ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 3d home architect

dejavu
28-06-2008, 22:20
3d home architectلطفا در مورد این نرم افزار توضیح بدید و
1. آیا فایل های این برنامه قابل انتقال به max است ؟
2. خیلی با کارهایی که با max در این زمینه انجام میشه فرق میکنه ؟

مرسی :31:

hadi665
28-06-2008, 22:23
خوب اگه همونی باشه که من باهاش کار کردم باید بگم که خیلی محدوده اگه بخوای کارای مهندسی باهاش بکنی خوب نیست تو اندازه ها مشکل داره
یکی از دوستان که عمران میخونه گفته زیاد دقیق نیست و برای انتقال به مکس من یادمه مدل نمیتونه انتفال بده
به نظرم برنامه ی خوبی نیست

dejavu
28-06-2008, 22:30
پس در کل بهتره که کارای مهندسی رو با max انجام بدیم !

SSS_HHH_OOO
28-06-2008, 23:45
بهتره برای کارهای مهندسی با Autocad کار کنی.... درسته که با 3ds max میشه خیلی قشنگ ساخت ولی با autocad خیلی دقیق تر و راحتتره....

ar.behnam
29-06-2008, 00:10
خوب اگه همونی باشه که من باهاش کار کردم باید بگم که خیلی محدوده اگه بخوای کارای مهندسی باهاش بکنی خوب نیست تو اندازه ها مشکل داره
یکی از دوستان که عمران میخونه گفته زیاد دقیق نیست و برای انتقال به مکس من یادمه مدل نمیتونه انتفال بده
به نظرم برنامه ی خوبی نیست

این برنامه برای آماتور هاست ...

پس در کل بهتره که کارای مهندسی رو با max انجام بدیم !

نه اصلا ... کارای مهندسی رو با آرشیکد و اتوکد ...

بهتره برای کارهای مهندسی با Autocad کار کنی.... درسته که با 3ds max میشه خیلی قشنگ ساخت ولی با autocad خیلی دقیق تر و راحتتره....

اتوکد اگه بیاری باید زحمت 3بعدی کردنش رو هم با درد سر بکشی ...
اگه با آرشیکد یا مثل اینکه نرم افزار جدید مخصوص معماری که من پیگیرشم طراحی کنی هم دقیقه هم مهندسی هم راحت، فقط کار های متریال و رندر حرفه ای میمونه واسه 3dmax که به راحتی قابل انتقال به این برنامه هست...

*MASTER*
29-06-2008, 00:16
حتی از دیدن اسم این نرم افزار هم حالم به هم میخوره.مسخره ترین نرم افزاری که تا حالا باهاش کار کردم بوده.

linkin_park
29-06-2008, 08:32
چرا با Revit کار نمیکنی ؟! این برنامه کمی درپیت تشریف داره !