مشاهده نسخه کامل
: درخواست انتي ويروس جاوا
alphacino
01-07-2008, 19:48
من يه انتي ويروس با فرمت جاوا ميخواستم. راستش هرچي گشتم پيدا نكردم.
اگه كسي داره بذاره . ممنون ميشم.
برای 100000 امین! بار وجود نداره. اصلا گوشی های جاوا ویروس ندارن تا آنتی ویروس داشته باشن.
Hadi King
02-07-2008, 01:14
من يه انتي ويروس با فرمت جاوا ميخواستم. راستش هرچي گشتم پيدا نكردم.
اگه كسي داره بذاره . ممنون ميشم.
برای 100000 امین! بار وجود نداره. اصلا گوشی های جاوا ویروس ندارن تا آنتی ویروس داشته باشن.
دوستان عيسي درست ميگه گوشي هاي جاوا هيچ وقت ويروس نميگيره در كل ويروس براي اين نوع گوشي ها تاثير نداره كه بهش انتي ويروس بياد انتي ويروس جاوا وجود نداره :41: پس دنبالش نباشين اينجور انتي ويروس ها وجود ندارن :11:
موفق باشيد!:40:
NINTENDO_DS
02-07-2008, 14:29
به خدا من اینو هزار بار گفتم تازه 4 تا پست پایین تر هم این سوال رو پرسیدن باز دوستان میان تاپیک میزنن
alphacino
03-07-2008, 17:54
دوستان عيسي درست ميگه گوشي هاي جاوا هيچ وقت ويروس نميگيره در كل ويروس براي اين نوع گوشي ها تاثير نداره كه بهش انتي ويروس بياد انتي ويروس جاوا وجود نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس دنبالش نباشين اينجور انتي ويروس ها وجود ندارن
به خدا من اینو هزار بار گفتم تازه 4 تا پست پایین تر هم این سوال رو پرسیدن باز دوستان میان تاپیک میزنن
ولي گوشي من ويروس داره. چون به محض اينكه كابل usb گوشي رو به كامپيوتر وصل ميكنم folder options غيب ميشه.
اون ویروسی که شما می گی یه ویروس کامپیوتره که وارد رم گوشیت شده و باید واسه کامپیوترت ویروس کش نصب کنی بعد گوشی رو وصل کنی به کامپیوتر و اسکنش کنی. این ویروس به گوشی شما هیچ کاری نداره فقط کامپیوتر هایی که گوشیتو بهش وصل می کنی ویروسی می کنه پس حرف ما درست بود . شما آنتی ویروس جاوا نیاز نداری ! یه آنتی ویروس واسه Pc باید نصب کنی.
alphacino
04-07-2008, 00:24
دارم با spyware doctor scan ميكنم. كابل گوشيمم به pc وصله.
alphacino
04-07-2008, 00:25
درسته حق با شما بود. با راهنمايي شما اون ويروس و با spyware doctor كشتم.:31:
من بيشتر با ايرانسل به اينترنت وصل ميشم فكر كنم به خاطر اين, اين ويروس وارد رم گوشيم شده.:41:
براي اينكه از ورود اين ويروس به pc و رم گوشي جلوگيري كنم چه كار بايد كنم؟:19:
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.:10:
alphacino
04-07-2008, 00:26
اگه كسي نرم افزار يا ترفندي داره بگه ممنون ميشم.
alphacino
04-07-2008, 00:33
در ضمن اينو بگم كه من mcafee internet security رو هم نصب كردم ولي فايده نداشت.
در ضمن اينو بگم كه من mcafee internet security رو هم نصب كردم ولي فايده نداشت.
منظورت اینه که تو کامپیوترت نصب کردی دیگه؟ خب حتما آپدیت نیست که نتونسته اون ویروس رو بشناسه ولی spyware doctor ی که نصب کردی آپدیت بوده و شناخته ویروس رو.جلوگیری از ورود ویروس به موبایلتو فقط یه چیز می دونم نرفتن به سایت های نامطمعن. تازه ویروسی هم بشه واسه موبایلت که مشکلی نیست .همیشه یه آنتی ویروس به روز شده تو pc داشته باش که هر وقت موبایلو بهش وصل کردی ویروسی نشه. همین.
alphacino
04-07-2008, 14:39
خيلي ممنون از راهنماييتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.