مشاهده نسخه کامل
: اين ترش به چه دردي ميخوره؟
ragbar12
29-06-2008, 02:21
خيلي از تاپيكها توسط مديران محترم به ترش واصل ميشن من يك سوال دارم كه وقتي قراره يه تاپيك حذف بشه ديكه اين ترش چه صيغه ايه؟ حذفش كنيد بره پي كارش ديگه!
و سوال ديگه اينكه امكان داره تاپيكي كه به ترش رفته توسط مديران دوباره از ترش دربياد و به جاي خودش برگرده؟
سلام
ما هم نمیدونیم چرا ترش رو پاک نمیکنن!!
سوال دومی هم فکر میکنم میشه برگردوند.
سلام.
آخ که داغ دل منو تازه کردین. :13::19:
راستی، منظورتون از این ترش همون aQoa مضخرف، :grrr::2::4: هستش؟
اگر مستقیم از توی انجمن پاک کنن ، آثاری ازش میمونه اما وقتی به ترش منتقل میشه ، اثرش توی ترش میمونه که دیگه زیاد مهم نیست .
سلام.
آخ که داغ دل منو تازه کردین. :13::19:
راستی، منظورتون از این ترش همون aQoa مضخرف، :grrr::2::4: هستش؟
نه اون نیست ترش به Trash میگن که در پایین صفحه ی اول فورم هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محلی موقت برای تاپیک هايی كه به زودی حذف میشوند! فقط شروع کننده تاپیک قادر به مشاهده ی تاپیک های خود است
نه اون نیست ترش به Trash میگن که در پایین صفحه ی اول فورم هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محلی موقت برای تاپیک هايی كه به زودی حذف میشوند! فقط شروع کننده تاپیک قادر به مشاهده ی تاپیک های خود است
پس این aQoa کیه؟!!!
Hamid Reza
29-06-2008, 08:36
پس این aQoa کیه؟!!!
این یه چیز برنامه ریزی شده است
مثل ربات
هر تاپیکی را هر مدیری حذف کنه اطلاع میده
ممنون:11:
پس این aQoa کیه؟!!!
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ultimator
29-06-2008, 10:14
سلام
ترش که نباشه کسی که تاپیکش پاک میشه نمیفهمه چرا .. شاید خود تاپیک مشکل نداشته باشه .. بقیه مشکل دارش کردند .. اونوقت یکی که میاد تاپیک میزنه میره دو روز بعد میاد میبینه نیست ! ..
وقتی چیزی رو حذف کنن خذف نمیشه به صورت نرم ! حذف میشه و همونجا میمونه فقط کاربرای عادی نمیبیننش .
مثل recycle bin ویندوز میمونه دیگه .. امکان برگشتش هم هست اما خیلی کمه فقط در صورتی اون رو برمیگردونن که ترش شدن از روی اشتباه باشه .. تاپیک مورد دار جاش تو ترش مناسبه ..
ragbar12
29-06-2008, 14:20
دوستان من بازم در مورد ترش متقاعد نشدم به نظرم اصلا به درد نميخوره وبار اضافي هم روي سايت ميذاره
به جاي اين بخش بدون كاربرد بياين انجمني جديد وابتكاري ايجاد كنيد تا همه بتونن ازش استفاده كنن
فرضا كه فهميدم كه تاپيك به چه دليلي رفته تراش ولي به چه دردي ميخوره؟ . قبول كنيد به درد نميخوره
در ضمن اين رو هم اضافه كنم كه به نظر ميرسه كاربراني كه تو اين سايت با مديران اشنا هستند معمولا تاپيكهاشون به ترش نميره.
پارتي بازي تو اين بخش هم وجود داره
دوستان من بازم در مورد ترش متقاعد نشدم به نظرم اصلا به درد نميخوره وبار اضافي هم روي سايت ميذاره
به جاي اين بخش بدون كاربرد بياين انجمني جديد وابتكاري ايجاد كنيد تا همه بتونن ازش استفاده كنن
فرضا كه فهميدم كه تاپيك به چه دليلي رفته تراش ولي به چه دردي ميخوره؟ . قبول كنيد به درد نميخوره
در ضمن اين رو هم اضافه كنم كه به نظر ميرسه كاربراني كه تو اين سايت با مديران اشنا هستند معمولا تاپيكهاشون به ترش نميره.
همکار محترم جواب کامل رو دادن .
تاپیک ها میره به تراش تا در دید یوسر سازنده باشه تا خودش بدونه چه اتفاقی برای تاپیکش افتاده و نیاد بگه کو تاپیکم . اینکه شما این مشکل رو نداری خوش بحالتون .
اما چند تا از کاربرانی که با مدیران آشنا هستن رو به من همین جا معرفی کن تا عکس تاپیک های تراش شده شون رو برات بزارم .
منتظرم !
تا الان که نزدیک یک ماه از همکار شدن من می گذره تا الان 1 نفر از دوستانم بن کامل شدن و 7 8 تا شون هم حداقل یک اخطار(بعضی ها هم بیشتر که تازه چند تاشون هم دوست مدیریتی داشتن) گرفتن کلی تاپیک هاشون هم رفته ترش. خود من هم تو کل فعالیت کاربر عادی ام به تعداد انگشتان دست هم تاپیک نساختم ولی 2 3 تاش رفته ترش.حالا شما رو چه حساب این را می گویید نمی دانم؟
نه اتفاقا" کاربرانی که با مدیران احساس نزدیکی میکنند وقتی تاپیکشون بره ترش بیشتر از بقیه ناراحت میشند و جنجال راه میندازند
ragbar12
30-06-2008, 03:24
اما چند تا از کاربرانی که با مدیران آشنا هستن رو به من همین جا معرفی کن تا عکس تاپیک های تراش شده شون رو برات بزارم .
منتظرم !
جناب مدير من فقط اينو ميخوام بدونم چرا بعضي تاپيكها كه نذيرشون زياده وگاها مشكل دار هم هستن هنوز فعالن وبه ترش نميرن؟
در ضمن من نگفتم كه جتما اينچنين مسئله اي ( اشنايي وپارتي بازي) اتفاق مي افته گفتم به نظر اينجوري مياد. ممكن هم هست اصلا چنين مسئله اي نباشه
خوب از مساله دور نشيم
شما ميتونيد به جاي ترش بياين تاپيك ها رو تاييد يا رد كنيد
تا هر كي تاپيكي زد فورا ايجاد نشه . مدير هاي بخشهاي مختلف ميان تاپيكهاي به در بخور رو با ايجادش موافقت ميكنن و تاپيكهاي نامربوط رو هم رد ميكنن اينجوري خيلي بهتره
Ultimator
30-06-2008, 07:36
شما ميتونيد به جاي ترش بياين تاپيك ها رو تاييد يا رد كنيد
تا هر كي تاپيكي زد فورا ايجاد نشه . مدير هاي بخشهاي مختلف ميان تاپيكهاي به در بخور رو با ايجادش موافقت ميكنن و تاپيكهاي نامربوط رو هم رد ميكنن اينجوري خيلي بهتره
شما میفرمایید به جای اینکه از هر 30 تا تاپیک که ایجاد میشه مثلا یکیش تکراری ، مورد دار و ... باشه رو بفرستن ترش بیان 29 تا رو تایید کنن ؟ نظر واقعا عجیبی بود !
اینجا تو نظرات و پیشنهادات فکر کنم همچین وضعیتیه من که اصلا خوشم نمیاد ..
جناب مدير من فقط اينو ميخوام بدونم چرا بعضي تاپيكها كه نذيرشون زياده وگاها مشكل دار هم هستن هنوز فعالن وبه ترش نميرن؟
شده تا حالا شما گزارش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده باشید و دلیل قانع کننده داده باشید و ترش نشده باشه ؟ دلیل این نیست که فقط بنویسین تکراری !
اکثر تاپیکهای به نظر مشکل دار بر رسی میشن اگه لازم بود --> ترش .
من تجربه شخصیم از ترش تاپیکهاییه که تو 40 ثانیه اول رفتن ترش ! لازم بود برن چون قانون اون بخش رو نخونده بودم که مثلا چطور درخواست بدم .
نه اتفاقا" کاربرانی که با مدیران احساس نزدیکی میکنند وقتی تاپیکشون بره ترش بیشتر از بقیه ناراحت میشند و جنجال راه میندازند
احتمالا این احساس نزدیکیه مجازیه !
چی میگی!من با بیشتر مدیر ها رفیقم ولی خدا بده برکت به ترشم!!تاپیک هام رو هوا میره تراش!
ای بابا دوست من ای مدیر های ما وقتی لباس مدیریت می پوشن رفقات پر میشه!
کسی که دوست نداره تاپیکش بره ترش قبل از زدن تاپیک یه سرچ بزنه ، بین تاپیکهای صفحه اول ببینه تکراری نیست ، عنوان تاپیکش جنجال بر انگیز و اسپم بر انگیز (!) نباشه ، در انجمن مربوطه و صحیح تاپیک بزنه. اینو توی قوانین همه انجمنها نوشتند ولی بعضیا گوش نمیدند
ragbar12
30-06-2008, 15:22
شما میفرمایید به جای اینکه از هر 30 تا تاپیک که ایجاد میشه مثلا یکیش تکراری ، مورد دار و ... باشه رو بفرستن ترش بیان 29 تا رو تایید کنن ؟ نظر واقعا عجیبی بود !
اینجا تو نظرات و پیشنهادات فکر کنم همچین وضعیتیه من که اصلا خوشم نمیاد ..
دوست عزيز شما فكر كن به فرض مثال يكي بياد چند تا تاپيك بد توهين اميز ومستهجن تو بخشهاي مختلف بزنه ! خب؟
اين تاپيكها راحت ايجاد ميشن تا يكي بياد اينارو حذف كنه يا بفرسته تراش. حتي 40 ثانيه وجود چنين تاپيكهايي اعتبار سايت رو زير سوال ميبره شايد چنين مسائلي كم اتفاق بيفته ولي امكانشم زياده.
دوما شما وقتي مدير ميشي قطعا وظيفه ومسئوليتت هم بالا ميره و بايد با فراغ بال بياي از بين 30 تاپيك يكيشو حذف كني چه خوشت بياد چه نياد.
ما اينايي كه ميگيم در حد پيشنهاده به هر حال از قديم گفتن صلاح مملكت خويش خسروان دانند
بازم ميگم بحثي نيست درباره حذف تاپيكها . مسئله همون بخش ترشه كه جواب قانع كننده اي نگرفتم
موفق باشيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.