مشاهده نسخه کامل
: یک پیشنهاد برای تغییر نام درجه کاربران
از مدیران محترم در خواست دارم(البته در صورت امکان):نام درجه ی کاربران(مثل:داره خودمونی میشه-اگه نباشه جاش خالی میمونه و...)بر اساس سلیقه خود تغییر داده شود.
این تاپیک رو تو پیشنهادات زدم ولی وقتی ارسالش کردم نبود!!!
با تشکر فراوان از شما عزیزان.:40:
چطوري ميشه عكس گذاشت كنار اسم كاربري
در قسمت( تنظیمات کاربر)بعد تنظیم آواتار.
دوست عزیز سوالت اصلا به اینجا ربط نداشت.:44:
عزيز برو قسمت تنظيمات كاربر بعدشم ويرايش اواتار اونجا ميتوني عكس بزاري
V A H I D
01-07-2008, 12:44
توی پیشنهادات تایپیکی که زدی برای همه دیده نمی شه و فقط مدیرها می تونن ببینن بعد اگه ازت خوششون اومد و موضوعش هم خوب بود برای
بحث میان کاربرا نمایشش می دن وگرنه نمی کنن .....
توی پیشنهادات تایپیکی که زدی برای همه دیده نمی شه و فقط مدیرها می تونن ببینن بعد اگه ازت خوششون اومد و موضوعش هم خوب بود برای
خیلی ممنون.
به نظر شما اگه اسما تغییر کنه بهتره یا نه؟:13:
™Enter_The_Love
01-07-2008, 12:52
خیلی ممنون.
چه فرقی میکنه ؟
چه فرقی میکنه ؟
خیلی خسته کننده شدن.:34:
V A H I D
01-07-2008, 13:01
خیلی ممنون.
یه چیزی می گم زیاد به خودت فشار نیار .....
توی این انجمن هیچ چیز تغییر نمی کنه و این اثبات شده ....البته با نظر کاربر ها منظورمه هیچ چیز تغییر نمی کنه ...و گرنه مدیر ها بخوان همه چیز تغییر می کنه و ما هیچ کاری نمی تونیم بکنیم .....
این تایپیک هم امروز قفل نشه چند روز دیگه قفل می شه بدون هیچ دلیلی ....) ....
ما از این کارا زیاد کردیم ولی هیچ نتیجه ای نداده ...
موفق باشی .....
توی این انجمن هیچ چیز تغییر نمی کنه و این اثبات شده ....البته با نظر کاربر ها منظورمه هیچ چیز تغییر نمی کنه ...و گرنه مدیر ها بخوان همه چیز تغییر می کنه و ما هیچ کاری نمی تونیم بکنیم .....
موفق باشی .....
تایید میشود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درجه چیه بابا؟ بشین زندگیتو بکن. خیلی مهمه واست؟ همین که ما رو اینجا راه میدن از سرمون هم زیادیه...
MaFia_King
01-07-2008, 16:23
درجه چیه بابا؟ بشین زندگیتو بکن. خیلی مهمه واست؟ همین که ما رو اینجا راه میدن از سرمون هم زیادیه...
اينم يه حرفيه {خوب گفتيها}
|*سپاس*|
/*يا حق*/
موفق باشی .....
خوب اگه واقعا اینطوریه پس بهتره مدیران یکمی هم به نظرات کاربران گوش بدن .
چون اگه قرار باشه به حرف و پیشنهادات کاربران گوش ندن که نمیشه !
راستی الان یکی با 300 تا پیت عضو جدید یکی با 200 تا چاش خالی میمونه است!!
چجوری شده؟
بابا شما به چه چيزا گير مي ديد.
مثلا نام درجه شما تغيير كنه چيزي به شما اضافه مي شه ؟؟؟
اگه مي شه بگو تا ما هم بونيم!!
Hadi King
01-07-2008, 17:57
چجوری شده؟
بابا شما به چه چيزا گير مي ديد.
مثلا نام درجه شما تغيير كنه چيزي به شما اضافه مي شه ؟؟؟
اگه مي شه بگو تا ما هم بونيم!!
دوستان مهم اينه كه مشكلات همديگه رو حل كنيم اين درجه ها هيچي به ادم نميده :11:
يكي عضو جديد باشه يكي كاربر فعال باشه هيچ فرقي نداره حالا من چيكار ميكنم كه عضو هاي جديد انجام نميدن هاااااااااا
موفق باشيد!:40:
چجوری شده؟
فکر نکنم جواب من این بود!
دوستان مهم اينه كه مشكلات همديگه رو حل كنيم اين درجه ها هيچي به ادم نميده
يكي عضو جديد باشه يكي كاربر فعال باشه هيچ فرقي نداره حالا من چيكار ميكنم كه عضو هاي جديد انجام نميدن هاااااااااا
موفق باشيد!
بعدشم من خودم معلم این حرف ها هستم!
دوستان مهم اينه كه مشكلات همديگه رو حل كنيم اين درجه ها هيچي به ادم نميده :11:
موفق باشيد!:40:
تاييد ميشه.
من الان هزار ساله آخره فروم بازم و خيلي هم با اين درجه حال ميكنم.چون حدم همينه.
تنكيو.
Saman-tci
01-07-2008, 20:57
تازه یه درجه دیگه شما هم اینه که ما خیلی دوست داریم .....
بابا خیلی کم پیدایی ...؟
Mojtaba N87
01-07-2008, 21:05
دوستان این عنوان ها که زیر اسم ها قرار داره با نظر مدیران ایجاد شده و مقدور نیست که هرکس با سلیقه خودش تغییر بده. چند سال پیش چیز دیگه بود.مثلا به جای پروفشنال بود : ایول بابا پروفشنال. که عوض شد.
زیاد سر این قضیه بحث شده.مدیران هم گفتن که هر از چند وقت عوض می شه.هدف از این کار هم فقط مشخص کردن تجربه کاربراست .
تازه یه درجه دیگه شما هم اینه که ما خیلی دوست داریم .....
بابا خیلی کم پیدایی ...؟
داش سامان هدف مهرورزيت كدوم يكي از حاضرين هستش؟
در هر صورت منظورت هر كس باشه بايد بگم ما هم شما رو خيلي دوست داريم.:40::11:(اينو گفتم كه توي عمل انجام شده قرار بگيري):31:
Saman-tci
01-07-2008, 21:14
اگه پست 18 رو با دقت بخونی متوجه میشی که منظورم کی بوده ... یعنی متوجه نشدی ....؟؟؟
اگه پست 18 رو با دقت بخونی متوجه میشی که منظورم کی بوده ... یعنی متوجه نشدی ....؟؟؟
wow!
مرامت رو عشقه.:40:
قربونت برم.شرمندم كردي.:10::11:
بر اساس سلیقه خود تغییر داده شود.
جالب نيست!
يا حق (:
اولا ادمین ها . و با این وصف ادمین ها از هیچ کس خوششون نمیاد . موضع گیری شما روشنه .
موفق باشی .....
من که مدیر ارشد هستم چطور ؟ من مدت ها قبل ( خیلی قبل ) پیشنهادی رو دادم که حالا کم کم داره عملی میشه . این بخشی از سیاسیت انجمن هست و من هم طرفدارش هستم ( همکاران سابق انجمن موسیقی کاملا باید در جریان باشن ). هیچ تغییری به سرعت اتفاق نمی افته . مگر تا وقتی که به قطعیت درست بودنش برسیم . یعنی اینجا با روش های آزمون و خطا و تجربه اداره نمیشه .
درباره پیشنهادات :
یک سری پیشنهادات ما داریم ( اکثر تاپیک هایی که زده میشه در انجمن پیشنهاد انتقاد ) که به حاشیه میپردازن . رنگشو عوش کن . شکلشو عوض کن . اسمشو عوض کن .
به ندرت کسی سراغ متن میاد . پیشنهادی برای ارتقای محتوا .
یکسری ما پیشنهاد داریم مثل نظری برای بستن انجمن متفرقه . اینها چیزی نیست که یک شبه انجام بشه داد . انجمن رو زیر و رو میکنه همچین اقداماتی .
و در آخر :( شرمنده انقدر تکراری شده این حرفم )
بعضی دوستان ما پیشنهاد رو با امر ( دستور ) عوضی میگیرن . در نهایت مدیریت انجمن یک سری سیاست ها ( اساسی و پایه ای ) برای انجمن در نظر داره . پس قطعا پیشنهادات اول میره در ظرف سیاست های کلی برسی میشه . ما اینجا انجمن دوست یابی نمیزنیم . این در سیاست پی سی نیست . حالا هر چقدر که این خواسته بشه . ( چند تا تاپیک بیارم ار انجمن پیشنهادات ؟ )
پس لطفا عینک بدبینی رو از چشمتون در بیارید و کمی مثبت تر نگاه کنید . میتونید هم این کار رو نکنید و با همین نگاه منفی نظر بدید .. مثلا به این که انجمن اتومبیل چرا وجود داره و از زمانی پیشنهاد شدنش تا زمان تاسیسش چقدر زمان رفت فکر نکنید .
ممنون از توجه بزرگوارانه شما .
V A H I D
01-07-2008, 21:39
------------------
انگار اشتباه شد ..::دی
---------------------
من که مدیر ارشد هستم چطور ؟ من مدت ها قبل ( خیلی قبل ) پیشنهادی رو دادم که حالا کم کم داره عملی میشه . این بخشی از سیاسیت انجمن هست و من هم طرفدارش هستم ( همکاران سابق انجمن موسیقی کاملا باید در جریان باشن ). هیچ تغییری به سرعت اتفاق نمی افته . مگر تا وقتی که به قطعیت درست بودنش برسیم . یعنی اینجا با روش های آزمون و خطا و تجربه اداره نمیشه .
هیچی نفهمیدم ...!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکسری ما پیشنهاد داریم مثل نظری برای بستن انجمن متفرقه . اینها چیزی نیست که یک شبه انجام بشه داد . انجمن رو زیر و رو میکنه همچین اقداماتی .
این حرف خیلی سیاسی بود ..:دی
بعضی دوستان ما پیشنهاد رو با امر ( دستور ) عوضی میگیرن . در نهایت مدیریت انجمن یک سری سیاست ها ( اساسی و پایه ای ) برای انجمن در نظر داره . پس قطعا پیشنهادات اوی میره در ظرف سیاست های کلی برسی میشه .
نه این که بیاین تایپیک رو پاک کنید و دهن ما رو ببندید ..اگه پیشنهاد بده بیایید بگید ما رو راضی کنید ....این جوری خیلی به ادم بر می خوره (البته برای من عادی شده این ها و همیشه بایه خنده تموم می شه و خودم رو زیاد عصبانی نمی کنم..:دی:دی :دی ).
مثلا وقتی ما داریم پیشنهاد می دیم با هم بحث می کنیم (هیچ دعوایی هم نیست کاملا دوستانه .)بعد یکی می اد می زنه تایپیک رو منهدم می کنه ..خوب شما خودت رو جای من بزار چه حالتی بهت دست می ده ؟؟؟!!!
موضع گیری شما روشنه .
مگه جنگه ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ولی بی شوخی . اگه مثلا یکی مثل نوید (همونی که بن شد ) بیاد یه پیشنهاد بده شما اصلا پیشنهادش رو می خونید ؟؟؟؟
یا اگه هم بخونید با چشم دشمنی می خونید (:دی) ...اگه دروغ می گم بگید .
Saman-tci
01-07-2008, 22:24
آقا وحید خواهشاً شما دیگه ادامه ندین ......
بزار بحث همینجا تموم بشه ....
ممنون
MaFia_King
01-07-2008, 22:55
درباره پیشنهادات :
یک سری پیشنهادات ما داریم ( اکثر تاپیک هایی که زده میشه در انجمن پیشنهاد انتقاد ) که به حاشیه میپردازن . رنگشو عوش کن . شکلشو عوض کن . اسمشو عوض کن .
به ندرت کسی سراغ متن میاد . پیشنهادی برای ارتقای محتوا .
و در آخر :( شرمنده انقدر تکراری شده این حرفم )
بعضی دوستان ما پیشنهاد رو با امر ( دستور ) عوضی میگیرن . در نهایت مدیریت انجمن یک سری سیاست ها ( اساسی و پایه ای ) برای انجمن در نظر داره . پس قطعا پیشنهادات اول میره در ظرف سیاست های کلی برسی میشه . ما اینجا انجمن دوست یابی نمیزنیم . این در سیاست پی سی نیست . حالا هر چقدر که این خواسته بشه . ( چند تا تاپیک بیارم ار انجمن پیشنهادات ؟ )
پس لطفا عینک بدبینی رو از چشمتون در بیارید و کمی مثبت تر نگاه کنید . میتونید هم این کار رو نکنید و با همین نگاه منفی نظر بدید .. مثلا به این که انجمن اتومبیل چرا وجود داره و از زمانی پیشنهاد شدنش تا زمان تاسیسش چقدر زمان رفت فکر نکنید .
ممنون از توجه بزرگوارانه شما .
با سلام....
دوست عزيز من چند هفته پيش يك پيشنهاد دادم در
در مورد نحوه ي نشون دادن بن شدن يوزر ها
آيا اين پيشنهاد هم جزء اين پيشنهادهايي كه گفتين هستش (تا حالا كه توي بخش پيشنهادات نيومده).
|*سپاس*|
/*يا حق*/
AriA jOhaRi
02-07-2008, 08:49
اینجوری هرکی یه اسمی میزاره و خیلی به هم می خوره همین ها خوبه
ali_ranger22
05-07-2008, 14:43
من یه روز فکر میکردم که مدیر های اینجا خیلی کارشون درسته و همه چیز با دلیل و منطق پیش میره ولی حالا فهمیدم که فقط به نفع خودشون کار میکنن و خیلی از کارهایی که میکنن هیچ دلیلی نداره و دلیلش رو هم به هیچ کی نمیگن دلیل این اعتراضمم تو امضام هست
Mohsen EA
05-07-2008, 15:44
به نظر من فقط پروفشنال تغيير بدن كافيه چون آدم قاطي ميكنه
YAHYA-PRO
05-07-2008, 16:04
دوست عزیز وقتی نام کاربری رو تغییر نمیدن حالا میان دونه دونه درجه تغییر بدن ؟؟؟
به نظر من بيان به جاي اخر فروم باز وقتي تعداد پستها از 2500 ميره بالا يه نام ديگه بزارن باتشكر
ولی اگه عوض کنن بهتره.آخه یه جورایی این نامها :2::2:هستن.:2::2:
alizshah
09-07-2008, 17:02
به نظر من بيان به جاي اخر فروم باز وقتي تعداد پستها از 2500 ميره بالا يه نام ديگه بزارن باتشكر
من فقط با این موافقم
اخه طرف میبینی عمر مفیدشو گذاشته رو انجمن بعدش همون اخر فروم بازه
AriA jOhaRi
09-07-2008, 18:55
زیاد کش ندید مساله رو همین ها خوب هستن
REGISTERED USER
09-07-2008, 23:27
اصلا مگه ما بخش انتقادات و پیشنهادات نداریم که باید اینجا مطرح بشه ؟
انصافا همش شده اسپم بازی اینجا !!!
چون اونجا دست مدیرهاست و ممنکنه تاپیک را تایید نکنند برای بحث کردن!
دوست عزیز وقتی نام کاربری رو تغییر نمیدن حالا میان دونه دونه درجه تغییر بدن ؟؟؟
دونه دونه عوض نمیکنن که ! یه سری گروه های کاربری رو تعریف کردن و برای اون گروه ها اسم گذاشتن مثلا کسی که پست هاش شد بالای 1000 تا میشه آخر فروم باز بعد میتونن اسم اون گروه رو تغییر بدن و درنتیجه تمام کسانی که عضو اون گروهن عنوانشون تغییر میکنه ...
----------------
در ضمن به نظر من هم بد نیست اگه یه سری تغییراتی داده بشه ... باعث تنوع و اینا میشه !!
منم موافقم چیز جالبی میشه...
منم موافقم چیز جالبی میشه...
دوست عزیز . میشه دقیقا به من بگید با چی موافقید ؟
YAHYA-PRO
12-07-2008, 16:53
دونه دونه عوض نمیکنن که ! یه سری گروه های کاربری رو تعریف کردن و برای اون گروه ها اسم گذاشتن مثلا کسی که پست هاش شد بالای 1000 تا میشه آخر فروم باز بعد میتونن اسم اون گروه رو تغییر بدن و درنتیجه تمام کسانی که عضو اون گروهن عنوانشون تغییر میکنه ...
----------------
در ضمن به نظر من هم بد نیست اگه یه سری تغییراتی داده بشه ... باعث تنوع و اینا میشه !!
عجب !!!
آخه این رفیقمون گفته بر اساس سلیقه خود خوب معنیش اینه که هر کی هر چی میخواد بزارن براش :18:
میگم فکر کنم دیگه نام کاربری رو عوض نمیکنن و کلا تعلیل شده :19:
میگم من الان یه پیشنهاد دارم PM میکنم به آقا بابک شاید شد
عجب !!!
آخه این رفیقمون گفته بر اساس سلیقه خود خوب معنیش اینه که هر کی هر چی میخواد بزارن براش :18:
میگم فکر کنم دیگه نام کاربری رو عوض نمیکنن و کلا تعلیل شده :19:
میگم من الان یه پیشنهاد دارم PM میکنم به آقا بابک شاید شد
اون دیگه شدنی نیست !!
برای نام کاربری فکر کنم باید به ادمین ها پ خ بدی ..
بنظرم بهتره اينجوري بشه :
0 تا 19 پست : سلام نيني
20 تا 199 پست : داري ميمونياااا
200 تا 499 پست : نه بابا !
500 تا 999 پست : خيلي باحالي
1000 تا 2499 : بابا چهار رقمي
2500 تا ... : كچل موفرفري
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب تا اينجاش كه حتما متوجه شدين شوخي بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مسأله تو هر سايتي به يه شكلي وجود داره. يكي نظاميش كرده . اون يكي درصديش ميكنه. يكي ديگه ... .
اينجا هم بنا بر فكر كنم سليقه يا اون چيزي كه از ابتدا قرار دادن به همين صورت مونده. ولي بعضياش تغيير كرده.
مثلا همين " ايول بابا پروفشنال" خيلي بهتر شد وقتي كه به "پروفشنال" تغيير پيدا كرد و ... .
شايد هم يه روزي عناوين بهتر يا با تغيير ديدگاه تغييرات بيشتري ايجاد بشه، شايد هم همينها براي اينكه نشانهاي هستند از اين انجمن و ديگه جا افتادن باقي بمونن.
اما پيشنهاد ميكنم دستكم بعد از اينكه تعداد پستهاي كاربري به 2500 رسيد و 5 ستاره شد بهتره عنوان هم تغيير كنه و از "آخر فروم باز" به عبارتي همچون :
"يار هميشگي انجمن"
تغيير پيدا كنه.
مطمئنا اين نام ميتونه تاثير خوبي داشته باشه هم بر روي فرد براي اينكه مواظب باشه تا اين عنوان باقي بمونه يا ترقي پيدا كنه و هم براي انجمن براي حفظ آنها.
خسته نباشم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما پيشنهاد ميكنم دستكم بعد از اينكه تعداد پستهاي كاربري به 2500 رسيد و 5 ستاره شد بهتره عنوان هم تغيير كنه و از "آخر فروم باز" به عبارتي همچون :
"يار هميشگي انجمن"
تغيير پيدا كنه.
مطمئنا اين نام ميتونه تاثير خوبي داشته باشه هم بر روي فرد براي اينكه مواظب باشه تا اين عنوان باقي بمونه يا ترقي پيدا كنه و هم براي انجمن براي حفظ آنها.
با این موافقم ! یه جورایی انگار طرف پست هاش که از 1000 زد اونور دیگه احساس میکنه به آخر خط p30 رسیده !! البته اینا همش عناوینه و ارزشی نداره (خود من هم که غیر از داره خودمونی میشه عنوان دیگه ای رو تجربه نکردم و برام فرقی نمیکنه ) اما شاید باعث دلگرمی بشه یک کم ...!
Bill Gates
12-07-2008, 23:15
من با تغییر آخرین عنوان موافقم یکی که 1000تا پست با یکی که 9000 تا پست داره یه عنوان دارند :31: من 200فش پست میخوام تا اون موقع امید دارم که درست بشه این
Dangerous-boy
13-07-2008, 03:40
0 - 30 : ببخشید شما ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30 - 90 : داره صد پسته میشه :دی
90 - 150 : فک کردی کی هستی ؟!
150- 300 : حالا شد یه چیزی
300 - 500 : عجب فعاله این بچه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
500 - 1000 : بیش فعالی داره جدی نگیرین :دی
1000 - 2000 : بیکار و بیعار :دی
2000 - 5000 : همه کاره انجمن :دی
5000 - 10000 : بابا دهن انجمن صاف شد ول کن دیگه !
10000 - 20000 : ??? Are You Crazy
50000 - 20000 : پاک داره دیوونه میشه :دی
50000 - 100000 : به بخش روانی منتقل گردید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100000 - 200000 : بی خیال از دنیا !
200000 - 500000 : صد سالگیت مبارک عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
500000 - 1000000 : خدا بیامرزتش , جووون خوبی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
YAHYA-PRO
13-07-2008, 12:25
اون دیگه شدنی نیست !!
برای نام کاربری فکر کنم باید به ادمین ها پ خ بدی ..
از خیلی وقت پیش نام کاربری عوض نمیکنن من خیلی وقته میخوام عوض کنم
0 - 30 : ببخشید شما ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
300 - 500 : عجب فعاله این بچه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50000 - 100000 : به بخش روانی منتقل گردید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
200000 - 500000 : صد سالگیت مبارک عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
500000 - 1000000 : خدا بیامرزتش , جووون خوبی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی لوسیه.:2:(البته نظر من بود).
اينا رو براي خندش گفتي يا نه جدي گفتي؟!
Dangerous-boy
13-07-2008, 23:45
خیلی خیلی لوسیه.:2:(البته نظر من بود).
نظرت محترمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا رو براي خندش گفتي يا نه جدي گفتي؟!
تو چی فک میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم همون براي خندش گفتي. چون اينايي كه نوشتي فكر كنم بيشتر يه جور توهينه تا عنوان نام درجه كاربر.(البته اين نظر منه)
saman007spy
14-07-2008, 15:13
خوب ، اين دوستمون ميگه كه عنوان كاربري با سليقه ي خودمون تغيير كنه
تو فروم هاي ديگه اين امكان هستش ، مثلا
يكي ميزاره :
گلادياتور
خفاش شب
مردي در باران
سفرم
احسان
خسته ي تنها
عشق من محمد
دختره شب
....
اينها رو ميگي ديگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اين جالب نيست ،ولي اگه مديران همين درجه هاي كاربري رو عوضش كنن شايد جالب بشه
داره خودموني ميشه ،اگه نباشه جاش خالي ميمونه
و آخر فروم باز ، كه با گرفتن درجه ي چهارم ميشي آخر فروم باز ،و با پنجمي هم همونه ! اينو ميشه روش فكر كرد
REGISTERED USER
14-08-2008, 11:40
بهتره دوباره بره زیر خاک !
(برای همیشه )
Mohsen EA
14-08-2008, 11:46
بهتره دوباره بره زیر خاک !
900% تاييد ميشه
ali_ranger22
14-08-2008, 12:46
من فقط با این پروفشنال اصلا حال نمیکنم ...خیلی ضایعست!!
Mohsen EA
14-08-2008, 13:40
من فقط با این پروفشنال اصلا حال نمیکنم ...خیلی ضایعست!!
قبلا اينو گفته بودم يعني 10% تاييد ميشه
ali_ranger22
14-08-2008, 21:31
قبلا اينو گفته بودم يعني 10% تاييد ميشه
آخه منم تازه این تاپیکو دیدم! پست های قبلی رو نخوندم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.