ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سونی اریکسون : جدید ترین ELF's ها (همراه با توضیحات )

صفحه ها : 1 2 [3] 4

habib1933
30-09-2008, 17:29
بازم منظورمو نفهميدين
ميخواستم settings sms رو قفل كنم همين.بيخيال
ميدونم inbox قفل ميشه اما من برا Settingsميخواستم

E-Masood
30-09-2008, 17:43
سلام
اگه فقط بخوام صفحه كليد رو با Alllock قفل كنم بايد چكار كنم؟

behzadn
30-09-2008, 18:41
این مشکل ریست شدن خیلی کم پیش میاد از گوشی باشه احتمالا خود الف مشکل داره یا گوشی تو رو ساپورت نمیده:5:

عزیزم منم نگفتم مشکلم ریسیت شدنه :20: منم گفتم همه چیز درسته ولی فقط الف هیچ تغییری ایجاد نمیکنه :31:

abolfazlm
30-09-2008, 22:45
نه آدرنالين جان منظورم اين بود چطوري ميتونم رو settings sms هام با allock قفل بزارم

دوست عزیز شما باید یه فیلد به لاین آخر فابل اینی اضافه کنید به این صورت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بوک نیم و منو نیم رو توش تعریف میکنید و به جای X در LOCK_0X یه شماره بهش میدین (شماره بعد از آخرین شماره تعریف شده ) ...آدرس بوک نیم و منو نیم رو خودم پیدا میکنم برات و میزارم

سلام
اگه فقط بخوام صفحه كليد رو با Alllock قفل كنم بايد چكار كنم؟

عزیزم منم نگفتم مشکلم ریسیت شدنه :20: منم گفتم همه چیز درسته ولی فقط الف هیچ تغییری ایجاد نمیکنه :31:

فقط کافیه الف رو اجرا کنی ...همین

behzadn
30-09-2008, 23:33
دوست عزیز شما باید یه فیلد به لاین آخر فابل اینی اضافه کنید به این صورت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبوک نیم و منو نیم رو توش تعریف میکنید و به جای X در LOCK_0X یه شماره بهش میدین (شماره بعد از آخرین شماره تعریف شده ) ...آدرس بوک نیم و منو نیم رو خودم پیدا میکنم برات و میزارم

فقط کافیه الف رو اجرا کنی ...همین

به نکته ی خوبی اشاره کردی دوست عزیز :10:خب منم همین کارو میکنم ولی مشکل اینجاست که تغییری ایجاد نمیکنه با این که فعاله

eshagh
01-10-2008, 00:38
اون تما رو روزانه عوض میکنه ... واسه هر روز یه تم میزاری ...یعنی باید براش اسم تمی که تو یه روز باید اجرا شه بگی ...
در ضمن الف ساعت آنالوگی که گذاشتم برخی دوستان میگفتن رو 2010 اجرا نمیشه .... من تست نکردم ولی یه عکس گوشی W810 یکه تو همون سایت مرجع گذاشته بود که اونو اجرا کرده بود ...خودم اگه گیرم اومد ختما امتحان مکنم خبرشو میدم

دو حالت وجود داره
1. لیب گوشی آپدیت نیست
2. گوشیتون اون الف رو ساپورت نمی کنه ... من یه نرم افزار دیدم که رو کامپیوتر نصب میشه و آدرس الف و نوع گوشی رو بهش میدی ... بعد بهت میگه آیا گوشی اونو ساپورت میکنه یا نه ....اگه دوستان دارن بذارنش وگرنه هم خودم دنبالش بگردم تا دوستان همه استفاده کنند

طریقه نصب گوشی های db2020 دقیقا مثل گوشی w810 هستش ...
این کارا رو انجام بده
حافظه گوشی:
1. دو تا پوشه با نام های Zbin , ini میسازی ... الف ها رو تو Zbin و فایل های ini رو داخل ini میریزی
2. داخل Zbin یه پوشه درست میکنی به نام Config و فایل DYN_CONST.bin رو تو این پوشه میریزی ...
توجه کن اگه میخوای دسکتاپ استفاده کنی یه پوشه با نام desktop تو config درست میکنی و فایل های دسکتاپ رو توی اون میریزی... الف دسکتاپم میگم کجا بریزی
حافظه مموری:
1. یه پوشه درست میکنی به نام Zbin
2. داخل این پوشه دو تا پوشه درست میکنی به نام Config , Daemons
3. الف هایی که میخای با هر بار روشن شدن گوشی خودکار بیاد بالا تو Daemons میریزی ...الف دسکتاب هم تو همینحا باید بریزی

:8: خوب حالا موند کار آخر : پچ های elf و لیب (سعی کن لیب بروز باشه وگرنه گوشی ریست میشه) رو نصب کن

با سلام

دوستان عزيزي كه گوشيشان db2010 ميباشد وطالب اجراي ساعت آنالوگ ميباشند قبل از اجراي الف ساعت الف
اسليپ مدرا اجرا وبعدالف ساعت را اجرا نماييد .
اين روش روي چند گوشي اجرا وتست شده البته ليب گوشيتان بايست آپديت شده باشد .

eshagh
01-10-2008, 00:53
آقا این الف analog clock روی w700 من وقی اجراش میکنم بعد میخوام برم به دسکتاپ ببینمش گوشی هنگ و بعد ریست میشه تو رو خدا یکی بگه چیکار کنم بدجوری تو کفشم

با سلام

دوست عزيز روي w700 من اجرا شده وبه خوبي كار ميكند
شما بايست اول الف اسليپ مد را اجرا نمايي وبعد الف ساعت آنالوگ را اجرا كن .
حتما" ليب گوشيت را آپديت كني

abolfazlm
01-10-2008, 22:25
به نکته ی خوبی اشاره کردی دوست عزیز :10:خب منم همین کارو میکنم ولی مشکل اینجاست که تغییری ایجاد نمیکنه با این که فعاله

باید آدرس بوک نیم و منو نیم دقیق باشه وگرنه درست کار نمیکنه...یعنی اصلا کار نمیکنه ...

mirsedali
01-10-2008, 22:46
توي اون يكي تاپيك كسي جوابمو نداد مجبور شدم از اينجا بپرسم
ميدونم به adrenalin جان خيلي زحمت ميدم ولي خوب برات دعا ميكنم.:11:

سوالم اينه كه من الف مود 4 و 5 رو رو گوشيم كا810 نصب ميكنم ولي گوشيمو كه روشن مي كنم نتيجه فقط روشن خاموش شدن صفحه هست.:41:
كسي تا روي كا810 نصبش كرده؟
احتمال داره مين رو فلش كنم خوب بشه؟

abolfazlm
01-10-2008, 23:45
توي اون يكي تاپيك كسي جوابمو نداد مجبور شدم از اينجا بپرسم
ميدونم به adrenalin جان خيلي زحمت ميدم ولي خوب برات دعا ميكنم.:11:

سوالم اينه كه من الف مود 4 و 5 رو رو گوشيم كا810 نصب ميكنم ولي گوشيمو كه روشن مي كنم نتيجه فقط روشن خاموش شدن صفحه هست.:41:
كسي تا روي كا810 نصبش كرده؟
احتمال داره مين رو فلش كنم خوب بشه؟

شما پچتون با فریمور گوشی مطابق نیست ... باید گوشیتون فلش بخوره

mirsedali
02-10-2008, 09:28
شما پچتون با فریمور گوشی مطابق نیست ... باید گوشیتون فلش بخوره

نه. فرم وير گوشيم r8ba024 هست و پچ الف هم همينطور.:19:

habib1933
02-10-2008, 10:13
آدرسbookname ,username رو هركي پيدا كرد بزاره.تشكر

adrenalin
02-10-2008, 12:36
نه. فرم وير گوشيم r8ba024 هست و پچ الف هم همينطور.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif

دوستم من هم همین رو نصب کرد مشکلش همین بود من احتمال میدم مشکل از پچ باشه

mirsedali
02-10-2008, 15:24
دوستم من هم همین رو نصب کرد مشکلش همین بود من احتمال میدم مشکل از پچ باشه

ممنون كه جواب دادين:20:
منظورتون براي K810 هست؟ يعني هم ورژن 5 و هم4 خرابه؟:18:آخه براي ورژن چهار هم همين اتفاق ميفته.
اگه اينطور باشه بايد صبر كنم يا لينك ديگه اي وجود داره؟:19:

يه مشكل ديگه هم پيدا كردم
الان كه ميخوام پچ بريزم،رايت اسكريپت رو ميزنم وقتي C رو نگه مي دارم و كابل رو وصل مي كنم برنامه ستول شروع به كار مي كنه ولي همون اول گوشي روشن ميشه و ميگه كه اگه تا 15 ثانيه عمليات ادامه پيدا نكرد Stop بزن. و ادامه هم پيدا نمي كنه و ميگه
embedded flashloader not responds !
Elapsed:42 secs.
. چند بار امتحان كردم نشد. حتي مين رو هم فلش كردم ولي...:41:
بازم ممنون ميشم راهماييم كنيد.:40:

khoshemdavey
02-10-2008, 19:37
داش گوشی من w800 هستش الف 5 رو ریختم خوبم کار میکنه انصافا اما این پیغام میاد هر بار که روشن خاموش میشه

illegal liberary size از همون روشی که گفتیدم رفتم ولی همین میاد با BlibCreator هم امتحان کردم اما همون اشو کاسست چیکار کنم?

M.R.2
02-10-2008, 20:42
دوستان برای اجرای برنامه فان چکر باید برنامه net fremwork رو نصب کنید

abolfazlm
02-10-2008, 23:34
آدرسbookname ,username رو هركي پيدا كرد بزاره.تشكر

بگیر دوست عزیز این مال اون چیزی که میخواستی
SMS UI Book: SMS Settings

اینم بقیش :

دیگه کجای گوشی رو میخوای؟؟:31:

mirsedali
03-10-2008, 13:32
ممنون كه جواب دادين:20:
منظورتون براي K810 هست؟ يعني هم ورژن 5 و هم4 خرابه؟:18:آخه براي ورژن چهار هم همين اتفاق ميفته.
اگه اينطور باشه بايد صبر كنم يا لينك ديگه اي وجود داره؟:19:

يه مشكل ديگه هم پيدا كردم
الان كه ميخوام پچ بريزم،رايت اسكريپت رو ميزنم وقتي C رو نگه مي دارم و كابل رو وصل مي كنم برنامه ستول شروع به كار مي كنه ولي همون اول گوشي روشن ميشه و ميگه كه اگه تا 15 ثانيه عمليات ادامه پيدا نكرد Stop بزن. و ادامه هم پيدا نمي كنه و ميگه
embedded flashloader not responds !
Elapsed:42 secs.
. چند بار امتحان كردم نشد. حتي مين رو هم فلش كردم ولي...:41:
بازم ممنون ميشم راهماييم كنيد.:40:

چيكار كنم برم سراغ ورژن 1؟:19::18:

adrenalin
03-10-2008, 14:27
چيكار كنم برم سراغ ورژن 1؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

این جوری که شما صحبت می کنید اره دیگه اخه ورژن هم الف های جدید رو خوب اجرا نمیکنه

mirsedali
03-10-2008, 21:32
این جوری که شما صحبت می کنید اره دیگه اخه ورژن هم الف های جدید رو خوب اجرا نمیکنه

ممنون
ولي اگه راه ديگه اي پيدا كردين بهمون بگين.
بازم ممنون.:46:

adrenalin
07-10-2008, 18:29
سلام :46:

اینم یه الف جدید
کارش اینه که کلید ریستارت و شات دان اضافه می کنه فقط کافیه کلید پاور گوشی رو نگه دارید الف فعال میشه که اولی برای خاموش و دومی ریستارت زبانشنم فکر کنم روسی خیلی بد مینویسه :2:

اینم عکس (گوشی خودمه ) تست شده برروی k750/w800

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SERVER 1:8:

SERVER 2

mohammad_77
07-10-2008, 20:10
اين الف مانند يك task manager بزاي گوشي شما عمل ميكند شما اين الف را ميتوانيد توسط

كليد شروعي كه در فايل ini تعريف مي شود فعال كنيد و سپس ميتوانيد از ميان بوكهاي (task) فعال بوك مورد

نظرتان را انتخاب و باز كنيد به اين صورت شما مي توانيد ميان كارهاي فعال داخل گوشي حركت كنيد شما به

اين وسيله مي توانيد به صفحه ي stand by سويچ كنيد كه اين زماني مفيد واقع مي شود كه مثلا شما در حال

دريافت يا ارسال فايل با BT هستيد به اين وسيله شما ميتوانيد در حال ارسال BT وارد منو شويد
book manager همچنين مانند يك الف منجر عم ميكند شما ميتوانيد به وسيله ي اين الف اغلب الف هاي

موجود را توسط كليد c متوقف كنيد يا مي توانيد اطلاعات مربوط به نويسنده ي الف را با زدن كليد authors

ببيند
بزاي بستن bookmanger كليد back زده و نگه داريد براي مينيمايز تمام بوكها و رفتن به دسكتاپ كليد #

بزنيد و براي بستن تمام بوك ها كليد # زده ونگه داريد
شما همچنين ميتوانيد براي تمامي شماره ها شورتكات تعريف كنيد شورتكاتها را مي توانيد براي فشار دادن كوتاه

و طولاني كليد ها تعريف كنيد و همچنين شورتكاتها در دو تب وك و الف متفاوت عمل ميكنند يعني شما ميتوانيد

جمعا 36 شورتكات براي برنامه تعريف كنيد اين برنامه داراي امكانات بسيار زيادي است كه با مطالعه ي فايل

ini به آنها پي ميبريد

با سلام .

مدتی بود که داشتم از گوشیم خسته میشدم ولی حالا واقعا احساس میکنم که هرگز گوشیم جواد بشو نیست .

از این ایجاد این تایپینگ هم کمال تشکر را از شما دارم :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: .............

با این الف خیلی ور رفتم ولی نحوه ساختن شورتکاتش رو نفهمیدم اگر کسی میتونه کمی واضحتر بیان کنه و یک نمونه هم بگذاره ممنون میشوم .

در ضمن جناب adrenalin دمت گرم . :10:

adrenalin
07-10-2008, 20:23
با سلام .

مدتی بود که داشتم از گوشیم خسته میشدم ولی حالا واقعا احساس میکنم که هرگز گوشیم جواد بشو نیست .

از این ایجاد این تایپینگ هم کمال تشکر را از شما دارم :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: .............

با این الف خیلی ور رفتم ولی نحوه ساختن شورتکاتش رو نفهمیدم اگر کسی میتونه کمی واضحتر بیان کنه و یک نمونه هم بگذاره ممنون میشوم .

در ضمن جناب adrenalin دمت گرم . :10:

سلام
برو اینجا پست 163 دوستمون اموزش گذاشتن

قابل شما رو نداشت

احمد

eshagh
08-10-2008, 00:03
سلام :46:

اینم یه الف جدید
کارش اینه که کلید ریستارت و شات دان اضافه می کنه فقط کافیه کلید پاور گوشی رو نگه دارید الف فعال میشه که اولی برای خاموش و دومی ریستارت زبانشنم فکر کنم روسی خیلی بد مینویسه :2:

اینم عکس (گوشی خودمه ) تست شده برروی k750/w800

SERVER 1:8:

SERVER 2

با سلام

دوست عزيز اگرالف اسليپ مدرا روي گوشيت نصب داشته باشي اين كارها را انجام ميدهد .
اگر كليد c را براي چند ثانيه نه داري گوشي شات دان مينمايد
واكر كليد برگشت را براي چندثانيه نگه داري گوشي زيستارت مينمايد .:11:

mohammad_77
08-10-2008, 00:15
با سلام .

الفهایی مثل
bookmanager-202.5
و

FastKeys

روی گوشی من درست جواب نمیدهند . یعنی نمی توانم شورت کات تعریف کنم یا از پیش فرضش استفاده کنم .
لیبم هم آپدیت هستش . کا 750 .

کسی نظری داره ؟

مسیر درست فایلهاش رو میتونید بهم بدین ( کاملا دقیق)

راستی من پچ GFX رو نصب کرده ام موردی که نداره ؟
اگه باید غیر فعال شه چطوری دوباره باید ازش استفاده کنم ؟

adrenalin
08-10-2008, 10:00
با سلام

دوست عزيز اگرالف اسليپ مدرا روي گوشيت نصب داشته باشي اين كارها را انجام ميدهد .
اگر كليد c را براي چند ثانيه نه داري گوشي شات دان مينمايد
واكر كليد برگشت را براي چندثانيه نگه داري گوشي زيستارت مينمايد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

بعضی از گوشی ها اسلیپ مود اجرا نمیشه این بهتری راه هست

mamo
08-10-2008, 19:40
سلام دوستان
اگه ميشه يه نمونه فايل Desktop.cfg رو كه خودتون استفاده ميكنين بدين

mamo
09-10-2008, 11:02
کسی نبود به من کمک کنه ؟

abbas_392003
09-10-2008, 12:27
من در کال لوگر مشکلي دارم وآن اين است وقتي که ليست تماسها را در گوشي باز ميکنم فقط سه حرف روسي است ولي اگردر کامپيوترباز ميکنم کاملا درست وانگليسي است گوشي کا 750 تبديل شده به دبليو 800 در ضمن فايلهاي تکست در گوشي خوانده ميشود و با نسخه هاي ديگر هم اينچنين است لطفا مشکل مرا حل کنيد بسيار بسيار ممنون هست

mohammad_77
09-10-2008, 16:41
با سلام .
من بعضی از این الف ها رو نصب کرده ام ولی یک مورد جواب نمیدهد که واقعا بهش احتیاج دارم . ممنون میشم کسی کمک کنه .

bookman
FastKeys

من این پچ ها رو روی گوشیم نصب کرده ام .

این هم عکس bookman هستش :

این هم محتویات فایل INI این الف :

فقط میخواهم شورتکات ها کار کنند . همین

آخرین لیب رو هم نصب کرده ام . هرکسی کمک کنه خدا بهش N97 بدهد .

mamo
10-10-2008, 01:03
سلام
يكي به من كمك كنه
من با desktop1,2 مشكل دارم
فايل ها رو ميريزم و الف رو اجرا ميكنم
وقتي كليد تعريف شده رو ميزنم ميره توي اولين لينك
چطوري بين آيكون ها حركت كنم؟
گوشيم k800>k810 r8ba024

acc
10-10-2008, 07:34
سلام اینم یه ساعت که روی صفحه گوشیتون میاد البته این به هر گوشی نمیخره و برای w800 با w700
فرق میکنه اینی که من گذاشتم برای w800 هست

میشه بگی تاریخ و ساعت اصلی رو چجوری برداشتی ؟
پچ یا الف ؟
واسه w700 می خوام

abbas_392003
10-10-2008, 08:21
من در کال لوگر مشکلي دارم وآن اين است وقتي که ليست تماسها را در گوشي باز ميکنم فقط سه حرف روسي است ولي اگردر کامپيوترباز ميکنم کاملا درست وانگليسي است گوشي کا 750 تبديل شده به دبليو 800 در ضمن فايلهاي تکست در گوشي خوانده ميشود و با نسخه هاي ديگر هم اينچنين است لطفا مشکل مرا حل کنيد بسيار بسيار ممنون هست

adrenalin
10-10-2008, 11:04
سلام
يكي به من كمك كنه
من با desktop1,2 مشكل دارم
فايل ها رو ميريزم و الف رو اجرا ميكنم
وقتي كليد تعريف شده رو ميزنم ميره توي اولين لينك
چطوري بين آيكون ها حركت كنم؟
گوشيم k800>k810 r8ba024

شما باید میانبر های گوشی خودتون رو بردارید تا روی هر ایکون به راحت حرکت کنه

adrenalin
10-10-2008, 11:07

مشکل از الف هست که زبانش روسی هست منم همین مشکل رو داشتم بهتره از یه ورژن قدیمی ترش استفاده کنی

adrenalin
10-10-2008, 11:36
پچ یا الف ؟
واسه w700 می خوام

با پچ حذف کردم ولی این پچ رو برای W700 ندیدم

abbas_392003
10-10-2008, 12:51
آقای adrenalin با ورژنهای دیگر هم اینچنین است

mamo
10-10-2008, 14:31
همه شورت كات ها رو حذف كردم
باز هم نشد

abolfazlm
10-10-2008, 22:22
پچ یا الف ؟
واسه w700 می خوام

با تغییرات جزیی در لایوت میشه هر چیزی داخل دسکتاپ رو در اختیار بگیری ... نیازی به پچ نداری

acc
11-10-2008, 08:16
با تغییرات جزیی در لایوت میشه هر چیزی داخل دسکتاپ رو در اختیار بگیری ... نیازی به پچ نداری

هر چی ور رفتم نشد.
نمی دونم دقیقا کجاشو باید عوض کنم .

acc
11-10-2008, 08:32
واسه تاریخ فقط کافیه لاین مربوط به <!-- Date --> رو پاک کنی ...واسه ساعت این کار رو کردم به سمت چپ منتقل شد...پس لاین <!-- Time --> رو با دادن مختصات اشتباه میتونی خذف کنی ... این واسه Date هم صادقه

سلام . فکر کنم گوشی های سایز کوچک تر از k800 لایوتش فرق داشته باشه. این جوری که توی شکل بود نبود
من می خوام تاریخ و ساعتو از دسکتاپ w700 پاک کنم . میشه راهنمایی کنین ؟ یا یه لایوت بذارین
ممنون

mamo
11-10-2008, 17:36
شما باید میانبر های گوشی خودتون رو بردارید تا روی هر ایکون به راحت حرکت کنه

من این کار رو هم کردم ولی نشد
کمکم کنید

mamo
11-10-2008, 17:48
اینم مجموعه الف واسه شما شاید به دردتون خورد

4152 KB

mamo
11-10-2008, 17:50
دومی
751 KB

s.hidden
11-10-2008, 20:23
ایول مجموعه ها ...

mohammad_77
11-10-2008, 20:31
با سلام .

کسی جوابه من رو نمیده ؟

این الفها برای شورتکاتها روی کا 750جواب میده یا نه .
اگر جواب میده چرا برای من کار نمیکنه ؟

abolfazlm
11-10-2008, 23:54
سلام . فکر کنم گوشی های سایز کوچک تر از k800 لایوتش فرق داشته باشه. این جوری که توی شکل بود نبود
من می خوام تاریخ و ساعتو از دسکتاپ w700 پاک کنم . میشه راهنمایی کنین ؟ یا یه لایوت بذارین
ممنون
چه تغییراتی میخواین بدین تا من رو لایوت براتون بذارم

mamo
12-10-2008, 00:46
قابل شما رو نداشت

acc
12-10-2008, 08:45
چه تغییراتی میخواین بدین تا من رو لایوت براتون بذارم

مشکلم فقط تاریخ و ساعت اصلی گوشیه که می خوام پاک کنم . واسه w700

mamo
12-10-2008, 16:37
چرا کسی به من جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
الف دسکتاپ کار نمیکنه
تمام شورتکانهای گوشی رو هم غیر فعال کردم بازم نشد
نمیتونم بین آیکون ها حرکت کنم فقط کلیدی که واسه انتخاب کردن گذاشتم اون کار میکنه که به اولین ایکون میره
F1 F1 F1 F1

mamo
12-10-2008, 17:48
چرا کسی به من جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
الف دسکتاپ کار نمیکنه
تمام شورتکانهای گوشی رو هم غیر فعال کردم بازم نشد
نمیتونم بین آیکون ها حرکت کنم فقط کلیدی که واسه انتخاب کردن گذاشتم اون کار میکنه که به اولین ایکون میره
F1 F1 F1 F1

یکی به من جواب بده

راستی این هم یه مجموعه الف تست شده و کامل واسه k810 . فقط زحمت copy & paste واسه شما میمونه چون همه فولدرها همراه با محتویات وجود داره

size: 104 KB

mamo
12-10-2008, 17:48
یه مجموعه دیگه

mamo
13-10-2008, 18:54
سلام
ممنون ، مشكلم خود به خود حل شد

acc
14-10-2008, 08:03
یکی نیست جواب منو بده ؟

bobosibzam
14-10-2008, 16:29
با الف Sleep_mode می تونی حذف کنی ولی اینجوری میشه

mohammad_77
14-10-2008, 19:19
با سلام .

حالا که دیدم کسی کمک نکرد خودم دست به سرچ شدم و مشکل FastKeys رو حل کردم . :21:

اینم برای کسانی که روی کا 750 میخوان نصب کنند . مسیرها هم داخل گوشی هستش .

فایل ini رو دقیق بخونید خیلی کارا میکنه : تماس - اجرای الف - ارسال کد و ....

abolfazlm
14-10-2008, 22:27
یکی نیست جواب منو بده ؟
سوالتون چیه

با سلام .

حالا که دیدم کسی کمک نکرد خودم دست به سرچ شدم و مشکل FastKeys رو حل کردم . :21:

اینم برای کسانی که روی کا 750 میخوان نصب کنند . مسیرها هم داخل گوشی هستش .

فایل ini رو دقیق بخونید خیلی کارا میکنه : تماس - اجرای الف - ارسال کد و ....

خوب اینو که خودم داشتم میگفتی بدم

seyed1370
15-10-2008, 21:56
سلام
من گوشیم و580 ه با فریم ور ه R8be001 حالا کدوم الفها رو گوشیه من کار میکنه ؟ میشه واسم بذارین ؟!

mohammad_77
16-10-2008, 15:48
سوالتون چیه

خوب اینو که خودم داشتم میگفتی بدم

من این جا گلوم پاره شد ولی کسی جواب نداد ( کمتر از یک هفته هست که دارم داد میزنم ) :2:

حالا که دستت بخیره در مورد الف UNZIP یک موارد خاصی وجود داره ببینم میتونی کمک کنی ؟

آخرین ورژن لیب که کارساز نشد توی موبیل فری یکی بهم گفت باید فایل ext.ini رو اصلاح کنی کلی ور رفتیم و نتیجه نداد . کسی میتونه تکمیل شدش رو بذاره ؟ :42:

younes_ysf
17-10-2008, 02:36
سلام . یه مشکل من یه k310 دارم که تبدیلش کردم به w200 . الف مود 4 روش نصب نمیشه. چرا؟ نمیدونم. مشکلم اینه که وقتی همین الف پک ورژن یک رو نصب میکنم خودش یه فولدر config میسازه که توش فایل DYN_CONST.bin قرار داره. مساله اینه که این فایل سایزش صفره. هیچ جوری هم حذف نمیشه تا ورژن جدیدترشو بزارم. نا با موبی نا با ستولز و نا با my phone explorer ....( یه چیز جالب. فولدر other که توی گوشی دیده میشه اصلا وجود نداره، نه تویtpa/usb و نه تویtpa/user ) ممکنه کسی بهم بگه چطوری میتونم DYN_CONST.bin جدید رو جایگزین کنم.

bobosibzam
17-10-2008, 12:09
سلام . یه مشکل من یه k310 دارم که تبدیلش کردم به w200 . الف مود 4 روش نصب نمیشه. چرا؟ نمیدونم. مشکلم اینه که وقتی همین الف پک ورژن یک رو نصب میکنم خودش یه فولدر config میسازه که توش فایل DYN_CONST.bin قرار داره. مساله اینه که این فایل سایزش صفره. هیچ جوری هم حذف نمیشه تا ورژن جدیدترشو بزارم. نا با موبی نا با ستولز و نا با my phone explorer ....( یه چیز جالب. فولدر other که توی گوشی دیده میشه اصلا وجود نداره، نه تویtpa/usb و نه تویtpa/user ) ممکنه کسی بهم بگه چطوری میتونم DYN_CONST.bin جدید رو جایگزین کنم.

این کد نوت پد بزار و با پسوند txt ذخیره کن بعد فایل txt تو قسمت MISCK File قرار بده و رو Write کلیک کن.انشاالله پاک می شه.

delfile:/tpa/user/other/ZBin/Config/DYN_CONST.bin

acc
18-10-2008, 10:59
مشکلم فقط تاریخ و ساعت اصلی گوشیه که می خوام پاک کنم . واسه w700

کسی نیست مشکل منو حل کنه ؟

bobosibzam
18-10-2008, 13:18
کسی نیست مشکل منو حل کنه ؟

با این پچ فقط می تونی ساعتو حذف کنی چون یه جورایی خودم درستش کردم باید بگم رو گوشی خودم تستش کردم

M.R.2
18-10-2008, 18:21
ورژن جدید الف کال لوگر

M.R.2
18-10-2008, 18:27
اینم ورژن جدید الف هدست منیج

behrooz_bhsf
18-10-2008, 19:20
درود بر همه دوستان :
من از الف SleepMode4 استفاده میکنم،ولی به صورت زیر ظاهر میشه.
اگه مشکل از فایل ini هست یه نفر که ازش استفاده میکنه فایل ini رو بذاره.

behrooz_bhsf
18-10-2008, 19:32
با درود بر همه دوستان :

younes_ysf
19-10-2008, 00:51
سلام. من با اين BookManager مشکل دارم اونم اينه که اجرا نميشه . سايدم من بلد نيستم. وقتي روي اون ميرام و استارت رو ميزنم هيچ اتفاقي نميفته هرچي دکمه ها رو ميزنم باز فايده نداره. گوشيم w200 . البته k310 بود تبديلش کردم با اين. کسي ميتونه مشکلم رو حل کنه. اشکال از ليب و dyn نيست چون هردو کاملا جديدن. فولدر ها هم همونه که گفته شده. ZBin>bookmanager.elf
ini>bookman>bookman.ini

abbas_392003
19-10-2008, 07:51

abbas_392003
19-10-2008, 07:52
لطفا مشکل مرا حل کنید

acc
19-10-2008, 17:37
با این پچ فقط می تونی ساعتو حذف کنی چون یه جورایی خودم درستش کردم باید بگم رو گوشی خودم تستش کردم

ممنون این پچی که ساختی رو منم یه جورایی به فکرم رسیده بود ولی هر کار میکردم نمی شد.واسه تاریخ گوشی هم میشه همچین کاری کرد ؟یعنی کدشو بنویسم . بعد مثل همین پچ شما یه آدرس پرت بهش بدم ؟

ostooreh
19-10-2008, 17:55
سلام من یه چند وقتی نبودم میشه یه elfpack & lib خوب واسه w850 r1kg001 بزارین (هم کم هنگ کنه هم الفهای زیادی بخونه)

ممنون

bobosibzam
19-10-2008, 20:33
ممنون این پچی که ساختی رو منم یه جورایی به فکرم رسیده بود ولی هر کار میکردم نمی شد.واسه تاریخ گوشی هم میشه همچین کاری کرد ؟یعنی کدشو بنویسم . بعد مثل همین پچ شما یه آدرس پرت بهش بدم ؟

من خیلی سعی کردم اما نزدیک بود گوشیمو خراب کنم ولی شما سعی خودتو بکن من اگه تونستم بهت خبر می دم.

mohammad_77
19-10-2008, 21:12
با درود بر همه دوستان :

كاش خود فايل ini رو ميگذاشتي يا توي tag قرار ميدادي ولي در حال با توجه به عكس يا سايز فونت مربوطه بزرگ هستش يا دو تا از محل نمايش ها آدرس مشابه دارند :

به عنوان مثال در خط زير :

اگر روز و تاريخ در يك محل باشند و هر در وسط صفحه باشند چنين حالتي ممكن هست روي بده .

M.R.2
20-10-2008, 14:14
دوستان من بجای اینکه موقع نصب الف مد ولیب رایت اسکریپت رو بزنم فلش رو زدم و الان الفها درست کار نمی کنه .
آیا میشه این هارو پاک کرد لطفا راهنمایی کنید

ostooreh
21-10-2008, 08:28
سلام چرا واسه من الفهای logo changer و screen shooter کار نمی کنند؟ (بقیه همش درسته و من از libهای جدید آقای adrenalin استفاده می کنم)

adrenalin
21-10-2008, 14:41
سلام چرا واسه من الفهای logo changer و screen shooter کار نمی کنند؟ (بقیه همش درسته و من از libهای جدید آقای adrenalin استفاده می کنم)

نمیدونم چه مرگشون هست :D
منم همین مشکل رو دارم
ربطی به لیب فکر نکنم داشته باشه

acc
21-10-2008, 18:39
من خیلی سعی کردم اما نزدیک بود گوشیمو خراب کنم ولی شما سعی خودتو بکن من اگه تونستم بهت خبر می دم.

این پچی کا ساختی گوشیمو ریست میکنه !

یعنی واقعا نمیشه این تاریخو ساعتو از رو w700 برداشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:41:

M.R.2
27-10-2008, 11:34
اینم ورژن جدید AnalogClock تو این ورژن میتونید طول و پهنای عقربه هارو تغییر بدید.

M.R.2
27-10-2008, 11:42
الف جدید UnRAR برای استخراج فایلهای rar

amin-kery
28-10-2008, 01:08

دوست عزیز چه طور می شه اختیار رو در دست گرفت؟
یعنی چه طور فایل لایوت رو دست کاری کنیم؟
خیلی دنبالشم
اگه بلدی برام حتما بذار
ممنون:10::40:

abolfazlm
28-10-2008, 11:07
دوست عزیز چه طور می شه اختیار رو در دست گرفت؟
یعنی چه طور فایل لایوت رو دست کاری کنیم؟
خیلی دنبالشم
اگه بلدی برام حتما بذار
ممنون:10::40:
من آموزشش رو تو همين تاپيك گذاشتم...

amin-kery
28-10-2008, 13:26
من آموزشش رو تو همين تاپيك گذاشتم...

دست گلت درد نکنه
گوشی من w700 هست و داخل لایوت هایی که گشتم این طور مشخصاتی رو ندیدم.
اگه می شه یکم دقیق تر و قدم به قدم تر بگی ممنونت می شم.
بازم یه دنیا ممنون
پس من منتظرم

younes_ysf
28-10-2008, 17:39
منم w200 دارم. این اموزش لای اوت زیاد کارایی نداشت واسه گوشی من. اخه اصلا اون چیزایی که گفته بودی داخلش نبود

adrenalin
29-10-2008, 14:40
دست گلت درد نکنه
بازم یه دنیا ممنون
پس من منتظرم

منم w200 دارم. این اموزش لای اوت زیاد کارایی نداشت واسه گوشی من. اخه اصلا اون چیزایی که گفته بودی داخلش نبود

دوستان لایوت سری DB2020 کلی فرق میکنه با سری DB2010 و برای همین چیزای که دوستمون گفتن نتونسته کمکی به شما بکنه

abolfazlm
29-10-2008, 16:04
دست گلت درد نکنه
بازم یه دنیا ممنون
پس من منتظرم

دوستان لایوت سری DB2020 کلی فرق میکنه با سری DB2010 و برای همین چیزای که دوستمون گفتن نتونسته کمکی به شما بکنه

د.ستان نگران نباشین .... آموزشش رو براتون میزارم تا فردا!!!:10:

abolfazlm
29-10-2008, 21:14
با این نرم افزار میتونید layout db2010 رو مدیریت کنید ...
برای راحتی دوستان براشون به زبان فارسی ترجمه کردم ...

اون اسکریپتی هم که جای ساعت رو مدیریت میکنه اینه :

adrenalin
31-10-2008, 11:17
سلام
دوستان دیگه ورژن الف ها داره تغییرات زیادی می کنه دیگه از این به بعد الف با پسوند .elf دیگه ساخته
نمیشه با پسوند pkg ساخته میشه
و توسط یک الف نصب کننده باید الف ها رو نصب کرد
اینم متن توضیحات این الف

Elf Installer v1.0
elf to simplify the process of installing new elves.
must be associated with the file extension pkg Installer.elf
then the file manager is on the phone *. pkg and all
the necessary spare parts from elfa raskladyvayutsya in their folders.
further - to elfopisateley.
creating installation package.
create a folder structure on the drive necessary to work your elfa.
for example BookManager.
Created by:
% DIR_ELFS_DAEMONS_EXT% / BookManager.elf
% DIR_ELFS_DAEMONS_EXT% / RunOnce.elf
% DIR_INI% / bookman/1.png
% DIR_INI% / bookman/2.png
% DIR_INI% / bookman/3.png
% DIR_INI% / bookman/4.png
% DIR_INI% / bookman / bookman.ini
% DIR_INI% / bookman / shortcuts.ini
Further Paku the case to the ZIP and renamed the BookManager.pkg
If the installation package is elf, with the same name package (case sensitive)
that the completion of installation, it will be launched.
If the installation package is RunOnce.elf - he (RunOnce.elf) will be launched and removed.

adrenalin
31-10-2008, 11:48
اینم یه فایل منجر قوی
برای DB2020

اینم 2تا عکس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SERVER 1:10:

SERVER 2:11:

hessam_sz
31-10-2008, 12:28
سلام
دوستان دیگه ورژن الف ها داره تغییرات زیادی می کنه دیگه از این به بعد الف با پسوند .elf دیگه ساخته
نمیشه با پسوند pkg ساخته میشه
و توسط یک الف نصب کننده باید الف ها رو نصب کرد
اینم متن توضیحات این الف

Elf Installer v1.0
for example BookManager.
Created by:
If the installation package is RunOnce.elf - he (RunOnce.elf) will be launched and removed.

خب حالا تكليف الف هايي كه تا حالا نصب كرديم چي ميشه؟واسه اونا كه مشكلي پيش نمياد؟

adrenalin
31-10-2008, 13:33
خب حالا تكليف الف هايي كه تا حالا نصب كرديم چي ميشه؟واسه اونا كه مشكلي پيش نمياد؟
نه حسام جان مشکلی برای قبلی ها پیش نمیاد
خیالت راحت باشه

rezapourmanesh
31-10-2008, 14:26
با این نرم افزار میتونید layout db2010 رو مدیریت کنید ...
برای راحتی دوستان براشون به زبان فارسی ترجمه کردم ...

اون اسکریپتی هم که جای ساعت رو مدیریت میکنه اینه :

براي گوشيهاي db2020نداريد؟من کا810دارم
ممنون مي شوم اگخ برايم بگذاريد.
:11::11:

rezapourmanesh
31-10-2008, 14:51
د.ستان نگران نباشین .... آموزشش رو براتون میزارم تا فردا!!!:10:

سلا هنوز نذاشتي که
من خيلي طالبم زودتر بذار
ممنون

magical
31-10-2008, 18:05
سلام جمعآً

طریقه کار به unrar چطوریه؟

این الف headset manegment چرا با دکمه پاور گوشی کار می کنه؟! مگه نباید با دکمه هندزفری کار کنه؟

mirsedali
31-10-2008, 23:38
Elf Installer v1.0
for example BookManager.
Created by:
If the installation package is RunOnce.elf - he (RunOnce.elf) will be launched and removed

ميشه ترجمه ش رو بنويسين؟ :13:

abolfazlm
31-10-2008, 23:55
سلا هنوز نذاشتي که
من خيلي طالبم زودتر بذار
ممنون

اااااااااااا ... دوست عزیز خوب همینیه که گذاشتم ...چی میخوای مگه ... مگه میخوای لایوتت رو چیکا کنی ؟ خودت میخوای دوباره لایوت بنویسی:5:

alyy
01-11-2008, 12:53
برای من که اینتوری هست تا قفل صفحه کلید رو باز میکنم رمز می خواد
میشه اون فایل ini که برای گوشی خودت استفاده میکنی (مربوط به قفل صفحه کلید ) واسه ما هم بزاری اخه الفی که واسه فقل کذاری هستش مال منم برعکسه یعنی وقتی صفحه کلید رو قفل میکنم ازم رمز میخواد:18::41:

adrenalin
01-11-2008, 14:55
میشه اون فایل ini که برای گوشی خودت استفاده میکنی (مربوط به قفل صفحه کلید ) واسه ما هم بزاری اخه الفی که واسه فقل کذاری هستش مال منم برعکسه یعنی وقتی صفحه کلید رو قفل میکنم ازم رمز میخواد:18::41:
بفرماید خدمت شما ولی من اصلا فایل ini رو تغییرش ندادم
یعنی همون ini هست که رو گوشیتون هست:10:

abolfazlm
01-11-2008, 15:13
براي گوشيهاي db2020نداريد؟من کا810دارم
ممنون مي شوم اگخ برايم بگذاريد.
:11::11:

واسه db2020 آموزشش رو گذاشتم... این نرم افزار واسه فقط 2010 اا ...واسه 2020 کارایی ناره

mohammad_77
01-11-2008, 23:29
اين الف صفحه كليد خيلي خوبه بجز دوتا مورد كه داره :

1 - زبونش روسي هستش .
2 - براي گوشي من پس از چند روز ديگه گوشي زنگ نميخورد .

براي همين موقتا غير فعالش كردم .

كسي مثل من چنين مشكلي داره ؟

mohammad_77
01-11-2008, 23:48
اینم ورژن جدید الف هدست منیج

در رابطه با كارايي اين الف توضيح ميدهيد . ممنون .

alyy
02-11-2008, 17:39
بفرماید خدمت شما ولی من اصلا فایل ini رو تغییرش ندادم
یعنی همون ini هست که رو گوشیتون هست:10:

اینم مثل همون بود ممنون میشه بپرسم گوشی شما چیه؟
تو رو خدا یکی به من کمک کنه من الف قفل رو رو گوشیم ریختم همش کار میکنه فقط همونی که من خیلی نیاز دارم واسه من یکی کار نمیکنه قفل صفحه کلیدش هر وقت میخوام فقلش کنم ازم رمز میخواد نه موقع باز کردن:45:

abolfazlm
02-11-2008, 22:59
اين الف صفحه كليد خيلي خوبه بجز دوتا مورد كه داره :

1 - زبونش روسي هستش .
2 - براي گوشي من پس از چند روز ديگه گوشي زنگ نميخورد .

براي همين موقتا غير فعالش كردم .

كسي مثل من چنين مشكلي داره ؟
شما ورژن قدیمی یعنی 2.5 رو دانلود کنید

واسه مدیریت دکمه هدست ... مثلا عوض کردن آهنگ با اون

magical
03-11-2008, 11:49
سلام جمعآً

طریقه کار به unrar چطوریه؟

این الف headset manegment چرا با دکمه پاور گوشی کار می کنه؟! مگه نباید با دکمه هندزفری کار کنه؟

کسی جواب ابن دو سوال رو نمی دونه؟!

M.R.2
05-11-2008, 21:55

با این الف میتونید با استفاده از هدست گوشی رادیو و واکمن و مدیا پلیر رو کنترل کنید

در رادیو :

دوبار زده دکمه: بستن رادیو

زده سریع دکمه: ایستگاه بعدی

نگه داشتن طولانی دکمه: ایستگاه قبلی

در واکمن و مدیاپلیر:

دوبار زده دکمه: توقف پخش

زده سریع دکمه: تراک بعدی

نگه داشتن طولانی دکمه: تراک قبلی

M.R.2
05-11-2008, 21:58
در قسمت voice control گوشی vioce dialling رو فعال کنید.

magical
06-11-2008, 15:14
ini رو با کد هگز هندزفیری یکی کنید
در قسمت voice control گوشی vioce dialling رو فعال کنید
کد هندزفری برای w810 : 0x36 هست.
منظورت فایل ini الف هدست منیجمنت هستش؟؟
من اصلاً ini این الف رو ندارم!!

M.R.2
06-11-2008, 21:49
منظورت فایل ini الف هدست منیجمنت هستش؟؟
من اصلاً ini این الف رو ندارم!!

دوست عزیز اشتباه شد باید فایل BCFG رو درست کنی INI مربوط به ورژن قبلی بود.

s5a33d
08-11-2008, 12:27
می خواستم بدونم واسه w910 هم میشه این کارارو کرد؟

Gune Baxan
08-11-2008, 21:07
Standby Mode 2.5 رو کسی نداره؟

hossein_2006_a
09-11-2008, 15:25
دوست عزیز اشتباه شد باید فایل BCFG رو درست کنی INI مربوط به ورژن قبلی بود.

BCFG يعني چي؟؟
دقيق بگو بايد چيكار كنيم !
من فقط يه الف دارم ؛ ورژن جديد چيز جديدي داره؟
با تشكر
:10:

akhoond
09-11-2008, 16:39
سلام
دوستان ، من با الف دسکتاپ ، یه کوچولو مشکل دارم ، نمی دونم چجوری روش چپ و راست کنم ، با دکمه c می ره توش ، اما نمی دونم چپ و راست رو چی کار کنم ، وقتی که وسط جوی استیک رو می زنم ، یه خونه می ره راست ، بعد می ره تو منو ، مثل همیشه ، هر کاری هم می کنم ، با فایل دسکتاپ اش هم ور رفتم ، نشد که نشد ، چی کار کنم ؟
این هم فایل اش :

[HowManyIcons]: 5
[X1]: 10
[X2]: 60
[Y1]: 45
[Y2]: 95
[OtstypX]: 30
[OtstypY]: 30
[ENTERKEY]: 0x04;
[ENTERMODE]: 0x03
[Link1]: FileManager
[Link2]: Msg_WriteNew
[Link3]: MenuItem_SetTemporaryAlarm
[Link4]: Phonebook
[Link5]: MenuItem_Bt_Activation
;[Link6]: SoundRecorder
;[Link7]: Camera
;[Link8]: FMRadio
;[Link9]: MediaPlayer
;[Link10]: Applications

راستی ، شما ها چی دارین که به قاعده یه 19 اینچ تو دسکتاپتون خرت و پرت دارین :دی ( تو امضای بچه ها دیدم ) ماله من همین جوری اش داره حالم رو به هم می زنه ، شلوغ شده ... :(

adrenalin
09-11-2008, 20:04
BCFG يعني چي؟؟
دقيق بگو بايد چيكار كنيم !
من فقط يه الف دارم ؛ ورژن جديد چيز جديدي داره؟
با تشكر
با اجازه MR2

BCFG همون فایل های INI قبلی هستند که با الف BCFG ادیت باید ادیتش کنید

Gune Baxan
09-11-2008, 21:47
کسی تا حالا از الف های جدید با پسوند pkg نصب کرده؟

من هر کاری کردم نتونستم نصب کنم. اگر میشه من رو راهنمایی کنید.

-_|DeaTh-AnGeL|_-
09-11-2008, 22:15
سلام به همگي من بعد از حدود 2ماهه كه دوباره اومدم تو فروم و يه چيزايي ديدم كه دهانم آب افتاد ولي...
گوشي من يه زماني k750Aبود ولي چون تعدد اين الفها رو گوشيم باعث پايين اومدن سرعت گوشيم شده بود قيد همه رو زدم و فول فلش...
ولي فك كنم دوباره دارم خر ميشم گوشي رو تا آخر هك كنم!!!
دم همتونم گرم كه فروم دارين نه تنها تو ايران بلكه تو دنيا مشهور ميكنيد!!

adrenalin
10-11-2008, 12:17
کسی تا حالا از الف های جدید با پسوند pkg نصب کرده؟

من هر کاری کردم نتونستم نصب کنم. اگر میشه من رو راهنمایی کنید.

این جوری که من فهمیدم گوشی ها که فایل های pkg رو نمیشناسه
حالا یه الفی بود که فایل های ناشناس گوشی رو باز می کرد به نام filereg حالا ما باید این الف به فایل pkg بشناسونیم که وقتی که الف installer رو اجرا می کنیم فایل های pkg رو میشناسه و اونو نصب می کنه
من که دارم یه خورده با این الف filereg ور میرم ببینم میتونم اینو بهش بشناسونم :20:

hossein_2006_a
10-11-2008, 12:40
با اجازه MR2

BCFG همون فایل های INI قبلی هستند که با الف BCFG ادیت باید ادیتش کنید

دستت درد نکنه

فقط من این الف BCFG رو ندارم ؛اگه میشه آپ کن !
با تشکر

Sasuke-7
10-11-2008, 13:53
با سلام خدمت دوستان می خاستم بدونم روی W580 هم میشه الف راه انداخت خواهشا راهنمایی کنید و فایل هاشو بزارید برام یه آموزش مختصر و گیرا به همراه فایل ها خیلی خیلی ممنون:11:

adrenalin
10-11-2008, 14:43
دستت درد نکنه

فقط من این الف BCFG رو ندارم ؛اگه میشه آپ کن !
با تشکر

خدمت شما

akhoond
10-11-2008, 17:16
سلام
بچه ها ، یکی اون پست 612 رو ریپلای کنه بی زحمت ...
یه دسکتاپ دیگه هم ریختم ، اما مشکل دارم ... :(
می خوام با جوی استیک ، چپ و راست برم ( لفت و رایت جوی استیک ) اما نمی شه که نمی شه ، هر کاری می کنم ، فقط با دکمه وسط ، یه آیکون می ره راست و بعد می ره تو منوی اصلی ....

مرسی

akhoond
10-11-2008, 17:16
ببخشید ، 2 تا پست شد ... :دی

akhoond
10-11-2008, 23:07
فایل layout رو با یه ادیتور مثلا notepad باز کنید
کلید های ترکیبی ctrl+f رو واسه جستجو بزنید و date رو داخلش تایپ کنید وnext find رو بزنید تا جایی که به اینجا برسید:

خوب حالا توضیحات :

برای کار کردن بهتره x1,x2,y1,y2 رو بشناسید: x1,x2 مختصات فاصله شی روی محور افقی و y1,y2 فاصله روی محور عمودیه...

برای جابجایی شی در روی صفحه باید طبق مختصات فواصل رو تعیین کنیم ... در گوشی خودم ( (k800این فاصله ها نهایت 240x340 هست و اگر از آن بیشتر یا کمتر شود قابل رویت نیست
خوب گام بعدی:

اینی که با حاشیه قرمز مشخص کردم رو میخوام در موردش توضیح بدم.
همه مربوط به صفحه دسکتاپه
<!-- 0 --> : مربوط به لوگوی اپراتوره
<!-- 1 --> : خط دوم لگو
<!-- 2 --> و <!-- 3 --> و <!-- 4 --> : خط سه و چهار و 5 لوگو در صورتی که استفاده بشه (خیلی کم استفاده میشه و چندان کارایی نداره)
<!-- Notes 5 --> و <!-- Notes 6 --> و <!-- Notes 7 --> و <!-- Notes 8 --> : برای مختصات متن هایی که استفاده میشه... مثل شماره ها و...
<!-- L 12h time --> : مختصات ساعت وقتی به صورت 12 ساعته باشه(حالت بزرگ)
<!-- L 24h time --> : مختصات ساعت وقتی به صورت 24 ساعته باشه(حالت بزرگ)
<!-- Date --> : مختصات تاریخ و <!-- Time --> : ساعت (کوچیک) و <!-- Timer --> :تایمر و <!-- Alarm --> : زنگ
<!-- L 12h time AM/PM --> : اینم ساعت بزرگ در حالت am,pm

یه مثال میزنم ... مثلا شما میخواین لوگوی اپراتور رو حذف کنین ...کافیه مقداردر <!-- 0 --> y2 رو
به " "-10 تغییر بدین یعنی اونو از کادر بیرون در نظر بگیرین به عبارت دیگه بپیچونینش
اگه میخواین ساعت رو ببرین بالا در لاین <!-- Time --> y1,y2 رو کم کنید ... مثلا :
y1=>"10" ,y2= "34"که میره زیر باطری...
اینام مربوط به تغییر فونته که تابلوه ....میشه فهمید

یادتون نره از layout.xml حتما بکاپ داشته باشین!!!..... خوش بگذره abolfazlm™:20:

سلام دوستان
ببخشید که این پست به این بلندی رو کوت کردم ، ( عکس هاش رو حذف کردم ، تا بلند تر نشه :46: )
من مشکل دارم با این لی اوت لعنتی ، چند تا سوال :
1 _ مثلا من می خوام که لوگو ببرم به یه جایی ، و فقط لوگو رو یه ذره بزرگ تر کنم ، چجوری ؟
2 _ چرا 4 تا تا پارمتر هست ؟ مگه محیط 2 بعدی نیست ، پس با یه x و y هم باید کار راه بیافته که ؟ چرا 2 تا x و 2 تا y داریم ؟
3_ چرا تو اون قسمت که پارمتر ها هست ، 5 تا عدد هست ؟ در حالی که abolfazlm خان ، 4 تا تعریف کردن ؟ ( که من با 4 تا اش هم مشکل دارم :31: )
اگه abolfazlm خان ، یا هر کسی که بلده ، محبت کنه و الگوریتم کار رو توضیح مبسوط بده ، خیلی خوب می شه ، من هم بتونم دسکتاپ ام رو به درست کنم .

مرسی
منتظرم

akhoond
12-11-2008, 19:31
دوستان ، اگه کسی بلده ، که می دونم هست ، لطفا جواب بده ...
مرسی

hossein_2006_a
12-11-2008, 22:10
خدمت شما

من فایل bcfg ندارم !

abolfazlm
12-11-2008, 23:18
سلام دوستان
ببخشید که این پست به این بلندی رو کوت کردم ، ( عکس هاش رو حذف کردم ، تا بلند تر نشه :46: )
من مشکل دارم با این لی اوت لعنتی ، چند تا سوال :
1 _ مثلا من می خوام که لوگو ببرم به یه جایی ، و فقط لوگو رو یه ذره بزرگ تر کنم ، چجوری ؟
2 _ چرا 4 تا تا پارمتر هست ؟ مگه محیط 2 بعدی نیست ، پس با یه x و y هم باید کار راه بیافته که ؟ چرا 2 تا x و 2 تا y داریم ؟
3_ چرا تو اون قسمت که پارمتر ها هست ، 5 تا عدد هست ؟ در حالی که abolfazlm خان ، 4 تا تعریف کردن ؟ ( که من با 4 تا اش هم مشکل دارم :31: )
اگه abolfazlm خان ، یا هر کسی که بلده ، محبت کنه و الگوریتم کار رو توضیح مبسوط بده ، خیلی خوب می شه ، من هم بتونم دسکتاپ ام رو به درست کنم .

مرسی
منتظرم

تا اونجا که من یادمه خیلی ساده و روون توضیح دادم ...
درسته محیط دو بعدیه ... الگوی انتقال زیر رو ببین :

تو گوشییای
240x320 : X= 0-239and Y=0-319
176x220 : X=0-175 and Y=0-219
خوب واسه بزرگ و کوچک کردن فونت لوگو هم باید
<!-- Large font
-->
رو پیدا کنی و فونت اونو از مثلا FontE_14B به FontE_16B یا FontE_12B
تغییر بدی
<!-- Small font
--> هم مال خط دوم اپراتوره

اینام که تابلوه

fswteam
13-11-2008, 03:33
دوستان اگه امکانش هست پتچ های W580 رو برای ELF قرار بدید برای فریمور R8ba024 و R8be001

یک سوال می خوام بدونم برای W580 باید مانند کدام گوشی ها نصب کنم می خوام بدونم مثل K750 فولدر بندی میشه یا نه مثل W810 خیلی ممنون از اینکه به این بنده حقیر هم یه اموزش کوچیک بدید من فقط عشق Desktop هستم:11:

akhoond
13-11-2008, 09:44

تو گوشییای
<!-- Large font
-->
تغییر بدی
<!-- Small font

اینام که تابلوه

مرسی از توضیحت ، اما با این وجود ، باز باید 4 تا پارامتر باشه که ؟ ولی تو اون تیکه ، 5 تا پارامتر وجود داره ؟
( برای این راهنمایی می خوام که پارمتر پنجم دیت رو از 5 کردم 7 ، همه چی به هم ریخت ، اصلا هیچی نشونم نمی داد ، فقط 2 تا دکمه چپ و راست بالا رو ، اون هم چسبیده بود بالای اسکرین :13: دهنم صاف شد تا تونستم برگدونم ... )
پارارمت پنجم برای چیه اون وقت ؟
راستی ، اون اندازه رو واسه لوگو مثال زدم ، برای هر نوشته ای تو اسکرین می شه بزرگ و کوچیک کرد یا نه ؟

مرسی

acc
13-11-2008, 16:53
سلام
من رو W700 همه جور الف نصب کرده بودم .
همه چی خوب بود تا اینکه گوشی رو دوباره فلش کردم . حالا با بعضی از الف ها گوشی هنگ میکنه
لیب هم جدیدترینشو نصب کردم . دقیقا با همین الف و داین قبل از فلش همه چی درست بود .
هر چی فکر میکنم نمیتونم یه دلیل منطقی واسه اجرا نشدن الف ها ( مخصوصا desktop ) پیدا کنم
کسی موتونه راهمایی کنه ؟

Sasuke-7
13-11-2008, 19:01

بعد از کلی گردش و زحمت توانستم که الف رو روی گوشیم پیاده کنم اما تنها و تنها به عشق این کار اقای abolfazlm
یک خواهش از شما اقای abolfazlm می دونم خیلی خیلی زحمت کشیدید و تلاش کشیدید اما ما دوست دارتیم و خواهش می کنم تمامی اینکارای که کردی رو به صورت فای بزار اینجا تا یکی مثل من اگه علاقه مند شد بتونه استفاده کنه
فقط دسکتاپ و ایکون و ها و لایوت بزار دیگه اونقدر بدبخت نیستم که منو هم بخوام ازتون ولی خواهش می کنم تمام کارایی که توی دسکتاپ گوشیتون معلوم رو خواهشا برای ما هم قرار بدید :11: خیلی دوست داریم :11:

abolfazlm
13-11-2008, 22:22
مرسی از توضیحت ، اما با این وجود ، باز باید 4 تا پارامتر باشه که ؟ ولی تو اون تیکه ، 5 تا پارامتر وجود داره ؟
( برای این راهنمایی می خوام که پارمتر پنجم دیت رو از 5 کردم 7 ، همه چی به هم ریخت ، اصلا هیچی نشونم نمی داد ، فقط 2 تا دکمه چپ و راست بالا رو ، اون هم چسبیده بود بالای اسکرین :13: دهنم صاف شد تا تونستم برگدونم ... )
پارارمت پنجم برای چیه اون وقت ؟
راستی ، اون اندازه رو واسه لوگو مثال زدم ، برای هر نوشته ای تو اسکرین می شه بزرگ و کوچیک کرد یا نه ؟

مرسی

پارامتر ها به ترتیب از چپ به راست :
x1
x2
y1
y2
display که واسه اپراتور لگو معمولا 5 و واسه تاریخ و ساعت و ... 10 هست ...

abolfazlm
14-11-2008, 16:36
بعد از کلی گردش و زحمت توانستم که الف رو روی گوشیم پیاده کنم اما تنها و تنها به عشق این کار اقای abolfazlm
یک خواهش از شما اقای abolfazlm می دونم خیلی خیلی زحمت کشیدید و تلاش کشیدید اما ما دوست دارتیم و خواهش می کنم تمامی اینکارای که کردی رو به صورت فای بزار اینجا تا یکی مثل من اگه علاقه مند شد بتونه استفاده کنه
فقط دسکتاپ و ایکون و ها و لایوت بزار دیگه اونقدر بدبخت نیستم که منو هم بخوام ازتون ولی خواهش می کنم تمام کارایی که توی دسکتاپ گوشیتون معلوم رو خواهشا برای ما هم قرار بدید :11: خیلی دوست داریم :11:

خواهش میکنم شرمنده نکنید...حتما...دوست عزیز

Sasuke-7
14-11-2008, 23:49
خواهش میکنم شرمنده نکنید...حتما...دوست عزیز
خیلی ممنون از اینکه به فکر مایی(تحمل صبر نداشتم شرمنه!)
اقا انقدر گشتم تا یک پک پیدا کردم حالا بگم چی می خوام شاید اینطوری راحت تر باشید!:10:

من پکی که گرفتم همه چی داشت الانم 50% تکمیله اما یک سری سوالات دارم که باید بپرسم

اینو دانلود کنید و ببینید ربط به این داره
سوالات:
الف)من موقعی که الف Standby Mode رو اجرا می کنم اولا که 6 تا عکس می گه پیدا نمی کنه در دسکتاپ که هستم هر چی بزنم گوشیم ریسیت میشه (لیب اپدیته اپدیته فکر کنم از خود فایل الف باشه)

ب)پوشه Standby Mode مگه نباید توی فولدر ini در other گوشی باشه پس چرا پیدا نمی کنه عکس هاشو

پ)الفی هست که عکس های گوشی عوض کنه نمی خوام پتچ GFX نصب کنم(البته اصلا با سیتول نصب نمی شه حوصله فار هم ندارم)

ت)من الف اسکرین شات رو ریختم اما چون گوشی من S580 (ترکیب S500 و W580 :31:) دکمه دوربین نداره نمی دونم چه طوری باهاش عکس بگیرم می خواستم از محیط گوشیم عکس بگیرم بهتون نشون بدم

حالا به عکس زیر توجه کنید:

درخواست ها با توجه به عکس(الان 50% گوشی من شبیه اینه البته یه منو هم ریختم که با این خیلی سازگاره بعد یه سوال دیگه هم می پرسیم!):

1.اگه به عکس نگاه کنید شماره 1 میگه Calls اونجا قرار داره در صورتی که من لایوت رو ریختم اینطوری نشد می خوام بگید که چه طوری Calls رو جا به جا کنم (البته Menu هم می خوام بیارم کمی چپ تر اما اگه این Calls رو بگید و یه راه نمایی در مورد اون خیلی خیلی ممنونتون میشم)

2.(قبلا پرسیده شد گفتم که عکس هاش نمی یاد)

3.این گزینه 3 اضافه شده می خوام بدونم چه طوری می شه اونجا یک چیزی اضافه کرد

4.این اسم اپراتور که با شماره 4 مشخص شده رو من می خوام بیارم در مکان شماره 5 یعنی می خوام چپ تر باشه

خلاصه از همگی شرمنده که این همه سوال پرسیدم من خیلی خیلی عجله دارم (نمی دونم چرا اما!!!!!)

پیام من به جواب دهنده سوالات : خیلی خیلی خیلی اقای :11: ببخشید که سرت رو درد اردم و مجبور شدی بخاطر من این همه سوال رو جواب بدی :11:(گفتم قبلش بگم شاید بهتر باشه)

mirsedali
15-11-2008, 15:31
1- من میخوام تاریخ میلادیم به صورت مثلا 12/11/2008 باشه و بالاش بنویسه مثلا نوامبر. میشه اینکار رو کرد؟

2-من بوک منیجر 2.6 رو نصب کردم. تبی که بالاش عکس ستاره داره وقتی میری توش الف ها رو نشون میده ولی غیر فعاله. چطوری فعالش کنم. بعد میخوام بدونم میشه ازش برای مینمایز بلوتوث استفاده کرد؟ اگه میشه چطوری؟

3-

تو گوشییای
<!-- Large font
-->
تغییر بدی
<!-- Small font

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینام که تابلوه

مثلا همین لوگوی اپراتور من نیگا میکنم میبینم x1 رو نوشته 1 و x2 رو نوشته 239. یعنی طول لوگوی اپراتور به این کوچیکی مثلا irancell طولش x2-x1 برابر 238 هست؟:18:فکر کنم هنوز نمی فهمم. :41:میشه روی همینی که گفتم دقیق توضیح بدید؟:40:

4-ببخشيد كه اين رو اينجا مي پرسم ولي ترسيدم خيلي دير پاسخ داده بشه.

خوب customize_upgrade.xmlرو بریز تو other گوشی

یه پوشه دیگه تو other درست کن به نام upload و ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm رو بریز تو اون (ACTIVITY_BUTTON_HOOK_mobyexplorer.itm برای مثال جای منو سمت راست میخواد قرار بگیره اونو به ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm تغییر نام بده بعد بریز تو upload )

خوب گوشی رو خاموش کن و customize_upgrade.xml.@ و RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itm ( داخل mobyexplorer_RIGHT_SOFTKEY_HOOK.rar فایل RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itmمربوط به نرم افزار moby هست که منو رو به موبی اکسپلورر تغییر میده) رو در مسیر tpa/preset/custom با سیتول آپلود (فلش ) کنید

بعد از آپلود گوشی رو روشن کرده و تغییرات را مشاهده خواهید کرد ...
دیگه از این ساده تر من مخم قد نمیده ... بقیه دوستان اگه میتونن ساده تر بگن!!!
در ضمن اگه شرتکات یه نرم افزار (تو بالا نرم افزار موبی اکسپلورر رو شورتکات قرار دادیم) استفاده میکنید باید نرم افزار نصب بشه (من موبی اکسپلورر رو قبلا نصب کرده بودم)....

ابوالفضل جان توضيح ندادي كه چطور آيكونها مربوطه رو بهش لينك كنيم. و نگفتي كه آيا بايد جاي اسم هاي توي اين فايل ها(مثلا mobyexplorer) اسم برنامه مورد نظرمون رو بذاريم يا نه. چطوري؟ دقيقا كجاها رو ؟اگه ممكنه توضيح بده.
ممنون

mirsedali
15-11-2008, 22:35
حتما لازم نيست آقا ابوالفضل جواب بدن. اگه شخص ديگه اي ميدونه لطفا جواب بده

hossein_2006_a
16-11-2008, 11:17
من فایل bcfg ندارم !

آقا جواب نميدين ؟؟!!
:13:

adrenalin
16-11-2008, 13:07
آقا جواب نميدين ؟؟!!

یعنی چی نداری :5:

abolfazlm
16-11-2008, 22:51

اگه منتظری که بقیه جواب بدن که .....

-_|DeaTh-AnGeL|_-
16-11-2008, 22:52
[quote=Sasuke-7;3175155]

حالا به عکس زیر توجه کنید:

عجب چيزي شده
يه سوال دارم داداش الان گوشيت اينجوريه؟؟
اگه اينجوريه كه دمت گرم!!!
بعدشم يه سوال حياطي داشتم من خيلي وقته كه تو مقوله ي هك كردن و تيونينگ گوشي نيستم:31:
ميشه از k750 هم يه چنين چيزي ساخت؟؟ اگه ميشه لطفا راهنمايي كنيد!:10:
يادش بخير يه زماني يه فروم بود به اسم"اينجا عكس از محيط گوشيتون بزاريد"يادش بخير!!!
سوال ما هم جوابش يادتون نره
just P30 WORLD:8:

-_|DeaTh-AnGeL|_-
16-11-2008, 22:56
بعد abolfazlm خان ميشه بگي كه اين نواري كه سمتت راست دسكتاپت تو عكس امظات هست رو از كجا آوردي (لينك بدي) و اينكه اين چيزا برا k750 هم هست يا نه؟؟

Sasuke-7
17-11-2008, 04:59
بعد abolfazlm خان ميشه بگي كه اين نواري كه سمتت راست دسكتاپت تو عكس امظات هست رو از كجا آوردي (لينك بدي) و اينكه اين چيزا برا k750 هم هست يا نه؟؟
دوست عزیز این امکانات برای گوشی های با اندازه صفحه 320 در 240 و کا750 اندازه صفحه اش 176 در 220 پس نتیجه می گیریم این همه کار نمی شه روی آن انجام داد ولی چندتا کاری که پیشنهاد می کنم بهت و می تونی انجام بدی
البته با اجزاه اساتید و اینکه می دونم اینجا جاش نیست!
1.تبدیل کن به W800
2.می تونی فقط نام اپراتور و انتن و باتری رو جابا جا کنی که باید با لایوت گوشیت ور بری
3.به جای الف انقدر پتچ های گرافیکی هست که خیالت راحت باشه و برای ما DB2020 ها کمتر این پتچ ها هست پس استفاده کن و با W750I خودت لذت ببر!!! :11:

mirsedali
17-11-2008, 14:37
1- من میخوام تاریخ میلادیم به صورت مثلا 12/11/2008 باشه و بالاش بنویسه مثلا نوامبر. میشه اینکار رو کرد؟

2-من بوک منیجر 2.6 رو نصب کردم. تبی که بالاش عکس ستاره داره وقتی میری توش الف ها رو نشون میده ولی غیر فعاله. چطوری فعالش کنم. بعد میخوام بدونم میشه ازش برای مینمایز بلوتوث استفاده کرد؟ اگه میشه چطوری؟

3-

[QUOTE=abolfazlm;318122]
نوشته شده توسط abolfazlm

تو گوشییای
<!-- Large font
-->
تغییر بدی
<!-- Small font

کد:
<attr value="FontE_76R" />
- <!-- Large 24h font
-->
<attr value="FontE_50R" />
- <!-- Large 12h font
-->
<attr value="FontE_30R" />
- <!-- Large 12h font
-->
<attr value="FontE_16R" />
- <!-- Time/Date font
-->
اینام که تابلوه

مثلا همین لوگوی اپراتور من نیگا میکنم میبینم x1 رو نوشته 1 و x2 رو نوشته 239. یعنی طول لوگوی اپراتور به این کوچیکی مثلا irancell طولش x2-x1 برابر 238 هست؟:18:فکر کنم هنوز نمی فهمم. :41:میشه روی همینی که گفتم دقیق توضیح بدید؟:40:

خوب customize_upgrade.xmlرو بریز تو other گوشی

یه پوشه دیگه تو other درست کن به نام upload و ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm رو بریز تو اون (ACTIVITY_BUTTON_HOOK_mobyexplorer.itm برای مثال جای منو سمت راست میخواد قرار بگیره اونو به ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm تغییر نام بده بعد بریز تو upload )

خوب گوشی رو خاموش کن و customize_upgrade.xml.@ و RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itm ( داخل mobyexplorer_RIGHT_SOFTKEY_HOOK.rar فایل RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itmمربوط به نرم افزار moby هست که منو رو به موبی اکسپلورر تغییر میده) رو در مسیر tpa/preset/custom با سیتول آپلود (فلش ) کنید

بعد از آپلود گوشی رو روشن کرده و تغییرات را مشاهده خواهید کرد ...
دیگه از این ساده تر من مخم قد نمیده ... بقیه دوستان اگه میتونن ساده تر بگن!!!
در ضمن اگه شرتکات یه نرم افزار (تو بالا نرم افزار موبی اکسپلورر رو شورتکات قرار دادیم) استفاده میکنید باید نرم افزار نصب بشه (من موبی اکسپلورر رو قبلا نصب کرده بودم)....
ابوالفضل جان توضيح ندادي كه چطور آيكونها مربوطه رو بهش لينك كنيم. و نگفتي كه آيا بايد جاي اسم هاي توي اين فايل ها(مثلا mobyexplorer) اسم برنامه مورد نظرمون رو بذاريم يا نه. چطوري؟ دقيقا كجاها رو ؟اگه ممكنه توضيح بده.
ممنون

اگه منتظری که بقیه جواب بدن که .....

من براي آقا ابوالفضل شخصي جواب گذاشتم
اگه كسي بلده جواب سوالاي مارو بده. :19::19::19::19:

abolfazlm
18-11-2008, 04:50

3-

ممنون

1باید این کار رو با الف Standby Mode 2.5 انجام بدی ... دارای bcfg هست که به راحتی هر تغییری رو میتونی اعمال کنید....

2. اینو قبلا برات توضیح دادم ... فک نکنم واسه db2020 بشه ... یعنی من پچ مینیمایز رو نصب دارم و با این الف تست نکردم ...

3.همه لگوهای اپراتور که هم اندازه نیستند مثلا irancell با mci یا tci اینا از لحاظ طولی هم اندازه نیستند ... پس این یه حد واسط ... به زبان word Office وسط چین ...

4.تا اونجا که من یادمه این توضیحیه که چطور این کار رو انجام بدین :

آقا جواب نميدين ؟؟!!
بیا دوست عزیز اینم لینک:

منظور از نوار ها چیه ؟IFMD_v1.11.elf

دوست عزیز این امکانات برای گوشی های با اندازه صفحه 320 در 240 و کا750 اندازه صفحه اش 176 در 220 پس نتیجه می گیریم این همه کار نمی شه روی آن انجام داد ولی چندتا کاری که پیشنهاد می کنم بهت و می تونی انجام بدی
البته با اجزاه اساتید و اینکه می دونم اینجا جاش نیست!
1.تبدیل کن به W800
2.می تونی فقط نام اپراتور و انتن و باتری رو جابا جا کنی که باید با لایوت گوشیت ور بری
3.به جای الف انقدر پتچ های گرافیکی هست که خیالت راحت باشه و برای ما DB2020 ها کمتر این پتچ ها هست پس استفاده کن و با W750I خودت لذت ببر!!! :11:

واسه K750 جواب میده ....

abolfazlm
18-11-2008, 09:01
بچه ها نظرتون در مورد این چیه :18: :

hossein_2006_a
18-11-2008, 09:28
ابولفضل جان من مشكلي با دانلود الف ندارم فقط نميدونم با اين الف بايد چيكار كنم !!!!:18:
من فايل bcfg ندارم كه بخوام اديتش كنم !

tornadoo
18-11-2008, 21:48
بچه ها سلام من دنبال الفی می گردم که بتونه یه دکمه ی دیگه بجای دکمه ی دوربین در نظر بگیره مثلا با زدن دکمه ی ok عکس بگیره اخه دکمه دوربین خراب شده ونمی شه عکس بگیری کسی پیشنهادی,پچی.الفی چیزی نداره که بشه اینکارو کرد بدون عوض کردن قطعه . گوشیم w800 هستش.:19:

Alishmas
19-11-2008, 00:10
abolfazl جان ، عکس توی امضاء ت مال گوشی خودته ؟!

توضيح ميدی چيکارش کردی ؟

abolfazlm
19-11-2008, 03:23
ابولفضل جان من مشكلي با دانلود الف ندارم فقط نميدونم با اين الف بايد چيكار كنم !!!!:18:
من فايل bcfg ندارم كه بخوام اديتش كنم !
کاربرد این الف این روزا خیلی زیاد شده ... چون کار باهش خیلی راحته ... قبلا شما باید یه فایل اینی رو واسه یه الف 2 ساعت مینشستی ادیت میکردی ... حالا الفای جدید یه فایل درست میکنن با فرمت bcfg که اونو میتونی به راحتی با این الف ادیت کنی ...

بچه ها سلام من دنبال الفی می گردم که بتونه یه دکمه ی دیگه بجای دکمه ی دوربین در نظر بگیره مثلا با زدن دکمه ی ok عکس بگیره اخه دکمه دوربین خراب شده ونمی شه عکس بگیری کسی پیشنهادی,پچی.الفی چیزی نداره که بشه اینکارو کرد بدون عوض کردن قطعه . گوشیم w800 هستش.:19:
نگرد دوست من نیست

abolfazl جان ، عکس توی امضاء ت مال گوشی خودته ؟!

توضيح ميدی چيکارش کردی ؟

آره Alishmas جان :10: ... ترکیبی از الف ... تغییرات لایوت ... کاستومایز

tornadoo
19-11-2008, 10:08
abolfazlm عزیز میشه فایل های لازم برای تبدیل k800 ما به عکس تو امضات رو لطف کنی بذاری شرمنده ها ولی ادمو روانی می کنه . منظورم الف . لایوت و فونته . شرمنده میدونم حجمش بالاست ولی خوب یا بذار یا عکسو بردار:31:اقا با الف fast key نمیشه اون کلید رو تعریف کرد ممنون از جوابت . راستی اگه فایلا رو بذاری اونی که k800 داره و اونی که نداره دان میکنه:10:

hossein_2006_a
19-11-2008, 11:13
دمت گرم ابوالفضل جان
من الف كنترل مديا پلير با هندزفري رو ميخوام ؛ اين الف هندزفري كه من دارم فايل Bcfg نداره !
بايد داشته باشه؟؟؟!!

mirsedali
19-11-2008, 14:07
1
4.تا اونجا که من یادمه این توضیحیه که چطور این کار رو انجام بدین :

ابوالفضل جان فكر كنم اونجا توضيح ندادي كه چطور آيكونش رو لينك بديم.؟!:19:

abolfazlm
19-11-2008, 22:49
دمت گرم ابوالفضل جان
من الف كنترل مديا پلير با هندزفري رو ميخوام ؛ اين الف هندزفري كه من دارم فايل Bcfg نداره !
بايد داشته باشه؟؟؟!!

نیاز نداره که bcfg همراش باشه ... وقتی اونو اجرا میکنی خودش یکی میسازه که وقتی میری تو bcfg ادیتور اونجا میبینیش

ابوالفضل جان فكر كنم اونجا توضيح ندادي كه چطور آيكونش رو لينك بديم.؟!:19:
اینم آموزش :

abolfazlm با الف fast key نمیشه اون کلید رو تعریف کرد ممنون از جوابت . راستی اگه فایلا رو بذاری اونی که k800 داره و اونی که نداره دان میکنه:10:

نه... آره ...

akhoond
20-11-2008, 13:46
سلام دوستان
دوستان 2 تا مورد :
1 _ من با الف دسکتاپ مشکل دارم ، نمی تونم چپ و راست کنم ، فقط با دکمه وسط جوی استیک ، می ره خونه بعد ، و بعد سریع می ره تو منو ؟

2 _ اون الف که همه تماس ها رو رکورد می کنه ، کار نمی کنه برای من . توی هر تماس اول اش یه پیغام می ده که الآن unavailble هست و بعد هم هیچی به هیچی ، نیاز دار بهش .

مرسی

fswteam
21-11-2008, 10:29
با سلام
من امروز گوشیمو مجبور شدم دوباره فلش کنم به همین دلیل الف هام پرید
این دفعه اول پتچ ها رو نصب کردم و باتری و انتن و .. رو عوض کردم بعد اومدم الف بریزم فهمیدم 4 خط بود که باید غیر فعال می کردم اما اون 4 خط رو ندیدم توی الفم
الف و لیب و ریختم و خودشون داین ساختن روی گوشیم اما فولدر Config رو توی other ساخت نه توی ZBin البته دفعه قبل اینکارو نکرد چون قبل از الف زدن فولدر هاشو ساختم و خودم داین ریختم
حالا مشکل اصلی کجاست بهتون می گم قبلا الف ها رو عکسشون رو موش نشون می داد و گزینش فقط Start بود اما حالا عکس خروس و زده Start Now ? و کار نمی کنه خواهش می کنم یکی راهنماییم کنه الان هیچ الفی رو نمی تونم اجرا کنم که کار کنه
توجه: الف و لیب با قبلی فرق داره

adrenalin
21-11-2008, 11:05
با سلام
این دفعه اول پتچ ها رو نصب کردم و باتری و انتن و .. رو عوض کردم بعد اومدم الف بریزم فهمیدم 4 خط بود که باید غیر فعال می کردم اما اون 4 خط رو ندیدم توی الفم
الف و لیب و ریختم و خودشون داین ساختن روی گوشیم اما فولدر Config رو توی other ساخت نه توی ZBin البته دفعه قبل اینکارو نکرد چون قبل از الف زدن فولدر هاشو ساختم و خودم داین ریختم
حالا مشکل اصلی کجاست بهتون می گم قبلا الف ها رو عکسشون رو موش نشون می داد و گزینش فقط Start بود اما حالا عکس خروس و زده Start Now ? و کار نمی کنه خواهش می کنم یکی راهنماییم کنه الان هیچ الفی رو نمی تونم اجرا کنم که کار کنه

اول شما الف مود 5رو نصب کن بعد 4رو نصب کن برای این الف مود ها نیازی به غیر فعال کردن اون 4تا خط اول هم نیست

mirsedali
21-11-2008, 11:26
1باید این کار رو با الف Standby Mode 2.5 انجام بدی ... دارای bcfg هست که به راحتی هر تغییری رو میتونی اعمال کنید....

2. اینو قبلا برات توضیح دادم ... فک نکنم واسه db2020 بشه ... یعنی من پچ مینیمایز رو نصب دارم و با این الف تست نکردم ...

آقا ابوالفضل
من Standby Mode رو كه bcfg هم داشت ريختم. البته يكي دو ورژن بالاتر. وقتي الف خودش رو اجرا ميكني اتفاق خاصي نميفته. الف bcfg هم كه وقتي اجراش ميكنم ريستارت ميشه.

راجع به بوك منيجر هم، من خواست يه ورژن ديگه نصب كنم، عوض كردم ولي چون ميخواستم حتما با دكمه # بالا بياد ، خواستم ini ش رو تغيير بدم نشد. توي ini توضيح داده كه كدوم كد مال كدوم كليده، ولي هر كدوم ميذاري يه چيز ديگه مياد.مثلا نوشته كه 1B * 0 مال # هست، ولي درست كه ميكني يه چيز ديگست.به هر حال اونقدر تغيير دادم تا به كليد صفر راضي شدم. خوبي كه اين تلاشم داشت اين بود كه الان ديگه بلوتوث رو ميتونم با بوك منيجر ميني مايز كنم. دليلش رو هم نميدونم. چون از همون الف قبلي و iniش استفاده كردم.
ولي اون كدها رو نميدونم چطوري درست كنم؟

fswteam
22-11-2008, 02:53
اول شما الف مود 5رو نصب کن بعد 4رو نصب کن برای این الف مود ها نیازی به غیر فعال کردن اون 4تا خط اول هم نیست

من همین الف معمولی می خوام نه این جدیدا اخه تا اینا جا بیوفتن طول می کشه خواهشا در مورد قبلی راهنماییم کنید

hossein_2006_a
22-11-2008, 11:36
نیاز نداره که bcfg همراش باشه ... وقتی اونو اجرا میکنی خودش یکی میسازه که وقتی میری تو bcfg ادیتور اونجا میبینیش

اینی که گفتی کجاست ؟؟!!

abolfazlm
22-11-2008, 14:15
سلام دوستان
دوستان 2 تا مورد :
1 _ من با الف دسکتاپ مشکل دارم ، نمی تونم چپ و راست کنم ، فقط با دکمه وسط جوی استیک ، می ره خونه بعد ، و بعد سریع می ره تو منو ؟

2 _ اون الف که همه تماس ها رو رکورد می کنه ، کار نمی کنه برای من . توی هر تماس اول اش یه پیغام می ده که الآن unavailble هست و بعد هم هیچی به هیچی ، نیاز دار بهش .

مرسی
-1 بعضی گوشیا که جوستیک اونا پهنه مث k770 الف دسکتاپ اجرا نمیشه روش ... البته اجرا میشه ولی با چپ و راست کردن عملی صورت نمیگیره
2. فایل iniرو درست نریختی ... اگه هم ریختی پچ درست نیست ...

با سلام

من همین الف معمولی می خوام نه این جدیدا اخه تا اینا جا بیوفتن طول می کشه خواهشا در مورد قبلی راهنماییم کنید

الف مود چندان فرقی با هم نمیکنند ... تنها فرقشون اینه که الف مود 4 و 5 خودشون پوشه درست میکنند و تو 5 میتونین به هر الف یه عکس اختصاص بدین.... البته لیب رو هم میتونین از داخل گوشی update کنین ... پس شما با هر کدوم که راحتترین کار کنید ...فقط لیبتون باید آپدیت باشه ...لازم هم نیست اول 5 رو نصب کنین بعد 4 رو مستقسم هر کد.م رو میتونین نصب کنین
این سایتیه که آخرین لیب ها رو برای اجرا شدن الف واسه هر گوشی میده :

آقا ابوالفضل
من Standby Mode رو كه bcfg هم داشت ريختم. البته يكي دو ورژن بالاتر. وقتي الف خودش رو اجرا ميكني اتفاق خاصي نميفته. الف bcfg هم كه وقتي اجراش ميكنم ريستارت ميشه.

راجع به بوك منيجر هم، من خواست يه ورژن ديگه نصب كنم، عوض كردم ولي چون ميخواستم حتما با دكمه # بالا بياد ، خواستم ini ش رو تغيير بدم نشد. توي ini توضيح داده كه كدوم كد مال كدوم كليده، ولي هر كدوم ميذاري يه چيز ديگه مياد.مثلا نوشته كه 1B * 0 مال # هست، ولي درست كه ميكني يه چيز ديگست.به هر حال اونقدر تغيير دادم تا به كليد صفر راضي شدم. خوبي كه اين تلاشم داشت اين بود كه الان ديگه بلوتوث رو ميتونم با بوك منيجر ميني مايز كنم. دليلش رو هم نميدونم. چون از همون الف قبلي و iniش استفاده كردم.
ولي اون كدها رو نميدونم چطوري درست كنم؟

یه الف میزارم براتون که به وسیله اون میتونید بفهمید که الفتون چه لاینی رو از لیب کم داره که باعث میشه گوشی ریاستارت بشه

مثلا شما الفی مثل standbye رو نصب میکنین میبینید ریستارت میشه ... با این الف standbye رو باز میکنین میگه لیب کامل نیست و مثلا خط های
0x2cc
0x2dc
کمه ...خوب شما فقط به دنبال این دو خط میگردین ببینین xxxxxxxxx yyyyyyyyyyyy ارزشی نداره و باید این دو خط رو آپدیت کنین وگرنه ریستارت میشه

اینی که گفتی کجاست ؟؟!!

منظورتون کدومه؟؟؟

hossein_2006_a
23-11-2008, 08:53
منظورم bcfg اديتوره ديگه ! (الف نه )
حالا bcfg اديتور كجاست؟

akhoond
23-11-2008, 11:47
-1 بعضی گوشیا که جوستیک اونا پهنه مث k770 الف دسکتاپ اجرا نمیشه روش ... البته اجرا میشه ولی با چپ و راست کردن عملی صورت نمیگیره
2. فایل iniرو درست نریختی ... اگه هم ریختی پچ درست نیست ...

کا 550 دارم ، چه بد ، کاریش نمی شه کرد ؟
فایل اینی رو چک می کنم ، کدوم پچ رو می گی ؟ الف ؟ بقیه دارن کار می کنن باهاش که ؟ :18:

مرسی از توجهت :11: :10:

mirsedali
23-11-2008, 14:28
-1
مثلا شما الفی مثل standbye رو نصب میکنین میبینید ریستارت میشه ... با این الف standbye رو باز میکنین میگه لیب کامل نیست و مثلا خط های
0x2cc
0x2dc
کمه ...خوب شما فقط به دنبال این دو خط میگردین ببینین xxxxxxxxx yyyyyyyyyyyy ارزشی نداره و باید این دو خط رو آپدیت کنین وگرنه ریستارت میشه

ممنون آقا ابوالفضل
اين دو تا خط رو كم داره
0*2e6
0*2e7
ولي توي اون سايتي كه گفتي ليب ها رو ميذاره نبود
راه ديگه اي هم بلد نيستم:41:

abolfazlm
23-11-2008, 23:06
ممنون آقا ابوالفضل
اين دو تا خط رو كم داره
0*2e6
0*2e7
ولي توي اون سايتي كه گفتي ليب ها رو ميذاره نبود
راه ديگه اي هم بلد نيستم:41:

اگه k800 هستش :

mirsedali
24-11-2008, 16:39
اگه k800 هستش :

آقا ابوالفضل ممنون :40:ولي گوشي من كا810 ِ
و اين قسمتش به صورت xxxxxxxxx yyyyyyyyyy ِ
بايد صبر كنم تا آپديت بشه؟:13:

abolfazlm
24-11-2008, 22:21
آقا ابوالفضل ممنون :40:ولي گوشي من كا810 ِ
و اين قسمتش به صورت xxxxxxxxx yyyyyyyyyy ِ
بايد صبر كنم تا آپديت بشه؟:13:

k810 r8bf003

k810 r8bf024واسه اینم که باید منتظر باشی آپدیت شه ... هر 10 روز فک کنم یه بار آپدیت میشه

-_|DeaTh-AnGeL|_-
24-11-2008, 22:47
بابا خيلي نامرديه چرا برا 176.220 از اينا نمياد؟؟
فعلا مثل اينكه ما با همون پچ gfxور بريم بهتر باشه!!!

Gune Baxan
25-11-2008, 00:26

الف به سایز صفحه گوشی هیچ ربطی نداره. به مدل گوشی ربط داره.

hossein_2006_a
25-11-2008, 09:39
حالا bcfg اديتور كجاست؟

جواب ما چي شد؟؟!!!

abolfazlm
25-11-2008, 09:40

الف به سایز صفحه گوشی هیچ ربطی نداره. به مدل گوشی ربط داره.

درسته... اصلا ربطی نداره ... البته فضا یه خورده محدودتر هست ولی بازم میشه یه کارایی کرد

دو تا الف جدید هم براتون میزارم :
standby DocK 0.7

clock v.1.0
یه ساعت دیجیتالی زیبا ... البته عکس ندارم

adrenalin
25-11-2008, 13:13
بله دیگه اصلا k750/w800/w700 به درد الف نصب کردن نمی خورن :دی

Alishmas
25-11-2008, 20:17
اين ساعت آنالوگ الفه ؟!

تو کدوم صفحه ست ؟

Alishmas
25-11-2008, 22:42
درسته... اصلا ربطی نداره ... البته فضا یه خورده محدودتر هست ولی بازم میشه یه کارایی کرد

Standby dock 0.7

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدclock v.1.0

اين عکس هاي ساعت ديجيتال رو کجا بريزم ؟

Alishmas
25-11-2008, 22:48

Standby dock 0.7

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدclock v.1.0

abolfazlm
26-11-2008, 04:10

تو مسیر config/clock

hossein_2006_a
26-11-2008, 09:57
حالا bcfg اديتور كجاست؟

دمت گرم ابوالفضل جان !
مثله این که یادت رفت جواب ما رو بدی !!
با تشکر

abolfazlm
26-11-2008, 13:09
دمت گرم ابوالفضل جان !
مثله این که یادت رفت جواب ما رو بدی !!
با تشکر

hossein_2006_a عزیز من که جواب شما رو دادم!:13:

Alishmas
26-11-2008, 13:25
من وقتی اين الف ساعت آنالوگ رو ميزنم و عکس ش رو نميزارم اقربه هاش مياد ، اما وقتی عکس رو ميزارم فقط همون عکس ساعت روی صفحه مياد و ديگه اقربه هاش نيست !!

Gune Baxan
26-11-2008, 14:24
من وقتی اين الف ساعت آنالوگ رو ميزنم و عکس ش رو نميزارم اقربه هاش مياد ، اما وقتی عکس رو ميزارم فقط همون عکس ساعت روی صفحه مياد و ديگه اقربه هاش نيست !!

شاید رنگ عقربه ها با رنگ زمینه ساعت یکیه، برای همین هم دیده نمیشه.

رنگ عقربه ها رو عوض کن ببین درست میشه یا نه.

Alishmas
26-11-2008, 19:53
نه مربوط به اون نيست !

حالا عکس ش رو بعداً ميزارم تا ببينيد.
*
الفی نيست که بشه همين ساعت و تاريخ ساده خود گوشی رو باهاش جابجا کرد ؟

Gune Baxan
26-11-2008, 20:48
نه مربوط به اون نيست !

حالا عکس ش رو بعداً ميزارم تا ببينيد.
*
الفی نيست که بشه همين ساعت و تاريخ ساده خود گوشی رو باهاش جابجا کرد ؟

با الف Standby Mode میتونی ساعت و تاریخ اصلی گوشی رو حذف و هر جایی که خواستی ساعت و تاریخ بذاری.

hossein_2006_a
27-11-2008, 09:34
hossein_2006_a عزیز من که جواب شما رو دادم!:13:

گفته بودم bcfg اديتور كجاست؟؟
(نه خود الف )

-_|DeaTh-AnGeL|_-
27-11-2008, 14:11
سلامGune Baxan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ميشه بگي گوشيت چي هست؟؟

Gune Baxan
27-11-2008, 16:47
گوشی من k550@w610 هست.

magical
28-11-2008, 08:54
سلام

من فایل bcfg برای standbay mode که برای صفحه نمایش 176*220 تنظیم شده باشه رو می خوام! کسی داره برام بزاره؟؟(گوشی k750)
در ضمن فایل ini تنظیم شده برای 750 برای الف sleep mode رو هم نیاز دارم!

موفق باشید...

Alishmas
28-11-2008, 11:26
ميشه بگيد الف های PKG رو چطوری ميتونم راه اندازی کنم ؟!

فکر کنم با کمک الف RegFile باشه ، اما طرز استفاده از اين الف رو هم بلد نيستم !

ميشه راهنماييم کنيد لطفاً

Alishmas
28-11-2008, 21:56
ميشه بگيد الف های PKG رو چطوری ميتونم راه اندازی کنم ؟!

فکر کنم با کمک الف RegFile باشه ، اما طرز استفاده از اين الف رو هم بلد نيستم !

ميشه راهنماييم کنيد لطفاً

??????????????????

Gune Baxan
28-11-2008, 23:04
تا جایی که من میدونم باید از الف Installer استفاده کنی که البته خودم نتونستم از این الف استفاده کنم.

یه کار دیگه هم میتونی انجام بدی، اون هم اینکه پسوند فایل رو در کامپیوتر از pkg به zip عوض کنی و محتویات فایل رو extract کنی و خودت الف و پوشه ها رو در جای خودش روی گوشی کپی کنی.

Alishmas
29-11-2008, 18:16
تا جایی که من میدونم باید از الف installer استفاده کنی که البته خودم نتونستم از این الف استفاده کنم.

یه کار دیگه هم میتونی انجام بدی، اون هم اینکه پسوند فایل رو در کامپیوتر از pkg به zip عوض کنی و محتویات فایل رو extract کنی و خودت الف و پوشه ها رو در جای خودش روی گوشی کپی کنی.

الان اين عکس ی که توی امضاء ت هست همينطوری اينطوری کرديش ؟!

Gune Baxan
29-11-2008, 19:28
بعضی از الف ها رو بله، به همون صورتی که گفتم استفاده کردم.....

acc
30-11-2008, 09:34
سلام به همگی
من رو w700 قبلا الف نصب کرده بودم ( تاریخ شمسی ، ساعت ، . . . و از همه مهم تر دسکتاپ و کال ویبره )
حالا گوشیم بعد از فلش بعضی از الف ها رو اجرا نمی کنه . ( مخصوصا همون دو تایی که گفتم )
قبلا هم دقیقا از همین الف و داین استفاده می کردم
کسی میدونه مشکل کجاست ؟

acc
30-11-2008, 09:39
راستی گوشیم brown بوده red شده

feizafra
30-11-2008, 11:22
با سلام اگه میشه آدرس تاپیکی که آموزش عکس بالایی رو گذاشته بدید تا منم دسکتاپ گوشیمو عوض کنم با تشکر

hossein_2006_a
30-11-2008, 11:43
با سلام اگه میشه آدرس تاپیکی که آموزش عکس بالایی رو گذاشته بدید تا منم دسکتاپ گوشیمو عوض کنم با تشکر

آدرس كاملا درسته !!!همينجا

feizafra
30-11-2008, 11:51
سلام اگه میشه حداقل شماره صفحه اش را لطف بفرمایید

reza3600
01-12-2008, 13:08
سلام
الفی هست که کپی و پیست رو به k750 ی فقید! اضافه کنه!
یه الف هم میخام تا بتونم نوشته هایی رو که تو گوشی مینویسم رو به کامپیوتر انتقال بدم و همچنین sms ها رو
راستی لیب که میگن چیه؟ و چه جوری اپدیتش کنم
ممنون

M.R.2
01-12-2008, 16:47
آقا ابوالفضل من نمیتونم عددها رو با اون نرم افزاری که برای ادیت لایوت گذاشتی تغییر بدم یکم راهنمایی کنید.

bcfg ادیت شده استندبای مد برای صفحه نمایش 176 *220 رو بزاری ممنون میشم.

bashir935
01-12-2008, 19:59

عزیزیم این لینک اول تاپیک ابولفضل جان هستش
لینک دوم لینکه کلوپ کا770 که من همه فایل هایه مخصوص تغییرات گوشیمو اپ کردم

عکس گوشی من

mirsedali
01-12-2008, 22:37
چطوريه همه فريمور گوشي ها اين خط ليب رو كه ما ميخواستيم دارن ولي k810 اونم ورژن r8ba024 كه همه ميگفتن بيشترين پچ براش ساخته ميشه اين خط ها رو نداره؟
2e6,2e7 ????!!!!!!!!
ضمنا سرعت گوشيم اخيرا اومده پايين
با اينكه پچ يا الف خاصي نصب نكردم. گاهي هم ريستارت ميكنه. معمولا هم وقتي به جايي زنگ مي زنم دفعه اول به محض اينكه call رو ميزنم قطع ميشه و دفعه دوم ميگيره.
فكر ميكنم از وقتي كه خواستم الف standby رو نصب كنم سرعت اومده پايين. البته هنوز كه نتونستم نصبش كنم!!(به خاطر همون ليب گوشيمه كه هنوز آپديت نشده)
راستيbcfg ، دفعه اول روي گوشيم ريستارت شد ولي دفعه دوم كار كرد البته درست بلد نبودم باهاش كار كنم. به هر حال تا رفتم ببينم چطوري كار ميكنه ديگه از اون به بعد نميتونم واردش بشم و گوشيم ريستارت ميشه.

Alishmas
02-12-2008, 19:39
من از آخر نتونستم الف StandBy Mode رو روی گوشيم عملی کنم !

ميشه کسی يه آموزش کامل برای راه اندازی اين الف بگه !

يه سؤال ديگه ، Elf Mode چيه ؟

bashir935
02-12-2008, 20:32
چطوريه همه فريمور گوشي ها اين خط ليب رو كه ما ميخواستيم دارن ولي k810 اونم ورژن r8ba024 كه همه ميگفتن بيشترين پچ براش ساخته ميشه اين خط ها رو نداره؟
2e6,2e7 ????!!!!!!!!
ضمنا سرعت گوشيم اخيرا اومده پايين
با اينكه پچ يا الف خاصي نصب نكردم. گاهي هم ريستارت ميكنه. معمولا هم وقتي به جايي زنگ مي زنم دفعه اول به محض اينكه call رو ميزنم قطع ميشه و دفعه دوم ميگيره.
فكر ميكنم از وقتي كه خواستم الف standby رو نصب كنم سرعت اومده پايين. البته هنوز كه نتونستم نصبش كنم!!(به خاطر همون ليب گوشيمه كه هنوز آپديت نشده)
راستيbcfg ، دفعه اول روي گوشيم ريستارت شد ولي دفعه دوم كار كرد البته درست بلد نبودم باهاش كار كنم. به هر حال تا رفتم ببينم چطوري كار ميكنه ديگه از اون به بعد نميتونم واردش بشم و گوشيم ريستارت ميشه.

عزیز از الف مود ورزن 5 و جدیدترین لیب استفاده کن حتما مشکلت حل میشه

لیب جدید( 27.11.2008 )

adrenalin
02-12-2008, 20:56
اگر از لیب هم استفاده کردی و درست نشد از این DYN جدید استفاده کن

M.R.2
03-12-2008, 14:06
کسی با این Layout Creator v1.1 کار نکرده میشه مارو راهنمایی کنید.

mirsedali
03-12-2008, 14:15
عزیز از الف مود ورزن 5 و جدیدترین لیب استفاده کن حتما مشکلت حل میشه

لیب جدید( 27.11.2008 )

من از الف swis براي اينكه بفهمم چه خط ليبي رو بايد آپديت كنم استفاده كردم:
;0B98: xxxxxxxx yyyyyyyy ; 2E6: int BOOK_GetSessionID(BOOK *);
;0B9C: xxxxxxxx yyyyyyyy ; 2E7: void UI_Event_toSID(int event, int sess_id);
ولي همونطور كه ميبينيد هنوز به صورت xxxxxxx yyyyyyyyy هست و آپديت نشده.
ضمنا من قبل از اينكه از الف مود 1 استفاده كنم از مود4 و 5 استفاده كردم ولي گوشيم ريست ميشه . و نتونستم حلش كنم.

اگر از لیب هم استفاده کردی و درست نشد از این DYN جدید استفاده کن

من با persiangig.com مشكل دارم. باز نميشه چه با idm چه بدون اون.

reza3600
03-12-2008, 15:12
سلام
الفی هست که کپی و پیست رو به k750 ی فقید! اضافه کنه!
یه الف هم میخام تا بتونم نوشته هایی رو که تو گوشی مینویسم رو به کامپیوتر انتقال بدم و همچنین sms ها رو
راستی لیب که میگن چیه؟ و چه جوری اپدیتش کنم
ممنون

کسی نیست کمک کنه!

adrenalin
03-12-2008, 15:52
کسی نیست کمک کنه!

اون الف های که شما می خواهید هنوز درست نشده
لیب: برای شناسایی الف های جدید هست در گوشی که یه سری توابع داره
لیب رو از 2طریق میشه به روز کرد
1-ریختن لیب با ستول که مثل ریختن پچ هست
2-ریختن داخل گوشی و اجرا کردن blib creator که باید الف مود ورژن 4رو گوشیتون نصب باشه

من با persiangig.com مشكل دارم. باز نميشه چه با idm چه بدون اون.[/quote]

خدمت شما:11:

Alishmas
03-12-2008, 20:04
من از آخر نتونستم الف standby mode رو روی گوشيم عملی کنم !

ميشه کسی يه آموزش کامل برای راه اندازی اين الف بگه !

يه سؤال ديگه ، elf mode چيه ؟

:19::19::19:

mirsedali
04-12-2008, 10:54
]

من با persiangig.com مشكل دارم. باز نميشه چه با idm چه بدون اون.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE]
مشكل داره!!

mirsedali
04-12-2008, 10:54
ببخشيد دوتا پست شد

adrenalin
06-12-2008, 21:14
Autoanswer_v1.3
ین الف کارش اینه که وقتی کسی بهتون زنگ میزنه به صورت خودکار خودش جواب میده نه این که حرف بزنه ها:31:

سرور 1

سرور 2

تست شده بر روی K750/W800

adrenalin
06-12-2008, 21:23

مشكل داره!![/quote]

چه مشکلی داره دانلود هم کردم دیدم مشکلی نداره:13:

malakhak
09-12-2008, 22:16
كه البته روي كا810 كار نكرد.واسه كا810 پچ همين الف اومده
عزیزم اگه لطف کنی پچ این کال لوگ را برام بزاری یه دنیا ممنون میشم :20:

reza3600
10-12-2008, 12:19
سلام
یه الفی بود که روی قسمتهایی از گوشی که ما میخاستیم پسورد میذاشت اسمش هم alllock بود.
سوالم اینه اگر این الف رو اجرا کنیم و روی یه بخشی پسورد بزاریم اونوقت با پاک کردن این الف اون قسمتهایی که پسورد گذاشتیم دیگه پسورد نمیخاد؟
اگر اینجوری باشه که فایده نداره!

adrenalin
10-12-2008, 14:48
سلام
یه الفی بود که روی قسمتهایی از گوشی که ما میخاستیم پسورد میذاشت اسمش هم alllock بود.
سوالم اینه اگر این الف رو اجرا کنیم و روی یه بخشی پسورد بزاریم اونوقت با پاک کردن این الف اون قسمتهایی که پسورد گذاشتیم دیگه پسورد نمیخاد؟
اگر اینجوری باشه که فایده نداره!

بله همون طوری هست که خودتون گفتید ولی اگه می خوایید که همیشه باشه باید پچ نصب کنید

magical
10-12-2008, 16:48
autoanswer_v1.3
ین الف کارش اینه که وقتی کسی بهتون زنگ میزنه به صورت خودکار خودش جواب میده نه این که حرف بزنه ها:31:

سرور 1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسرور 2

سلام
طرز کار با این الف رو میشه بیشتر توضیح بدید...

موفق باشید...

adrenalin
10-12-2008, 21:04
سلام
طرز کار با این الف رو میشه بیشتر توضیح بدید...

موفق باشید...

گفتم الف ساده ای هست نیاز به توضیح نداره :31:

خدمت شما
auto answer گوشی شما به میس های بد موقع پاسخ خواهد داد
استفاده مفید : میشه بعد از چند بوق خودکار گوشی رو برداشت
تنظیمات الان خوبه و بعد از حدود 3 تا بوق گوشی رو برمی داره

omidia
12-12-2008, 14:08
سلام به روی ماه همتون:11:.
1.میشه یکم بیشتر درمورد الف auto answer توضیح بدید منظورم تنظیمات فایل ini ش هست
2.این الف های جدید با پسوند .pkg داره بد جوری میره رو اعصاب :41:اگه میپشه یه آموزشی در مورد راه اندازیشون بذارید
ممنون ومتشکر

malakhak
12-12-2008, 14:33
عزیزم اگه لطف کنی پچ این کال لوگ را برام بزاری یه دنیا ممنون میشم :20:
کسی نیست به این درخواست رسیدگی کنه

mohammad_77
12-12-2008, 16:13
گفتم الف ساده ای هست نیاز به توضیح نداره :31:

خدمت شما

سلام .

فکر میکنم این الف روی کا 750 نصب نشه درسته ؟ فکر کنم به خاطر pkg باشه .

malakhak
12-12-2008, 19:21

تو گوشییای
240x320 : X= 0-239and y=0-319
176x220 : X=0-175 and y=0-219
<!-- large font
-->
رو پیدا کنی و فونت اونو از مثلا fonte_14b به fonte_16b یا fonte_12b
تغییر بدی
<!-- small font

اینام که تابلوه
خسته نباشی عزیزم, اگه نظر من رو می خوای یه تایپیک ادیت لایوت db2020 بزن مطمئن باش کار و کاسبی حسابی میگیره خودم میشم اولین مشتری:10:

adrenalin
12-12-2008, 22:16
سلام .

فکر میکنم این الف روی کا 750 نصب نشه درسته ؟ فکر کنم به خاطر pkg باشه .
چرا کار نمی کنه من الان دارم رو گوشی خودم استفادش می کنم PKG نداره الف هست

سلام به روی ماه همتون:11:.
1.میشه یکم بیشتر درمورد الف auto answer توضیح بدید منظورم تنظیمات فایل ini ش هست
2.این الف های جدید با پسوند .pkg داره بد جوری میره رو اعصاب :41:اگه میپشه یه آموزشی در مورد راه اندازیشون بذارید
ممنون ومتشکر

INI نداره PKG هم نداره با پسوند همون الف خودمون هست توضیحاتشم که دادم که:20:

گفتم الف ساده ای هست نیاز به توضیح نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

خدمت شما

omidia
13-12-2008, 23:29
INI نداره PKG هم نداره با پسوند همون الف خودمون هست توضیحاتشم که دادم که
سلام آدرنالین جان همراه autoanswer یه فایل ini گذاشته بودی منظور منم این بود که خط های زیر رو چه جوری میشه تغییرش داد

سوال دومم درمورد راه اندازی الف های جدید با پسوند pkg بود که حل شد حالا گوشیم این الف ها رو میشناسه ولی روی هر کدومشون که کلیک میکنم گوشیم ریست میشه
بازم ممنون از کمکت:11:

magical
14-12-2008, 14:17
سلام

دوست عزيز omidia اگه مي شه توضيح بده چطوري pkg رو به گوشي معرفي كردي...

موفق باشيد...

amir_82111
14-12-2008, 19:38
:46:AllLock2.61

سلام اینم ورژن جدید هستش که از همون INI قبلی میتونید استفاده کنید

:5:

SERVER 1

SERVER 2

سلام.
وقتی که هیچ گزینه ای قفل نیست بدون اینکه فایل ini رو از طریق کامپیوتر ویرایش کرد از کجا میشه دوباره وارد قفلها شد و دوباره بعضی از قسمتها رو قفل کرد.

amir_82111
14-12-2008, 21:46
من تا حالا الف sleep mode رو نصب نکردم. میشه تمام فایل های مورد نیاز برای k810 رو بزارین
ممنون

omidia
15-12-2008, 16:39
RE: RegFile (شناسایی فایل هایی با پسوند متفاوت توسط گوشی)
سلام

به این الف می تونید پسوند های جدید به گوشی بشناسید مثلا فایل های ini رو برای گوشی تعریف کنید تا باز بشه.

شما باید فایل ext.ini رو ایجاد کرده و در پوشه Config\Extension قرار بدید و برای هر گوشی اصلاعات خاصی بنوییسید لیست این اطلاعات :

در ضمن باید در انتهای این فایل پسوندهایی رو که می خواید داشته باشید به روش زیر بنویسید :

در این جا :

برای پسوند اول و برای دومی :

و به همین ترتیب .

ini پسوند مورد نظر ماست که می خوایم گوشی بشناسه .

ini_big_icon.png,ini_small_icon.png نیز آیکن هایی هستند که به فایل هایی ini ربط داده می شوند

STE.elf هم الفی هست که فایل های با اون باز میشه

یه نمونه از فایل ext.ini برای K750:

در ضمن فایل های آیکن رو هم در کنار فایل ext.ini در همون پوشه قرار بدید

امیدوارم متوجه شده باشید

یه پک کامل برای regfile

شامل تمام الف هایی که قابلیت کار با این الف رو دارند و همچنین آیکن اختصاصی برای هر پسوند

فایل ext.ini به شکل زیر است :

که شما باید 7 خط اول رو که در هر فریمویر متفاوت هست رو به فریمویر خودتون تغییر بدید

در ضمن نسخه 1.22 از Installer.elf که الف مهم و جدیدی هست رو هم اضافه شده در حالت عادی شما باید PKG این الف رو نصب کنید بعد این الف رو کپی کنید که این کار رو اقا میلاد براتون انجام دادن

download

موفق باشید

باتشکر فراوان :11:از آقا میلاد به خاطر آموزششون
منبع:

bashir935
15-12-2008, 17:41
سلام.
وقتی که هیچ گزینه ای قفل نیست بدون اینکه فایل ini رو از طریق کامپیوتر ویرایش کرد از کجا میشه دوباره وارد قفلها شد و دوباره بعضی از قسمتها رو قفل کرد.

ورژن جدید allLock2.61.elf اون قسمت setup رو نداره

روش اول:
شما میتونی اولalllock2.5.elf (ورژن قدیمی) رو اجرا کنی و به وسیله ی اون الف ini رو دستکاری کنی و قسمت های مهم رو قفل کنی و بعد گوشی رو ریست کن و حالا allLock2.61 اجرا کن و ازش لذت ببر

من از همین ورژن 2.61 استفاده میکنم
الف رو داخل پوشه daemons گذاشتم تا اگه کسی خواست قفل رو باز کنه حتی با ری استارت کردن گوشی هم نتونه گوشی رو باز کنه

روش دوم:
میتونی برنامه mini commander رو از اینجا دانلود کنی بعد از طریق این برنامه با زدن کلید 4 هر فایل iniی که خواستی رو edit کن

یه سری از قسمت هایی که میشه قفلشون کرد:

amir_82111
16-12-2008, 12:35
ورژن جدید allLock2.61.elf اون قسمت setup رو نداره

روش اول:
شما میتونی اولalllock2.5.elf (ورژن قدیمی) رو اجرا کنی و به وسیله ی اون الف ini رو دستکاری کنی و قسمت های مهم رو قفل کنی و بعد گوشی رو ریست کن و حالا allLock2.61 اجرا کن و ازش لذت ببر

من از همین ورژن 2.61 استفاده میکنم
الف رو داخل پوشه daemons گذاشتم تا اگه کسی خواست قفل رو باز کنه حتی با ری استارت کردن گوشی هم نتونه گوشی رو باز کنه

روش دوم:
میتونی برنامه mini commander رو از اینجا دانلود کنی بعد از طریق این برنامه با زدن کلید 4 هر فایل iniی که خواستی رو edit کن

یه سری از قسمت هایی که میشه قفلشون کرد:

من alllock v2.5en رو نصب کردم چون ورژن 2.61 انگلیسی نیست.سوال من این بود که وقتی که هیچ قسمتی رو قفل نکنیم چطوری به setup دسترسی پیدا کنیم؟چون setup موقع وارد کردن رمز فعال میشه و وقتی که هیچ قسمتی قفل نباشه دیگه نمیشه به قسمت setup رفت.در ضمن این alllock 2.61 که گذاشتین همون alllock 2.5 هستش چون توی قسمت about میزنه 2.5 و اون قسمت هایی رو که شما میگین میشه قفل کرد کار نمیکنه یعنی :

[LOCK_10]: 0x01; SMS Editor Book; SMS Editor
[LOCK_11]: 0x01; Text Editor Book; Writing SMS
[LOCK_12]: 0x01; ServiceMenuBook; Service Menu
[LOCK_13]: 0x01; Menu_Globals; Menu
[LOCK_14]: 0x01; MOCallBook; Calling
[LOCK_15]: 0x01; ObExReceiveBook; Sending File
[LOCK_16]: 0x01; OnOffBook; Shutdown
[LOCK_17]: 0x01; SessionBook; Java Apps

این قسمنها رو توی فایل ini قرار دادم ولی کار نمیکنه.فکر کنم اصلا ورژن 2.61 ساخته نشده.

bashir935
16-12-2008, 16:47
من alllock v2.5en رو نصب کردم چون ورژن 2.61 انگلیسی نیست.سوال من این بود که وقتی که هیچ قسمتی رو قفل نکنیم چطوری به setup دسترسی پیدا کنیم؟چون setup موقع وارد کردن رمز فعال میشه و وقتی که هیچ قسمتی قفل نباشه دیگه نمیشه به قسمت setup رفت.در ضمن این alllock 2.61 که گذاشتین همون alllock 2.5 هستش چون توی قسمت about میزنه 2.5 و اون قسمت هایی رو که شما میگین میشه قفل کرد کار نمیکنه یعنی :

[LOCK_10]: 0x01; SMS Editor Book; SMS Editor
[LOCK_11]: 0x01; Text Editor Book; Writing SMS
[LOCK_12]: 0x01; ServiceMenuBook; Service Menu
[LOCK_13]: 0x01; Menu_Globals; Menu
[LOCK_14]: 0x01; MOCallBook; Calling
[LOCK_15]: 0x01; ObExReceiveBook; Sending File
[LOCK_16]: 0x01; OnOffBook; Shutdown
[LOCK_17]: 0x01; SessionBook; Java Apps

این قسمنها رو توی فایل ini قرار دادم ولی کار نمیکنه.فکر کنم اصلا ورژن 2.61 ساخته نشده.

درسته حق با توئه تو about نوشته 2.5 ولی این ورژن که ما 2.61 صداش میزنیم با 2.5 یکم فرق داره

شما از این فایل ini استفاده کن و بعد دوباره تغییرش بده

اینجا برات فایل ini خودمو گذاشتم(فایل منیجر رمز میخواد)

behrooz_bhsf
17-12-2008, 12:19
اگه میشه فایل رو در یه سرور دیگه اپ کنید من نمی تونم از 2shared دانلود کنم. فایل مربوط به FileRegممنون از زحماتتون.

adrenalin
17-12-2008, 17:23
اگه میشه فایل رو در یه سرور دیگه اپ کنید من نمی تونم از 2shared دانلود کنم. فایل مربوط به FileRegممنون از زحماتتون.

خدمت شما :10:

M.R.2
17-12-2008, 17:42
اینم یه الف که بارش برف رو روی صفحه میاره.
یه پوشه به نام snow در Config درست می کنید و آیکونها رو در اون کپی کرده و الف رو اجرا کنید.
یکی از این الفها برای db2020 و دیگری برای db2010 .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amin-kery
19-12-2008, 00:17
با سلام

می شه یکی در مورد ویرایش فایل های Bcfg یه توضیح کامل و بی نقص بده
گوشی من w700 هستش و تمام الف هایی که Bcfg دارن رو نمی تونم اجرا کنم.
الف هایی مثل دسکتاپ ساعت آنالوگ و .....
اگه کمک کنید ممنون می شم.

Sasuke-7
19-12-2008, 10:15
با سلام

می شه یکی در مورد ویرایش فایل های Bcfg یه توضیح کامل و بی نقص بده
گوشی من w700 هستش و تمام الف هایی که Bcfg دارن رو نمی تونم اجرا کنم.
الف هایی مثل دسکتاپ ساعت آنالوگ و .....
اگه کمک کنید ممنون می شم.
شما می توانید با الف Bcfgedit این فایل های Bcfg رو ویرایش کنید نحوه کار هم خیلی اسونه الف اجرا بکنی می فهمی

adrenalin
19-12-2008, 11:15
شما می توانید با الف bcfgedit این فایل های bcfg رو ویرایش کنید نحوه کار هم خیلی اسونه الف اجرا بکنی می فهمی

محمد جون مشکل همین فایل هست که گوشی رو ریست می کنه:13:

M.R.2
19-12-2008, 13:01
منم هر کاری کردم bcfgeditاجرا نشد رو w700

Sasuke-7
20-12-2008, 04:19
محمد جون مشکل همین فایل هست که گوشی رو ریست می کنه:13:
واقعا؟ خوب بعضی از الف ها باید توش یک سری تغییرات بشه توش تا ریسیت نکنه بستگی داره به الف مثلا الف DeskBar باید ویبره رو از توی تنظیماتش خاموش کنی و وقتی خاموش کنی دیگه گوشی رو خاموش نمی کنه

منم هر کاری کردم bcfgeditاجرا نشد رو w700
خوب لیب شما اپدیت هستش شما که خودت استاد لیب هستی و کلی خط هم خودت اضافه کردی :31: من یک احتمال می دم شاید این از اون الف هایی هستش که روی گوشی های db2010 نمی یاد

M.R.2
21-12-2008, 15:32
واقعا؟ خوب بعضی از الف ها باید توش یک سری تغییرات بشه توش تا ریسیت نکنه بستگی داره به الف مثلا الف DeskBar باید ویبره رو از توی تنظیماتش خاموش کنی و وقتی خاموش کنی دیگه گوشی رو خاموش نمی کنه

خوب لیب شما اپدیت هستش شما که خودت استاد لیب هستی و کلی خط هم خودت اضافه کردی :31: من یک احتمال می دم شاید این از اون الف هایی هستش که روی گوشی های db2010 نمی یاد

خوب دوست عزیز این الف روی w800 یا w810 جواب میده که اونها هم db2010 است ولی نمیدونم چرا فقط با w700 مشکل داره:41:

amin-kery
22-12-2008, 01:33
پس بالاخره راه حلی پیدا نشد واسه w700 بیچاره ؟؟؟

مگه از خود کامپیوتر نمی شه درستشون کرد؟

M.R.2
22-12-2008, 13:04
amin-kery یه برنامه برای ادیت فایلهای bcfg در کامپیوتر وجود داره ولی اونم همه رو باز نمیکنه و کامل نیست.

amir_82111
23-12-2008, 00:51
من بجای ElfPack_by_JokerXT_5.1_K810_R8BA024__RED52 از K810_R8BA024_ElfPack_Tartes_Mod_1.9FIX_beta_STANDA RT_rev22 استفاده کردم.حالا چطوری میتونم آیکن هر الف رو تغییر بدم؟

adrenalin
23-12-2008, 12:25
من بجای elfpack_by_jokerxt_5.1_k810_r8ba024__red52 از k810_r8ba024_elfpack_tartes_mod_1.9fix_beta_standa rt_rev22 استفاده کردم.حالا چطوری میتونم آیکن هر الف رو تغییر بدم؟

شما از الف مود ورژن 4باید استفاده کنید که ایکون برای الف بزاره کلوپشم هست :10:

amir_82111
23-12-2008, 22:10
شما از الف مود ورژن 4باید استفاده کنید که ایکون برای الف بزاره کلوپشم هست :10:

نه با Tartes هم میشه.عین مود ورژن 4 باید آیکون رو تغییر بدم.به نظر من که Tartes بهتره.

amir_82111
23-12-2008, 22:13
تغییر آیکن در دو حالت عین هم باید عمل کرد

mirsedali
24-12-2008, 18:33
نه با Tartes هم میشه.عین مود ورژن 4 باید آیکون رو تغییر بدم.به نظر من که Tartes بهتره.

اين tartes كه شما مي گين چيه؟

من يه مشكل برام پيش اومده خواهش مي كنم سريعتر كمك كنين.
من اشتباها فايل ZBin حافظه گوشي رو پاكش كردم
بعد دوباره فايل رو ساختم و الفهاي توي damons رو برگردوندم و هم چنين config رو.
تنها الفي كه اجرا ميشه الف تاريخ شمسيه.
بقيه الفها هم وقتي ميزنم اتفاقي نيفته ولي بعد از چند ثانيه يا وقتي كه از اون قسمت خارج شدم مثلا برمي گردم توي منو گوشي ريستارت ميشه. و بعد از ريستارت شدن هم مرتب ديگه ريستارت ميشه چون چند تاييش توي daemons هست. مجبورم كارت رو دربيارم تا بالا بياد و بعد كارت رو بذارم.
پچ الف و ليب رو هم يه بار از نو نصبش كردم ولي فايده نداره.:41:
خواهش مي كنم سريعتر يكي كمك كنه:19:

adrenalin
24-12-2008, 21:09

بقيه الفها هم وقتي ميزنم اتفاقي نيفته ولي بعد از چند ثانيه يا وقتي كه از اون قسمت خارج شدم مثلا برمي گردم توي منو گوشي ريستارت ميشه. و بعد از ريستارت شدن هم مرتب ديگه ريستارت ميشه چون چند تاييش توي daemons هست. مجبورم كارت رو دربيارم تا بالا بياد و بعد كارت رو بذارم.

tartes یه الف مود های جدیدی هستند که وقتی شما گوشی رو روشن می کنید می تونید الف ها رو غیر فعال کنید و.............

شما یک بار مین گوشی رو فلش کنید و دوباره مودها و لیب ها رو بریزید فکر کنم مشکلتون حل میشه

amir_82111
24-12-2008, 21:39

این Tartes بهتره.چون با یه پچ دیگه میشه یه گزینه توی استارت آپ برای غیر فعال کردن الف اضافه کرد.آپدیت لیب با اون هم خیلی راحت تر از الف مود 5 .کافیه فایل لیب رو به lib.vkp تغییر نام بدی و توی مسیر usb/other/ZBin/lib/ قرار بدی و یک بار گوشی رو ری استارت کنی.لیب آپدیت میشه.الان دیگه همه از Tartes استفاده میکنند.

mirsedali
25-12-2008, 08:58
tartes یه الف مود های جدیدی هستند که وقتی شما گوشی رو روشن می کنید می تونید الف ها رو غیر فعال کنید و.............

شما یک بار مین گوشی رو فلش کنید و دوباره مودها و لیب ها رو بریزید فکر کنم مشکلتون حل میشه

راهي بلد نيستين كه بدون فلش كردن بتونم اين كار رو بكنم چون پچ زياد نصب كردم و نميخوام پاك بشن و از اول نصب كنم.:41:

این tartes بهتره.چون با یه پچ دیگه میشه یه گزینه توی استارت آپ برای غیر فعال کردن الف اضافه کرد.آپدیت لیب با اون هم خیلی راحت تر از الف مود 5 .کافیه فایل لیب رو به lib.vkp تغییر نام بدی و توی مسیر usb/other/zbin/lib/ قرار بدی و یک بار گوشی رو ری استارت کنی.لیب آپدیت میشه.الان دیگه همه از tartes استفاده میکنند.
ميشه بگين از كجا ميشه گيرش آورد؟:40:

amir_82111
25-12-2008, 12:36
ميشه بگين از كجا ميشه گيرش آورد؟:40:

K810 R8BA024 ElfPack Tartes Mod 19FIX beta STANDARTrev22

اضافه شدن گزینه غیر فعال کردن الف در استارت آپ

mirsedali
25-12-2008, 16:15

آدرنالين جان خواستم مين رو فلش كنم eror block داد ديگه گوشيم روشن نميشه شارژ هم نميشه.:41:
به كامپيوتر هم وصل نميشه كه دوباره فلش كنم . چيكار كنم؟:19:

amir_82111
25-12-2008, 16:58
آدرنالين جان خواستم مين رو فلش كنم eror block داد ديگه گوشيم روشن نميشه شارژ هم نميشه.:41:
به كامپيوتر هم وصل نميشه كه دوباره فلش كنم . چيكار كنم؟:19:

به احتمال زیاد گوشیت شارژ نداره.اول باطری گوشیت رو در بیار بعد دوباره بزار سر جاش و شارژ کن.چون وسط فلش باطری خالی شده وقتی شارژ میکنی هیچی رو صفحه گوشیت نمیاد ولی بزار نیم ساعت شارژ بشه بعد میتونی فلش کنی.

adrenalin
25-12-2008, 17:36
دوستمون amir_82111 درست می گن هموین کارو انجام بده
راستی دوستان کلوپ الف پک tartes هم راه افتاد

پچ های فعال سازی الف Tartes