PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چندین سوال ابتدایی در مورد بایوس

sin2x=2sinxcosx
27-06-2008, 21:00
با سلام خدمت دوستان عزیز .
هفته پیش رایانه من با مشکل مواجه شد . قبل از اینکه رایانه بوت بشه همون صفحه اول می نوشت :
Scanning bios image in hard drive
جهت تعمیر و عیب یابی به بیرون دادیم گفت باید بایوسش تعویض شه . تعویضش کرد و داد آوردیم . حالا ویندوز رو که عوض کردم نه درایور کارت گرافیک نصب شد نه درایور کارت TV . آیا ممکنه مشکل از بایوسش باشه ؟ من به بایوس از سایت گیگابایت دانلود کردم . به نظرتون اگه نصب کنم چه مشکلاتی پیش می آید ؟ منظورم اینه که بخش های دیگه رایانه از کار نیفته ؟ اگه در این مورد راهنمایی بفرمایید خیلی خیلی ممنون میشم . :20:

EHSANRF
28-06-2008, 06:40
احتمالا خود بایوس رو عوض نکردن ! فیرمورش رو ارتقا دادن!

ببین اگه از مال خودش جدیدتره نصبش کن! ولی حواست باشه اگه زیاد وارد نباشی مادربردت میره رو هوا!

فقط یه چیز دیگه ، از روی سی دی هات هم کارت گرافیک و ... نصب نمیشن؟

sin2x=2sinxcosx
28-06-2008, 06:59
نمیدونم ازمال خودش جدیدتره یا نه . بعدش یعنی چی اگه زیاد وارد نباشی ؟ من که صفر صفرم . اگه شما راهنماییهایی در این خصوص دارید بفرمایید . در مورد سوال آخر هم باید بگم نه .

EHSANRF
28-06-2008, 09:24
مدل مادربردت رو دقیق بذار تا لینکش رو بهت بدم.

ضمناً ورژن بایوست رو هم دقیقا بنویس.

EHSANRF
28-06-2008, 09:28
مدل مادربردت رو دقیق بذار تا لینکش رو بهت بدم.

ضمناً ورژن بایوست رو هم دقیقا بنویس.

jps3
28-06-2008, 09:56
بایوس رو که هرکی بلد نیست عوض کنه دوست گلم بایوس رو عوض نکرده شاید بایوس رو آپدیت کرده یا تنظیمانش رو دیتکاری کرده.
اول یک بار باطری سیت آپ رو در بیار ببین درست میشه یا تنظیمات بایوس رو دیفولت کن. اون مشکلی هم که گفتی در مورد نصب نشدن درایور ا حتما واسه بایوس هست.

sin2x=2sinxcosx
28-06-2008, 11:46
مدل مادر برد : GA 8I848P
BIOS : Award Modular BIOS v6.00PG

از توجهتون خیلی ممنونم . فقط دوست عزیز (jps3) لطفا کمی ساده تر حرف بزنید . در مورد بایوس هم بله از قرار معلوم آپدیت کرده عوض نکرده .

sin2x=2sinxcosx
28-06-2008, 11:48
یه سوال دیگه . میشه یه درایور جدید برای گرافیک دانلود کرد بعد نصبش کرد ؟ یا فرقی نمی کنه .