مشاهده نسخه کامل
: يكي به من پارتيشن بندي رو ياد بده
mohammad_dj_kazin
29-06-2008, 22:20
سلام
من توي كار هاي كامپيوتر واردم و همه ي جاش رو بلدم الا اين پارتيشن بندي.راستش ديروز يكي از دوستام بهم زنگ زد گفت ميخوام هاردم رو پارتيشن بندي كني ميتوني منم براي اينكه كم نيارم گفتم آره
اما بلد نيستم
تورو خدا يكي به طور كامل اين كارو يادم بده تا فردا جلوي رفيقم ضايع نشم
ممنون ميشم
MicroSystem
29-06-2008, 22:48
ميتوني از CD ويندوز و يا نرم افزار partition magic استفاده كني
behnam_tr
29-06-2008, 23:20
1-خوب کاری نداره وقتی میخای ویندوز نصب کنی تو قسمت انتخاب پارتیشن میتونی هر کاری دلت خواست سر هاردت بیاری از جمله :
حذف و ایجاد پارتیشن و تعیین اندازه دلخواه برای هر پارتیشن
2- استفاده از نرم افزارهای پارتیشن بندی که دوست عزیزمون در پست قبلی یکیشو معرفی کرده
**به نظر من راه اول بهترین و مطمئن ترین راهه::::
اگه کمک خواستی خبرم کن./
به نام خدا
سلام
من همیشه با سی دی ویندوز پارتیشن بندی می کنم که خیلی ساده است
ابتدا سی دی ویندوز را بگذار وسیستم را ری استارت کن که بوت شود بعد از چند دقیقه منویی می آید که باید اینتر بزنی در مرحله بعد باید f8 را انتخاب کنی
اینجا همان صفحه موردنظر برای پارتیشن بندی است و دوحالت دارد
1- هارد را برای اولین بار پارتیشن بندی می کنیم
2- هارد قبلا پارتیشن بندی شده است و میخواهیم هارد را پاک کنیم و از اول پارتیشن بندی کنیم
درحالت اول بعد از فشردن دکمه f8منویی می آید که در پایین صفحه راهنمایی هم دارد در این صفحه ظرفیت تمام هارد را نوشته است (البته بر اساس mb)ما به دلخواه تعداد پارتیشن ها را انتخاب می کنیم
دراین مرحله کلید c را فشار می دهیم صفحه ای می اید که عدد تمام ظرفیت هارد را نوشته آنرا پاک میکنیم و عدد مورنظر خود را براساس mbمی نویسیم (مثلا20000mb که دراین صورت ظرفیت درایو c ما 20گیگا می شود)کلید اینتر را میزنیم
برای درایو های دیگر هم همین کار را انجام می دهیم
در حالت دو م ابتدا باید پارتیشن را پاک کنیم
برای این منظور بعد از صفحه f8 باید درایوها را یکی یکی انتخاب و کلید dوبعد کلید L و بعد اینتر را بفشاری
باید این کار رابرای همه درایوها انجام دهی تا در انتها تمام ظرفیت هارد راببینی ودر ادامه همان اعمال حالت اول را انجام دهی
-بعد از پارتیشن بندی حتما سیستم را ری استارت کن
موفق باشید
mohammad_dj_kazin
30-06-2008, 22:37
از همه ي دوستان ممنونم
فقط يه سوال ديگه؟
وقتي پارتيشن بندي رو پاك ميكني
ويندوز هم پاك ميشه؟
و بايد ويندوز جديد رو نصب كني؟
يا ويندوز قبلي سره جاشه؟
بازم از همگي تشكر ميكنم
به نام خدا
سلام
باپاک کردن پارتیشن هر درایو ،اطلاعات اون درایو پاک میشه و اگر همه پارتیشن ها را پاک کنی کل اطلاعات هارد پاک میشه
موفق باشید
بله تمامی اطلاعات روی هاردت و در نتیجه ویندوزت هم پاک می شه (البته در واقع آدرس های دسترسی به این فایل ها از بین می ره و توی اصطلاح ما ، میگیم پاک شده)
zeus7610
01-07-2008, 10:57
با تشمر از دوستان مطللب کاملی بود.
از توی ویندوز هم می شود پارتیشن بندی کرد.
کلی راست روی my computer و manage رات انتخاب کنید.
در این لیست disk managment را انتخاب کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.