ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری میشه تصاویر و فیملهای گرفته شده با D820 رو تو مموری ذخیره کرد ؟

بهنازی
26-06-2008, 21:11
با سلام به خدمت همه دوستان
یه D820 هست ولی هر کاری میکنم فیلم یا عکسی که میگره میره تو حافظه گوشی و بلافاصله پر میشه و اجازه هیچ کار دیگه ای رو نمیده حالا چجوری میتونم کاری بکنم که مستقیم تو مموری ضبط کنم ؟
در ضمن حتی نتونستم همون فیلمو به مموری انتقال بدم چرا اینجوری میشه؟

با تشکر از همه دوستان

Rjoun
26-06-2008, 23:47
من هم همين مشكل رو با دي 900 داشتم.
فكر نكنم قابل حل كردن باشه.

perjixen
27-06-2008, 15:08
این گوشی ، نمیتونن فیلم و عکس رو مستقیم روی ، مموری کارت ذخیره کنن...........!!!
ولی میشه ، عکس یا فیلم گرفت بعدش کپی یا انتقال رو زد ............................................!!!! (این روش روی دی 900 دیدم ولی روی دی820 چون باش کار نکردم نمیدونم...........!!!).

admiral_cavandish
29-06-2008, 09:40
رو D820 هم دقیقا همین منواله و باید کپی کنی یا انتقال بدی و به این ترتیب حافظه خود گوشی خالی میشه برای اینکار هم باید روی عکس مورد نظر قسمت option و فکر کنم منوی 7 و یا 8 بری بعد هم صفحه ای می یات که می تونی تمام عکسها یا اونایی رو که می خوای انتخاب کنی و سپس باید بری در داخل کارت حافظه و اونجایی که دلت می خواد در فولدر دلخواهت مثلا images گزینه ok رو بزنی و ازت می پرسه که move here و یا copy و شما هم مجددا ok رو میزنی و اون عکس یا فایل در مموری ریخته می شه.