مشاهده نسخه کامل
: پشتيباني Xp تا سال 2014 تمديد شد
چند وقت پيش مطلع شديم که مايکروسافت قرار است ويندوز XP را تا 2009 پشتيباني کند، اما اين دوره زماني اکنون تمديد يافته است. مايکروسافت سرانجام آخرين درخواست عمومي را پذيرفت. اين شرکت تصميم گرفته است که ويندوز XP را بهمراه آپديت ها و patch هاي امنيتي تا آوريل 2014 بصورت فني پشتيباني نمايد. با اين وجود مايکروسافت قصد دارد توزيع XP را فقط تا سي ام ژوئن ادامه دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه خبر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قراره فروش این سیستم عامل امسال قطع بشه نه پشتیبانی از اون. طبق برنامه فروشش قطع خواهد شد.
بابا بسه دیگه چقدر از این Xp بفروشه . واقعا" ویستا بهتر از Xp
تائید می شود. ویستا واقعا بهتره.
شاید فروش قطع بشه ولی همچنان ارائه سرویس پک تا نسخه 6 آن امکان دارد.!
قراره فروش این سیستم عامل امسال قطع بشه نه پشتیبانی از اون. طبق برنامه فروشش قطع خواهد شد.
خب من هم که تو متن خبر گفتم "مايکروسافت قصد دارد توزيع XP را فقط تا سي ام ژوئن ادامه دهد"
البته چند وقت پيش مايکروسافت گفته بود که قراره تا 30 ژوئن فقط XP رو ساپورت کنه که تمديد شد.
موافقم. Vista خيلي خيلي بهتر از XP ـه. من خودم Vista دارم و خيلي هم ازش راضيم.
خب من هم که تو متن خبر گفتم "مايکروسافت قصد دارد توزيع XP را فقط تا سي ام ژوئن ادامه دهد"
البته چند وقت پيش مايکروسافت گفته بود که قراره تا 30 ژوئن فقط XP رو ساپورت کنه که تمديد شد.
ممنون دوست عزیز.
چون تا جایی که من می دونستم قرار نبود پشتیبانی از این سیستم عامل به این زودی ها قطع بشه اون حرف رو زدم.
ممنون دوست عزیز.
چون تا جایی که من می دونستم قرار نبود پشتیبانی از این سیستم عامل به این زودی ها قطع بشه اون حرف رو زدم.
البته قبلا پشتيباني فني قرار بود تا پايان سال 2009 باشه.
لينک خبرش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون سه خط آخري رو ببينيد. اون خبر رو خودم ترجمه کرده بودم و منبعش هم معتبر بود: C|Net
ويرايش: الان فهميدم. ببخشيد. متن خبر رو حواسم نبود اشتباه نوشتم الان ميرم تو سايت ويرايشش ميکنم. ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.