ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پشتيباني Xp تا سال 2014 تمديد شد

sd70
27-06-2008, 15:26
چند وقت پيش مطلع شديم که مايکروسافت قرار است ويندوز XP را تا 2009 پشتيباني کند، اما اين دوره زماني اکنون تمديد يافته است. مايکروسافت سرانجام آخرين درخواست عمومي را پذيرفت. اين شرکت تصميم گرفته است که ويندوز XP را بهمراه آپديت ها و patch هاي امنيتي تا آوريل 2014 بصورت فني پشتيباني نمايد. با اين وجود مايکروسافت قصد دارد توزيع XP را فقط تا سي ام ژوئن ادامه دهد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ادامه خبر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HakanDu
27-06-2008, 23:02
قراره فروش این سیستم عامل امسال قطع بشه نه پشتیبانی از اون. طبق برنامه فروشش قطع خواهد شد.

symk
28-06-2008, 00:04
بابا بسه دیگه چقدر از این Xp بفروشه . واقعا" ویستا بهتر از Xp

HakanDu
28-06-2008, 00:54

تائید می شود. ویستا واقعا بهتره.

EHSANRF
28-06-2008, 06:07
شاید فروش قطع بشه ولی همچنان ارائه سرویس پک تا نسخه 6 آن امکان دارد.!

sd70
28-06-2008, 06:50
قراره فروش این سیستم عامل امسال قطع بشه نه پشتیبانی از اون. طبق برنامه فروشش قطع خواهد شد.

خب من هم که تو متن خبر گفتم "مايکروسافت قصد دارد توزيع XP را فقط تا سي ام ژوئن ادامه دهد"

البته چند وقت پيش مايکروسافت گفته بود که قراره تا 30 ژوئن فقط XP رو ساپورت کنه که تمديد شد.

موافقم. Vista خيلي خيلي بهتر از XP ـه. من خودم Vista دارم و خيلي هم ازش راضيم.

HakanDu
28-06-2008, 09:02
خب من هم که تو متن خبر گفتم "مايکروسافت قصد دارد توزيع XP را فقط تا سي ام ژوئن ادامه دهد"

البته چند وقت پيش مايکروسافت گفته بود که قراره تا 30 ژوئن فقط XP رو ساپورت کنه که تمديد شد.

ممنون دوست عزیز.

چون تا جایی که من می دونستم قرار نبود پشتیبانی از این سیستم عامل به این زودی ها قطع بشه اون حرف رو زدم.

sd70
28-06-2008, 11:23
ممنون دوست عزیز.

چون تا جایی که من می دونستم قرار نبود پشتیبانی از این سیستم عامل به این زودی ها قطع بشه اون حرف رو زدم.
البته قبلا پشتيباني فني قرار بود تا پايان سال 2009 باشه.

لينک خبرش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اون سه خط آخري رو ببينيد. اون خبر رو خودم ترجمه کرده بودم و منبعش هم معتبر بود: C|Net

ويرايش: الان فهميدم. ببخشيد. متن خبر رو حواسم نبود اشتباه نوشتم الان ميرم تو سايت ويرايشش ميکنم. ممنون.