PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا دکمه تشکر رو توی سایت راه نمیندازید؟

pouria007
28-06-2008, 11:29
واقعاً این سوال داره اذیتم میکنه
اگه میترسید رو سور فشار بیاره که این قابلیت پروفایل اکتیو که تو این ورژن وی بی هست خیلی بیشتر رو سرور فشار میاره

Ghaioom
28-06-2008, 11:53
منم میخواستم بگم
به نظر من چند روزی این دکمه ی تشکر رو بزارین اگه مشکل پیدا کرد ور دارین اگه هم مشکلی نبود بزارین.
با من موافقین؟

Mohsen EA
28-06-2008, 12:25
بله
ما هم قبول داريم

V A H I D
28-06-2008, 12:27
نه ...خوشم نمی اد ...اصلا به چه دردی می خوره ؟؟؟....
چون یه عده ( از جمله خودم..:دی)همین جوری می رن عین این دگمه ندیده ها هی این رو می زنن تا خراب شه ...:دی

mahn90
28-06-2008, 12:30
نه ...خوشم نمی اد ...اصلا به چه دردی می خوره ؟؟؟....
چون یه عده ( از جمله خودم..:دی)همین جوری می رن عین این دگمه ندیده ها هی این رو می زنن تا خراب شه ...:دی
100 درصد حرفت تا ييد ميشههههههههههههههههه

red stars
28-06-2008, 12:34
نترس دكمه خراب نميشه
البته وحيد درست گفت تو رد استارز آنقدر تشكر زد كه بن شد
__________________________________________________ _____

MeHrDaD_MeNaY
28-06-2008, 12:53
اگه تشكر فعال بشه اينتوري همه ميرن تو كاره پاچه خواري از مديران :27::10:

shahedi
28-06-2008, 13:03
منم میخواستم بگم
به نظر من چند روزی این دکمه ی تشکر رو بزارین اگه مشکل پیدا کرد ور دارین اگه هم مشکلی نبود بزارین.
با من موافقین؟
نمی‌شه برای چند روز باشه چون تقریبا جزء هک محسوب می‌شه و ...

Masoud King
28-06-2008, 13:07
به نظر من هم چیز الکیی هستش!!!!

FarzadSport
28-06-2008, 13:12
به نظر من اگه این مورد فعال بشه خوبیش اینه که از ارسال پستهای خیلی ممنون و دستتون درد نکنه و غیره که اصلا مفید نیستن جلوگیری میشه...
در ضمن با فعال کردن این دکمه دیگه مدیران حق دارن از تشکر های بیجا که به عنوان پست ارسال میشه جلوگیری کنند و اونا رو پاک کنند.

rafifar
28-06-2008, 13:22
هزرا بار تا حالا پرسیدن و هزاران بار دیگه خواهند پرسید :دی
شماها یو آر ال ندارید بعد دکمه ی تشکر می خواید :دی
در کل یه پاسخ وجود داره مسئولین اینجا هم مثل مستر پرزیدنت فقط به دنبال انرژی هسته ای هستن و با تکنولوژی مشکل دارند :دی

mahn90
28-06-2008, 13:24
نه پاچه خواري راه مييوفته هركي زاه مييوفته هي دكمه ميزنه

M A T I N
28-06-2008, 13:53
نبودش خیلی بهتره ...
اگه باشه همه هی میرن از سایت های دیگه کپی میکنن آخر پستشون هم مینویسن تشکر یادتون نره ....

ali-07
28-06-2008, 14:05
به نظر من اگه این مورد فعال بشه خوبیش اینه که از ارسال پستهای خیلی ممنون و دستتون درد نکنه و غیره که اصلا مفید نیستن جلوگیری میشه...
در ضمن با فعال کردن این دکمه دیگه مدیران حق دارن از تشکر های بیجا که به عنوان پست ارسال میشه جلوگیری کنند و اونا رو پاک کنند.
دقيقا با اين حرف موافقم حداقلش اينه كه كسي ديكه براي تشكر پستي نميده

FarzadSport
28-06-2008, 15:44
نبودش خیلی بهتره ...
اگه باشه همه هی میرن از سایت های دیگه کپی میکنن آخر پستشون هم مینویسن تشکر یادتون نره ....

اولا مگه همین الان شما وقتی یک خبری رو در بخش اخبار میزنی نقش خبرنگار رو خودت بازی کردی؟
یا مثلا آهنگ و فیلمی رو که واسه دانبود دوستان قرار میدی خودت خوندیو در فیلم بازی کردی و همچنین برنامه کاربردی رو که بر ای موبایل یا کامپیوتر قرار میدی خودت ساختی واخبار فیلم ها و سینما ها و چندین مثال قابل توجه دیگه ؟؟!!!
دوست عزیز اگه بخوای کمی عمیق تر نگاه کنی میبینی که ماهیت همه این بخش ها کپی/پیست از جاهای مختلف هستش و در واقع خاصیت انجمن ها اینه که با توجه به درخواست های اعضا این مطالب در اختیارشون قرار میگیره و به سوالاتشون درباره مطالب توضیح داده میشه...

حالا من نمیدونم شما چطور فکر میکنید که با اضافه کردن یک دکمه تشکر مطالب کپی/پیست در سایت به وجود میاد که الان نیست!!!شاید درست بفرمایید که ممکنه درخواست تشکر بعد از مطلب به پستهای دوستان افزوده بشه ولی آیا واقعا این تغییر اینقدر آزار دهنده است؟
در حالی که به نظر من حتی اگه چنین درخواستی هم اعضا بعد از مطالب هر پست خودشون کنند بسیار بهتر از اینه که دیگر اعضا با ارسال یک پست خالی از محتوا از وی تشکر کنند و احتمالا در پستی جداگانه هم طرف به تشکری که ازش شده جواب بده:13::13:این طوری که پستهای بدون محتوا و غیر مفید بسیار بیشتر هستش تا اضافه شدن یک جمله در انتهای پستها...
ضمن اینکه شما خودت با توجه به مطلبی که در اون پست قرار گرفته تشخیص میدی که ارزش تشکر داره یا خیر و شاید از کسی که جمله تشکر یادتون نره رو اضافه نکرده تشکر کنی و از شخص دیگه ای که مطلب مفیدی نداشته و چنین درخواستی رو هم اظهار داشته تشکر نکنی،دیگه به هر حال تصمیم با خوانندگان مطلب هست و فکر نمیکنم اون جمله تاثیر زیادی در تصمیم گیری بزاره...

موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد

vahid_vaezinia
28-06-2008, 15:55
به نظر من اصلا خوب نیست!
اینجوری بعضی ها به دنبال جمع کردن تشکر میرن ، دو دستگی ایجاد میشه ، صمیمیت کم میشه

FarzadSport
28-06-2008, 16:18
به نظر من اصلا خوب نیست!
اینجوری بعضی ها به دنبال جمع کردن تشکر میرن ، دو دستگی ایجاد میشه ، صمیمیت کم میشه

دوست عزیز آخه مگه تشکر کردن درچه راستایی به وجود میاد؟
اگه یک عده به دنبال جمع کردن تشکر برن اتفاقا انگیزه ای به وجود میاد برای دادن پست های مفید و مطالب ارزنده چرا که جمع آوری تشکر تنها با مفید بودن پست ها امکان پذیر هست پس به نظر من این امکان نه تنها دو دستگی ایجاد نمیکنه بلکه برای انجمن میتونه مفید هم باشه...

موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد

M A T I N
28-06-2008, 16:22
اولا مگه همین الان شما وقتی یک خبری رو در بخش اخبار میزنی نقش خبرنگار رو خودت بازی کردی؟
یا مثلا آهنگ و فیلمی رو که واسه دانبود دوستان قرار میدی خودت خوندیو در فیلم بازی کردی و همچنین برنامه کاربردی رو که بر ای موبایل یا کامپیوتر قرار میدی خودت ساختی واخبار فیلم ها و سینما ها و چندین مثال قابل توجه دیگه ؟؟!!!
دوست عزیز اگه بخوای کمی عمیق تر نگاه کنی میبینی که ماهیت همه این بخش ها کپی/پیست از جاهای مختلف هستش و در واقع خاصیت انجمن ها اینه که با توجه به درخواست های اعضا این مطالب در اختیارشون قرار میگیره و به سوالاتشون درباره مطالب توضیح داده میشه...

حالا من نمیدونم شما چطور فکر میکنید که با اضافه کردن یک دکمه تشکر مطالب کپی/پیست در سایت به وجود میاد که الان نیست!!!شاید درست بفرمایید که ممکنه درخواست تشکر بعد از مطلب به پستهای دوستان افزوده بشه ولی آیا واقعا این تغییر اینقدر آزار دهنده است؟
در حالی که به نظر من حتی اگه چنین درخواستی هم اعضا بعد از مطالب هر پست خودشون کنند بسیار بهتر از اینه که دیگر اعضا با ارسال یک پست خالی از محتوا از وی تشکر کنند و احتمالا در پستی جداگانه هم طرف به تشکری که ازش شده جواب بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این طوری که پستهای بدون محتوا و غیر مفید بسیار بیشتر هستش تا اضافه شدن یک جمله در انتهای پستها...
ضمن اینکه شما خودت با توجه به مطلبی که در اون پست قرار گرفته تشخیص میدی که ارزش تشکر داره یا خیر و شاید از کسی که جمله تشکر یادتون نره رو اضافه نکرده تشکر کنی و از شخص دیگه ای که مطلب مفیدی نداشته و چنین درخواستی رو هم اظهار داشته تشکر نکنی،دیگه به هر حال تصمیم با خوانندگان مطلب هست و فکر نمیکنم اون جمله تاثیر زیادی در تصمیم گیری بزاره...

موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد

منظورمو اشتباه فهمیدید ...
من با کپی پیست مشکلی ندارم , چون بیشتر از 90% تاپیک هایی که اینجا برای معرفی درست میشن کپی شده از یه جای دیگن ...
من منظورم اون قسمت قربون صدقه رفتن برای جمع کردنه تشکره ...

و اینکه الان این همه فروم فارسی با دکمه تشکر هست پس چرا هیچ کدومشون مثل اینجا پرطرفدار نیست ...

به نظر من اگه کسی بخواد با یه پست از یه نفر تشکر کنه هیچ اشکالی نداره ...

...موفق باشی...

Benygh
28-06-2008, 16:27
اولان بودنش معنایی نداره ...
کسی که استفاده کرده پست میده دیگه ..

Ceramic
28-06-2008, 16:36
صد تا سایت که دارای این دکمه بوده دیدیم .

همه اش شده وسیله ی شوخی و کرکر خنده !

همه هم عادت می کنن هر چی می نویسن فوری زیرش اضافه کنن « تشکر یادت نره »

وقتی هم تشکر ها کم باشه فوری دلگیر بشن و ....

نبودنش خیلی بهتر از بودنشه .

offlineinternet
28-06-2008, 16:41
دقيقا با اين حرف موافقم حداقلش اينه كه كسي ديكه براي تشكر پستي نميده

FarzadSport
28-06-2008, 16:45
به نظر من اگه کسی بخواد با یه پست از یه نفر تشکر کنه هیچ اشکالی نداره ...

...موفق باشی...

شاید شما راست بگین اما نمیدونم چرا من واقعا از پستهای بی محتوا خوشم نمیاد و یه جورایی احساس خوبی ندارم که یک پست صرفا بخواد برای تشکر زده بشه و یک پست دیگه برای پاسخ گویی به ابراز محبت اون دوست...

اولان بودنش معنایی نداره ...
کسی که استفاده کرده پست میده دیگه ..

به هر حال این نظر شخصیه منه که حالا یه جمله "تشکر یادت نره" میتونه بهتر از پست های بی محتوا و غیر مفید تشکر باشه.

موفق باشید...
فــــــــــرزاد

red stars
28-06-2008, 17:04
نظرم اينه نباشه بهتره چون مابلد نيستيم باها ش كار كنيم
تو رد استارز تشكر ميزنيم بعدهم يه پست تشكر ميديم (جالبه)

FarzadSport
28-06-2008, 17:07
نظرم اينه نباشه بهتره چون مابلد نيستيم باها ش كار كنيم
تو رد استارز تشكر ميزنيم بعدهم يه پست تشكر ميديم (جالبه)

دقیقا به همین دلیل بلد بودن یا نبودن هست که ما میگیم چند وقت به صورن آزمایشی فعال باشه...

ali_ranger22
28-06-2008, 18:10
من که کلا مخالفم فایده ای نداره اگر هم قرار باشه بزارن از همون اول باید گذاشته میشد نه الان...

Saman-tci
28-06-2008, 18:16
دوست من بارها و بارها در این زمینه صحبت شده ....
اینکار باید توسط مدیران و ادمینهای محترم انجام بشه که اونا بنا به دلایلی فعلاً مخالف این قضیه هستند .....

red stars
28-06-2008, 18:20
دوست من بارها و بارها در این زمینه صحبت شده ....
اینکار باید توسط مدیران و ادمینهای محترم انجام بشه که اونا بنا به دلایلی فعلاً مخالف این قضیه هستند .....
راست ميگه...................

Gamemaster
28-06-2008, 18:28
به نظر من اصلا خوب نیست

mahn90
28-06-2008, 19:08
بابا مگه تاحالا كه تشكر نبوده پي سي ورلد چيزي كم داشته تازه بهترين فروم هم بوده و اين همه كاربر داره

دكمه مسخره اي است

V A H I D
28-06-2008, 19:10
یه چیزی یادم رفت بگم:
چه خوب باشه چه بد باشه مدیر ها اگه خوششون بیاد می زارن .اگه نیاد هم محل .. به هیچ کس نمی زارن زیاد برای اصلاح وقت خودتون رو تلف نکنید و این همه تایپ نکنید .چون هیچ مسئولی به شما اهمیت نمی زاره . نمونه هم زیاد داره.

zed2
28-06-2008, 19:11
تا انجا که من تو تاپیک هایی که مدیران در گذشته جواب دادن بجز دلایلی که گفتن دلیل دیگر برای نزاشتن دکمه تشکر جلوگیری از درگیری بین اعضا است که بعضی اعضا با تشکر زیاد برای به کرسی نشاندن حرفشان استفاده کنند که برای جلوگیری از این کار این دکمه را حذف کردن.

کسایی که واقعا بخوان تشکر کنند فرق نمی کنه دکمه باشه یا نباشه.
انها با یک پ خ تشکر می کنند.

Sajad2006
28-06-2008, 19:17
سلام.
به نظر من چیز جالبی نیست به درد نمیخوره!!!!!!!!!!

Hadi King
28-06-2008, 19:26
دوستان اينجور تايپك ها زياد زده شده و زياد هم داخلش نظر داده شده از جمله اين تايپك تا اخرش هم قفلش كردن؟؟ اين تايپك هم اخرش قفل ميشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خاطر اين نميزاره :
هر كي ميبيني براي يه نوشته كوچيك دكمه تشكر رو ميزنه :27:
موفق باشيد!:40:

YAHYA-PRO
28-06-2008, 19:28
اقا اتفاقا خیلی هم میتونه مفید واقع بشه این همه فروم داره استفاده میکنن چرا ما نداشته باشیم
تازه با داشتن دکمه ی تشکر دیگه برای هر چیزی فرت و فرت پست دستت درد نکنه و امثالش رو نمیدن و صفحه هم خیلی خیلی سریعتر لود میشه

YAHYA-PRO
28-06-2008, 19:34
دوستان اينجور تايپك ها زياد زده شده و زياد هم داخلش نظر داده شده از جمله اين تايپك تا اخرش هم قفلش كردن؟؟ اين تايپك هم اخرش قفل ميشه

به خاطر اين نميزاره :
حتی اگه این طور باشه بازم به اندازه ی پست تشکر صفحه رو سنگین نمیکنه
لود کردن پست راحتره یا یه اسم تو قسمت تشکر ؟؟؟؟

ICE_GIRL
28-06-2008, 19:42
فعال بشه كه عاليه....

Hamid Reza
28-06-2008, 19:42
من مخالفم
تو فرومهای دیگه که فعاله مثلا مدیرش هر چی بگه(حتی یه چیز بی ربط) 1000 نفر ازش تشکر میکنن
نمیدونم چرا:13:
قضیه پاچه خواریه

آرسـام
28-06-2008, 19:45
تشکر رو میخوایید چیکار؟ اجرکم عندالله ...

Mr.K2
28-06-2008, 19:51
شما تصور کن مثلا بنده یه تاپیک توی متفرقه میزنم و 1000 نفر زیرش تشکر میزنند .. ببین اگر زیر پست هر کسی بخواد کلی تشکر بید چطور نظم انجمن رو به هم میریزه ..
کلا قیافه فروم رو خراب میکنه ...

V A H I D
28-06-2008, 23:22

به خاطر اين نميزاره :

اگه چیز مهمی باشه و نظرات هم عاقلانه باشه و نتونن جوابش رو بدن یکراست پاک می شه .....

ar.behnam
29-06-2008, 00:39
شما ها روتونو کم نمیکنید ؟.... اگه یه مدیر اومد اینجا اونوقت ادامه بدین...

Ghaioom
29-06-2008, 08:04
شما تصور کن مثلا بنده یه تاپیک توی متفرقه میزنم و 1000 نفر زیرش تشکر میزنند .. ببین اگر زیر پست هر کسی بخواد کلی تشکر بید چطور نظم انجمن رو به هم میریزه ..
کلا قیافه فروم رو خراب میکنه ...
نمیخواد تو متفرقه تشکر باشه اونجا هم حذفش کنن بهتره. مثل شمارش پست. اونجا شمارش پست غیر فعاله. تشکر رو هم غیر فعال کنن.

یادتون باشه من گفتم فقط چند روز نه همیشه.ببینیم مشکلی پیش میاد.

sourena_8888
29-06-2008, 08:39
کلا سیستم تشکر جالب نیست
مخصوصا در سایتهای شلوغ

اگر در بعضی فروم ها که این گزینه را دارند فعالیت کنید متوجه میشیدکه خیلی راهکار جالبی نیست

zed2
29-06-2008, 09:02
حتی اگه این طور باشه بازم به اندازه ی پست تشکر صفحه رو سنگین نمیکنه
لود کردن پست راحتره یا یه اسم تو قسمت تشکر ؟؟؟؟

هیچ کدام
پ خ زدن به طرف از دو پیشنهاد بالا بهتره چون طرف می فهمه واقعا یکی از کارش راضی بوده و در ضمن تشکر هم برای خود طرف است دیگران نباید بخاطر تشکر طرف حجم دانلودشان را مصرف کنند( که اگر فعال باضه تو هر صفحه تا 10 کیلوبایت ممکنه بخاطر اضافه شدن لیست تشکر ها افزایش حجم پیدا کنه)

sam_sami_2000
29-06-2008, 09:09
هر چی مدیران بگن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]