگن آهنگاش نوعی تقلید از ترانه های دیگران است اما همین بازسازی یک ترانه ی قدیمی یا ترانه ای که علی رغم شعر و ریتم خوبش به درستی خوانده نشده کار بسیار جالب و البته دشواریه، برای آدمی که مثلا آهنگهای مهستی رو گوش داده شنیدن دوباره ی اون ترانه با یک ریتم جدید و صدای متفاوت خیلی لذت بخش و جالبه، ضمن اینکه یک نوع سادگی و اجتماعی بودن رو در صدا و ترنه هاش میشه احساس کرد، حداقل مثل خیلی ها برای خاندن زور نمیزنه، استعداد داره. امیدوارم مثل خیلی ها زود میدون رو خالی نکنه، همیشه انتقادهای نابجا هست و البته ایشون هم راه درازی رو پیش رو داره.

S!LENCE
10-07-2008, 14:14
سلام دوستان
منم چند تا از موزیک هاشو گوش دادم
قشنگ میخونه
یه سوال
آیا آلبوم هاش مجوز گرفته و میشه خرید یا باید دانلود کنیم؟
ممنون

دل تنگم
13-07-2008, 02:20
سلام دوستان

من هر دوتا آلبوم عبدالمالکی را دارم و صداش رو بی نهایت دوست دارم...
و البته اگر عنوان آهنگ های آلبوم اولش رو هم می گذاشتید باز هم انتخاب برام سخت بود...
اگر چه با آهنگ "حسود"ش جذب صداش شدم
به دوستانی که نشنیده اند توصیه می کنم حتما یکبار گوش بدید..

مطمئنم که پشیمون نخواهید شد

برقرار باشید