ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کد ریست گوشی k750 با مارک Vodaphon

بهنازی
27-06-2008, 21:14
با سلام به خدمت همه دوستان

یه k750 هست ولی مارک Vodaphon روشه حتی مارکش هم رو دکمه مدیاپلیر گذاشته کارتونش هم قرمز رنگه این براش چند تا مشکا بوجود اومده کد 0000 برا ریست همه بول نمیکنه کد ریست برا این نوع گوشیها چنده ؟
مشکلاتش اینه :
گوشی موقعی که روشن میشه به مدت 30 ثانیه آنتنش فول میشه ولی آروم آروم آنتنش میره باز بعد یه مدت میاد و باز همین ماجرا.اینو باید چیکار کنم؟
حتی صفحه کلید قفل میکنه و خود به خود ریست میشه .یه دستکاری به کلیدها کردم موقتی درست شد ولی باز نشد همش تو حالت جستجو گیر میکنه یا sim غیر فعاله میزنه تا یه دکمه رو میزنی خاموش روشن میشه؟حتی دکمهای + و- و پلی پوز کناری و پاور ولی باز نشد دیگه ممکنه از کجا باشه که دکمها گیر کرده باشه ؟
در ضمن به هیچ وجه هم نمیتونم فلش کنم .

ممنون میشم جواب بدین

panther99
27-06-2008, 21:23
شما ببر يه بار فلش كنن احتمالا درست بشه. علائدين زير زمينش 5 هزار تومن ميگيرن فلش ميكنن.
چرا نميتونيد فلش كنيد اگه بردي براي فلش و نشده چي گفتن؟؟؟؟
اگر هم ضربه خورده كه همونجا مشكل سخت افزاريشو حل ميكنن.

ali_power42
27-06-2008, 23:03
gdfs گوشی که یک فایل حدودا 40 کیلو بایتی هست باید دوباره روی گوشی با باکس ریخته بشه (نیاز به فرمت هم هست) و بعد از اون هم فلش بشه و unlock هم بشه
اگه فلش نمیشه ممنکه بخاطر اینه که پورت usb کثیف شده و بعد از دراوردن باتری باید با پنبه اغشته به الکل پورت رو تمیز کنید و بعد با سشوار با باد خنک خشکش کنید و همین کارو با کابل usb هم انجام بدین
اگه با کابل باکس فلش نشد با کابل usb فلش کنید چون voltage بالاتری داره و پینهاش هم بلندتره و بعدا برای تعویض سریال از کابل باکس استفاده کنید

iman_s
28-06-2008, 05:02
منم اوایل یک گوشی vodaphone داشتم.خودم تونستم فلش کنم.شما اگر خودت نمیتونی ببر بیرون برات فول فلش کنند ردیف میشه.